Kehtaatteko (yli 15-vuotiaat) katsoa animaatioleffaa elokuvateat

Maija Hoo

Oletteko te yli 15-vuotiaat kehdanneet katsoa elokuvateattereissa animaatioelokuvaa, joka on koko perheen elokuva?

Itse olen 18, enkä ole enää katsonut teattereista animaatioelokuvia. Mutta lokakuussa tulee yksi animaatioelokuva, joka vaikuttaa todella hauskalta, ja haluaisin nähdä sen. Mutten tiedä, kehtaanko, kun valtaosa elokuvan katsojista on varmasti alle 140 cm ja alle 13-vuotiaita ja itse olen 175 senttinen naishirviövanhus xD. Ja itse tykkään kyttyrää elokuvalataamoista, niin se jää pois laskuista.

21

1121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NoJopas

      Aika harvoin tulee elokuvissa käytyä koska se on aika kallista, mutta viime vuosina olen käynyt katsomassa

      Naapurini Totoro
      Kikin lähettipalvelu (Yksin)
      Ponyo rantakalliolla
      Up -kohti korkeuksia
      Prinsessa ja Sammakko

      Esim. viimeksi mainitun Disneyklassikon katsomossa oli muutama perhe (aikuisia lapsia), sitten oli nuoria ja aikuisia ilman lapsia. Enemmistö yleisöstä siis yli 15 vuotiaita. Ponyota katsomassa ei muistaakseni ollut kuin pari lasta. Suurin osa yleisöstä oli nuoria, mutta paikalla oli myös kaksi vanhempaa herrasmiestä, siis kahdestaan ilman lapsia. :D

      Olen myös suunnitellut meneväni katsomaan näitä leffoja Lasten sunnuntai -päivinä, koska liput ovat silloin halvempia. Ihan sama minkä ikäistä muu yleisö on, kunhan lapset osaavat olla hiljaa. Aina se ei kyllä onnistu edes aikuisilta.

      Joskus 12-15 vuotiaana harmitti kun Disneyleffoja ei muka voinut enää käydä katsomassa tai ostaa videolle, mutta kun ikää tuli lisää tajusi että animaatioita voi kyllä katsoa ihan iästä riippumatta. :)

    • jou1234

      Yritän aina etsiä naisseuraa lastenleffoihin heikolla menestyksellä tosin.
      Suomalaiset naiset kun on niin vaikeita.
      Summa summarum lähes kaikki laadukkaimmat lastenleffatkin kattelen (ulkomailla)
      esim up 3d:nä imaxsissa oli ihan pirteä leffa.
      Suosittelen

    • Itse en tosin ole harrastanut johtuen syrjäisestä asuinsijastani :D. Mutta hyvänen aika, miksei saisi? Riemulla itse menisin, jos sopiva tilaisuus tulisi eteen.

      Ja 18 olen minäkin, harrastan juurikin piirrettyjä ja sarjakuvia. Julistan täten, ettei milloinkaan ole myöhäistä leikkiä barbeilla ja bellvilleillä! (pikkuponileikkejä en ole leikkinytkään vähään aikaan. Kiitos pikkusiskoni, puolet ponilaumasta on aina hukassa)

      • dfff

        Ite olen kohta 25 ja menen mielelläni katsomaan animaatioita :)


    • Jännästi se on muuten suomalaisiin iskostunut ajatus että piirretyt/animaatiot = automaattisesti lapsille suunnattuja. Sitten jotkut 13 vuotiaat ovat olevinaan niin aikuisia kun eivät kattele enää piirrettyjä. Ja vastaavasti menevät sitten isompina häpeillen ja vähätellen omien pikkuistensa kanssa katsomaan. Esimerkkinä isäni, joka nukahtaa keinutuoliin heti piirretyn alkaessa :D

      Siis onhan niitä vain pienille suunnattuja kuten jotkut Mikki hiiren kerhotalot, mutta sitten elokuvat (ja oman lapsuuteni lastenohjelmat, tietysti (ah niin klassista xD)) ovatkin sellainen jännä sekoitus lapsille ja aikuisille. Nyt kun isompana olen katsellut uudestaan lapsuudenaikaisia klassikoita, ne tajuaa ihan eri lailla. Ja paljon syvällisemmin.

      Turha viesti, kaikki tietävät tämän :D mutta silti. Aloittajalle edelleen rohkaisuna, että himputissa menet, jos haluttaa! Jos animaatio on koko perheen elokuva, se myös tarkoittaa sitä.

    • jodi66

      Todellakin kehtaa. Itse olen 26v ja 180cm tyttö ja olen monet animaatiot käynyt katsomassa, yksinkin. Rohkeasti vaan! Sehän on vain hieno asia että ihmisestä löytyy vähän lapsenmielisyyttä! Lisäksi animaatiot on nykyään suunnattu koko perheelle ja niissä saattaa olla huumoria, joka on tarkoitettu nimenomaan vähän vanhemmalle yleisölle. ;)

    • vanha patu

      Tietystikään ei teini-iässä (13-19v) VOI tehdä mitään lapsellista, niinku mitähän-ne-musta-ajattelee & kaikki-katsoo-kääk!

      Sitten aikuistuttuasi tiedät että vastaus kysymykseen "mitä ne musta ajattelee" on yleensä "ei juuri mitään".

      Ah, ollapa vielä teini ja teinien murheet ;)

    • 38v.

      Itse asiassa olen täyspitkien animaatioiden suurkuluttaja.

      • Cirry

        Kaikki Disneyn klassikot pitää käydä katsomassa teatterissa ja muutkin erityisen kiinnostavat animaatiot. Eivät ole lastenelokuvia, vaan kaikille sopivia. Itse olen yli kolmekymppinen mieshenkilö ja kun animaatio kiinnostaa, niin miksi ihmeessä niitä ei voisi/saisi katsoa? Jos joku ajattelee minusta jotenkin pahasti niin se on hänen ongelmansa, ajatelkoon mitä haluaa - minäkin katson mitä MINÄ haluan. :) Prinsessa ja sammakko -elokuvaakin oli täysi katsomo katsomassa ja en nähnyt kuin yhden alle 10-vuotiaan, loput 15-80-vuotiasta aikuisyleisöä ja kovasti tuntui tykäävän ja viihtyvän.


    • kevine

      28-vee mies, kehtaan käydä kattomassa animaatioita yksin ja kavereiden kanssa. Mitä kehtaamista siinä muka on? Jotain pornoa en ehkä kehtaisi mennä leffateatteriin katsomaan, muut genret menee kyllä.

    • joojoojoojoojoojoo

      Olen 16-vuotias ja silti käyn katsomassa lukemattomia lastenelokuvia!
      Ne on kaikista parhaita! :D
      Olen käynyt katsomassa mm.

      Bolt
      Up - Kohti korkeuksia
      Naapurini Totoro
      Ponyo rantakalliolla
      Näin koulutat lohikäärmeesi
      Kikin lähettipalvelu
      Möröt vs. muukalaiset

      jne...

      Siis ei siinä minun mielestä ole mitään hävettävää mennä katsomaan aikuisena lasten elokuvia! Minä ainakin menen vielä 80 vuotisenakin katsomaan lasten animaatioita! :D

    • SayYesToAnimation!

      Tottakai kehtaa! Itse tykkään käydä katsomassa 3D lasten animaatio leffoja, kun muut 3D leffa onkin sellaista epämääräistä action räiskettä, joissa jutuista on vaan pyritty tekemään ahd näyttäviä. Ja nyt haluaisin päästä katsomaan leffan Prinsessa ja Sammakko. Ja Boltin kävin katsomassa. Ikää siis 16 ^^

    • aina lapsi

      Itse olen 24 vuotias ja käyn katsomassa jokaisen tulevan disney elokuvan. ei sitä tarvitse hävetä yhtään. ja mitä se muille kuuluu mitä elokuvia käy katsomassa. jokainen katsokoon mitä tahtoo.

      • slimgfgg

        itse kohta 20 ja TOTTAKAI käyn katsomassa animaatio/lastenleffoja jos ne näyttävät mielenkiintoisilta..
        ja samaa mieltä että kannattaa käyttää hyväkseen noita lastenpäiviä vai mitä ovatkaan kun liput on puoleen hintaan tai normaalia halvempia:p

        kotonakin katselen välillä vanhoja piirrettyjä ja mikäs sen parempaa!
        pistää kaverit koolle ja katsoa läjä vanhoja piirrettyjä VHS:ltä
        akuankkaa, mikkihiirtä, hessuhopoa:D ai että saa nauraa... (pluto juo tinneriä jne:DD)

        ja siis miespuolinen olen:)


      • slimgfgg kirjoitti:

        itse kohta 20 ja TOTTAKAI käyn katsomassa animaatio/lastenleffoja jos ne näyttävät mielenkiintoisilta..
        ja samaa mieltä että kannattaa käyttää hyväkseen noita lastenpäiviä vai mitä ovatkaan kun liput on puoleen hintaan tai normaalia halvempia:p

        kotonakin katselen välillä vanhoja piirrettyjä ja mikäs sen parempaa!
        pistää kaverit koolle ja katsoa läjä vanhoja piirrettyjä VHS:ltä
        akuankkaa, mikkihiirtä, hessuhopoa:D ai että saa nauraa... (pluto juo tinneriä jne:DD)

        ja siis miespuolinen olen:)

        Olen käynyt yli 15-vuotiaana katsomassa leffateatterissa Madacaskar II:n ja Prinsessa Mononoken. Ei siinä ole mitään hävettämää jos aikuinen pitää lasten/animaatioelokuvista.


    • -

      Prinsessa Mononoke EI TODELLAKAAN ole lastenleffa! DVDn ikäraja on näköjään 7 mutta itse en näyttäis alle 13-vuotiaalle

    • Tarkoitin että ikärajan mukaan lastenelokuva, en sisällön mukaan. Onhan se verinen ja kaukana pikkulasten elokuvasta. Olihan Maameren tarinat K-11, vaikka siinä on puolet vähemmän raakuuksia ja muuta.

    • S. Evans

      Katson ihan mielelläni kokoperheen animaatioita teatterissa silloin tällöin, jos vaan löydän semmoisen hyvän/hauskan oloinen animaatio ja jonkun joka mukaan lähtee, yksikseni kun en elokuvissa juuri tule käyneeksi. Ja kylläpä nuo kaveritkin yleensä suostuvat kokoperheen animaatioita katsomaan jos ei ole mitään erityistä syytä kieltäytyä.

      Niin ja olen about 170-senttinen 21v mies

    • wegete

      Tottakai käyn kattomassa leffoja vaik kui lapsellisii olis. Jus viime kuussa kävin kattomassa kaverin kanssa Autot 2:sen.

    • TOTTAHANTOKI!

      Olen 17-vuotias ja olen käynyt katsomassa elokuvateatterissa yksin tai samanikäisen kaverini kanssa: (Useimmiten ihan yksin xD)

      Autot
      Wall-E
      Autot 2
      Näin koulutat lohikäärmeesi
      Naapurini Totoro
      Kung Fu Panda 2
      Nalle Puhin uudet seikkailut Puolen Hehtaarin metsässä
      Bolt
      Kaksin karkuteillä
      Rio
      Up - Kohti korkeuksia
      Legenda Suojelijoista
      Aplha ja Omega
      Shrek 3
      Shrek 4

      ...


      Ja lista jaaaaaaaaatkuisi vaikka kuinka paljon. Ei siinä ole mielestäni mitään hävettävää mennä katsomaan sellaista! Jos sinua hävettää mennä yksin, niin mä lähden sun mukaan! :D Mennään käsikynkässä molemmat katsomaan animaatioita niin paljon kuin huvittaa.

    • ä<kfpåå¨fp

      No totta kai kehtaat! Ite käyn tosi harvoin leffassa - syystä tai toisesta, en tiedä - mutta leffahyllystäni yli puolet on animaatiota. Viimeks kuitenkin kävin leffateatterissa katsomassa Autot 2 ISÄNI KANSSA. Ja se en ollut minä joka ehdotti! :D Joten jopa vielä vanhemmat uskaltautuvat katsomaan vaikka melkein täysi-ikäisten lastensa kanssa.

      Siitä vaan menoksi! Animaatioelokuvat ovat kuitenkin suunnattu sekä lapsille, että aikuisille. Vanhempana huomaa ne kaikki pervoimmat jutut sieltä välistä ja täysin uusi maailma avautuu animaation myötä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4985
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe