Kiho on ällö!

liisimarjaana

Olen varmaan tällä planeetalla ainoa naaraspuolinen, joka ajattelee, että Kiho eli Mr Big on tosi ärsyttävä ja lipevän oloinen naistennaurattaja, joka ilmestyy Carrien elämään juuri silloin kun hänelle itselleen parhaiten passaa ja lähtee jonkun nuoremman typyn mukaan, jos häntä itseään sattuu huvittamaan. Mitä Carrie näkee tuossa äijässä? Aidan oli paljon ihanampi ja sympaattisempi!! Prkl.

22

2275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • liisimarjaana

      ...Niin että jos joku luulee, että Kiho on kaikkien naisten märkä päiväuni, niin paskapuhetta. Tekee mieli murista joka kerta kun näen hänet TV-ruudussa.

      • Chris Noth

        Mun mielestä mies oli parhaimmillaan vuosia sitten "Kova Laki" - Law and Order -sarjassa, josta ilmeisesti lähti pois, kun liittyi SATC -sarjaan. Nythän hänellä on "Good Wife".


      • liisimarjaana
        Chris Noth kirjoitti:

        Mun mielestä mies oli parhaimmillaan vuosia sitten "Kova Laki" - Law and Order -sarjassa, josta ilmeisesti lähti pois, kun liittyi SATC -sarjaan. Nythän hänellä on "Good Wife".

        Okei. Nyt en varsinaisesti puhunut näyttelijästä, vaan roolihahmosta, johon tietysti näyttelijäkin tuo väkisinkin oman säväyksensä. En tiedä millainen hän on muissa rooleissa, koska en ole nähnyt muita sarjoja joissa hän olisi näytellyt.


      • Märkä päiväuni

        Panisin...


    • näin on

      tosiasiassa paska koko sarja

    • jess85

      Joo, ällö on, tosi lipevä hahmo. Ei todellakaan kaikkien naisten päiväuni. Noh, enpä mä Carrietakaan voi sietää, ärsyttävä hahmo myös. Sarjaa on kuitenkin tullut katsottua koska pidän muista hahmoista. :)

    • elliivo

      Kiho on seksikäs :)
      Katselin taas eilen jakson jossa Kiho lähti "viimeistä" kertaa Carrien luota kun Carrie laittoi suhteen poikki Kihon lähtiessä töihin Pariisiin.
      Sniifff :( Se on vaan niin surullinen kohtaus että vaikka katsoisin sen sata kertaa saan silti kyyneleen puserrettua silmänurkkaan.
      Se on klassikko kun Carrie katsoo alas kadulle pois kävelevän Kihon perään ja he ottavat viimeisen katsekontaktin.

    • Mambuski

      Et oo ainut. Mä en ainakaan huolisi niin 2-naamaista ukkoa.

    • Jäkjäkjäk

      En todellakaan ole näkemyksesi kanssa yksin! Tyyppi on ällötys, eikä kyseisen näyttelijän roolihahmo lämmitä yhtään enempää sarjassa Good wife. Eikä asiaa helpota yhtään, että ulkoisessa habituksessa on yhteneväisyyksiä omaan isääni...


      Yöh!!!!

    • ihme56

      Hei oon poika ja ihan hetero mut katon sinkkuelämää ja toi kiho on aik paska jätkä miks kaikki mimmit aina lankee siihe wtf

    • Ur not the only one

      hyi en mä siitä ainakaa tykkää :D se on jotenki sellane ällö ja ärsyttävä.... täl hetkel ku kattoo maanantaina sinkkuelämää , nii se kiho vaa koko ajan seuraa carriee! :P se toine jätkä on hot :)

    • kuskus

      Sileäleukainen KIHO vetoaa tyhjäpäisiin naisiin, jotka odottavat astimet levällään onnen oritta, saapuvaksi illansuuhun,

    • jjjjjjjiiihaaaa

      Kiho käy oikein hyvin väkäleuan sulhoksi.Carrie se vasta tyhjäpää on. Pohtii täysin turhia asioita "pikku sievänä" korkkari NewYork tyttönä. Muissa likoissa on aitoa otetta sarjan elämään. Carrien olkapäät nykii ja hän kytristelee teennäisesti. Kiho just passeli rikas-rakastaja tyyppi hänelle.
      (siis olen fani, muttta Carrien habituksesta en tykkää, Kihosta kyllä:)

    • artviros

      niin se varmaan sitten on, mt on siellä iso molo

      • hiihookii

        Onko kokemusta?


    • Olen samaa mieltä... En itsekkään pidä Kihosta.

    • Sarjan ikifani

      Nää on tietty makuasioita. Se on hyvä ettei kaikki tykkää samoista asioista. Minusta Aidanin esittäjä John Corbett tökkii kaikissa rooleissa. Syy ei ole roolissa vaan Corbettiin kehon kielestä ja ilmeistä, joista ei oikein osaa sanoa mikä niissä tökkii. Corbett kuuluu kai myös niihin maailman epäeroottisimpiin miespuolisiin.

      Hän on roolissaan elokuvassa "Sattumalta" samantyyppinen kuin Aidan. Vähän sellainen naiivin egoistinen, joka haluaa pakottaa tyttöystävänsä sitoutumaan, mutta jää sitten rannalle ruikuttamaan, kun on niin sokea kaikessa naiivissa egoistisuudessaan.

      Minusta ällöttävin kohtaus koko Sinkkuelämää-sarjassa on juuri Aidanin eräs kohtaus. Se, kun Carrie tulee kotiin homopaikasta, ja Aidan on jäänyt katsomaan telkkua ja syömään kanaa sänkyyn. Kun Carrie haluaisi seksiä niin Aidan melkein piereskelee pelkät rumat alushousut jalassa jalat levällään ja inisee pikkutytön äänellä että "voisitko hieroa vähän mun massua..." YÖÖÖÖKKKKKK!!! x( Aikuinen iso ja vähän ylipainoinen mies pyytämässä mahanhierontaa kun on vetänyt saavillisen kanaa... voiko parempaa seksintappajaa ollakaan.

    • J K

      NIIN ON

      • jtuty

        Ihana mies!


      • barysnikoovi...
        jtuty kirjoitti:

        Ihana mies!

        En tiä tästä muuten mutta roolinsa Sinkkuelämäässä oli ainakin nilkin kuspään narsistin rooli. Tanssijat onkin oikeasti sellaisia, kun ovat tottuneet pitkään siihen, että maailma pyörii heidän ympärillään. Liekö muuten homppeli, kuten kaikki tanssijamiehet ovat. Kaikkein vähiten sopiva.

        Itse tykkäsin Bergeristä, mutta hänenkin roolinsa keskenkasvuinen nilkki, kuten lähes kaikki miehet sarjassa. Ainoat tasapainoiset ja kuta kuinkin tervepäiset on Mirandan Steve ja Charlotten Harry, sekä tietty Smith, joka on enemmän kuin mitään, kun kesti sitä Samanthaa, vaikka tää teki sille kaikkea paskamaista. Ja kasvoihan siitä Kihostakin ihan melkein mies. :)

        Ron Livingston = komea

        http://www.aceshowbiz.com/images/wennpic/ron-livingston-premiere-the-odd-life-of-timothy-green-01.jpg


    • jyrtylö

      Tykkään sinkkuelämää sarjasta, ja katson sitä vieläkin. Tytöistä Miranda on järkevin vaikka vastusti ns. normiliittoa. Samatha on...onhan se. Charlotte tahtoisi ehkä olla normi kotiäiti, mutta ei pärjää kuitenkaan ilman lapsenpiikaa. Carrie vääntelehtii ja kääntelehtii koko ajan kuin häntä filmattaisiin koko ajan jopa yksin ollessaan. Uloskaan hän ei voi lähteä ilman cuchia tai richiä tai Oskar de la Rentaa :)
      Ei noin tyhjää elämää luultavasti kukaan vietä ns.normi ihmistä. SIkis varmaan se niin kiinnostaakin. Miehetkään eivät ole tavallisia duunareita vaan varakkaita ja komeita.JOku tavallinen duunari kelpaa vaan sänkykumppaniksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      201
      4783
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2912
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      211
      1480
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe