Mitä on tulossa?

annu42

Laitanpa nyt yhden vanhan lisää:
Jeesuksen tulevaisuudensuunnitelmat ovat ainoat luotettavat laatuaan. Hän näki nykyajan ahdistuneen maailman, jonka ainoana johtotähtenä on ihmisen tieto ja viisaus. Parhaimmillaankaan nämä eivät kuitenkaan paljoa meitä ihmisparkoja ilahduta, koska karu todellisuus näkyy kaikkialla edessämme. Ihmiskunnalla on suuri, moraalinen ongelma, joka on oikealta nimeltään synti.

Mitä hyödyttää futurologien vakuuttelut sairaalle, joka makaa kuolinvuoteellaan, että hänen sairautensa voidaan kahden tai kolmenkymmenen vuoden kuluttua parantaa? Mitä hyödyttää nälkäisiä se tieto, että tulevaisuudessa kaikilla on leipää yllin kyllin? Futurologit kertovat meille tarujaan siitä, miten ihminen tekniikan avulla voi muuttaa maailmaa, ja tehdä ihmisetkin uudelleen eläviksi. Missä se näkyy nyt? Ennustukset tuntuvat menevän päin mäntyä, koska ilmasto muuttuu, jäätiköt sulavat, ilma ja maa saastuvat, eikä ihminen voi mitään asioille, jotka ovat tapahtuneet pitkien aikojen kuluessa. Ihmiset havittelevat kuolemattomuutta tutkien geeniperimää, he pakastavat ruumiitaan tulevaisuuden toivossa, ja elävät kuin pellossa huulillaan sanat: elä, syö ja iloitse, huomenna kuitenkin kuolet. Kuin Nooan päivinä!

Mutta on hyvä, että on Jeesus! On aika kuunnella hänen tulevaisuudensuunnitelmiaan, jotka eivät ole vain todennäköisiä, vaan ne todella toteutuvatkin. Mitä hän sanoo tulevaisuuden tuovan tullessaan? Raamattu kertoo, luetaan sieltä, mikä on maapallomme hätkähdyttävä tulevaisuus.

Jo tuhansia vuosia sitten profeetat ja Jeesus ennustivat, että ihmiskunta tulee kokemaan tulevaisuudessa hyvin suuria vaikeuksia; maailmanlaajuisia sotia, nälänhätää, ruttoa, pelottavia luonnonilmiöitä jne. Mäihin liittyy myös saastuminen ja ihmisen luonteen turmeltuminen. (Matt. 24. luku; Luuk 21. luku; Jes. 24:5,6; Ilm. 6. luku; Ilm. 11:18)

Ihmiskunnan ahdistus lisääntyy sekä luonnossa esiintyvien ilmiöiden että yhteiskunnan sisäisen rappeutumisen tähden. Väkivalta, petollisuus, hillittömyys ja kaikenlainen rikollisuus lisääntyy. Eri ihmisryhmien väliset ristiriidat kärjistyvät. (Luuk 21:25,26; 2. Tim. 3:1-5; Matt. 24:12; Jaak. 5:1-5)

Uskonnollinen maailma joutuu syvään kriisiin. Kristuksen evankeliumia saarnataan kaikille kansoille, mutta samanaikaisesti esiintyy toisaalla pilkkaajia ja vainoojia, vääriä profeettoja ja eksyttävää Kristuksen nimessä tapahtuvaa julistusta. (Matt. 24:14; 2. Piet. 3:1-6; Mark. 13:5,6,22; 2. Tess. 2:11,12)

Kriisi huipentuu maailmanlaajuisiin yhdentymispyrkimyksiin, joilla on sekä poliittiset, taloudelliset että uskonnolliset tavoitteet. Vaikka ihmisillä on vilpitön tahto toimia maailmamme parhaaksi, näkymättömät, Kristusta vastustavat voimat, henkivallat, johtavat tilanteen kehittymistä omien tavoitteittensa mukaisesti. Tästä johtuu, että Kristuksen todelliset seuraajat joutuvat yleismaailmallisen vainon kohteeksi, koska he kieltäytyvät alistumasta aidon uskon ja Jumalan käskyjen kanssa ristiriidassa olevan eksyttävän, antikristillisen vallan määräyksiin. (Ilm. 13. luku; 14;12; 16:13; 17:12-14)

Ilmestyskirjassa esitettyjen rangaistustuomioitten eli viimeisten vitsausten kohdattua maailmaa Jeesus saapuu toisen kerran – nyt Kunnian Kuninkaana – pelastamaan oman kansansa, jonka väin hän tietää. Jeesuksen tulemus tapahtuu julkisesti, kaikkien nähden, suurella voimalla ja kirkkaudella. Kaikkien aikojen Jumalan lapset herätetään silloin kuolleista ensimmäisessä ylösnousemuksessa. Siinä vasta jällennäkeminen! Yhdessä he nousevat yläilmoihin Herraa vastaan. (Ilm. 16, luku; 19:11-21; 1. Tess. 4:16,17; Luuk. 21:25-28; Matt 24:29-36; Ilm. 1:7; Joh. 14:1-3)

Ensimmäisen ja toisen ylösnousemuksen välillä on tuhat vuotta, jonka aikana pelastetut ovat Herran kanssa taivaassa, jumalattomat kuolleina, maa tyhjänä ja autiona ja saatana sidottuna olosuhteiden kahleilla. Tuhannen vuoden kuluttua Uusi Jerusalem laskeutuu pelastettujen kanssa alas taivaasta, jumalattomat herätetään kuolleista ja heidän tuomionsa pannaan täytäntöön. Kaikkia, jotka eivät halunneet ottaa Jumalan tarjoamaa pelastusta vastaan Kristuksen kautta, kohtaa iankaikkinen kadotus. Kaikki paha hävitetään silloin koko maailmankaikkeudesta ikuisiksi ajoiksi, ja Jumala luo uuden maan, jossa Jeesuksen lunastama, synnistä vapahdettu ihmiskunta elää onnellista, täydellistä elämää iankaikkisesti. Näin kertoo Raamattu eikä se valehtele meille. (Ilm. 20. luku; 1. Tess. 4:13-18; Joh. 5:28,29; jes. 13.9-13; Mal. 4:1-3; 2. Piet. 3:10-13; 2. Tess. 1:9; Ilm. Luvut 21 ja 22)
Tule Herra Jeesus!

6

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vai täällä se adventisti-Annu käännyttää ihmisiä väärän profeetan Ellen G. Whiten kolmen enkeli sanomaan!

      Sanot: "Uskonnollinen maailma joutuu syvään kriisiin. Kristuksen evankeliumia saarnataan kaikille kansoille, mutta samanaikaisesti esiintyy toisaalla pilkkaajia ja vainoojia, vääriä profeettoja ja eksyttävää Kristuksen nimessä tapahtuvaa julistusta. (Matt. 24:14; 2. Piet. 3:1-6; Mark. 13:5,6,22; 2. Tess. 2:11,12)"

      Aivan teidän adventistien Ellen White oli juuri tuollainen tuossa ennustettu väärä profeetta.

      Sanot: "Tästä johtuu, että Kristuksen todelliset seuraajat joutuvat yleismaailmallisen vainon kohteeksi, koska he kieltäytyvät alistumasta aidon uskon ja Jumalan käskyjen kanssa ristiriidassa olevan eksyttävän, antikristillisen vallan määräyksiin. (Ilm. 13. luku; 14;12; 16:13; 17:12-14)"

      Pedon eli antikristuksen merkki ei ole sunnuntai, kuten Ellen White näki demoninäyissään eikä pelastuksen sinetti ole ellensapatti, eli lauantai.

      Sanot: "Jeesuksen tulemus tapahtuu julkisesti, kaikkien nähden, suurella voimalla ja kirkkaudella. Kaikkien aikojen Jumalan lapset herätetään silloin kuolleista ensimmäisessä ylösnousemuksessa."

      Johan adventistina myönnät jääväsi maan päälle, kun tempaus tulee, koska he väität, ettei Jeesus edes tule pilviin tempaamaan kuin varas salaa uskovia pois tästä maailmasta (1 Tes 5:2, 4:17). Maahan asti Jeesus tulee vasta häiden jälkeen, voittaa sotajoukot ja perustaan tuhatvuotisen valtakuntansa (Sak 14:4). (sitäpaitsi Jeesus ei ole ylienkeli Miikael niinkuin te adventistit uskotte)

      Sanot: "Ensimmäisen ja toisen ylösnousemuksen välillä on tuhat vuotta, jonka aikana pelastetut ovat Herran kanssa taivaassa, jumalattomat kuolleina, maa tyhjänä ja autiona ja saatana sidottuna olosuhteiden kahleilla."

      Noin väärän profeetan Ellen Whiten demoninäkyjen mukaan, mutta Raamatun mukaan:
      Tuhatvuotinen valtakunta on täällä maapallolla, jonne Jeesus tulee 7-vuotisen vihanajan päätteeksi, Öljymäelle Jerusalemiin, niin että Öljymäki halkeaa kahtia (Sak 14:4), Jeesus ottaa kanssahallitsijoikseen 7-vuotisen vihanajan marttyyrit (144.000 Israelin sukukuntiin kuuluvaa mm., eivätkä he ole adventisteja, kuten Ellen White näki demoninäyssä), jotka Hän on herättänyt ruumiineen eloon (Ilm 20:4) ja kenties myös aikaisemmin temmatut uskovat, jolleivät he sitten ole taivaassa tuon 1000 vuoden ajan.

      Tämä Jeesuksen kanssa hallitseva joukko ei voi enää langeta syntiin. Muut ihmiset voivat (perisyntisiäkin kun ovat), mutta hekin hitaammalla tempolla kuin nykyään, vasta satavuotiaana, koska saatanan vaikutusta ei ihmisiin ole, vain heidän oman lihansa vaikutus. Samoin ihmiset eivät kuole alle satavuotiaina (Jes 65:20-20).

      Koska he ovat maan päällä eikä taivaassa, he rakentavat taloja ja asuvat niissä, viljelevät ja syövät, synnyttävät ja nauttivat kättensä teoista (Jes 65:21-23).

      Jeesus asuu heidän keskellään ja siksi rukouksetkin kuullaan ja niihin vastataan jo samalla, kun niitä rukoillaan (Jes 65:23-24). Maan päällä on tuhatvuotisessa valtakunnassa myös eläimiä, jotka ovat ilman saatanan vaikutusta nekin leppeitä. Käyskentelevät laitumilla eivätkä syö toisiaan eivätkä vahingoita ihmisiä (Jes 65:25).

      Tuhannen vuoden lopussa saatana päästetään pois syvyydestä taas tänne maailmaan (Ilm 20:3). Saatana villitsee ihmisiä sotaan Jerusalemissa hallitsevaa Jeesusta vastaan ja sanotaan jopa tarkasti, että maan eri kulmilla asuvia kansoja. Siis normaalisti maapallolla eläviä ihmisiä (ei mitään kuolleista nostettuja, joita väärä profeetta Ellen White väitti heidän olevan). Nämä saatanan johtamat joukot piirittävät Jerusalemia, mutta tuli lankeaa taivaasta maan päälle ja kuluttaa heidät, eli he kuolevat normaalin palamiskuoleman. (Ilm 20:8-9) Heidät samoin kuin kaikkina aikoina kuolleet ei-uskovat nostetaan sitten viimeiselle tuomiolle.

      Sanot: "Kaikki paha hävitetään silloin koko maailmankaikkeudesta ikuisiksi ajoiksi"

      Saatana ja ei-uskovat ihmiset eivät saa armahdusta synneistään eli häviä olemattomiin, vaan heidät suljetaan yhtä pitkäksi ajaksi helvettiin kärsimään synneistään kuin uskovat saavat olla Jumalan yhteydessä eli iankaikkisesti.
      Vanha testamentti:
      "Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen." (Dan 12:2)

      Uusi testamentti:
      "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään” (Matt 25:46)

      • lähdössä kauas

        Kestipä muutama päivän, ennenkuin hoksasit, että täällä ollaan... tunnen selityksesi, joten ei niissä minulle mitään uutta löydy. Ei maksa vaivaa edes kirjautua, kun on muutakin tekemistä. Katsoinkin uteliaisuuttani, kuka oli ehtinyt vastata. Kiitos kuitenkin ja kirjoitellaan taas...


      • Herättäjä_1

        uskoko tätä helvetin saarnaajaa. Ilhan kamalia höpisee.
        Manaa naapuriaan helvettiin ikuisesti kitumaan mutta uskoo itse pääsevänsä muita haukkumalla taivaaseen.

        Sääli ihmisiä, sääli ..


    • Sematti

      On outoa, kun et keskustele millään palstalla sen otsikkoon kuuluvista asioista!
      Pitääkö olla adventisti, että noin sujuvasti toimii sääntöjä vastaan?

      • Missä keskustellaan

        Keskustellaanko täällä??? MISSÄ ??


      • Hämä'häkki
        Missä keskustellaan kirjoitti:

        Keskustellaanko täällä??? MISSÄ ??

        Se ottaa kolme päivää ennenkuin joku vastaa.. mmmmm, tuota mmmm ZZZ.. (muuten me hämäläiset ollaan kelpo porukkaa)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      107
      1692
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1113
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1077
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      155
      880
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      782
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      749
    7. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      680
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      35
      675
    9. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      646
    10. Ihan yleisesti

      Mitä kautta sun pöksyihin pääsee? Pitääkö luvata kuut taivaalta vai riittääkö jokin muu arkisempi asia?
      Ikävä
      42
      640
    Aihe