Huomaatteko nyt?

Mikään ei ole varmaa

Kovin on tuulinen paikka tuo ennakkosuosikin paikka, pakka saattaa mennä jo yhden vedon takia sekaisin. Mitäköhän on vielä odotettavissa seuraavissa jaksoissa..? Elias romahti, Yrjänä ja Christian nousivat kärkeen. Laulun puhtaudesta lässyttävät voivat vetää tietyt johtopäätökset siitä, että Soulsisters meinasi tippua koko kisasta... Kun sitä jotain ei ole, niin sitten sitä ei ole. Veikkaan, että Soulsisters lähtee kotiin, jos ei ens kerralla, niin sitä seuraavalla.

7

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yrjänä/Elias voittaa

      Samulin kannatus on nousussa, mutta en oikein näe häntä Koop Arposta kummempana nobodynä. Symppispersoonia varmaan molemmat, mutta ei tähtiainesta. Soulsisters - who cares? Enchant on sopivaa kamaa lapsille ja lapsenmielisille. Merja vois olla jonkunlainen indieartisti, mutta tuskin kovin kovassa suosiossa tulevaisuudessa. Leena on valitettavasti siinä loukussa, että noita vaaleita tulkitsijoita (Anna Puu, Chisu, Jippu, Katri Ylander) on jo pilvin pimein, tuskin mahtuu enää joukkoon. Suomirokkari Yrjänä "äijä" Salmelasta voisi olla staraksi, samoin Elias "mies ja kitara" Hämäläinen on myös kova, vaikka ensimmäinen veto olikin pliisu. Kitara käteen ja sinne katusoittajan juurille, niin homma toimii! Christianhan on aivan ässä, mutta menee loppupeleissä sinne bändin keulakuva -osastolle.

      • poprokkiarokpoppia

        Christianit on jo NIIN nähty ja kuultu ja parempina versioina. Ja Leenatkin. Samulin ja Eliaksen jako. Merja on liian etäinen ja ryhmät ei iske.


      • johtoryhmä miettinyt
        poprokkiarokpoppia kirjoitti:

        Christianit on jo NIIN nähty ja kuultu ja parempina versioina. Ja Leenatkin. Samulin ja Eliaksen jako. Merja on liian etäinen ja ryhmät ei iske.

        Christian ei tuo tässä mitään uutta, vaikka muuten olisikin niin rock.


      • olisinhalunnuthänelä

        ei edes livenä


    • kumihousu

      mitään romahdusta, mutta christianhan oli kuulemma romahtanut iltalehden mukaan. mun mielestä juurikin christian oli pettymys, olkoonkin että oli "kipeä" ;)

      mä en ole muutenkaan nähnyt eliasta minään ennakkosuosikkina. enemmänhän christian on saanut boostia mediassa. yksi suuri ennakkosuosikki ei päässyt edes finaaliyhdeksikköön. no putoshan idolsissakin suurin ennakkosuosikka jo ekoissa finaaleissa viime kaudella. ei näistä voi tietää kuka innostaa äänestämään eniten. uskon kyllä että finaalinelikossa on vain miehiä, elias, samuli, yrjänä ja christian. tosin leena on aika lutunen, voi yltääkin kärkikahinoihin.

    • tuli jo hoppu

      ei sellainen ole suurella yleisöllä edes tiedossa

      • faoao

        Joitakin kilpailijoitahan tyrkytetään yleisölle ennakkosuosikiksi mediahehkutuksella. Kuten Parkkosta.
        Onko "ennakkosuosikki" se jota tuomaristo, tuotantoporukka ja levy-yhtiö odottavat ja toivovat voittajaksi ja media sellaisena esittää, vai se jota kansa rakastaa? Se joka saa eniten mediasuosiota, voittaa ennakkoäänestyksiä vai mikä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe