Kuka ottaa kenet?

kyttäyskeikka

31

4922

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Timpurityttö

      Teijan ei kannattaisi ottaa Artoa koska hän on laiskanpuoleinen ja hermostuva tyyppi, se ei tiedä hyvää jatkossa.

      • aurinko*

        poikien pitäsi juosta pitkilllä teaa karkuun...Arto ja Jukka(tuossakin selän takana puhujassa jotain hyvääkin) olisi ansainnut paremman vaimokkeen tean sijaan.


      • minäpä vaan

        niimpä ei artoa


      • EH

        olen aivan samaa mieltä sun kans.Tean ois tullu ottaa selvää mihin Arton edelliset suhteet on kariutuneet.tyypillä kun taitaa olla paha LUONNEVIKA. kyllähän Jukka on paljon parempi näistä kahdesta.


      • Menee ja tulee...

        Arto on vaarmaan aika hankala luonne..Jukka rempseempi ja varsin maalaishenkinen,mutta jos kemiat ei muuten kuin ystävinä kohtaa niin ei sit kumpaakaan Tealle.Oikeestaan näistä selvästi ihastuneita ei ole kuin nuorin mies/poika ja Henna.


      • .......

        AJATUKSIA JA TIETOA VAIHTOEHTOISESTA POLITIIKASTA. ONKO AIKA PERUSTAA UUSI PUOLUE SUOMEEN PALJASTAMAAN JA AJAMAAN TALOUSDEMOKRATIAN ASIOITA? MITÄ CANADIAN ACTION PARTYN PIIRISSÄ TAPAHTUU, MITÄ RICHARD C COOK JA ELLEN HODGSON BROWN KIRJOITTAVAT RAHAUUDISTUKSESTA - MITÄ MUUTOKSIA RON PAUL ROHKEALLA TALOUSPOLITIIKALLAAN PYRKII SAAMAAN AIKAISEKSI USA:SSA. NWO, NATON JA ISRAELIN TIHUTYÖT, "SIKA-INFLUENSSA", ILMASTOHUIJAUS KAIKKI MYÖS SEURANNASSA.
        http://talousdemokratia.blogspot.com/

        Nyky-yhteiskunnan todelliset kasvot. Tulevaisuuden vaihtoehto. Suomenkieliset tekstit. Miten raha oikeastaan syntyy, kuinka USA:n maailmanmahti muodostuu ja kuinka tänä runsauden aikana kurjuus vaan lisääntyy... (Katso 20 min,seuraavaa):
        http://video.google.com/videoplay?docid=-1953021675758713495&ei=bTD8SrjNHYjU2wKb0Nn8CQ&q=zeitgeist addendum suom#

        Codex Alimentarius
        Teistä moni ei varmaan tiennyt että tämän vuoden 2010 alusta 01.01.2010 tuli voimaan uusi maailmanlaajuinen ja globaali elintarvikelakiuudistus, minkä jälkeen ruokiin saa lisätä mm. yli seitsemän aiemmin myrkkynä tunnettua kemikaalia. Näitä myrkkyjä on kaikenkaikkiaan 3275 kpl. Joukossa syöpää aiheuttavia ja endokriinista toimintaa häiritseväksi tiedettyjä aineita.
        http://nwohavaintoja.blogspot.com/2010/01/codex-alimentarius.html

        Esimerkiksi, voitte lukea WHO:n kaksiosaisen muistion, joka on kirjoitettu 1972, siitä kuinka - kolmella askeleella - rokotteesta tehdään tappava ase. Ensin heikentämällä vastustuskykyä, sitten injektoimalla kehoon suuri määrä viirusta, josta heikennetty vastustuskyky ei voi selvitä. Ja kolmanneksi injektoimalla lisäaine, joka laukaisee valtavan tulehdusreaktion ja niin sanotun sytokiini myrskyn.
        Tämä muistio löytyy näistä kahdesta linkistä:
        http://theflucase.com/downloads/WHO_Memo_1_searchable.pdf
        http://theflucase.com/downloads/WHO_Memo_2_Searchable.pdf

        http://www.wordmworld.net/uncategorized/avoin-kirje-toimittajille

        Seuraava "sikainfluenssa aalto saapuu syksyllä:
        Suomi aloittaa rokotetutkimuksen vuoden vaihtuessa GlaxoSmithKlinen, GSK:n, uudella prepandeemisella H5N1-lintuinfluenssarokotteella. Asia käy ilmi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, THL:n, asiakirjoista, jotka saatiin asiakirjapyynnön avulla.
        Suomi on hankkinut koko väestölle GSK:n Prepandrix-rokotetta (viruskanta A/Indonesia/5/2005), jolla nyt THL ja EVIRA rokotuttivat henkilökuntaansa. THL:n mukaan uusi H5N1-rokote (viruskanta A/turkey/Tyrkey/1/2005) on valmistumassa GSK:n tuotantolinjassa
        http://www.infosota.fi/2009/12/07/suomi-testaamaan-uutta-lintuinfluenssarokotetta/

        Katsokaa ja herätkää:
        http://www.youtube.com/watch?v=Ft7R5qp_NCE&feature=related


    • Voe mahoton hyvä

      Kuka valtsee tai jättää valitsematta, valtio korvaa sadon jos halla raiskaa.

      • Ruista ranteessa

        Taidat olla maalasten vihaaja..jos syöt leipää,juustoa tai juot maitoa yms..niin sieltä ne maanviljelijän pellosta on jalostettu sinunkin suuhun.
        Hävettää että joku voi noin tyhmästi ajatella.Ei käy kateeksi nyky viljelijöitä.


    • Siiri-Saara

      Veikkaan, että Tea, Juha ja Jouni eivät ota näistä ehdokkaista itselleen kumppania.

    • röyhröyh

      Jukka kehuu itteensä, ja saavutuksiaan, syö toista seläntakana. Kaikkee kait ei TV:ssa näytetä. Ei passaa kumpikaan Teealle.............

    • mökin tyttö

      En voi kuin ihmetellä tätä maajussille - morsian touhua. Ei sitä rakastuta noin yks kaks. ja kamerat ja kaikki kertomiset koko suomen kansalle. taitaa olla suurin syy et tulee hetkeksi julkkis....ja ollaan mukamas mustasukasia vielä. on kuin olisi murrosikäisiä kaikki kilpailijat...

    • Luulempa että molemmat tytöt jättävät valinnan toiseen kertaan. Jos jo tuossa ajassa alkaa tulla esiin todellisia, eikä aina mukavia luonteenpiirteitä, kannattaa katsoa.

      • Mikko voi olla ainoa onnistuja tässä pelissä. Hyvä niinkin, jos yksi pari onnistuu. Edellisessä sarjassa ei tainnut tulla yhtään. Olikohan se sikalan omistaja, jota tärppäsi silloin aikaisemmin. Onnea heille.


      • näin on näppylät
        annakatri kirjoitti:

        Mikko voi olla ainoa onnistuja tässä pelissä. Hyvä niinkin, jos yksi pari onnistuu. Edellisessä sarjassa ei tainnut tulla yhtään. Olikohan se sikalan omistaja, jota tärppäsi silloin aikaisemmin. Onnea heille.

        Ymmärtäkää, että nämä jonteet ovat tehtyjä, että katsojan mielenkiinto säilyisi !! Oletteko otteneet ne tosissaan?? Voi ei. Sehän on täyttä teatteria. Heillehän on kerrottu etukäteen ohjelma miten heidän tulee esiintyä ja olla.


    • Ei mainoskanaville

      Jaaha, täällä maikkarin työntekijät lobbaavaat MTV3-sontaa. Miksi puhua draamasta, ohjelma kuvattu jo viime vuonna ja nyt yritetään olla hehkuttavinaan jotain tosi-TV:tä.

      Samahan se on millaisella sonnalla maikkari täyttää mainosten välisen ajan, jotain pitää keksiä että aivottomat istuisi töllön edessä... Maikkarin tavoite on tuottaa omistajilleen mahdollisimman paljon mainostuloa mahdollisimman halvalla.

    • Iskä Savosta

      Alusta asti Arto oli omistushaluinen,mustasukkainen,hermoheikko,narssistinen,jotain ongelmaa henkisellä puollella.

      Jukka oli alusta asti suosikkini Tealle.Jukalla pilkettä silmäkulmassa,luotettava,rento,lapsirakas (5 lasta) ja muutenkin luonteva ja luotettava,ja tekevän oloinen (tehnyt 5 omakotitaloa)

      Oikein meni tean valinta

      • pelkäsin että näinköhän tea polkasee ns. pastaan..onneksi ei.

        Se Jukka oli miun suosikki alusta asti..


      • ok

        En nähnyt jaksoa. Näinkö siinä kävi, että valitsi moninkertaisen yh-isän?
        Miten Arto suhtautui?? :-O


      • ItkuTea

        Olipa se outoa, että Arto Jukan kertoman mukaan oli viettänyt yöt Tean luona yhtä yötä lukuunottamatta ja sitten nainen haukkuu miehen kameroiden edessä. Jukka noinkin vanha mies mollasi usein Artoa ohjelman aikana, eikös se todista jotakin myöskin miehestä. En todellakaan tiedä Teaa vai Artoa uskoa noista Tean esittämistä syytteistä. Älä nyt Jukka missään tapauksessa ota tuota naista, sillä hän varmasti käyttää vain ahkeruuttasi hyväkseen, sillä niin määräilevältä tuo nainen tuntui. Itku ei auta asiaa. Oli ohjelmassa todella fiksuja ja toiset huomioon ottavia "maalaisjusseja" joille kiitos ohjelmasta!


      • nimi erkki

        Ono kaikki lapset 5 eri naisen kanssa, ja siksi myös 5 taloa rakentanut. Ei hyvää tiedä, Tealle.


      • dfgjd
        ItkuTea kirjoitti:

        Olipa se outoa, että Arto Jukan kertoman mukaan oli viettänyt yöt Tean luona yhtä yötä lukuunottamatta ja sitten nainen haukkuu miehen kameroiden edessä. Jukka noinkin vanha mies mollasi usein Artoa ohjelman aikana, eikös se todista jotakin myöskin miehestä. En todellakaan tiedä Teaa vai Artoa uskoa noista Tean esittämistä syytteistä. Älä nyt Jukka missään tapauksessa ota tuota naista, sillä hän varmasti käyttää vain ahkeruuttasi hyväkseen, sillä niin määräilevältä tuo nainen tuntui. Itku ei auta asiaa. Oli ohjelmassa todella fiksuja ja toiset huomioon ottavia "maalaisjusseja" joille kiitos ohjelmasta!

        No siis mitä pirua, kai sää ny ihtekki näit minkälaisella naama norsun vitulla se Arto oli koko viikon lukuunottamatta Vanajan linnaa. Kaikki oli muka niin perseestä koko ajan, ja hän itekki myönsi huutaneensa Tealle ja sanoneensa rumasti, mutta pyytäneensä sitä anteeks monta kertaa. Siis tää on tyypillinen ongelma tuollasilla omistushalusilla ihimisillä: ne luulee, että se anteekspyyntö korvaa kaiken vahingon, että sen jäläkeen kaikki pitäis olla unohettu. Korvaako anteekspyyntö lyömisen, raiskauksen, tapon, silmille syljeskelyn, luottamuksen pettämisen?`Ei taatusti korvaa. Ja kaikkein naurettavinta oli tää Arton tilitys: "ei suhde voi mihinkään yhteen riitaan kaatua" Yhteen riitaan lol :D äijä oli niin helevetin nyrpiä ja niin mustasukkanen, pahempi ko uhmaikänen ja teini yhteensä! Tommosta ihimistä ei kukaan jaksa kauaa kahtella.

        Jukka sitä vastoin oli oikea herkkupala. Fiksu, reipas ja rehti suomalainen MIES isolla M:llä! Sillä taas ei oo mitään merkitystä monenko kertanen yh-isä tai äiti ihminen on, täälä taas nämä muka niin onnelliset perheelliset tai muuten vain tekopyhät uskovaiset kommentoi jotain, vaikka oma äijä varmaan runkkaa nettiseksin parisa viereisesä huoneesa kunhan kakarat on vain ensin saatu petiin ja akka sammuu Täydellisten naisten kans sohovalle.

        Kyllä ite ottasin Jukan jos vain saisin, on vain vähä liian vanha mies meikäläiselle (tai siis minä oon liian nuori hänelle :))


      • olisi niin
        nimi erkki kirjoitti:

        Ono kaikki lapset 5 eri naisen kanssa, ja siksi myös 5 taloa rakentanut. Ei hyvää tiedä, Tealle.

        aika hyvinhän hän olisi lapsistaan sitten huolehtinut, oikein hyvä mies on


      • sitä saa mitä tilaa
        olisi niin kirjoitti:

        aika hyvinhän hän olisi lapsistaan sitten huolehtinut, oikein hyvä mies on

        Jukka ole myynyt ne tekemänsä talot ja tilillä sievä summa rahaa.


      • JA Talonrakentajat
        sitä saa mitä tilaa kirjoitti:

        Jukka ole myynyt ne tekemänsä talot ja tilillä sievä summa rahaa.

        Ne on Miehiä isolla ämmällä .Toista se on nämä munanlutkuttajat jotka ei edes talonseinää osaa maalata


      • ex vaimo
        dfgjd kirjoitti:

        No siis mitä pirua, kai sää ny ihtekki näit minkälaisella naama norsun vitulla se Arto oli koko viikon lukuunottamatta Vanajan linnaa. Kaikki oli muka niin perseestä koko ajan, ja hän itekki myönsi huutaneensa Tealle ja sanoneensa rumasti, mutta pyytäneensä sitä anteeks monta kertaa. Siis tää on tyypillinen ongelma tuollasilla omistushalusilla ihimisillä: ne luulee, että se anteekspyyntö korvaa kaiken vahingon, että sen jäläkeen kaikki pitäis olla unohettu. Korvaako anteekspyyntö lyömisen, raiskauksen, tapon, silmille syljeskelyn, luottamuksen pettämisen?`Ei taatusti korvaa. Ja kaikkein naurettavinta oli tää Arton tilitys: "ei suhde voi mihinkään yhteen riitaan kaatua" Yhteen riitaan lol :D äijä oli niin helevetin nyrpiä ja niin mustasukkanen, pahempi ko uhmaikänen ja teini yhteensä! Tommosta ihimistä ei kukaan jaksa kauaa kahtella.

        Jukka sitä vastoin oli oikea herkkupala. Fiksu, reipas ja rehti suomalainen MIES isolla M:llä! Sillä taas ei oo mitään merkitystä monenko kertanen yh-isä tai äiti ihminen on, täälä taas nämä muka niin onnelliset perheelliset tai muuten vain tekopyhät uskovaiset kommentoi jotain, vaikka oma äijä varmaan runkkaa nettiseksin parisa viereisesä huoneesa kunhan kakarat on vain ensin saatu petiin ja akka sammuu Täydellisten naisten kans sohovalle.

        Kyllä ite ottasin Jukan jos vain saisin, on vain vähä liian vanha mies meikäläiselle (tai siis minä oon liian nuori hänelle :))

        ARTO KUIN EX..MUSTASUKKA ...tuli ihan nuoruus mieleen..vielä Tealla lapsi 2,5v miten sitten kun sekä ARTO että pienityttö kiukkuu...hermot menee ja vaikka lyö...MIES oli pelottava Tea ei saanu istuu eikä olla eteikö ois kommentoinu...siellä naapurilla kun jukka lauloi karaokee arto möllötti nurkassa eikä hymyn häivää..sairasta käytöstä aikuiselta mieheltä..ja kun jukka ratsasti niin temppuili tealle että yksin jätit huh aikuinen mies ei voim olla hetkee yksin...eli kellosta varmmana katsois jos oisi menneet yhteen..milloin esim kaupasta ,töistä tulee..ite oon ollu selaisessa aikoinaan ja opin..niiku näyttää teakin oppineen ei kahta kertaa samaan ansaan..HYVÄ TEA JA SINULLE SYDÄMEN POHJASTA ONNEE ELÄMÄÄSI..KÄVI MITEN KÄVI JUKAN KAA...


      • lasten hoitajatar
        JA Talonrakentajat kirjoitti:

        Ne on Miehiä isolla ämmällä .Toista se on nämä munanlutkuttajat jotka ei edes talonseinää osaa maalata

        Varma juttu ei olutkaan varmaa,kun ite ARTO sen pilasi...TEA sanoikin annoin sydämen ja poljit jalkoihin sen..ei voi uskoo...niin teki Toisen kotona alkoi möykkää huutaa ja haukkuu Teaa todellista herrasmies käytöstä..juu ..Viikkoo ei osannu olla fiksu..Luonnehäiriöinen varmaan...naisen kohtelusta ei tietoakaan ..ei ihme jos ei oo saanu eukkoo....ja se kun sanoo yks pieni riita vaan ...kun se oli riitaa kokoa ajan kuten Tea sen ilmaisi...sanoi suoraan mitä miehestä ajatteli ettei uskaltanu edes puhua mitään ettei huutaisi ja arvostelisi...jukan kanssa nauroi...Nyt jo kertaalleen heti alussa jätetty jukka ystävänä voitti...tea oli varma tunteistaan siinä ja sanoi jukalle että arton ottaa...ja viikon päästä kun näki arton mustasukkaisen käytöksen perui ja otti jukan..jukka oli hölmistynyt, tilalla vihelteli ja teki töitään mielellään laulellen...kunnon miehen saa lapsirakkaan.ei tarvii kenekään pelätä jukkaa..jukalla ois ollut varmaan syytä olla mörkki kun sano valitsevansa arton,mutta jukka oti tyynesti sen ja kavweria oli kummankin kanssa...ihmetteli toki arton käytöstä tilalla...ilmapiiri aika rankkaa jos tean naamastakin näki...no nyt saa alkuun lophduttaa jukka tea ystävää jasen jälkeen voi tulla mitä vaan...parempi suhde varmaan ystävillä,kun kerta äkkirakastuneilla artolla ja tealla...luulen ..ja toivon onnee heille.


      • lasten hoitajatar
        lasten hoitajatar kirjoitti:

        Varma juttu ei olutkaan varmaa,kun ite ARTO sen pilasi...TEA sanoikin annoin sydämen ja poljit jalkoihin sen..ei voi uskoo...niin teki Toisen kotona alkoi möykkää huutaa ja haukkuu Teaa todellista herrasmies käytöstä..juu ..Viikkoo ei osannu olla fiksu..Luonnehäiriöinen varmaan...naisen kohtelusta ei tietoakaan ..ei ihme jos ei oo saanu eukkoo....ja se kun sanoo yks pieni riita vaan ...kun se oli riitaa kokoa ajan kuten Tea sen ilmaisi...sanoi suoraan mitä miehestä ajatteli ettei uskaltanu edes puhua mitään ettei huutaisi ja arvostelisi...jukan kanssa nauroi...Nyt jo kertaalleen heti alussa jätetty jukka ystävänä voitti...tea oli varma tunteistaan siinä ja sanoi jukalle että arton ottaa...ja viikon päästä kun näki arton mustasukkaisen käytöksen perui ja otti jukan..jukka oli hölmistynyt, tilalla vihelteli ja teki töitään mielellään laulellen...kunnon miehen saa lapsirakkaan.ei tarvii kenekään pelätä jukkaa..jukalla ois ollut varmaan syytä olla mörkki kun sano valitsevansa arton,mutta jukka oti tyynesti sen ja kavweria oli kummankin kanssa...ihmetteli toki arton käytöstä tilalla...ilmapiiri aika rankkaa jos tean naamastakin näki...no nyt saa alkuun lophduttaa jukka tea ystävää jasen jälkeen voi tulla mitä vaan...parempi suhde varmaan ystävillä,kun kerta äkkirakastuneilla artolla ja tealla...luulen ..ja toivon onnee heille.

        niin ite valitsisin JUKAN sellaisen miehen kun saisin oisin ikionnellinen..LUONNE leppoisa vaikeudet kääntää voitoksi..eikun laulelee töitään tekee ja auttoi teankin tilalla...kiva kattoo miten menee hänen luona kun tea vierailee..kylmät väreet kävi tuosta artosta..jukkaa katsoi mielelään hymyilytti ku lauloi että sitä saa mitä tilaa..ja arto saikin hih


      • Tiina S.
        lasten hoitajatar kirjoitti:

        niin ite valitsisin JUKAN sellaisen miehen kun saisin oisin ikionnellinen..LUONNE leppoisa vaikeudet kääntää voitoksi..eikun laulelee töitään tekee ja auttoi teankin tilalla...kiva kattoo miten menee hänen luona kun tea vierailee..kylmät väreet kävi tuosta artosta..jukkaa katsoi mielelään hymyilytti ku lauloi että sitä saa mitä tilaa..ja arto saikin hih

        Jukka saa naisen kuin naisen..ihmettelen,miksi hän osallistui edes koko ohjelmaan?
        Tuollainen ulkonäkö ja muutenkin fiksu,oikea naisen unelma:)))


      • velaton talo
        sitä saa mitä tilaa kirjoitti:

        Jukka ole myynyt ne tekemänsä talot ja tilillä sievä summa rahaa.

        kuitenkaan tilillä ne rahat mutta vastaavien kokemuksista viisastuneena tiedän, että jos rakennat velkarahalla neljä ok-taloa niin tienaat( voit tienata ) niiden myynnistä saaduilla erotuksella yhden talon hinnan.
        Eli se viides talo on velaton talo. Maksaahan nykytalo yli 200 000 euroa hyvinkin ja jopa sata tonnia enemmän jos on paljon neliöitä ja kaikki viimeisen päälle.


      • Joukk5
        velaton talo kirjoitti:

        kuitenkaan tilillä ne rahat mutta vastaavien kokemuksista viisastuneena tiedän, että jos rakennat velkarahalla neljä ok-taloa niin tienaat( voit tienata ) niiden myynnistä saaduilla erotuksella yhden talon hinnan.
        Eli se viides talo on velaton talo. Maksaahan nykytalo yli 200 000 euroa hyvinkin ja jopa sata tonnia enemmän jos on paljon neliöitä ja kaikki viimeisen päälle.

        Eiköhän Jukka ole melko edullisesti ne talot rakentanu, kun ite on tehny hommat. Vaan materiaalit maksanu ja sähkö ja lvi-työt. Kyllä siitä on miehelle kivat rahat jääny. Näkihän sen autostaki, et ei mikään köyhä mies oo.


    • tarjolla!!

      Kaikki uudet asiakkaat saavat 5€ tililleen samantien kun ovat rekisteröityneet asiakkaaksi. Huom! samasta IP osoitteesta hyväksytään vain yksi rekisteröityminen.

      http://www.tinyurl.com/free5eur

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7909
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4502
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      27
      2198
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2099
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1925
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1775
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1679
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe