Kumpaa uskot adventisti?

Kumpaa uskot adventisti:

1. Ellen Whiteä: “Minä näin, että pyhä Sapatti on ja tulee olemaan erottava seinä todellisen Jumalan Israelin ja epäuskoisten välillä. Ja jos joku uskoisi ja pitäisi Sapatin ja sitten luopuisi siitä, he sulkisivat Pyhän Kaupungin portit itsensä edestä yhtä varmasti kuin Jumala hallitsee ylhäällä taivaassa” (A Word to the Little Flock, sivu 18).

2. Jumalan sanaa: ”Sillä hän on meidän rauhamme, hän, joka teki molemmat yhdeksi ja purki erottavan väliseinän, nimittäin vihollisuuden, kun hän omassa lihassaan teki tehottomaksi käskyjen lain säädöksinensä, luodakseen itsessänsä nuo kaksi yhdeksi uudeksi ihmiseksi, tehden rauhan ja yhdessä ruumiissa sovittaakseen molemmat Jumalan kanssa ristin kautta, kuolettaen itsensä kautta vihollisuuden.” (Ef 2:14-16)

Molempia et voi uskoa, joten valitse puolesi!

13

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaan

      sanaa vain ja ainoastaan.
      En perusta piirunkaan vertaa epileptikon ja sairaan ihmisen Ellen Whiten mielen tuotoksiin ja kopioimiin kirjoituksiin.

      • 234234323

        hylännyt HERRAN SANAN.


      • Kuinka monta piirua omasta uskostasi liittyy Raamattuun, ja kuinka monesta erilaisesta Raamatusta olet totuutesi löytänyt ?
        Syytät Ellen G. Whiteä hänen sanomiensa sisällöstä, mutta miksi hänen sanomiensa sisältö toteutuu parhaillaan meidän aikanamme.

        Eikö hänen kirjansa "Suuri Taistelu" kerro kirkollisesta kehityksestä, joka kertoo sekä Roomalaiskatolisesta, että Protestanttisesta kirkkojen kehityksestä, jota voit seurailla, sekä lehtien sivuilta, että televisio ruuduilta.
        Mikä on antikristuksen kirkon ja Luterilaisen kirkon suunta kirkollisten asujen yhdistämisessä helakan punaan ja purppuraan?
        Ellen G. White näkee tässäkin asiassa selvän suuntauksen katolisuuteen lankeavista kirkoista EU:n rakenteissa, joka koskee myös Suomea, sillä Eurooppa on palaamassa juurilleen sunnuntain pyhittämisessä paavin sanojen mukaan.
        Kirja "Suuri Taistelu" kertoo näistä muutoksista, jota maailmanlaajuinen katolinen kirkko saa aikaan.
        Suomen osalta Roomalaiskatoliseksi Helsingin Piispaksi vihittiin Teemu Sippo, jonka pappispuvussa esiintyy hekanpuna ja purppura väri samoin kuin Piispa Huovisen ja Arkkipiispa Paarmankin puvunvärityksessä. Samat värisävyt ovat myöskin tulevalla Arkkipiispalla, joka luo yhdys-siteen Roomaan.
        Uskottavaa onkin, etteivät Piispa Henrikin jalanjäljet päättyneetkään Köyliönjärven jäälle, sillä eikö tämä Piispa Teemu Sippo olekin vihitty Pyhän Henrikin Kadetraalissa Helsingissä ja hänen tehtävänä on käännyttää Suomi Roomalaiskatoliseen uskoon. Katolisenkirkon tunnusväri onkin helakanpuna ja purppura, mutta mikä olikaan Lutherin väri.
        Jos poltat polttoroviolla kaikki adventistien ja Lutherin kirjoitukset niin paljonko jää sinun totuudestasi jäljelle ?


      • epileptikko

        Yritätkö viestittää maailmalle ennakkoluuloista käsitystäsi, että me epileptikot olisimme epäluotettavia?

        MITÄ TARKOITAT???????

        Otapa uusiksi!!!!!


      • usko vaan!

        Sinä olet saatanan seuraaja kuten noita-akka uskova_1. Teitä jos uskoo, menee automaatisesti kadotukseen. Siksi te olette todella vaarallisia koska te eksytätte ihmisiä pois totuudesta. siksi myös rangaistuksenne tulee olemaan sitä suurempi!


    • 234324234

      ja uskomme, koska HERRA ON PUHUNUT!

    • Totuus esiin ...

      Joista ei kumpikaan minun mielestäni ole täysin oikea - vaikkakin Herran sapattia viettävät ovat enemmän oikeassa vaikka viettäisivät sitä noista syistäkin...

      Raamatun periaateeseen ei sovi spiritismiset ajatukset -
      sellainen luulo, että Jumalan laki olisi poistettu olisi lähes naurettava jos sillä ei olisi niin kauaskantoisia seurauksia. Ei tarvitse kuin ajatella (tämä niille joiden usko sellaista sallii - siis ei spiritismiin uskoville koska heiltä on ajattelu kielletty)

      Miksi Jumalan laki olisi poistettu, vain siksikö että ihmiset eivät sitä pysty täyttämään - siis elämään sen mukaan? Salli mun nauraa - poistaisiko Jumala oikeudenmukaisuuden ja rakkauden lakinsa siksi että ihmiset ovat epäoikeudenmukaisia ja rakkaudettomia!!

      Kuinka kukaan voi edes kuvitella mitään niin typerää?
      Juimalan laki on Jumalan vanhurskaudesta lähtöisin - se on oikeudenmukaisuus ja rakkaus eli Jumalan vanhurskaus .. ja nyt syntiset ovat poistamassa sitä Jumalan vanhurskautta - onko typerämpää kuultu? En minä ainakaan.. siis jos ajattelemme asiaa

      Jumalan vanhurskaus on ikuinen ja sitä kuvaavat kirjoitukset ovat luonnollisesti ikusia.

      Jeesus täytti Jumalan vanhurskauden lain elämässään ja ne jotka hänessä elävät saavat laskea sen hyväkseen jos he uskovat hänen sanaansa ja haluavat seurata sitä.. Ei Jeesus poistanut piirtoakaan Jumalan vanhurskaasta laista (jo pelkkä ajatus sanoo että palkkä umpisokea uskoo jotain sellaista) vaan täytti sen ja me saamme laskea sen(kin) hyväksemme.. Kiitos Jeesukselle.. joka vapaaehtoisesti antoi itsensä alttiiksipahuudelle.. On ilo olla hänen oppilaansa..

      Mitä tulee Herran sapatin pitämiseen (jota uskova_1 niin halveksivasti aika ajoin on kutsunut ellensapatiksi) on sapati viettäminen yhtä vapaaehtoista kuin kaikkien muidenkin käskyjen pitäminen - ei siinä ole mitään eroa, me tiedämme että se kymmenen käskyn laki, jonka Jumala itse kirjoitti laintauluihin tuo esille ikuisia muuttumattomia periaatteita. Toisin kuin Mooseksen kirjoittamat Israelin lain pykälät, joita on aikaa myöten luonnollisesti muuteltu on Jumalan laintaulujen käskyt säilyneet kautta vuosituhansien samoina ja tulevat säilymäänkin ja niihin sisältyy myös Herran sapatti. Raamatun periaatehan on (jälleen niille jotka saavat ajatella itse) että käskyjen rikkominen on Jumalan vanhurskautta vastaan ja sen rikkojilla ei voi olla iankaikkista elämää ... kuin Jeesuksessa.. jos he katuvat sydämmestään ... kuinka kauan voit katua sydämmestäsi jos jatkuvasti teet saman Jumalan vastaisen teon...

      Esimerkiksi jos varastat ja kadut tekoasi koska tekosi oli väärä ja Jumalaa vastaan (et siis kadu kiinni joutumisen pelosta) , sama asia muidenkin käskyjen kanssa luullakseni katumisesta tulee vaikeampaa mitä useimmin teet saman vitheen.. Herran sapatin kunnioitus ja pyhitettynä lepopäivänä on yksi käskyistä ja siihen pätee sama periaate.. jos kadut sydämmestäsi Jumalan vastaista tekoasi saat anteeksi joka kerta kun kadut ...

      Muuten tässä lisää ajateltavaa - se että ihminen uskoo olevansa kuolematon estää häntä ymmärtämästä että elämä on aina Jumalan lahja - myös kuoleva elämä on Jumalan lahja .. jonka ihminen valitettavasti liian usein turmelee teoillaan..

      Toinen vaihtoehto että

    • uskon mukaan!

      ”Sillä hän on meidän rauhamme, hän, joka teki molemmat yhdeksi ja purki erottavan väliseinän, nimittäin vihollisuuden, >>>kun hän omassa lihassaan teki tehottomaksi käskyjen lain säädöksinensä, luodakseen itsessänsä nuo kaksi yhdeksi uudeksi ihmiseksi, tehden rauhan ja yhdessä ruumiissa sovittaakseen molemmat Jumalan kanssa ristin kautta, kuolettaen itsensä kautta vihollisuuden.

    • anti-kristitty

      Yritätkö siis sanoa, että koska Jeesuksen vuoksi kaikki pelastuvat riippumatta vanhasta liitosta ja sen säädöksistä, niin on väärin noudattaa vanhan liiton säädöksiä, jos omatunto käskee niin tehdä, ja on väärin noudattaa Jumalan lakia? Ja jos vanhan liiton lakeja ja säädöksiä ei tarvitse kristityn noudattaa, niin miksi esimerkiksi luterilaistenkin katekismuksessa on erikseen esillä sen vanhan liiton kymmenen käskyä?

    • "Molempia et voi uskoa, joten valitse puolesi! "

      Lakiviidakosta olen selviytynyt siksi että olen valinnut oikean puolen, Jeesuksen. Olen antanut Jeesuksen johdattaa minut elämän tielle,
      ulos viidakosta.

      Dan.12:2
      Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.
      3 Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti.

      Ap. t. 24:15
      ja pidän sen toivon Jumalaan, että on oleva ylösnousemus,
      jota nämä itsekin odottavat, sekä vanhurskasten että vääräin.

      Matt. 25:46
      Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen,
      mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."

      Mark. 3:29
      mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi,
      vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."

      • Factaa

        kadotukseen: Kadotushan on edessä, kun on opposition tahallisesti itselleen valinnut. Daniel ei kuulunut Oppositioon Kuten Antti!


    • Dawned

      Adventisti uskoo:
      että koko Raamattu on Jumalan evankeliumi pelastuksesta

      uskova_1 uskoo:
      Uusitestamentti on evankeliumi - Vanhatestamentti on "vanhentunut" ..
      -----
      Adventisti uskoo:
      Jumala on Luoja ja asettanut sapatin luomisen merkiksi ..

      uskova_1 uskoo:
      Sapatti on Jumalan ja Israelin välinen merkki eikä kuulu pakanuudesta kääntyneille kansoille.
      -----
      Adventisti uskoo:
      Jumala kirjoitti laintaulujen käskyt itse .. ja ne ovat annetut kaikille Jeesuksen opetuslapsillekin koko maailmassa annetut..

      uskova_1 uskoo:
      Ne ovat Mooseksen kirjoittamat ja osa Israelin muusta laista siksi ne eivät ole kristikuntaa varten.
      -----
      Adventisti uskoo:
      Että ainoastaan Jumalalla on kuolemattomuus... ja niillä jotka elävät Jumalan vanhurskaudessa.. eli Jumalan tahdossa, Jumalan lain mukaisesti - asian voi ilmentää monella tavalla)..

      uskova_1 uskoo:
      Jokaisella ihmisellä on kuolemattomuus itsessään... Ei siihen Jumalaa enää tarvita..
      -----
      Adventisti uskoo:
      Käärme paratiisissa (siis saatana) valehteli, että ihminen ei kuole ... koska Jumala sanoi ihmiselle jo ennen syntiinlankeemusta "olet kuolemalla kuoleva"..

      uskova_1 uskoo:
      Että käärme ei valehdellut... (Miten hän selittää sen että Jumala sanoi päin vastoin ?? kuin käärme on hämärän peitossa)
      -----
      Adventisti uskoo:
      Että Jumala on luvannut pelastaa syntisen ihmisen tästä kuoleman tilasta > elämään iankaikkisesti .. luonaan..

      uskova_1 uskoo:
      Jumala on luvannut pelastaa kuolemattoman ihmisen ikuisesta piinasta > taivaaseen ..
      -----
      Adventisti uskoo:
      Uskoon kuuluu Jumalan Sana (Raamattu) ja sen tutkiminen Pyhän Hengen avulla ..

      uskova_1 uskoo:
      Ukovaista kuljettaa ensisijaisesti Pyhä Henki .. Raamattu tulee mukaan kuvaan jos sen teksti on yhtäpitävää Hengen ilmoituksen kanssa ..
      -----
      Adventisti uskoo:
      Seurakunnan kokoukset ovat Raamatun tutkimista varten .. sitä tutkitaan usein Ellen G Whiten Raamatuntulkintojen mukaan ..

      uskova_1 uskoo:
      Seurakunnan kokouksissa ollaan Hengen johdatuksessa, tähän sisältyy mm. kaatuileminen, hurmostilat "ihmeparanukset" ..
      -----
      Adventisti uskoo:
      Jumala tulee kerran tuhoamaan kaiken pahuuden täydellisesti ja sen mukana ne jotka rakastavat pahuutta enemmän kuin Jumalan vanhurskautta..

      uskova_1 uskoo:
      Jumala panee pahat ikuiseen piinaan - tulijärveen - minkä hän katsoo olevan oikeudenmukainen rangaistus niille jotka Jumala sinne heittää .. esimerkiksi adventistit..
      -----
      Adventisti uskoo:
      Jeesus lunasti syntiset kuolemasta elämään ..

      uskova_1 uskoo:
      Jeesus lunasti syntiset ikuisesta helvetin piinasta taivaaseen ..
      -----
      Adventisti uskoo:
      Synnin palkka on kuolemma

      uskova_1 uskoo:
      Synnin palkka on ikuinen piina helvetissä..
      ------

      Adventisti uskoo:
      Jeesus otti osakseen pelastamansa syntisen koko kohtalon (koko synnin palkan) - kärsi sen rangaistuksen mikä oli syntisen syntien seuraus - Jeesus kuoli hänen kuolemansa ..

      uskova_1 uskoo:
      Jeesus käsi tuskallisen kuoleman - mutta ei kuitenkaan ottanut osakseen syntisen koko kohtaloa – joka siis hänen uskonsa mukaan on ikuinen piina..
      ----------

      En usko ainakaan sinun ikuisuuteesi, se on varma.

    • Raamatun sanaan,

      kuten Ellen G Whitekin teki. Ei ole hänen vikansa jos sinä et ymmärrä sitä raamatullsesti. Ellen kehoitti tutkimaan AINA kaiken kirjittamansa Raamatun valossa, ja panemaan pois sellaisen mitä ei voi ymmärtää Raamatulla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      192
      4622
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      122
      2883
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      137
      2294
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      332
      2290
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1962
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1536
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      114
      1451
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      32
      1370
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1200
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1081
    Aihe