Karaoketasoa?

xf

Idolsien entiset tuomarit, mm. Patric Sarin ovat nuijineet X-Factorin tason lattian rakoon kommentoiden finalistien taitoja lähinnä karaokelaulajiin; tämä siis iltapäivälehtien nettiversioissa tänään.

Noh, sunnuntaina nähtiin yksi elähtänyt Idols-finalisti viimeiseltä turneelta. Ääni on kuin hippiäisellä, ulkoinen habitus saattaisi sopia jopa lähiökuppilan karaokebaariin.

Nythän X-factor ei ole saavuttanut sille asetettuja katsojatavoitteita, joten rivien välistä on voinut lukea, että Idolsejan oltaisiin herättämässä henkiin. Jää nähtäväksi. Jos näin on, toivottavasti vaihtavat sekä tuomarit, stylistin, että juontajan.

Ideana X-Factor on minusta parempi; siinäkin on kehitettävää. Erityisesti äänestystuloksen avoin julkistaminen, joka tosin oli myös Idolsien haaste. Maikkarihan tekee törkeän hyvä tilin noilla mobiilimaksuilla useimmissa tosi-tv -formaateissaan.

4

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin se menee

      Aika ilmeisesti kultaa muistot Idolssinkin suhteen. Muistan kuolemattomat lausahdukset: Kim Kuusi hehkutti Pete Seppälää ykkössuosikkinaan ja itse Asko Kallonen sanoi Panu Larnosta tähdeksi. Ja miten heille kävi? Ei tietoa, koska ovat hävinneet kuin tuhka tuuleen. Ainakaan musiikkimaailmassa he eivät vaikuta, näsitä "asiantuntijalausunnoista" huolimatta! Sarinin kommentteja en edes muista, liekö hänellä mielipiteitä ollutkaan, koska sillä kaudella vasta tyhjänpäiväisiä hottentotteja kisassa olikin.

      • x-f

        että x-factorit eivät suostu levyttämään hänen liukuhihnapop-biisejään niin kuin playback-anna abreu, joten Sarinilla on vaan hätä kädessä, mistä hän sitten elantonsa ottaa.


      • äläs sano

        En ole asiantuntija, mutta minusta asiantuntijoilla ja tuomareilla, kuten tietysti myös katsojilla, on täysi oikeus pitää jotakuta kilpailijaa suosikkinaan. KOSKAAN ei voi tietää etukäteen kuka tulee menestymään ja kuka ei.
        Ja mielestäni on todella lyhytnäköistä tehdä se johtopäätös että jotkut eivät menestyneet yksinkertaisesti koska "olivat niin huonoja".
        Ja mielestäni nämä tuomarit ja asiantuntijat tekevät viisaasti jos eivät vedä kaikkea sanomaansa takaisin vain sen vuoksi ettei odotettua menestystä tullutkaan. Korkeintaan voi ottaa takaisin ne mukamas varmat ennustukset että "tästä tyypistä tulee suuri tähti".
        Koskaan ei voi tietää.

        Itse ajattelen että KUKA HYVÄNSÄ finalisteistä voi menestyä, jos asiat loksahtavat kohdalleen. Ja kuka hyvänsä voi myös flopata, jos kaikki ei mene putkeen.
        Pete Seppälässä oli potentiaalia. Lauluääntä löytyi ja paljon hyviä ominaisuuksia esiintyjänä.
        Panu Larnos oli ehkä persoonana melko väritön, vaikkakin hyvä laulaja. Mutta tällainenkin yhdistelmä voi purra. Kuten Katri Ylanderin tapauksessa, jossa auttoi paljon heti löytynyt oikea ja laadukas musiikkityyli.

        Asiantuntijat (mm. Ile Vainio) nimesivät kakkokaudella myös Ilkka Jääskeläisen suosikikseen. Ilkallekin olisi voinut käydä toisin, jos ensimmäinen levy olisi ollut onnistuneempi, ja vastannut paremmin sitä kuvaa minkä perusteella hänestä Idolsissa pidettiin.


        On ärsyttävää kun pidetään niin itsestäänselvänä että ne jotka nyt menestyvät, ansaitsevat menestyksen koska ovat niin loistavia, ja flopanneet saivat vain ansionsa mukaan kun menivät täysin lahjattomina osallistumaan kisaan...

        Väkisinkin sitä oikeastaan toivoo että aika vähän sekoittaisi pakkaa.
        Vaikkeivät nuo "viralliset" epäonnistujat koskaan huippumenestykseen nousisikaan, jokaisella laulunlahjoja omaavalla on mielestäni mahdollisuus löytää mielekäs tapa käyttää lahjojaan. Joita jokaisella finalistilla kyllä sen verran on että muutamalla osuvalla ratkaisulla ja onnenkantamoisella voi menestyä aivan riittävän hyvin.


    • järkkyyy

      kyllä nää nykysetkin tuomarit tietää,hävettäähän niitä mut pakko viedä formaatti läpi.nää esiintyjät ei yllä edes karaoke ´laulajien tasolle,karmeeta kuunnella niitten hoilaamista ja nuotin vierestä "laulua"..ja täällä jotkut keskustelee ihan vakavasti noista "laulajista",suuri yleisö kaikkos tv:n äärestä jo ekan jakson jälkeen kun huomasivat millasta rupusakkia sinne on pyrkinyt ja päässyt,eihän tuomareilla ole ollu muuta mahd nyt enää ku valita nóista surkimuksista vähiten surkeet ja viedä formaatti loppuun kun ovat sopimuksen tehneet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      131
      8131
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      96
      4339
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1353
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1135
    5. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      57
      1082
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      94
      1027
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      132
      913
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      748
    9. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      745
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      731
    Aihe