TERVEELLINEN RAVINTO

Derek Prince kertoo

Hienoa, että myös Derek Prince kertoo ja puhuu oikeasta ravinnosta luentotilaisuuksissaan kirkoissa, nyt DVD:llä (Millaisena näet ruumiisi? 2/3 osassaan) hän valitti sitä ettei kirkoissa puhuta mitään siitä oikeasta ravinto-opista/kehonravinnosta, joka kuuluu kristitylle ja hän puhuu niin kuin meillä Ellen G White (jo aikoinaan 1800 luvulla) kirjoissaan tästä tärkeästä aiheesta/asiasta!

Brittiläinen Derek Prince (s.1915 - k.2003) toimi kansainvälisenä raamatunopettajana yli 60 vuoden ajan kaikilla mantereilla. Hänellä oli useita tutkintoja, jotka hän suoritti Eton-Collegessa ja Cambridgen yliopistossa (B.A. ja M.A.) ja myöhemmin Hebrealaisessa Yliopistossa Jerusalemissa. Prince kirjoitti elämänsä aikana kaikkiaan 45 hengellistä kirjaa.

TV7:ssä nähdään nyt hänen opetussarjansa uskonelämän perusteista, otsikolla Rakenna kalliolle. Toteutukseltaan vaatimaton sarja paneutuu syvällisesti uskon alkeisiin.

Derek Princen opetussarjoja on saatavan DVD-tallenteina TV7 Kaupasta: kauppa.tv7.

8

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • päivään jokaiseen

      Näin juuri, lukeka terveellisestä ravinnosta:

      White, Ellen G. : Suuren lääkärin seuraajana
      http://www.google.fi/search?q=Suuren Lääkärin seuraajana /Ellen G. White&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla...

    • 3.Moos.11.Luku

      "Ja Herra puhui Moosekselle ja Aaronille sanoen heille: "Puhukaa israelilaisille ja sanokaa: Nämä ovat ne eläimet, joita te saatte syödä kaikista nelijalkaisista eläimistä maan päällä: Kaikkia nelijalkaisia eläimiä, joilla on kokonansa halkinaiset sorkat ja jotka märehtivät, te saatte syödä.
      11:4 Näitä älkää kuitenkaan syökö niistä, jotka märehtivät, ja niistä, joilla on sorkat: kamelia, joka kyllä märehtii, mutta jolla ei ole sorkkia: se olkoon teille saastainen;tamaania, joka kyllä märehtii, mutta jolla ei ole sorkkia: se olkoon teille saastainen; jänistä, joka kyllä märehtii, mutta jolla ei ole sorkkia: se olkoon teille saastainen; sikaa, jolla tosin on kokonansa halkinaiset sorkat, mutta joka ei märehdi; se olkoon teille saastainen. Näiden lihaa älkää syökö ja näiden raatoihin älkää koskeko, ne olkoot teille saastaiset.

      11:9 Näitä te saatte syödä kaikista vesieläimistä: kaikkia, joilla on evät ja suomukset ja jotka elävät vedessä, niin hyvin merissä kuin joissa, te saatte syödä.
      11:10 Mutta kaikista niistä, joita vedet vilisevät, kaikista elollisista, jotka elävät vedessä, inhotkaa kaikkia niitä, joilla ei ole eviä eikä suomuksia, elivätpä merissä tai joissa. Niitä inhotkaa; niiden lihaa älkää syökö, ja niiden raadot inhottakoot teitä. Kaikkia niitä vesieläimiä, joilla ei ole eviä eikä suomuksia, inhotkaa.

      11:13 Linnuista taas inhotkaa näitä; älköön niitä syötäkö, vaan olkoot inhottavia: kotka, partakorppikotka ja harmaa korppikotka, haarahaukka ja suohaukkalajit, kaikki kaarnelajit, kamelikurki, pääskynen, kalalokki ja jalohaukkalajit, huuhkaja, kalasääksi ja kissapöllö, sarvipöllö, pelikaani ja likakorppikotka, haikara ja sirriäislajit, harjalintu ja yölepakko. Ja kaikkia siivellisiä pikkueläimiä, jotka liikkuvat neljällä jalalla, inhotkaa.

      11:21 Kuitenkin saatte siivellisistä pikkueläimistä, jotka liikkuvat neljällä jalalla, syödä niitä, joilla jalkojen yläpuolella on kaksi säärtä hypelläksensä niillä maassa.Niistä te saatte syödä seuraavia: heinäsirkkalajeja, solam-sirkkalajeja, hargol-sirkkalajeja ja haagab-sirkkalajeja.
      11:23 Mutta kaikkia muita siivellisiä pikkueläimiä, joilla on neljä jalkaa, inhotkaa.

      Kaikki pikkueläimet, jotka liikkuvat maassa, olkoot inhottavia; älköön niitä syötäkö.Kaikista niistä, jotka käyvät vatsallansa, ja kaikista pikkueläimistä, jotka liikkuvat maassa, käyden neljällä tai useammalla jalalla, niistä älkää mitään syökö, sillä ne ovat inhottavia.
      11:43 Älkää saattako itseänne inhottaviksi koskemalla matelevaan pikkueläimeen, mihin tahansa, älkääkä saastuttako itseänne niillä, niin että tulette niistä saastaisiksi. Sillä minä olen Herra, teidän Jumalanne; pyhittäkää siis itsenne ja olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä. Niin älkää saastuttako itseänne koskemalla mihinkään pikkueläimeen, joka liikkuu maassa.
      11:45 Sillä minä olen Herra, joka olen johdattanut teidät Egyptin maasta, ja joka olen teidän Jumalanne; olkaa siis pyhät, sillä minä olen pyhä. Tämä on laki nelijalkaisista eläimistä ja linnuista ja kaikista elollisista, joita vedessä vilisee, ja kaikista olennoista, joita maassa liikkuu, että tietäisitte erottaa puhtaat saastaisista ja syötävät eläimet niistä eläimistä, joita ei saa syödä."

    • Derek Princehän oli uskova ihminen! Miten ihmeessä te saatte Derek Princen ja Ellen Whiten samaistettua?

      Tässäpä Ellen Whiten tekstiä:

      "Ruokamme pitäisi olla valmistettu ilman mausteita. Hedelmäpiirakat, kakut, säilykkeet, maustetut lihat kastikkeineen aiheuttavat kiihtyneen tilan elimistöön ja sytyttävät eläimelliset intohimot."

      "Liharuokavalio on vakava kysymys", "Älköön yksikään meidän papeistamme antako väärää esimerkkiä syöden lihaa. Eläkööt he ja heidän perheensä terveysuudistuksen valossa", "Ei unssikaan lihaa saa mennä vatsaamme". (Ellen White, Counsils on Diet and Foods, s. 388, 399, 380).

      ”Eikö ole jo aika kaikkien pyrkiä luopumaan liharuoasta? Miten ne, jotka yrittävät tulla puhtaiksi, jaloiksi ja pyhiksi päästäkseen taivaan enkelien seuraan, voivat jatkaa sellaisen ruoan käyttöä, jolla on niin haitallinen vaikutus sieluun ja ruumiiseen? Miten he voivat riistää hengen Jumalan luontokappaleilta syödäkseen niiden lihan suurena herkkuna? Heidän olisi palattava siihen terveelliseen ja herkulliseen ruokaan, joka ihmiselle alussa annettiin, ja osoitettava sekä opetettava lapsensakin osoittamaan sääliä kaikkia mykkiä luontokappaleita kohtaan, jotka Jumala on alistanut valtaamme.” (Suuren Lääkärin seuraajana, Ellen G. White, 1989, s. 255)

      Heikko syö kasvisruokaa ja muut syövät kaikkea Room. 14:2-3. Raamatussahan on ihmisille annettu syötäväksi sekä kasvisruoka I Moos 1:29 että eläimet I Moos 9:3.

      Ellenin suusta tuli mitä saastuttavinta eksytystä ulos ja hän se vaan kuvitteli olevansa puhdas karttamalla lihaa "Ei saastuta ihmistä se, mikä menee suusta sisään; vaan mikä suusta käy ulos, se saastuttaa ihmisen." (Matt. 15:11)

      • vaan

      • vaan kirjoitti:

        söi itse sorsan, hirven ja peuran lihaa sekä ostereita suurella halulla.
        Täältä se selviää:

        http://www.truthorfables.com/EGW_Eats_Meat_Oysters.htm

        Mutta Ellen White myös käskee syödä sikaa (Testimonies for the Church, Vol. 1. pp. 206-207): "Minä näin, että teidän näkemyksenne sian lihasta eivät haittaa, jos pidätte ne itsellänne; mutta käsityksissänne ja mielipiteissänne olette tehneet tästä kysymyksestä testin ja toimenne osoittavat selvästi uskoanne tähän asiaan. Jos Jumala vaatii kansaltaan pidättäytymistä sian lihasta, Hän vakuuttaa heidät tässä asiassa."

        Sitten taas päinvastoin (spiritual Gifts, Vol. 4a, p.124): "Mutta Jumala ei koskaan tarkoittanut sikaa syötäväksi missään olosuhteissa."


    • En nyt tuon voidellun miehen opetukseen kommentoi sen enempäö,
      mutta toisen, Paavolan Petrin ...
      Tämä kohta ilmaisee yhtä lailla, että
      Paavola ei alkuunkaan hyväksy adventtioppia:

      [][][] Raamattu opettaa myös, että tuhatvuotisjakson aikana myös sapatti on voimassa sekä lehtimajanjuhla, mutta uskon, että tuhatvuotisessa valtakunnassa lehtimajanjuhlan pääpainopiste on Jeesuksen sovitusuhri, (lue Jesajan viimeiset luvut) [][][]
      (Luku: "Sapatti on ikuisena liittona" [Jes.66:23, Sak.14. ])

      Samassa "seitsemäs päivä"-opetuksessa tämäkin:
      "" Ruokasäädökset eivät ole voimassa Uudessa Liitossa, niin heprealaiskirjeen kirjoittaja kirjoitti kirjeessään, joka on kirjoitettu juutalaisuskoville, ja sama pätee tietenkin myös pakanauskoville. ""
      http://koti.phnet.fi/petripaavola/Seitsemas paiva

      • Puhise vaan, hih

        Pahaa sutta ken pelkäisi, pelkäisi, pelkäisi, pahaa Anttia ken pelkäisi, lal-lal-lal-lal-laaaa....... hih, hih, hiii..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      108
      1743
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1123
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1077
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      905
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      802
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      769
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      714
    8. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      690
    9. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      44
      661
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      656
    Aihe