Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Maajussille morsian kulunut formaatti

Traktori

Mielestäni Maajussille morsian on kulunut formaatti,ei oikein jaksa enää kiinnostaa.
Näitä salaisuuksia tapaamisista ennen aikojaan selviää ja jotenkin keskenkasvuiset kehittymättömät hakee itselleen emäntää tai isäntää.
Kuulostaa niin hullulta esim.että nukutaan jo samassa sänkyssä useita öitä ja sitten valitaan toinen.
Justus menee ystäväpohjalta tapaamaan miestä ja mies on seurustellut samanaikaisesti toisen kanssa mutta vieraillut myös maajustuksen luona. Niin outoa,ehkä kertoo nykyajan ihmissuhteista,millään ei oo mitään väliä eikä itsekkään pystytä tulkitsemaan omia tunteita.
Ehdokkaita kun on tarjolla ei voida vastustaa kiusausta vaan valitaan joku. Eräs teki oikein päätöksen kun ei valinnut ketään vaan jäi kuuntelemaan omia tunteita,hairahtui sitten kuitenkin keitoksen lämmittelyyn.
Yksi haukutaan televisokameroiden edessä pataluhaksi. Toista kiitellään kun on kestänyt kaiken ja hoitanut homman kotiin. Tämä kertoo tuuliviirimäisyydestä toisinsanoen ei tiedetä mitä halutaan,siltikin joku pitäisi vierelle löytyä. Tai sitten juostaan toisen sylistä toista nuolemaan.Outoa,että heti esitellään morsmaikku ehdokas vanhemmille ja ystäville,eikö ensinnä pitäs tutustella rauhassa kahdestaan pitempi aika kuin viikko. Jokainen itse sen ratkaisun loppupeleissä tekee ei liiaksi saisi kuunnella ystävän tai vanhempien mielipidettä. Jo välimatka ja erilaiset elämäntavat voi olla este parisuhteelle,mahdottomasta ei kannata yrittää väkisin rueta parisuhdetta vänäämään. Niin naurettavaa toimintaa aikuisilta ihmisiltä.Monelle puoliso löytyisi jotain muuta kanavaa pitkin helpommin ja luontevammin. Eikä safkaa osata laittaa vaikka omiakin lapsia jo,sekin kertoo uusavuttomuudesta. Maatalontyöt ovat raskaita ei ihan välipaloilla ja herkuilla jaksa töitä tehdä.
Kypsiä ihmisiä on jätetty taka-alalle valitettavasti.

9

833

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TT

      Asiaa aloittajalta.... Mua ärsyttää hihityskulttuuri,joka välissä lapsellista hihitystä.Ovako oikeasti lapsellisia hihittäjiä. Hihitystä jotkut käyttää kun jännittävät.
      Eilinen Tean kirje oli lapsellinen ja vielä teeveessä piti sekin esittää. "Menneet on unohdettu ja ne eivät saa enää häiritä,eikä niistä enää puhuta. pusi,pusi,hihiii..Vankka on suhteen peruskallio vai mitä?
      Elämää nähneenä tämä televisio ohjelma vaikuttaa suurimmalta osalta keskenkasvuisten jorinoilta,hihii..

      • uunouuno__

        Huomasin kaupan kassalla että tämän päivän iltalehdessä oli jotain juttua Tean muutosta ? Onko kukaan lukenut juttua ?


      • oukkidoukki
        uunouuno__ kirjoitti:

        Huomasin kaupan kassalla että tämän päivän iltalehdessä oli jotain juttua Tean muutosta ? Onko kukaan lukenut juttua ?

        Suomalaiset maajussit on rakkauden nälkäisiä kun pitää mennä televisoon toisia nuolemaan. Yököttävää.
        Suudella voi muutenkin kauniistikkin.
        Vanajanlinnassa jos suutelua (sitä ei tee kukaan ellei olle ole jo tavannut)ja toinen jo kihloissa,ihme kun ei jo paksuna...voi jeesus anna mun kaikki kestää..
        Puolisoita vaihetaan kuin hevosia ennen vanhaan.


      • ihmettelen))))))
        uunouuno__ kirjoitti:

        Huomasin kaupan kassalla että tämän päivän iltalehdessä oli jotain juttua Tean muutosta ? Onko kukaan lukenut juttua ?

        ei löytynyt netin iltalehdestä mitään tean muutosta ja uudesta miehestä josta oli otsikko ... Mut epäilen että ne ei julkase kaikkee netissä mitä julkasevat kaupan iltasanomiin tai ilta lehteen vaikka ovat samoja lehtiä kummassakin...


    • ¤¤¤

      Maajussille panopuu.

    • draamaa on

      draamaa ja juuri nytkin hiljattain nähdyt yllätyskäänteet toivat uutta mielenkiintoa ohjelmaa kohtaan. Ei ole formaatti kulunut. Kävi päinvastoin yllätyskäänteiden ansiosta. Muuten olisi ollut liian puuduttavaa. Ei kun jatkoa odotetaan.

    • parishilttoni

      Minusta tämä tuotantokausi oli (no vielä on ainakin yksi jakso tulossa) yllättävän hyvä ja mukavaa katsottavaa, myötähäpeää ei ole juuri ollenkaan tarvinnut kärsiä. Ansiokasta sinänsä, että tällainen formaattituotos paranee edellisestä kaudesta, mutta minun mielestä tässä kävi niin. Se kausi, missä oli ne Apet ja Teijat oli kyllä niin pohjanoteeraus, ettei siitä enää huonommaksi olisi voinutkaan mennä.

      • Turhaa kaik´ on vaa

        Tää vuosi oli kyllä täys floppi! Toivottavasti loppuu tällänen "valeparittaminen" maikkarilla eikä muut kanavat jatka sitä! Turhaa... täysin turhaa... oli katsoa edes koko ohjelmaa!


    • gospodin

      Maajussit historiaan ja tilalle muunalan yrittäjiä eteläsuomesta niin eiköhän ala tapahtumaan.Peräkamarin pojat ovat menettäneet kiinnostavuutensa joten muita yrittäjiä myöskin naisista tilalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2033
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe