Tässä itsetyydytys ohjeita tytöille

Tiina

Aloittelijasta mestariksi! Tai no ei nyt ihan... :-)
Olen tässä laatinut kolmen kaverini kanssa pienen jutun, jossa olisi tarkoitus opastaa tyttöjä itsetyydytyksen eli masturboinnin saloihin. Aluksi kerrotaan, kuinka hommassa päästään mukavasti vauhtiin ja sitten annetaan vinkkejä niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja erikoista. Kaikki tässä jutussa oleva asia perustuu tekijän ja kolmen muun tytön omiin kokemuksiin, eikä mistään tietenkään mennä takuuseen millään tavalla!
Allekirjoittanut on 14-vuotias tyttö ja kolme kaveriani lienevät 15-vuotiaita kukin. Eli mitään ei taideta tietää loppujen lopuksi vielä mistään, mutta yritetään kumminkin!
Minulta on kysynyt yksi jos toinenkin nuori tyttö itsetyydytyksestä liittyen harrastukseeni, jossa olen tekemisissä nuorempien tyttöjen kanssa. Tällaiselle jutulle lienee siis tilausta, joten tässä sitä sitten on!
No itsetyydytyksessähän on, kuten kaikki varmaan tietävät, kyse jonkinlaisesta sooloseksistä. Ts. seksuaalisen mielihyvän kokemisesta yksin ilman partneria. No koska tämä puoli asiassa on monille selvä, mennään eteenpäin. Kysymys kuuluukin, että kuinka itsetyydytystä harrastetaan tai sitten kysytään, että miksi en saa orgasmia? Mikä yleensä on orgasmi?
Itsetyydytyksen eli masturboinnin tarkoituksena on epätieteellisen ryhmämme mukaan joko lievittää seksuaalista jännitettä, tuottaa mielihyvän kokemuksia tai yleensä näitä molempia. Tai sitten jotain ihan muuta, mutta siitä emme tiedä mitään. Tärkeänä osana masturbointiin kuuluvat erilaiset fantasiat eli haaveet, mielihalut ja kiihottavat ajatukset. Fantasia on yksinkertaisimmillaan vaikkapa haaveilua ihastuksen kohteesta, seksistä tai kiihottavista asioista. Masturbointi voi jo sellaisenaan olla jonkinlainen fantasia, esim. itsetyydytys tietyssä paikassa voi olla jo itse tarkoitus. Fantasiat ovat mitä moninaisimpia, niistä myöhemmin lisää.
Masturboidessaan epätieteellisen ryhmämme mukaan tytöt (ja pojat) yleensä koskettelevat ja hyväilevät itseään tarkoituksena yhdessä seksuaalisen latauksen (fantasia, paikka, tila tms.) avulla kiihoittaa itseään ja kokea nautinnollisia tuntemuksia. Hyväilyn kohteena tytöllä voi olla aluksi vaikkapa koko vartalo ja hänen alkaessaan kiihottua yhä enemmän seksuaalisesti herkät paikat, kuten reidet, pakarat, hiukset ja erityisesti peppu. Kiihotuksen kasvaessa voi tyttö edelleen jatkaa esim. rintojen hyväilyllä ja nännien hellävaraisella puristelulla. Lopulta, mutta ei välttämättä, voidaan edetä sukuelinten hyväilyyn. Tarkempia ohjeita seuraa.
Masturbointi johtaa siis tytön kiihottumiseen. Useimmiten tämän kasvava kiihotus purkautuu saavutettuaan lakipisteensä. Seksuaalisen jännitteen laukeamista sanotaan orgasmiksi. Orgasmin saavuttaminen ei kuitenkaan ole mikään itsestäänselvyys. Tästäkin lisää edempänä.
Haluaisit siis masturboida ensimmäisen kerran tai vaikkapa opetella saamaan orgasmi? Olemme laatineet ohjeet! Näitä kun noudattaa, niin hyvä tulee. Tai ainakin pitäisi tulla. Itsetyydytys on yksilöllistä ja voi olla, että erilaiset asiat toimivat juuri sinulla. Mutta aina voi kokeilla ja mitään ei menetä. Soveltaakin toki saa.
Ennen pikku harjoituksemme alkua on tärkeää, että varmistut olevasi yksin kotona ja myös saavasi olla yksin ilman häiriöitä. Jatkossa tämä ei ole niin tärkeää, kuten ryhmämme jäsenet yksimielisesti toteavat.
Huolehdi, että olosi on mukava. Sulje huoneesi ikkuna, jos on kylmä, sulje TV ja aseta kännykkä äänettömälle. Kytke myös värinähälytys pois pöytää vasten olevasta kännykästä. (Kokemus on opettanut) jne. Kun tunnet olosi vapaamieliseksi, voit aloittaa asettumalla loikoilemaan vaikkapa sängyllesi.
Koska fantasiat ovat niin tärkeä osa masturbointia, olisi tärkeää että kehittelisit mielessäsi jonkin kiihottavan fantasian. Apuna voi käyttää vaikkapa jotain eroottista lukumateriaalia (kirja, novelleja tms.), jonka lukeminen saa sinut kiihottumaan. Voit kokeilla vaikkapa fantasiatarinaa "Nimimerkillä Terhi" sivun alaosassa osoitteessa: http://zorlim.cjb.net/pub/tarinat/. (Ei ole minun tai kenenkään ryhmästä, mutta tosi hyvä!) Tai voit keksiä aivan oman fantasiasi. Pääasia että kiihotut seksuaalisesti!
Luonnollinen fantasioinnin kohde on joku poika (tai opettaja, toteaa eräs ryhmän jäsen), josta pidät kovasti (tai tyttö, toteaa kolmas ja nauraa) tai mikä tahansa kiihottava asia tai tilanne. Varmasti sellaisia on, jos masturboinnista olet kiinnostunut. Sinulle joka et ole orgasmia vielä kokenut: Mieti ovatko fantasiasi todella niitä, joita eniten haluat ajatella? Siis jotka oikeasti kiihottavat eniten? Fantasioita ei nimittäin tarvitse häpeillä. Ne voivat olla outoja (nyökkäilyä ryhmältä) tai jopa erittäin eriskummallisia, järjenvastaisia tai tuhmia, tai hyvinkin tuhmia! (Innokasta nyökkäilyä, kuiskimista ja lapsellista kikatusta) Fantasia on olemassa vain mielikuvituksessasi, eikä sitä saa kukaan tietää.
Pääasia että se kiihottaa sinua.
Tyttöjen kiihottuessa heidän kehonsa reagoi eri tavoin. Tärkeää on alapään kostuminen. Tämän tuntee ihan itsekin ja se seuraa varsin nopeasti ja tapahtuu helposti jo ihan pelkästä fyysisestä ärsytyksestäkin. Tarkoituksena on liukastaa emätin yhdyntää varten ja samalla se tekee alapään hyväilyn mahdollisimman miellyttäväksi.
Kun tunnet alkavasi kostua, jatka fantasiointia. Lopulta tunnet olosi hyvinkin kiihottuneeksi. Sinun saattaa tehdä mieli alkaa kosketella alapäätäsi tai vartaloasi. Voit nyt riisua enimmät päällysvaatteesi, mutta jätä rintsikat ja pikkuhousut päälle. (Erään tytön ehdotus: Jos sinulla on peili, voit katsella riisuuntumistasi ja kuvitella vaikkapa jonkun katselevan. Riisuudu hitaasti ja eroottisesti...)
Palaa sängylle ja käy kyljellesi. Voit aloittaa itsesi hyväilyn aivan kuten rakasteltaessakin on tapana. Hiljakseen edeten. (Kommentti vierestä: harrastetaanhan pikaseksiäkin...) Voit kuvitella hänen (kenen? no HÄNEN!) hyväilevän hiuksiasi, olkapäitäsi, vatsaasi, selkääsi jne. tunnustellen käsilläsi kehoasi. Jos kuvittelet rakastelevasi hänen kanssaan, mieti miltä tuntuu sinusta kosketellessasi häntä ja kuinka hänen kätensä vaeltavat vartalollasi.
Älä koske rintoihisi tai pimpsaasi vielä. (Kommentti raadilta: no miks ei, tekis jo mieli!) Jos fantasiasi on erityyppinen, voit keskittyä hyväilyjen kiihottavaan vaikutukseen. Erityisen hyviä alueita ovat peppu ja reiden sisäsyrjä ihan lähellä pimppiä. Hyväilyt todennäköisesti kiihottavat sinua lisää ja sinun tekisi mieli koskea pimppiin, mutta malta vielä. Nautit enemmän, kun annat vartalosi kiihottua ensin. Hyväilyt voivat aiheuttaa kiihottuessasi väreitä kuumalla ihollasi tai kihelmöivää tunnetta pimpissä. Anna käsien vaeltaa ja fantasioi. Nauti tuntemuksistasi ja kiihottumisesta. Älä hätäile, sinulla ei ole kiire mihinkään!
Kun tuntuu, että et malta tyytyä pelkän pepun ja reisien, vatsan ja selän hyväilyyn, voit riisua rintsikat, jos sinulla sellaiset on. Voi olla, että rintasi eivät ole vielä isot, jos olet kovinkin nuori, mutta tutustu niihin silti. Rinnat ovat herkkää aluetta ja kaikki huipentuu nänneihin, joiden kevyt puristelu sormien välissä on hyvinkin miellyttävää oikein tehtynä. (Hyväksyviä lausuntoja)
Rinnoilla voit edetä ulkoa sisäänpäin hyväillen. Hyväile nänninpihaa, se on se nännin ympärillä oleva ruskea alue. Lopulta ota nänni hellästi sormien väliin. Voit puristella tai vedellä nänniä hellävaroen. Tunnustele, miten erikovuinen puristelu tai vetely vaikuttaa, kunnes löydät mielestäsi nautinnollisimman tavan. Nännisi kovettuvat ja pikkuisen kasvavat kiihoittuessasi, ja muuttuvat herkemmiksi. Opettele rauhassa! Voit antaa toisen käden vaeltaa kehollasi toisen hyväillessä rintaasi.
Liu'uta kättä vatsaasi pitkin hiljaa alemmas. Voit tunnustella hetken aikaa napaasi. Jatka hiljakseen hyväillen aina reidelle asti ja siitä aivan sisäsyrjälle. Hyväile tätä herkkää aluetta aivan sormen päillä, hiljakseen pyörivällä liikkeellä. Älä koske pimppiin.
Kuvittele rakastajasi kädet vartalollasi, anna mielikuvituksesi kiitää!
Älä välitä rintojesi koosta tai reisien paksuudesta tai pepun koosta.
Oli vartalosi millainen tahansa, aistii se kosketuksen ja hellyyden aivan kuten kaikki muutkin. Se on rakastajasi mielestä maailman upein vartalo! Hän haluaa kovasti tutkia sen eri muotoja ja hyväillä ja kosketella sinua hellästi tuottaakseen sinulle mielihyvää. Anna hänen halukkaiden käsiensä hyväillä rintojasi ja syventyä hetkeksi nänniesi pariin. Sulje silmät ja nauti! Hän on kyltymätön ja haluaa tuntea sinusta yhä enemmän... Anna koko vartalosi hänen halukkaiden käsiensä tutkittavaksi. Jatka hellästi tai kiihkeämmin, ihan miten sinusta ihanimmalta tuntuu. Saatat aistia vartalosi aivan uudella tavalla. Fantasioi!
Kiihottuessasi yhä lisää saatat tuntea kuumia väreitä ihollasi ja pimpissä tai outoa kihelmöivää tunnetta. Jatka kiihkeämmin, jos sinusta siltä tuntuu tai hitaasti, jos haluat lisätä aistikkuutta.
Kun tunnet, että et malta pysyä erossa enää pimpistäsi, riisu pikkuhousut, jos sinulla ne ovat vielä jalassa. Alapään pitäisi olla jo täysin kostunut, muuten et ole kiihottunut tarpeeksi! (Kommentti: No ei se aina nyt niin tarkkaa ole... kostuuhan se siinä sormeillessakin) Totta, mutta harjoituksemme kannalta olisi hyvä, jos olisit jo valmiiksi mahdollisimman kiihottunut. Siten ainakin allekirjoittaneen mielestä varsinainen pimpsan hyväily tuntuu parhaalta heti alusta lähtien.
Ryhmän tytöt ovat sitä mieltä että tästä masturbointi vasta todella alkaa. Mielestäni on kuitenkin tärkeää valmistautua siihen huolella, sillä se takaa suurimman nautinnon ja helpottaa ainakin ekalla kerralla. Myöhemmin saatuasi lisää kokemusta, voit haluta joskus siirtyä suoraan hyväilemään pimppiä, jos haluat masturboida pikaisesti tai saada vain pikaisen orgasmin. Se on ihan OK, sillä aina ei ole mahdollisuutta (tai malttia) pitkään itsetyydytykseen. Parhaan mahdollisen nautinnon kokemiseksi ainakin itse tarvitsen paljon aikaa. Myös orgasmin saantia helpottaa huomattavasti mahdollisimman suuri henkinen kiihottuminen ja on vaikea kuvitella saavansa mitään "maata järisyttävää" orgasmia pikaisella sormipelillä koulun vessassa. (Kommentti ryhmältä: ei pidä paikkaansa! veskissä sormettaminen voi olla jo sinänsä hyvin jännää...) Kokemusta taitaa siis löytyä!
Voit aloittaa pimpin hyväilyn koskettelemalla isoja häpyhuulia ja tutkimalla niitä hetkisen. Ne peittävät pienet häpyhuulet ja emättimen suuaukon sekä tietysti klitoriksen näkyvistä. Isojen häpyhuulten sisäpuolella ovat pienet häpyhuulet, jotka ovat erittäin herkkiä kosketukselle. Siirry tunnustelemaan niitä varovasti. Tunnet heti, kuinka herkät ne ovat. Voit painella hellästi tai sivellä niitä sormin. Kokeile, mikä tapa tuntuu sinusta parhaalta.
Emättimen aukko on myös kovin herkkää aluetta, niin kuin oikeastaan koko vagina, mutta erityisesti emättimen suualueen painelu on ryhmämme mieleen. Voit työntää sormen pikkuisen matkaa sisään. Se tuntuu upealta ja voit tuntea, miten kuuma ja kostea olet! Jos immenkalvosi on yhä eheä, kykenet tuntemaan sen työntämällä sormen hieman syvemmälle. Immenkalvossa on reikä jonka kautta kuukautisvuoto poistuu ja se voi olla tarpeeksi iso jotta sormesi mahtuu siitä vieläkin syvemmälle! Sormen liikuttelu edestakaisin on kerrassaan ihanaa. Nauti siitä hetki ja tutki omaa emätintäsi!
Voit lopulta edetä klitorikselle. Pienet häpyhuulet yhtyvät klitoriksesi kohdalla muodostaen ihopoimun, joka suojaa klitorista.
Kiihottuessaan tytön klitoris yleensä tulee näkyviin poimun alta, sillä klitoris kasvaa ja turpoaa kiihotuksen myötä samalla myös herkistyen äärimmilleen. Jos näin ei ole, voit vetää pienet häpyhuulet varovasti klitoriksen päältä. Klitoris on tavallaan kuten pojan siitin, mutta vain aikalailla pienempi. Siinä on varsi ja pää aivan kuten siittimessäkin ja se on TODELLA herkkä kosketukselle. Itseasiassa klitoris on ryhmämme mukaan tärkein asia tytön kehossa ajatellen seksuaalista mielihyvää ja orgasmin kokemista. Ilman klitorista tytön elämä olisi paljon tylsempää...
No onneksi meillä on klitoris ja aiomme ottaa siitä kaiken ilon irti!
Klitoriksen herkin kohta on sen pää. Ryhmämme jäsenistä kaikki paitsi yksi sanoo, ettei pysty aivan kiihoittuneena koskettelemaan klitoriksen päätä kunnolla ainakaan niin, että se olisi miellyttävää. Siksi yleensä klitorista hyväiltäessä keskitytään sen sivuihin. Tutki, mikä on oma tilanteesi!
Aloita koskemalla klitorista ihan varovasti. Sitten voit koskettaa hiukan voimakkaammin, kunnes löydät oikean voimakkuuden. Tämä on melkoisen tarkkaa puuhaa! Voit asettaa kaksi sormea klitoriksen sivuille ja vaikkapa puristella ihan kevyesti kuten nänniä. Ryhmämme suosittelemia tapoja ovat myös sormien liikuttelu edestakaisin tai ylös-alas. Tai voit yhdistää liikkeen niin, että sormet menevät sekä ees-taas että ylös-alas, mutta tuon hallinta saattaa kiihkeimpinä hetkinä tuottaa vaikeuksia! Tutki ja kokeile. Olisi tärkeää että opit käyttämään klitoristasi mahdollisimman hyvin, sillä sitä koskettelemalla voit kokea varmasti suurimman mahdollisen mielihyvän tunteen, mitä tyttö noin fyysisesti voi saada.
Kun tuntuu, että pääset jyvälle hommasta, anna palaa!
Voi auttaa, jos levität jalat mahdollisimman levälleen ja tarkistat, että asentosi on mukavin mahdollinen. Selällään makoileminen omassa vuoteessa lienee suosituin tapa masturboida, mutta ryhmämme on tehnyt sitä myös runsaasti istualteen (voit istua peilin edessä ja katsella itseäsi!). Kylkiasento voi myös olla mukava.
Anna fantasiasi jatkua villinä! Voit hyväillä toisella kädellä pimppiä ja antaa toisen käden hyväillä vaikkapa rintojasi tai vaeltaa villisti vartalollasi. Tai voit viedä molemmat kädet alapäähän avuksi.
Voit esim. hyväillä toisen käden sormilla klitoristasi ja työntää toisen käden sormi(a) emättimeen liikuttaen sitä (niitä) edestakaisin samalla, kun hyväilet klitorista. Sulje silmät ja nauti!
Alapään hyväilyssä voit käyttää apuna myös jotain liukastetta. Ryhmässämme tätä on kokeiltu ja saatu hyviä tuloksia. Kastamalla esim. sormet ruokaöljyssä ennen pimpin hyväilyä voi auttaa tekemään siitä vielä miellyttävämpää, sillä se vähentää kitkaa ja tekee kaiken paljon liukkaammaksi. Erityisesti klitoriksen kanssa tästä voi olla suurta hyötyä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!
Jatka masturbointia juuri niin kuin parhaalta tuntuu. Kun tunnet mielihyvän ja kiihoituksesi kasvavan, heittäydy täysillä mukaan. Älä suotta arastele tai jarruttele. Jos haluat, voit masturboida yhä kiihkeämmin tai jatkaa aivan hellästi ja aistikkaasti. Muista, että kukaan ei ole katsomassa tai kuulemassa. Voit toteuttaa itseäsi täysin vapaasti sängyssä! Voi olla, että sinun tekee mieli voihkailla, mumista, inistä tai muuten äännellä mielihyvän kasvaessa. Se on aivan normaalia eikä siinä todellakaan ole mitään hävettävää. Se ei tee sinusta mitään pornoelokuvan tyyppiä, vaan kuvastaa vain kokemaasi nautintoa. Kukaan ei ole kuuntelemassa eikä tiedä, mitä masturboidessasi teet, joten ääntele kiihkeästi, jos sinusta siltä tuntuu. Toisaalta, ei myöskään ole mitään väärää maata vain äänettömästi paikallaan. Eivät kaikki tytöt ääntele masturboidessaan. Voi olla, että haluat vain olla ääneti ja keskittyä tuntemuksiisi. Se on ihan yhtä oikein eikä se tarkoita, että nauttisit vähemmän kuin joku toinen, jonka tekee mieli voihkia. Älä pidättele mitään tai häpeile, anna nautinnon viedä mennessään ja unohda kaikki muu epäolennainen.
Kiihottuessasi aina vain enemmän huomaat varmasti hengityksesi kiihtyvän ja mm. syke nousee korkealle. Jos kiihotut tarpeeksi, voit kokea orgasmin. Orgasmi on seksuaalisen kiihotuksen huippukohta, ts. orgasmissa seksuaalinen jännite "laukeaa". Tytöt eivät aina saa orgasmia. Tai ainakaan lähes aina. Itsetyydytyksessä orgasmin saantia voi harjoitella ja se voi olla helpompaa kuin seksin yhteydessä. Toisaalta oman rakkaan kanssa varmasti myös kiihottuminen on omaa luokkaansa ja siten orgasmin saanti voi olla myös helpompaa. Jokainen varmasti voi kokea orgasmin, jos vain tilanne on oikea. Älä siis pelästy, jos et vielä koskaan ole "lauennut". Se ei tarkoita, että olisit kyvytön saamaan orgasmia.
Masturbointi ei siis aina johda orgasmiin. Syynä voi olla, että et yksinkertaisesti ole tarpeeksi kiihottunut tai joudut lopettamaan liian aikaisin tai että tänään vain ei ole orgasmipäivä. Tullessasi kokeneemmaksi pystyt varmasti saamaan orgasmin melko usein masturboidessasi. Ryhmämme mukaan orgasmin voi saada lähes aina, jos vain toimii oikein, mutta ikinä se ei ole varmaa.
Toisaalta orgasmi ei ole mikään välttämättömyys nautinnollisen itsetyydytyskerran kokemiseksi, vaikka se kylläkin on lähes välttämätön seksuaalisen jännitteen laukaisemiseksi. Tämäkään ei ole mikään itsestäänselvyys. Voi olla, että ensimmäinen "orkku" vain kiihottaa lisää ja vasta useampi saa aikaan tyydytystä. Jos sittenkään.
Orgasmin saannin voi myös pilata itse. Jos "yrität" kovasti saada orgasmia, voi se helpolla jäädä tulematta. Ole rento! Älä "ponnistele", että lähellä oleva orkku tulisi, se voi helpolla laimeta pois. Orgasmi tulee, kun on tullakseen, et voi itse määrätä sitä. Anna siksi tunteiden viedä sinua, äläkä yritä ohjata niitä.
Kun tunnet, että orgasmi on tulossa, heittäydy täysillä mukaan! Anna sen viedä sinua, sillä olet lopulta voimaton sen edessä, kun se kerran päättää tulla oikein kunnolla. Varsinkin poikakaverin kanssa tuo on ryhmäläisen mielestä ongelma, jos alkaa valmistautua orkkuun tai rupeaa miettimään, että alkaako äännellä tai miltä näyttää tms. Älä pohdi turhanpäiväisiä.
Opettele saamaan orgasmi, jos se tuottaa ongelmia. Sinun täytyy uskaltaa antautua sille. Voi olla, että tunnet lähestyväsi huippua, mutta kuitenkin orkku latistuu pois eikä tulekaan, vaikka kuinka haluaisit. Neuvoksi osaan sanoa vain, että sinun täytyy uskaltaa heittäytyä kuin benjihyppääjä vuorenrinteeltä. Älä jännitä, pohdi tai ponnistele. Uskalla antautua sen edessä ilman mitään ennakkoluuloja, jännitystä tms.
Orgasmin ollessa lähellä, saatat tuntea kuuman aallon tapaisen tunteen sukuelinten alueella. Antaudu mielihyvälle ja nauti!
Orgasmin tarkasta luonteesta ei päästy yksimielisyyteen. Orgasmiin liittyy kuitenkin yleensä kuumia, kerrassaan ihania aaltoja tai väristyksiä, jotka kulkevat vartalosi läpi. Siihen liittyy myös lantion alueen ja pepun lihasten hyvin voimaksta supitelua tms., joka aiheuttaa voimakkaita mielihyvän tuntemuksia tai ylläkuvatun kaltaisia "aaltoja". Voi olla, että et kykene hillitsemään itseäsi ja sinun on pakko voihkia tai jopa huutaa pelkästään nautinnosta. Jos ei ole kiinnijäämisen riskiä, anna palaa ja nauti täysillä!
Toisaalta orgasmi voi olla ryhmämme mielestä myös aivan erityyppinen, puhtaasti "henkinen" kokemus. Aivan kuin jokin nirvana. Voi olla, että et tunne mitään varsinaista ruumiillista orgasmia, mutta yhtäkkiä olet jossain toisella tajunnan tasolla. Tällaisia kokemuksiakin on ollut ja arvelemme sen olevan vain eräänlainen orgasmi. Ehkä jopa paras mahdollinen! Sen jälkeen varmasti hetken aikaa ainakin rakastat koko maailmaa! Emme edes uskalla arvella, miltä tuntuu pidellä silloin omaa poikakamua ihan lähellä makoillen vain hiljaa pitkään... Voi olla, että tyttöparka rupeaa itkemään onnesta.
(Vinkki jätkille: Kun kuitenkin luette tätä, niin JOS huomaatte, että tyttöystävänne saa orgasmin, niin älkää nyt herranjestas menkö heti perään puhumaan ja kyseleen jotain älytöntä,että "saiksää" tms. Sanokaa, että rakastatte tai pidätte kovasti hänestä ja muuta ei sitten pälätetä! Sitten vain ollaan niin lähekkäin kuin mahdollista. Hellästi voi hyväillä hiuksia tai niskaa tai vaikka suudella hellästi suljettuja silmiä tai harrastaa muita pienimuotoisia hellyyden osoituksia. Anna hänen nauttia orgasmin jälkeisestä olosta, joka on varsin makea. Huomaa myös että välttämättä et tiedä, milloin tyttösi saa orkut. Voi olla, että et huomaa kerrassaan mitään. Orkku voi silti olla aivan mahtava!)
Kun olet saanut toivottavasti mahdollisimman ihanan orgasmin (jos se nyt yleensä oli edes tavoitteena), nauti rauhassa olostasi. Jos haluat, voit jatkaa ja mahdollisesti saada lisää orgasmeja tai vain hiukan hyväillä itseäsi ja laskeutua huipulta hiljakseen.
JOITAIN VINKKEJÄ
Masturboinnissa voi käyttää apuna lukemattomia erilaisia esineitä. Jos et ole neitsyt tai sinulla ei ole varsinaisesti immenkalvoa, voit käyttää erilaisia emättimeen työnnettäviä esineitä matkimaan penistä. Tämä voi suuresti elävöittää fantasiaasi. Suosittuja lienevät aito kotimainen luomu- tai tavallinen kurkku. Suorahko banaani voi olla hyvä, joskin hieman pehmeä ja menettää muotonsa helposti, jos väännellään. Kynttilöitä on eri paksuisia ja voit helposti löytää mieluisimman koon. Kynttilä tosin pehmenee lämmetessään eikä pysy kivikovana siinä missä kurkku! Huulivoidepuikko ja paksu tai ohutkin tussikynä voi olla OK ja ainahan on omat sormet käytettävissä. Mielikuvituksen käyttö on ehdottoman suositeltavaa, mukava esine voi löytyä mistä vain kotoa tai lähikaupasta. Osta ja nauti sellaisenaan!
Aiemmin puhuttiin liukasteista. Liukkainta lienee ihan rehellinen kotimainen rypsiöljy. Oliiviöljy tai mikä tahansa kasvisöljy on varmasti ihan yhtä hyvää.
Helpommin poistettavia liukasteita ovat mm. vauvaöljy ja kaikki vesiliukoiset öljyiset aineet, jotka sopivat herkälle iholle. Miksei myös perusvoiteet ja rasvat, joita saa kaikenmaailman tuubeista. Varmista sopivuus herkälle iholle ja ettei mielellään olisi allergisoivia aineita ja hajusteita tms. Kokeile mikä toimii, jos liukastetta haluat käyttää. Ryhmässämme öljy on suosituin, sillä se ei sotke niin kuin voiteet joita joutuu vielä lisäämäänkin välillä. Lisäksi jos katsot itseäsi peilistä tai masturboit poikaystäväsi kanssa, näyttää öljyn liukastama, kiiltelevä vagina, paljon eroottisemmalta kuin kosteusvoiteella sotkettu...
Tässä olisi eräs ryhmämme testaama ja erinomaiseksi toteama tekniikka. Et välttämättä pidä tästä, mutta se selviää kokeilemalla. Tähän tarvitset sähköhammasharjan ja siihen kuuluvan harjapään, joilla tavallisesti harjataan hampaita. Kun olet jo kiihottunut ja kostunut, käynnistä sähköhammasharja. Tarkoitus olisi stimuloida klitorista! Älä kuitenkaan mene törkkäämään värisevää harjaa suoraan klitorikseen, se voi sattua aika PALJON. Sen sijaan aloita kauempaa. Lähesty klitorista hiljakseen ja jos pidät siitä, lähesty kunnes saavutat maksimiherkkyyden. Jos kaikki toimii oikein, voit kokea kontrolloimatonta tarvetta huutaa nautinnosta ja laueta alta minuutissa! Toisaalta, voi olla, että näin ei käy riippuen harjasta ja merkistä yms. asioista. Voi olla, että pystyt koskemaan suoraan klitorikseenkin, jos niin anna palaa! Allekirjoittanut laukeaa eli saa orkut tällä tavalla parhaillaan alle minuutissa... Suosittelen! Huom. Et halua välttämättä käyttää kyseistä harjapäätä hampaiden pesuun enää...
Toinen hyväksi todettu tekniikka: Jos sinulla on käytettävissä kylpyamme, käy selällesi makaamaan sen pohjalle siten, että pimppisi osuu sopivasti hanan alle. Avaa hana ja säädä vesi kuumalle. Anna veden valua pimppiin ja tunnustele oikea lämpötila, joka on varsin kuuma, mutta et kuitenkaan polta itseäsi. Hae nyt mukava asento (säädä jalat reunoille tms.) ja anna veden valua hanasta suoraan klitorikseesi! Säädä veden kovuus ja asento, ja fantasioi höyryn täyttäessä suihkuhuoneen ja hukuttaessa voihkintasi...
Huomaathan että tämä ei ole kakista ympäristöystävällisin vaihtoehto. Lisäksi voi olla hankala selittää isällesi yhtäkkiä kasvanutta vesilaskua.
Käsisuihku on muuten tytön parhaita kavereita. Sopivasti alapäähän suunnattu kuuma vesisuihku sormipelin apuna tekee siitä kaksinverroin hauskempaa!
Jos masturboit vuoteessasi, voit kokeilla erilaisia esineitä, vaikka olisitkin yhä neitsyt. (Yhä ei ole mikään vähättelevä ilmaus. Luovu neitsyydestäsi vasta, kun löydät sen oikean. Kadut vain myöhemmin muuten. Seksi ilman rakkautta on yhtä epäaitoa kuin raittiina taiteilijana esiintyminen!)
Erilaiset tyynyt voivat olla kivoja. Jos käytössäsi on paksu ja pitkänomainen tyyny, voit kietoa jalkasi sen ympärille ja hieroa pimppiä sitä vasten kuvitellessasi rakastelevasi! Mitä isompi tyyny, sen parempi. Halaa ja rutista kunnolla ja nai sitä kiihkeästi! Jos et halua sotkea tyynyn pintaa pimppinesteisiin, voi pikkuhousujen pitäminen auttaa. Voi kuitenkin olla, että se joutuu pesuun siitä huolimatta. (Hajuhaittoja voi syntyä, mihin kyllä auttaa tuuletus...)
Varastoitu patja, joka on kierretty rullalle ja sidottu siinä pysymään, voi myös olla hyvä.
Myös eräs joskus ryhmämme jäsenen käyttämä tekniikka on ottaa joku iso tai pieni kivenmurikka ja puristaa sitä jalkojen välissä eri tavoin. Sen voi myös asettaa sängylle ja maata sen päällä hieroen pimppiä sitä vasten. Kiven voi päällystää jollain hygienian takaamiseksi tai käyttää välissä jotain materiaalia (esim. pikkuhousut jalassa), jos klitoris tuntuu liian herkältä.
No tässähän tätä taas tuli... Enpä osaa muuta sanoa, kuin toivottaa ryhmämme (tai no minähän tämän kirjotin ja kaiken työn tein) puolesta nautinnollisia hetkiä itsesi parissa! (Ja myös oman kullanmurun, jos sellainen on)

37

20108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sto-ndis

      kirjottajalla tais ottaa jo eteen ,ku tän skrivas.itsetyydytys johtuu varmaan siitä , ett seisovasta kullista on huutava pula.

      • Pukki

        ei ole.Kysymys on enemmänkin neurooseista.


    • Nina

      Jos olis jaksanu edes lukee puoleen väliin..

      Kai sitä nyt herranjestas osaa masturboida ilman tollasta esitelmääkin....

    • Misi

      Kerrankin erinomaista tekstiä tyyliä: Nainen naiselle!
      Vaikka olenkin mies, pidän suuressa arvossa kirjoittajaa ja hänen oppejaan!

      • Tuuli

        ... yksinäinen lauantai edessä, ilta parin eroottisen videon ja siiderin kanssa. Kiitos tuosta tekstistä, tosi kiihottavaa lukemista kokeneellekin, luen illalla vielä tarkemmin. Epäilen ikääsi, olet vanhempi mutta: kiihotutaan, sormetetaan ja vietetään kivaa pääsiäistä!


    • Torres

      Ja tollaset 15 vuotiaat lapset kirjoittelevat tänne ja aikuiset naiset vielä kiittelee! J-lauta, että naisissakin on pedofiileja noin paljon.

    • minä

      No Torres haloo,täältähän sitä eniten löytää nuoria n. 14-17 vuotiaita koska eikös se oo että mikä on kiellettyä niin houkuttaa eniten? En itsekkään oo yli 18 vuotias ja käyn tääl silti
      usein. Sitäpaitsi minne muualle muka on vois kirjottaa kun täällä ei oo mitään "nuorien itsetyydytyspalsta" tms ja en tajuu miks täällä on rajana 18 kun täällä on aiheina esim. suutelu!! Hei haloo,ehkä nuorempiakin kiinnostaa!
      Toi suutelu ja itsetyydytys voi tosiaan olla vaikka eripaikassa koska niitä varmasti tekee nuoremmatkin!!

      Ja sitten kirjoittajalla,Kiitos! Toi oli tosi hyvin kirjoitettu. Oon kyllä aiemminkin testaillu ja toimii. Tohon ois voinu viel laittaa et käy se ilman ammettakin suihkunkans tyydytys.Joka kerta suihkussa makaan lattialla hana kohdistettuna klitorikseen. ihanat orkut tulee.

      • mist_92

        No mä oon vasta 12 vuot ja käyn tääl säännöllisesti! Teksti oli loistavaa just tälläselle joka on kokeillu vaa jotai suihkuu, s.hammasharjaa ja tyynyy! Käsien ihmemaailmaan en oo viel kerinny tutustuu, mut toi autto just siihe! Kiitos kaunis!


    • poika92

      MOI MÄ OON 13 JA MÄ ITSETYYDYTÄN TOSI PALJON MULLA ON MONIA ERI JUTTUJA.MULLA OIS YKS KYSYMYS ETTÄ ITSETYYDYTTÄÄKÖ 11-13 VUOTIAAT TYTÖT PALJON???MÄ TYYDYTÄN NOIN.2 TAI 3 KERTAA PÄIVÄS!!!

      • jhjh

        paljon


      • Mursu2034

        Paljon


      • Anonyymi

        No mä oon 9 ja itsetyydytän:D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mä oon 9 ja itsetyydytän:D

        Mitäs helvettiä sä täälläpuolella teet?


      • Anonyymi

        12ja joo


    • Nyt on sitten jo tuokin aloittaja lähestymässä keski-ikää. Lieneekö naimisissa?

      • pimats

        Varmaankin ja ei ole vielä kullia saanut, mitenkäs sulla onko paljonkin kokemusta miehistä


      • Niinuliinia

        Veikkaan että on tullut uskoon ja lopettanut itsesaastutuksen :D


      • pimats kirjoitti:

        Varmaankin ja ei ole vielä kullia saanut, mitenkäs sulla onko paljonkin kokemusta miehistä

        onhan tuota omiks tarpeiks entä sul?


      • pimats
        sanna13506 kirjoitti:

        onhan tuota omiks tarpeiks entä sul?

        On ihan kivasti ja mulkulla on kiva leikkiä ihana kapistus:)


      • pimats kirjoitti:

        On ihan kivasti ja mulkulla on kiva leikkiä ihana kapistus:)

        On tosiaan! Ja kun se vielä kasvaakin siinä leikkiessä...:)


      • pimats
        sanna13506 kirjoitti:

        On tosiaan! Ja kun se vielä kasvaakin siinä leikkiessä...:)

        Niin ja alkaa sylkeä laavaa kuin tulivuori kuumuessaan:))


      • sannatyttö
        pimats kirjoitti:

        Niin ja alkaa sylkeä laavaa kuin tulivuori kuumuessaan:))

        Niin alkaa! Ja sitähän riittää sitten myös maisteltavaksi:) Herkkua, nam!


      • pimats

        Pidätkö sen mausta ja oletko maistellut useampiakin?


      • pimats kirjoitti:

        Pidätkö sen mausta ja oletko maistellut useampiakin?

        Eipä sillä juuri makua oo vaik toisinaan kyl maistuu hiukka niinku vaniljalle:-) Mut se koostumus on kiva, sellanen sopivan venyvä ja sillä on kiva leikitellä suussa ja kielellä:-) Oon mä maistanu muutamilta miehiltä:-) Entä sä


      • pimats
        sanna13506 kirjoitti:

        Eipä sillä juuri makua oo vaik toisinaan kyl maistuu hiukka niinku vaniljalle:-) Mut se koostumus on kiva, sellanen sopivan venyvä ja sillä on kiva leikitellä suussa ja kielellä:-) Oon mä maistanu muutamilta miehiltä:-) Entä sä

        On tullut maisteltua ja joillakin on hieman kitkerämpi ja toisilla miellyttävän makea vois vaikka laittaa murojen sekaan:) heh heh
        Oletko leikkinyt milloinkaan naisen kanssa kahden, ….mut tekis mieli kokeilla:)


      • pimats kirjoitti:

        On tullut maisteltua ja joillakin on hieman kitkerämpi ja toisilla miellyttävän makea vois vaikka laittaa murojen sekaan:) heh heh
        Oletko leikkinyt milloinkaan naisen kanssa kahden, ….mut tekis mieli kokeilla:)

        En oo leikkiny koskaan naisen kaa kahden...ootko sä? Kyl munkin tekis sitäkin mieli kokeilla;)
        Oon haaveillu sellasesta monesti;)


      • pimats
        sanna13506 kirjoitti:

        En oo leikkiny koskaan naisen kaa kahden...ootko sä? Kyl munkin tekis sitäkin mieli kokeilla;)
        Oon haaveillu sellasesta monesti;)

        En vielä ole uskaltanut, mutta jotenkin se kiehtoisi:)
        Missä päin oleilet?


      • pimats kirjoitti:

        En vielä ole uskaltanut, mutta jotenkin se kiehtoisi:)
        Missä päin oleilet?

        Jyväskylässä, entä sä?


      • pimats
        sanna13506 kirjoitti:

        Jyväskylässä, entä sä?

        Kuopion lähistöltä.
        Millainen sä olet?


      • pimats kirjoitti:

        Kuopion lähistöltä.
        Millainen sä olet?

        Rauhallinen, huumorintajunen, utelias, ennakkoluuloton. Brune, mitat 170/60/C
        Entä sä


      • pimpit
        sanna13506 kirjoitti:

        Rauhallinen, huumorintajunen, utelias, ennakkoluuloton. Brune, mitat 170/60/C
        Entä sä

        Samoin rauhallinen, huumorilla varustettu , kiimainen vaalea 168/64/B harkitseva ja ehkä ujokin.


      • pimats
        pimpit kirjoitti:

        Samoin rauhallinen, huumorilla varustettu , kiimainen vaalea 168/64/B harkitseva ja ehkä ujokin.

        Olis kiva kuitenkin joskus kokeilla kahden:)


      • pimats kirjoitti:

        Olis kiva kuitenkin joskus kokeilla kahden:)

        Niin olis! Onko sul sähköpostia, voitas kirjotella siel:)


      • pimpit
        sanna13506 kirjoitti:

        Niin olis! Onko sul sähköpostia, voitas kirjotella siel:)

        [email protected]


    • Poikamasturbointi

      Toimiiko myös pojille?

    • Anonyymi

      Hienoa kun neuvotte mutta tuo kun sanotte noista liukastesta,sitten kun kokeilee niin saa kyllä nautinnon,mutta jälkeenpäin jäätävän kivun! Älkää kokeilko

    • Anonyymi

      Oon 16v tyttö mun veljen 2 frendii on pannu mua niin että mälli lentää kunnol ahhh!! Oon myös saanu mun mutsin dildol kovat orkut aina ku laitan snäpis niin jätkil viestii ni ne sanoo heti että tuu vaan ni pistetään taas mälli lentää ai että ahhhhh!

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2693
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1452
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1208
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe