HAMPPUMARSSI 2010

Tähtisielu

Kohta on taas se aika vuodesta, eli aika marssia hyvän asian puolesta!
Lisää tietoa löytyy: [u://www.suomenkannabisyhdistys.org/index.php?option=com_content&view=article&id=812&Itemid=135

Hampun kasvatuksella ja valmiin tuotteen jatkojalostuksella on merkittävä työpaikkoja lisäävä vaikutus. Ja mikä vielä parempaa; yllätävän moniin hampun jatkojalostustuotteista ei tarvita lähes minkäänlaista mekaniikkaa; pelkällä ihmisvoimalla pärjää! Myöskin on otettava huomioon, että kannabis päihteenä on huomattavasti positiivista energiaa lisäävä, kuin alkoholi. Pilveä käyttävät ihmiset näin yleisesti oman tutkimukseni mukaan ovat hengellisiä ja alkoholia vähemmän käyttäviä ihmisiä. Hamppu on todella aristokraattinen yrtti ja voimmekin vain arvailla, kuinka monet historiamme kuuluisista keksijöistä ja taiteentekijöistä ovat olleet tuon kasvin vaikutuksen alaisena neronleimauksen hetkenään. Se, että hamppu ei ihan kaikille sovi; no, se ei ole huomion arvoinen asia tässä, ihan niinkuin sekään, että jotkut ihmiset ovat myös allergisia auringonvalolle.

Ei ole myöskään oleellista keskustella sen aiheuttamista minimaalisen pienistä haitoista, koska ne haitat aiheutamme me ihmiset; ja jos haluamme tappaa käärmeen, niin tällainen hutilointi keskivartaloon vain pahentaa asiaa: meidän tulee keskittyä tällaisiaa asioissa ihan siihen perussyyhyn mikä löytyy ihan katsomalla omaan napaan. Onneksi on hiljattain monella puolella juuri herätty siihen, että "huumesota" aiheuttaa enemmän harmia, kuin itse huumeiden käyttö. Meidän tulee myöskin hylätä se ajatus käyttökelvottomana, että sysäämme kymmenien tuhansian vuosien perintötiedon erilaisten kasvien käytöstä syrjään; ikäänkuin se olisi arvotonta ja likaista! Se, että nimitämme ne huumeiksi ja epätieteiksi, ja teemme itse tuhat ja yksi onnenkemikaalia; mitkä eivät edes kunnolla toimi ja aiheuttavat lähinnä haittaa jopa käytettäessä! Tällainen ajattelutapa ei aiheuta kuin surua ja harmia, ja myöskin niiden valmistaminen tuhoaa tätä maailmaa. Tällainen epäharmoninen elämätapa ei ainoastaan kuluta tämän maapallon energiaa, vaan myös meidän ihmisten elämä on huonontunut. Hamppu ja monet muut kasvit tuovat hyvää energiaa tähän maailmaan; täällä on liikaa koneita, tehtaita ja rahan perässä juoksijoita. Ollaan kadotettu vanhat kunnon hyväksi todetut tavat elää ihmisiksi.

Lisäksi, minulla on samanlainen oikeus elää, kuin kenellä tahansa muulla. Aivan kuten saan itse valita ruokavalioni, valitsen myös sen; miten käytän kasveja ja muita tarjolla olevia vaihtoehtoja muuten hyväkseni; vaikkapa jotain yrttiä, mikä kohentaa sydämen toimintaa, tai poistaa myrkkyjä maksasta. On räikeän väärin, että päättäjät tällä tavoin järjestäytyneesti hyökkäävät ihmisten kimppuun, ketkä kasvattavat kasveja; ja toisaalta kumarrellen teollisuudelle ja muille suuryrityksille, mitkä toimivat rahan ja muun pahan keinoin; riistäen tätä maapalloa ja meitä ihmisiä. Kasvit ovat aina hyväksi, koska ne ovat kauniita ja puhdistavat meitä itseämme ja maapalloa.

4

285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tähtisielu

      On törkeää ja pahanilkistä valtion tunkeutua tällä tavoin; väkivalloin ja alistaen, ihmisten yksityiselämään! Ihmisen yksityiselämä ei kuullu kenellekään muulle, kuin hänelle itselleen ja keille hän tahtoo sen jakaa. Lisäksi tässä käytetään aivan typerästi turhaan energiaa sellaiseen, mistä aiheutuu vain haittaa; kunnon työtä tekevät ihmiset, esimerkiksi poliisit joutuvat tekemään sellaista, mikä ei heidän työtään ole, vaan rauhan ja järjestyksen ylläpitäminen. Myöskin monet ihmiset haluavat viljelllä ja tutkia hamppua; ja kun sitä ei saa nyt rauhassa tehdä, niin siitä aiheutuu haittaa koko maailmaan, kun ihmisille pyritään aiheuttamaan tahallisesti pahaa oloa.

      Aika herätä todellisuuteen ja ottaa vastuu; mielestäni pitäisi olla lakipakollisesti kaikilla ihmisillä velvollisuus kasvattaa kasveja ja yrityksille saastuttamisen mukaan prosentit, miten pitää tukea kasvien kasvattamista.

      Hampun maanviljely tulee saattaa sen arnsaitsemalle paikalle, koska se jopa imee maasta ympäristömyrkkyjä! Nykyinen linja on ainoastaan pahentanut asiaa, mikä alunperinkin on ollut meistä ihmisistä itsestään lähtöisin, ei siitä kasvista.. On turhaa enää pidälle käsiä toistemme silmillä ja hyväksyä nyt yhdessätuumin totuus. Se, että totuutta yritetään piilotella on mielestäni häpeällistä. Ihmisten taito kuunnella toisia ihmisiä on hukkunut mainosmeluun ja uutiskikkareisiin. Minä en itse enää katso valtiota, että se olisi ainoa valistaja ja opettaja, sen suomat metodit ovat kankeita ja toimimattomia. Ihmisen kyky oppia riippuu hänestä itsestään, mutta se; että toisia ihmisiä kielletään oppimasta, sehän on räikeä vääryys! Kaikenlainen ihme niljakas salailu ja sanoilla kikkailu tulee nyt lopettaa ja puhua asioista suoraan ja oikeista asioista. Ei keskittyä epäolennaiseen, mikä on hampun eri psykoaktiiviset omainsuudet, vaan ominaiseen; eli siihen, että se on kasvi ja tällainen vaino tulee lopettaa. Hampusta keskutestelu ei ole huumekeskustelua; se on tärkeä ravintoaine, parantaa maailmaamme puhdistaen maan ja ilman lisäksi myös mieltämme kauneudellaan ja myöskin sen sisältämät rasvahapot ovat jopa soveliaita masennuksen hoitoon. Suomessa saa ostaa hampunsiemeniä ihan kaupasta eikä sen viljely ole laitonta. Käytännössä asia on kuitenkin niin, että jopa chilinkasvattajia vainotaan tämän asian tiimoilta. Minkään kasvin kasvattaminen ei ole laitonta, ne ovat meille ihmisille siunaus ja lahja. On törkeää, että kunnon työtätekevien ihmisten työtä häiritään tällaisella; poliisin tehtävä on järjestyksen ylläpitäminen ja rauhan lisääminen; ei toisten ihmisten koteihin ja yksityiselämään tunkeutuminen. Hampun kasvattaminen myyntiin on eri asia, koska silloin käytetään valtion rahaa. Mutta, koska elämme niin uskomattoman typeriä aikoja; että eräät ihmiset näköjään uskovat pystyvänsä julistamaan valheitaan totuuksina, niin se ylläpitää sitä tilannetta; että käytännössä yhdestä kasvista voi pimeästi ansaita useita tuhansia euroja.

      • Tähtisielu

        Minä en ole kuitenkaan itse koskaan kasvattanut myyntiin kannabista, vaan sen kasvatus itselläni on pikemminkin ideologista ja tutkimuksen takia. Ei ole mielestäni oikein, että minun tässä pitää arvailla päivät pitkät; että mahtaako joku päivä tulla poliisit ja tuhota monien vuosien tutkimustulokset ja harrastuksen hedelmät. Lisäksi edessä on silloin myös putkareissu, onneksi viime kerralla kesti vain kaksi päivää, niin muut kasvit selvisivät kuitenkin hengissä. Jokaisella ihmisellä on oikeus puolustaa itseään, että pitääköhän minun nyt hommata vallihaudat ja alligaattorit; sillä tässähän on puolustustaistelusta kyse, koska minua vastaan siinä hyökätään. Olen myös harrastanut karatea ja erästä viisasta miestä lainatakseni: "Karatessa ei ole ensimmäistä iskua." Tämän minä tulkitsen siten, että karate on ehdottomasti itsepuolustuslaji eikä siis sitä tietä kulkeva koskaan tee hyökkäystä. Mitä sinä tekisit, jos poliisit tulisivat sinun kotiisi ja tappaisivat koirasi ja veisivät sinut putkaan? Eivät uskoisi, kun sanoisit; että ne ovat perhettäsi. "Tämä on laki." Mutta se ei ole laki, on vain yksi laki; se mikä on. Ja se selviää ihan pohtimalla omassa mielessä, että onko jokin asia oikein vai väärin. Eikös jokainen kuitenkin valitse, ketä perhepiiriinsä ottaa, neh? Ja koska minä uskon, että kaikki elämä on arvokasta; niin minä myös pyrin sitä vaalimaan, esimerkiksi kirjoittamalla tästä vääryydestä muille ihmisille. Onneksi poliisiksi pääsemiseksi on jotain kriteereitä, (toisin kuin poliitikoksi näköjään) koska useimmiten poliisit käyttäytyvät arvollensa sopivasti. On mielestäni todella inhottavaa, että poliisille on määrätty tällainen velvollisuus virkansa puolesta tehdä kunniattomia tekoja! Mutta onneksi on aina tie rakkaudessa; minun ei ole pakko kasvattaa maatiashamppua, voin myös kasvattaa jalostettua, ei lähes yhtään THC:tä eli kasvin pääkomponenttia, mistä johtuu sen vaikutus hermostoon. Lisäksi myös uskon, että meissä Suomalaisessa on vielä paljon maalaisjärkeä jäljellä ja monet asiat selviävät puhumalla. Uskon, että koko kasvatukseni puhuu sen asian puolesta; että olen tutkija ja arvostan kasveja itsessään. Käytännössä, tämäkään ei aina auta; maanviljelijä Timo Haaran tapaus on vielä hovioikeudessa ratkaisemattomana, mutta hänellehän vaadittiin usean vuoden tuomioita, vaikka oli selvää; että miesparka joutui sakkojen takia elämään lähes pelkillä hampunvarsilla koko kesän! Ja sitten nekin vietiin pois.. On tosiaan aika paljastaa lika mattojen alta, koska se pursuaa jo sieltä alta esiin. On aika siivota ja puhdistaa, ja rakentaa eteenpäin mahdollisimman puhtaasti; ettei tarvitse sitten siivotakkaan niin usein. Ja ennenkaikkea, lopettaa teeskentely; että mattojen alla ei ole likaa, että nykyinen tilanne olisi hyvä. Hyvän asian puolesta toimiminen on aina askel eteenpäin meille kaikille!

        Se on kuitenkin jokaisen ihmisen yksityisasia, mitä hän oman elämänsä sisällä tekee; sellaiseen ei ole mitään oikeutta kenelläkään hyvien tapojen nimissä puuttua. Jos kasvatat kasvia, niin se on hyvä asia eikä aiheuta mitään pahaa. Se, mitä sillä kasvilla tekee; on eri asia, mutta kuten aikaisemmin sanoinkin, niin nykyinen tilanne nimenomaan edistää sen kasvin kasvattamista "lämpölampuilla" ja ihme vesisysteemeillä. Tulisi palata vanhan viisauden ääreen, vielä on Suomessakin monia yrttitietouden ja maanviljelyn tietäjiä! Me emme tarvitse neljää tuhatta eri mallista kertakäyttömukia; mukin voi veistää itse puusta ja oppiipahan siinäkin enemmän, kuin antaa jonkin tehtaan Kiinassa tehdä sen ja ostat sen kaupasta. Minä itse olen kymmenisen vuotta aktiivisesti kasvattanut ja harrastanut kasveja, enkä ole kertaakaan vielä kokeillut vesiviljelyä, vaikka on selvää, että silloin kasvaa nopeammin ja isommaksi. Minä uskon vanhoihin, hyväksi todettuihin keinoihin eli tässä tapauksessa ihan multasiin käsiin. Myös se meidän pitää kaikkien itse päättää, että likaammeko kätemme tällaisessa asiassa, minkä varmasti kaikki tietää sydämmessään todeksi; ettei elämä, oli se sitten kasvin tai muurahaisen, voi olla väärin.

        Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan!


      • Labetti
        Tähtisielu kirjoitti:

        Minä en ole kuitenkaan itse koskaan kasvattanut myyntiin kannabista, vaan sen kasvatus itselläni on pikemminkin ideologista ja tutkimuksen takia. Ei ole mielestäni oikein, että minun tässä pitää arvailla päivät pitkät; että mahtaako joku päivä tulla poliisit ja tuhota monien vuosien tutkimustulokset ja harrastuksen hedelmät. Lisäksi edessä on silloin myös putkareissu, onneksi viime kerralla kesti vain kaksi päivää, niin muut kasvit selvisivät kuitenkin hengissä. Jokaisella ihmisellä on oikeus puolustaa itseään, että pitääköhän minun nyt hommata vallihaudat ja alligaattorit; sillä tässähän on puolustustaistelusta kyse, koska minua vastaan siinä hyökätään. Olen myös harrastanut karatea ja erästä viisasta miestä lainatakseni: "Karatessa ei ole ensimmäistä iskua." Tämän minä tulkitsen siten, että karate on ehdottomasti itsepuolustuslaji eikä siis sitä tietä kulkeva koskaan tee hyökkäystä. Mitä sinä tekisit, jos poliisit tulisivat sinun kotiisi ja tappaisivat koirasi ja veisivät sinut putkaan? Eivät uskoisi, kun sanoisit; että ne ovat perhettäsi. "Tämä on laki." Mutta se ei ole laki, on vain yksi laki; se mikä on. Ja se selviää ihan pohtimalla omassa mielessä, että onko jokin asia oikein vai väärin. Eikös jokainen kuitenkin valitse, ketä perhepiiriinsä ottaa, neh? Ja koska minä uskon, että kaikki elämä on arvokasta; niin minä myös pyrin sitä vaalimaan, esimerkiksi kirjoittamalla tästä vääryydestä muille ihmisille. Onneksi poliisiksi pääsemiseksi on jotain kriteereitä, (toisin kuin poliitikoksi näköjään) koska useimmiten poliisit käyttäytyvät arvollensa sopivasti. On mielestäni todella inhottavaa, että poliisille on määrätty tällainen velvollisuus virkansa puolesta tehdä kunniattomia tekoja! Mutta onneksi on aina tie rakkaudessa; minun ei ole pakko kasvattaa maatiashamppua, voin myös kasvattaa jalostettua, ei lähes yhtään THC:tä eli kasvin pääkomponenttia, mistä johtuu sen vaikutus hermostoon. Lisäksi myös uskon, että meissä Suomalaisessa on vielä paljon maalaisjärkeä jäljellä ja monet asiat selviävät puhumalla. Uskon, että koko kasvatukseni puhuu sen asian puolesta; että olen tutkija ja arvostan kasveja itsessään. Käytännössä, tämäkään ei aina auta; maanviljelijä Timo Haaran tapaus on vielä hovioikeudessa ratkaisemattomana, mutta hänellehän vaadittiin usean vuoden tuomioita, vaikka oli selvää; että miesparka joutui sakkojen takia elämään lähes pelkillä hampunvarsilla koko kesän! Ja sitten nekin vietiin pois.. On tosiaan aika paljastaa lika mattojen alta, koska se pursuaa jo sieltä alta esiin. On aika siivota ja puhdistaa, ja rakentaa eteenpäin mahdollisimman puhtaasti; ettei tarvitse sitten siivotakkaan niin usein. Ja ennenkaikkea, lopettaa teeskentely; että mattojen alla ei ole likaa, että nykyinen tilanne olisi hyvä. Hyvän asian puolesta toimiminen on aina askel eteenpäin meille kaikille!

        Se on kuitenkin jokaisen ihmisen yksityisasia, mitä hän oman elämänsä sisällä tekee; sellaiseen ei ole mitään oikeutta kenelläkään hyvien tapojen nimissä puuttua. Jos kasvatat kasvia, niin se on hyvä asia eikä aiheuta mitään pahaa. Se, mitä sillä kasvilla tekee; on eri asia, mutta kuten aikaisemmin sanoinkin, niin nykyinen tilanne nimenomaan edistää sen kasvin kasvattamista "lämpölampuilla" ja ihme vesisysteemeillä. Tulisi palata vanhan viisauden ääreen, vielä on Suomessakin monia yrttitietouden ja maanviljelyn tietäjiä! Me emme tarvitse neljää tuhatta eri mallista kertakäyttömukia; mukin voi veistää itse puusta ja oppiipahan siinäkin enemmän, kuin antaa jonkin tehtaan Kiinassa tehdä sen ja ostat sen kaupasta. Minä itse olen kymmenisen vuotta aktiivisesti kasvattanut ja harrastanut kasveja, enkä ole kertaakaan vielä kokeillut vesiviljelyä, vaikka on selvää, että silloin kasvaa nopeammin ja isommaksi. Minä uskon vanhoihin, hyväksi todettuihin keinoihin eli tässä tapauksessa ihan multasiin käsiin. Myös se meidän pitää kaikkien itse päättää, että likaammeko kätemme tällaisessa asiassa, minkä varmasti kaikki tietää sydämmessään todeksi; ettei elämä, oli se sitten kasvin tai muurahaisen, voi olla väärin.

        Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan!

        Ettet vaan ole pikkusen sekasi!!


      • voi voi
        Labetti kirjoitti:

        Ettet vaan ole pikkusen sekasi!!

        Samaa ajattelin, pitäis varmaan mennä hoitoon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe