Muistin virkistämiseksi

Nadasja-emilia

välillä todellistakin adventismiä, suoraan adventisteilta, eikä vain ANTI-adventistien suodattamana. Hyvä ja asiallinen linkki. Siitä sivusta löydät vastaukset useimpaan sinua adventismissa kiinostaneiseen aiheiseen:Tutki ja ihmettele, sillä kaikki on toisin mitä täällä ANTIadventistien taholta on anettu ymmärtää:

http://leppavirta.adventist.fi/

17

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja tämä ei ole vain jonkun muutaman hengen seurakunnan kertomaa,
      vaan ainakin kaikki Euroopan adventistit ovat näiden sivustojen takana ja tukena! turha lienee keskustella jonkun takamaiden seurakunnan
      opetuksesta, kun tässä olisi keskusteltavaksi adventistien yhteisesti
      hyväksymä opetus varsin yksityiskohtaisesti. Adventtioppihan ei ole
      sisäänlämpiävää saunaa muistuttava luonteeltaan, vaan siinä on
      oleellista suhtautuminen ei-adventisteihin. Te ruotsalaiset olette
      näkyvästi edustettuna myös.

      http://www.endtime.net/

      Finnish version :
      * Taistelu Kulissien Takana http://www.endtime.net/finsk/KbK.htm

      * Vallan Huipulla http://www.endtime.net/finsk/eliten.htm

      * Kuninkaan paluu... http://www.endtime.net/finsk/KK.htm

      * Olemme Sodassa http://www.endtime.net/finsk/KiS.htm

      * Maria-ilmestykset http://www.endtime.net/finsk/maria.htm

      * Varoitus ekumeenisesta yhteistyöstä!
      http://www.endtime.net/finsk/okumene.htm

      * Varoitus karismaattisesta liikkeestä!
      http://www.endtime.net/finsk/karisma.htm

      * Vapaus Vaarassa! http://www.endtime.net/finsk/fisondag.htm

      * Israel lopunaikana http://www.endtime.net/finsk/israel.htm

      Ehkä ette kaikki tahtoisi noin avoimesti julistaa adventti"totuutta",
      mutta joka tapauksessa ette milloinkaan vahingossakaan ole olleet
      toista mieltä. Ette löydä yhtäkään yksityiskohtaa, josta sanoisitte:
      tätä opetusta minä en hyväksy.

      • totuuden etsijä

        Voiko olla enää pettävämpää harhaan johtamista, kuin tämä mitä atventismi harrastaa. Noissa Antti kantolan esiinottamissa adventisti papin - tai kuka lieneekään yhteisön pastorin kirjoituksissa. On käsittämätön jos joku ajatteleva ihminen voisi tuollaista edes vähänkään terveellä järjellä hyväksyä sopivaksi aiheeksi edes uskonnollisessa mielessä se on niin terveen ymmärryksen ulottumattomissa. Minusta on idioottimaista alkaa kirjoittelemaan tollaisia sairauksia ainakaan normaalille ajattelevalle ihmiselle. Mutta kun meidän joukossamme on niitäkin jotka eivät halua, tai jaksa ajatella asioita normaalisti, käyttämällä vain tervettä maalaisjärkeä, vaan hyväksyvät kaikenlaisen älyvapaan trobakannan.

        Hei herätkää hyvät ihmiset itse ajattelemaan, ottakaa järki käteen!! Tarkastelin noita kirjoituksia joita Antti on ottanut esiin, niin ei voi kuin ihmetellä, että miten kieroa ja julmaa petosta kirkko yhteisöt voivatkaan harrastaa ajattelemattomien ihmisten kustannuksella.


      • !!??!!

        pieni ryhmä Norjassa, jolla on muutama kannattaja siellä täällä.


    • alex-kasi

      Tosi kiinnostavia aiheita tutkisteluun:

      1.Ylistys Jumalalle, siunausten lähteelle (3.4.)
      2.Valinnan vapaus (10.4.)
      3.Hengellinen ja fyysinen kunto (17.4.)
      4.Elämän vesi (24.4.)
      5.Ympäristö (1.5.)
      6.Usko ja paraneminen (8.5.)
      7.Lepo ja palautuminen (15.5.)
      8.Ylistyksen ilmapiiri (22.5.)
      9.Raittius ja kohtuus (29.2.)
      10.Lahjomattomuus: johdonmukaisuus ja pyhyys (5.6.)
      11.Elämänmyönteisyys (12.6.)
      12.Raamattu ja ravinto (19.6.)
      13.Sosiaalinen tuki - yhteen liittävä side (26.6.)

      http://leppavirta.adventist.fi/raamattutunti

    • annu42

      Ja opetus oli hyvin selvää. Ellei tuosta ymmärrä, ei voi ymmärtää mitenkään, koska silloin Jumalan Henki ei ole lukijan mukana. Kaaviot vielä selvensivät asioita. Suosittelen lukemaan ajatellen ja rukouksen kanssa. Etsikää, niin te löydätte...

    • Bushmanni

      Siellähän ne kaikki tärkeimmät höpinät oli, todellakin.

      Unohdetut opetukset -osiossa kelattiin sitä vanhaa roinaa sapatista, laista, hiukan lisää laista, olipa yllättäen sunnuntaikin mukana ja siellä vilahti samat valheet sunnuntain alkuperästä, mitkä aina ennenkin. Unohtamatta Danielia ja vuosiviikkojen kikkailua.

      Tosin Ellen White on selkeästi kokenut inflaation ja häntä ei oikein kehdattu mainita enää missään. Eikö amerikkalaisen kotiäidin "profeettamainen" charmi enää pure 2000-luvun ihmiseen?

      Ne sivut olivat juuri sitä opetusta, siinä muodossa, mitä olen havainnut mm. Kai_A:n katselevan hieman nyreissään, koska se materiaali ei ollut kovinkaan kristillistä.

      Leppävirran adventistien sivut pyörivät vain sen vanhan hötön ympärillä: Sapatti on ihana, laki on ihana ja Daniel sitä ja tätä, sekä sunnuntai on perkeleestä. Hirveästi oli uhrattu aikaa ja rivejä Danielin turhien vuosiviikkojen sanapyörittelylle. Kuinkahan kauan niissä ennustuksissa adventistit kykenevät vielä roikkumaan?

      Siinä oli lyhykäisyydessään adventistien opin salaisuudet tuon sivun perusteella, eikä taida kovin kauas heittää siitä, mitä perusadventisti keskimäärin ajattelee.

      Sivut olivat muuten kyllä todella karmeat. Mistä ihmeestä niitä korneja kuvia oli sinne löydetty? Aivan käsittämättömiä kuvia, joilla ei ollut mitään yhteyttä itse tekstiin ympärillä! Sivujen kokoonkasaaja voisi miettiä kokonaisuutta hiukan paremmin, jos halutaan, että seurakunta saisi uusia jäseniä nettisivuilla vierailijoista.

      Yllättäen lähimmäisenrakkaudesta ei puhuttu kuin yhdessä kohdassa (lain tarkoitus ja otsikko "oikea motiivi"), mutta konteksti saatiin kieroiltua aivan pieleen. Lähinnä keskityttiin maailmanloppuun, sekä sillä pelottelemiseen.

      • werwerwer

        lukijassa se vika...


    • Oli kiva katsella leppävirran ryhmän sivuja, etenkin kun tunnemme Konttisten perheen. Meillä oli etuoikeus olla viime syksynä "Virran majakan" vihkiäistilaisuudessa. Tosin yhden puutteen "löysin" tiloista, kun kävimme siellä. Lapsille ei ole mitään tiloja. Ja minäkin kun kahden erityislapsen kanssa sinne "pölähdin", niin sai miettiä, miten pystyy siellä tilaisuuden aikana olemaan. Tosin siellä on pieni keittiö/keittokomero (ovi näkyykin yhdessä kuvassa), jossa sitten pidimme lasten luokan, mutta se tila on todella pieni. Mutta jos kohderyhmä on pelkästään aikuiset, silloinhan tuo tila on sopiva.

      Mutta sivujen sisältö on hyvä ja sivujen tekoon on nähty vaivaa.

      Siunattua pääsiäistä Sirkka-Iitalle, me lähdemmekin kohta pääsiäisreissulle kohti Kymenlaaksoa!


      • Totisesti!
        AnttiVKantola kirjoitti:

        Vallankumouksellinen (revolution) suuren taistelun, pyhän sodan linkistö!

        http://www.endtime.net/kinfof.htm

        http://www.endtime.net/finsk/israel.htm

        Asiallinen ja Raamattullinen sanoma tämäkin Israel linkki. Oletko sinä Antti itse tutustunut näihin kunnolla, kun noin kovin uskallat suosittella? Mitä pidit esimerkiksi tästä Israel linkistä?

        Kyllä monelle varmaankin avautuu Raamatun sanoma näiden hyvien Antin linkkien ansiosta. Minusta nämä jos mikä kertoo oikein adventistien uskosta kristillisenä ja raamattullisena seurakuntana.

        Mutta täytyy silti sanoa, että itse pidän noista aito suomalaisista pikkukirkkojen omista sivuista enemmän.


    • >>>Pian he tulivat siihen lopputulokseen, että 22.lokakuuta oli sittenkin ollut oikea ajankohta mutta he vakuuttuivat siitä, että Raamatun profetia ei ennustanutkaan Jeesuksen paluuta tämän maan päälle vuonna 1844, vaan että hän alkaisi tuohon aikaan erityisen taivaallisen palvelutehtävän seuraajiensa hyväksi.>>

      Miksi pitää valehdella esim. tällaista, vaikka adventistit tietää sen itsekin olevan täyttä puppua. Pettymys ja sille keksitty toinen selitys...(?) Raamattu ei todista tuosta, eikä edes nykytietämys sama miltä kantilta katsoo.

      Että aikuiset ihmiset jaksaa pitää yllä valhetta. Se ei vain kestä totuuden etsijöitten parissa.
      Mutta ei nämä sen pahempia tietenkään ole, kuin se mitä minulle lapsena kerrottiin joukupukista. Erona nyt huomioksi sekin, että taisin olla lapsi, mutta että aikuisena jaksetaan vielä uskoa joulupukkiin, alkaa kovasti punastuttaan.

      • " 22.lokakuuta oli sittenkin ollut oikea ajankohta " (v.1844 ja 1845)

        Kysytäänpä maan ja taivaan Isältä se oikea päivä ...
        Eiköhän apostolien teoista löydy tietoa ...

        Ap. t. 1:7
        Hän sanoi heille:
        "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä,
        jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut,

        Jeesus jo aiemminkin varoittanut asettamasta aikamääriä ...

        Matt. 24:36
        Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.


    • Sielläpä anventistinen linkki, mutta ei todellakaan raamatullinen. Kaikki Ellen Whiten näkyopit on hallussa ja opetuksessa, vaikka peitellystikin, että kaikki eksyisivät luulemaan raamatulliseksi.

      Siinäpä sinä Sirkka-Iita alias Nadasja-Emilia todistat kovan linjan ellenistin, Jouni Konttisen, vetämän opetuksen puolesta.

      http://leppavirta.adventist.fi/yhteystiedot
      http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/3585919/18774264

      Täälläkin Konttinen ehti todistamaan Ellen Whiten erehtymättömyyttä, ihmisen ikuisen sielun, helvetin ja tuonelan poistamista, kasvisruokaa ainoana oikeana ruokana ihmiselle, ellensapattia, Jeesus oli maan päällä vain ihminen jne.

      http://keskustelu.suomi24.fi/search/s24search/sort_name:"JouniKonttinen" term_keywords:Adventismi?perpage=25&term_keyw...

      Olisit pysynyt uskossa, silloin kun (jos) uskoon tulit. Liittoutumalla harhaoppisten kanssa ja kuuntelemalla heidän opetustaan liu´uit kauas pois kristinuskosta ja nyt olet vain luopio ressu, joka ei Raamatusta mitään ymmärrä - pelkkä harhaopin äänitorvi vailla omaa pelastusta.

      • werwerwer

        uskossa, sen me muut tiedämme.


      • !!??!!

        kovia tuomioita itsellesi julistelet..


      • ""Sielläpä anventistinen linkki, mutta ei todellakaan raamatullinen.
        Kaikki Ellen Whiten näkyopit on hallussa ja opetuksessa, vaikka peitellystikin, että kaikki eksyisivät luulemaan raamatulliseksi.""

        Joku sanoi niinkin että lokak. 22. oli sittenkin oikea kuukausi.
        Eivät vaan osaa sanoa oliko kyseessä vuosi -44 tai -45 tai mikä vaan.


      • ..nähty on!

        rääväsuu olet ketään kovistelemaan uskon asioista?

        Sinä itse kuulut siihen suureen babylooniaan, eli kristinuskon eksytykseen,johon saatana on suurimman osan kristityistä vietellyt, eli opetat Jumalan olevan luotuaan iankaikkisesti piinaava hirviö.

        Sirkka-iita sensijaan uskoo, niinkuin Jumala sanassaan ilmoittaa, eli että SYNNIN PALKKA ON KUOLEMA!

        Huom. KUOLEMA, ei siis iankaikkinen elämä helvetissä.

        Iankaikkista elämää kun ei voi saada ilman Jumalan armoa Kristuksessa yksikään ihminen.

        Ihminen, sinulle on annettu valta valita elämän ja kuoleman välillä, valitse siis elämä.

        Sillä niitä jotka Kristuksessa ovat, ei tuomita, vaan he siirtyvät kuolemasta elämään.

        Raamatussa lukee selvästi, että HELVETTI ON TOINEN KUOLEMA.

        Oletko sinä tällä palstalla värväämässä porukkaa helvettiin sille rikinkatkuiselle saatanallesi? Sirkka-iitasta et saa otetta, sillä hänellä on luja usko Jumalan armoon Jeesuksessa Kristuksessa, eikä Jeesus salli yhdenkään ihmisen, joka on elämänsä hänelle antanut horjua, joten turhaa on työsi.

        Sensijaan voisit mieluuminkin keskittyä oman sielusi tilaan, kun se tuntuu olevan kovin syyttäjähengen turmelema. Pyydä adventisteilta anteeksi valheitasi ja halventamistasi ja salli Jeesuksen tulla sydämeesi,niin syyttäjähenki jättää sinut rauhaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      107
      1692
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1113
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1077
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      155
      880
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      782
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      749
    7. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      680
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      35
      675
    9. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      646
    10. Ihan yleisesti

      Mitä kautta sun pöksyihin pääsee? Pitääkö luvata kuut taivaalta vai riittääkö jokin muu arkisempi asia?
      Ikävä
      42
      640
    Aihe