Astrid Thors syyttää kansalaisia rasismista

Ikämies Jo

Meidän kansalaisten pitää uskoa demokratiaan ja sananvapauteen. Se on jo päivänselvää, että ministeri Thors on lapsettomuudessaan katkeroitunut ja hänestä on tullut suomalaisten vihaaja sen oikeassa merkityksessään. Oikeasti ajateltuna vastuussa ovat ne henkilöt, jotka tämmöiselle ihmiselle ovat antaneet vallan niin korkeaan virkaan, mitä ministerinä kuuluu olla. minä olen tullut siihen johtopäätökseen, että Thors on kyllä itse pahimman luokan rasisti ja suomalaisten kyykyttäjä ei tietysti suomenruotsalaisten, koska itse edustaa heitä.
RKP:n tilanne on tukala ja se tarvitsee asemansa edes säilyttääkseen lisää äänestäjiä, ja tällä pakolaisia
suosivalla politiikalla he niitä saavat ainakin väliaikaisesti puolueeseensa.
Olen myös sitä mieltä, vaikka olisi kuinka svenska talande bättre folket! En valitettavasti pidä Thorssia mitenkään arvossa jo senkin takia, että hän syyttää meitä kansalaisia pakolaisiin kohdistuvasta vihasta.
Niin kauan kuin suomalaisten valitsema ministeri toimii vasten kansalaisten tahtoa, hän on kuin ilmaa vaan
tai pieru joka katoaa tuuleen. Meillä kansalaisilla olisi syytä tehdä yhteinen kunnianloukkaussyyte tätä röyhkeää ministeriä vastaan, joka syyttää kansalaisiaan ilman mitään päteviä perusteita. Mutta se pitää laittaa EU:n tasolle,ei täällä kukaan saa oikeutta muut kuin suomenruotsalaiset, RKP ja heidän nuolijansa.

12

622

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kultainen keskitie

      Olen samaa mieltä että Thors on ollut surkea ja epäpätevä ministeri ja noin ylipäänsä RKP:n pienen vähemmistön yksiviivaista etua ajava politiikka vahingoittaa maan kokonaisetua. Senkin myönnän että Suomen on viime vuosina saapunut aika lailla kyseenalaisin perustein "pakolaisia" ja "turvapaikanhakijoita" ja "perheenyhdistäjiä" joita lähinnä kiinnostaa huijata viranomaisia ja hyödyntää täkäläisen sosisaalijärjestelmän porsaanreikiä kaikin mahdollisin tavoin, ja se on herättänyt alkaneen lama-ajan takia ahtaalle joutuneissa ihmisissä katkeruutta. Suomessa ollaan edelleen vähän naiiveja sen suhteen miten pitkälle järjestelmän hyväksikäyttö voidaan viedä. Suomalainen köyhä kun on yleensä nöyrä ja lakki kourassa kyselee sossuetujaan, mutta maahanmuuttaja usein vaatii kaiken mahdollisen mitä saatavissa on.

      MUTTA, kyllä puhdas vastenmielinen rasismikin nostaa päätään, ja siihen on syypää järjestelmällinen kiihotus ja propaganda jota internetissä harjoittavat tietyt... hm... "maahanmuuttokriittiset" tahot. Rasismiahan on se, että tietyn uskonnollisen tai etnisen ryhmän edustaja nähdään sinänsä ongelmana rippumatta hänen työllistymisestään/sopeutumisestaan/integroitumisestaan. Tällaisia asenteita esiintyy, niitä levitetään, niitä vahvistetaan nettispämmäyksellä joka on luonteeltaan systemaattista kuten nettiyhteisöjä seuranneet ovat voineet huomata. Lisäksi levitetään kaikenlaisia vainoharhaisia salaliittoteorioita, joiden mukaan Suomen/EU:n/länsimaiden poliittinen eliitti pyrkii "vaihtamaan väestön" tai "mädättämään suomalaisuuden" ynnä muuta skeidaa.

      • Ikämies jo

        Itse en hyväksy sitä, että jonkun höyrähtäneen kirjoituksien takia koko kansaa syytetään rasismista, minä ainakin olen loukkaantunut noista ministeri Thorssin syytöksistä.
        Thorssilta kysyttiin ovatko suomalaiset hänen mielestään rasistisia hän myöntää, että ovat, mitä hän tarkoittaa eikö ministerillä ole sivistynyttä ajattelukykyä vastata oikein?


      • VASTAA SAATANA
        Ikämies jo kirjoitti:

        Itse en hyväksy sitä, että jonkun höyrähtäneen kirjoituksien takia koko kansaa syytetään rasismista, minä ainakin olen loukkaantunut noista ministeri Thorssin syytöksistä.
        Thorssilta kysyttiin ovatko suomalaiset hänen mielestään rasistisia hän myöntää, että ovat, mitä hän tarkoittaa eikö ministerillä ole sivistynyttä ajattelukykyä vastata oikein?

        rasisti mutta VAADIN, että Suomenkin kansalaiset saavat samat edut kuin maahanmuuttajat, mitäs thors tähän sanoo, kuka on rasisti?


      • Mamutus seis

        NAURETTAVAA JEESUSTELLA MAMUJA VASTUSTAVIEN RASISMISTA KUN HYVÄKSYY HILJAISESTI TAMPEREEN LENIN-MUSEON JA STASILAISTEN TOIMET

        Kultainen keskitie:
        MUTTA, kyllä puhdas vastenmielinen rasismikin nostaa päätään, ja siihen on syypää järjestelmällinen kiihotus ja propaganda jota internetissä harjoittavat tietyt... hm... "maahanmuuttokriittiset" tahot. Rasismiahan on se, että tietyn uskonnollisen tai etnisen ryhmän edustaja nähdään sinänsä ongelmana rippumatta hänen työllistymisestään/sopeutumisestaan/integroitumisestaan.

        ---

        Oletko ajatellut loppuun mitä kirjoitat???

        Natsit pakenivat Saksasta mm. Paraguayhyn henkensä edestä mielipidevainottuina. Pitäisikö heitä
        suojella, koska se sopeutuivat ja työllistivät itsensä Paraguayssa ja integroituivat hyvin???? Jos he olisivat jääneet Saksaan venäläiset olisivat raiskanneet ja teloittaneet heidät.

        Kommunisti vaatii vieläkin natsien päätä vadille, vaikka nämä ovat 100 vuotiaita pyörätuolissa
        istuvia setiä,

        ja samaan aikaan kukkahattulesbomamutukilainen päästää maahaan ruanda-burundin massamurhista epäillyn pastorin
        ja tätä pellenhommaa pitäisi katsoa nauramatta hölmöille suomalaisille, jotka elättävät epäiltyjä
        massamurhaajia ja samlla jeesustelevat natsien teoista.

        Mamuja maahantunkeva kukkahattu EI MILLÄÄN TIEDÄ kuka on pakolainen kuka on onnenonkija ja kuka on rikollinen JA NAIIVIA ON VÄITTÄÄ, ETTÄ MOSKOVAAN LENTÄNEET SOMALIT OVAT MUKA TAVALLISTA KANSAA koska vain eliitin - siis diktaattori Siad Barren murhaajan tukijat - pääsivät käsiksi dollareihin,
        jolla maksoivat lentolippunsa Aeroflotin kommunisteille, jotka lennättivät heidät Moskovaan ja tyhjensivät heidän rahansa ja heittivät somalit suomalaisten veronmaksajien laskuun elämään.

        Ja samaan aikaan kommunisti metsästää natseja, mistä, siis juutalaisten tappamisesta,

        ja samaan aikaan kommunisti metsästää juutalaisia, mistä, siis palestiinalaisten tappamisesta.

        Aivan naurettavaa muka-inhimillistä hömppää.

        Kukkahattujen filosofiaan kuuluu myös Leninin museon pitäminen Tampereella, murhaajan, joka murhautti
        mm. tsaarin lapset ja palveluskunnan VUOSIA vallankumouksen jälkeen, ei siis missään taiston tiimellyksessä ja tuhosi demokratian Venäjällä. Ja aiheutti nälänhädän kuin Zimbabwen hullu johtaja.

        Selvintä on jättää mamut niiden ongelmien aiheuttajien maksettavaksi eli lähettää ne Suomesta Englantiin, Belgiaan, Portugaliin, Ranskaan ja Venäjälle. Ja lopettaa jeesustelu. Mamutus ei ole kansan mieleen
        ja

        hiljaa taustalla häärivä Katainen tulee näkemään sen vaalitappiossaan: miksei pannut stoppia mamutukselle ajoissa ja Vanhasta ja Urpilaista ja näiden jengiä valtionhallinnossa pakolaispuuhissa kuriin.


    • maantavalla

      Maassa maantavalla. Tämäkin vanha sanonta on rasismia nykyään. Totuus on,että pakolainen on paremmassa asemassa kuin Suomalainen. Hänellä on lakimiehet yms. apuna mitä tukia ja miten haetaan. Oikeusprosessissa väärin perustein maksetuista tuistakin kela hävisi korkeimmassa oikeudessa. Vaikka pakolainen oli väärin perustein saanut 56000e ei tarvinnut maksaa takaisin. Eduskunta itse ruokkii ulkolaisvastaisuutta. Esim. esitys työpaikan haussa tasavertaiset hakiat,niin suosittaisiin ulkolaista työnhakiaa. SUOMALAISIA on työttömänä paljon ja huonosti toimeentulevia,niin kyllä tämä pakolaisten suosiminen lisää vihamielisyyttä. Suomalaiset on leipäjonoissa !!!!!

      • Ikämies jo

        Onko kukaan huomioinut sen, että poliittisissa keskusteluissa ei mainita köyhistä jotka jonottavat päivittäistä
        ruokaansa jonottamalla leipäjonoissa?
        Seurraavissa vaalikeskusteluissa on otettava rankasti esille todelliset kansanedustajat jotka ovat suomalaisia
        ja pitävät kansanpuolta, eivätkä horise mitään tyhmyyksiä, mitä nämä nykyiset limanuljaskot harrastavat.


      • Eivät mainitse
        Ikämies jo kirjoitti:

        Onko kukaan huomioinut sen, että poliittisissa keskusteluissa ei mainita köyhistä jotka jonottavat päivittäistä
        ruokaansa jonottamalla leipäjonoissa?
        Seurraavissa vaalikeskusteluissa on otettava rankasti esille todelliset kansanedustajat jotka ovat suomalaisia
        ja pitävät kansanpuolta, eivätkä horise mitään tyhmyyksiä, mitä nämä nykyiset limanuljaskot harrastavat.

        myöskään niitä viittäkymmentä tuhatta suomalaista joille on tehty kemiallinen lobotomia.


      • On se vahinko
        Ikämies jo kirjoitti:

        Anna-Maja Henrikssonin puhe: http://www.folktinget.fi/Site/Widget/Editor/137/files/HenrikssonoppningstalSession2010.pdf

        "Ahvenanmaalla koetaan yhä vahvemmin, ettei Suomi välitä ruotsinkielisestä vähemmistöstä. Poliittiset päätökset ruotsin kielen aseman huonontamisesta ajavat ihmisiä kohti länttä. Huolta on aiheuttanut esimerkiksi ruotsinkielisten palveluiden kohtalo kuntaliitoksissa. Myös pakkoruotsin poistaminen ylioppilaskirjoituksista on herättänyt närää."
        Laajasti kyse on Widénin mielestä koko pohjoismaisen identiteetin heikentymisestä, kun emme opiskele tarpeeksi ruotsia.

        On se kumma, että meillä suomenkielisillä suomalaisilla ei ole omaa identiteettiä ja siksi meidän pitää
        opiskella pakolla ruotsia ja saada se identiteetti sitä kautta?

        Kuinka moni on tullut ajatelleeksi sitä, miten pöhköjä olemmekaan, kun meillä suomalaisilla ei ole olenkaan omaa identiteettiä?
        Suomenruotsalaisilla se identiteetti on jo kusesta periytynyttä ja on ihan luonnostaan heillä suvuissa.


    • Loppu nöyristelylle

      KESKIVIIKKONA 21.4.2010 KELLO 12:05 ruotsalaisten radio Vega SLAGET EFTER TOLV.

      Poliittinen taistelu suomalaisten vapauden puolesta jatkuu.

      Suomalainen patriootti ja kielipolitiikan ekspertti tohtori Heikki Tala ottaa yhteen ruotsiksi Rkp-läisten kanssa puolustaen suomalaisten oikeutta elää ilman pienpakkokieltä pakkoruotsia ja puolustaen suomalaisten oikeutta laajentaa omaa osaamistaan ja kielitaitoaan kansainvälisiin tärkeisiin kieliin

      ilman, että mikroskooppinen Rkp-vähemmistö määräilee suuren suomalaisenemmistön kieliopintoja.



      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9014610

      00Vastassa on mielenkiintoinen heikki_talaKäyttäjän viestit20.4.2010 13:26 pari eli Magman tiedotusvastaava Olav S Melin ja helsinkiläinen RKP-kaupunginvaltuutettu Maria Björnberg-Enckell. Jälkimmäinen on tottunut kulkemaan "Ruotsin lähetystön hienossa miljöössä ja on kurilla kasvatettu, oppinut seisomaan suorana rivissä ja käyttäytymään kunnolla". On siinä tällaiselle maalaispojalle tiukka vastus! Toisaalta junttius antaa tietenkin minulle tiettyjä vapauksia, kun ei ole niin tiukasti sidottu koodeihin.
      Jyväskylän yliopistosta keskusteluun osallistuu lankoja pitkin kielikoulutuksen asiantuntija. Siis huomenna keskiviikkona Radio Vega "slaget efter tolv", n. klo 12.05. Pysykää kanavalla!

      • Ikämies jo

        Näyttää siltä, että jossakin taustalla toimii Rkp:n politrukit ja sensuroivat kiihkeästi mitä heistä kirjoitetaan ja minkä perseenraapimiseltaan kerkiävät.


      • Susi Sepe

        RKP:n menettely on kovaa peliä mutta toimii jo monen sukupolven kokemuksella mitä näin vanhempana olen pannut merkille. Suomi on edelleen 200 vuotta jälkeenkin siirtomaa, jossa ruotsin kielellä pitää olla etuasema.
        Kiintiöillä ja muulla sen kaltaisella lahjonnalla tuo kielen asema ylläpidetään pakolla ja kaikki säilyy ennallaan.

        RKP pitää kynsin hampain kiinni pakkoruotsista, mutta sitä en tule ikinä ymmärtämään että muut suuret puolueet ovat samalla linjalla. Mielipidetutkimukset ja keskustelupalstoilla käytävät keskustelut osoittavat toisensa jälkeen, että ihmiset haluavat päästä tästä epäkohdasta eroon. Ovatko kaikki poliitikot todella pakkoruotsin kannalla vai eivätkö vain uskalla sanoa todellista mielipidettään julki ?
        Viimeisin ihmettelyn kohde on, kun Martti Ahtisaari on alkanut nuoleksimaan RKP:n pakkoruotsittajia.
        Onko kyseessä ehkä lahjonta tai ainakin siihen viittaavaa on, kun näin on tapahtunut ?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1595
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1263
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1090
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1037
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      930
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      861
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      858
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      61
      779
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      748
    Aihe