Allergia, joka "pilaa" koko suolentoiminnan

Suolipertti.

Minulla on melkein vuoden ollut vatsaoireita, uloste on aina löysää, ilmavaivoja todella paljon, maha pitää kovasti ääntä etenkin ruokailun jälkeen. Mikään tietty ruoka ei oireita aiheita vaan se on ihan sama mitä syön, niin maha on sekaisin. Mahaan ei sinänsä kuitenkaan koske, mutta joskus ruoansulatus on niin "raivoisaa", että pieneksi epämiellyttäväksi oloksi sitä voisi kutsua, kun tunnen että suolessa ilma/ruoka liikkuu mutkissa, ei ole kivaa.

Onko joitakin allergioita/sairauksia, jotka mahdollisesti vahingoittavat suolta, joka aiheuttaa sen, että kaikki normaali ruoanimeytyminen yms. ei onnistu? En viitsisi mennä lääkäriin, kun ne eivät viitsi edes tutkia mitään muuta kuin jotkut perus laktoosi-intoleranssit. Kun veikkaisin, että kysymys on jostain hieman pahemmasta ongelmasta.

4

555

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keliakka

      On, keliakia. Osta apteekista kotitesti. Jos se näyttää positiivista, saat varmasti lähetteen tähystykseen. Ja jos maha on kunnolla sekaisin niin kestää aikansa ennen kuin se rauhoittuu, kyse voi siis olla jostain yksittäisestäkin allergiasta joka on vain päässyt pahaksi.

    • helpottunut

      on samanlainen oire kun mulla oli. Älä käytä teollista kasvimargariinia (terveellistä???)tai maitoa jossa käsitelty moneen kertaan. Käytä oikeaa voita ja raakamaidoista tehty juusto. Itse en osta laktoositonta juustoa.

      Lue Antti Heikkilän http://www.anttiheikkila.com/

    • suositan

      tekevät juuri tuollaista vaivaa. Ihan perusterveydenhuollossa noita ei taideta edes tarkistaa, mutta ainakin antioksidanttiklinikoilla tehdään ruoka-aineiden allergia- ja yliherkkyystestejä joissa kyllä löytyy kaikki mahdolliset. Tosin toinen mikä tuota voi tehdä on suoliston nyrjähtänyt bakteerifloora. Siellä voi olla saanut vallan joku bakteeri, jonka pitäisi olla vähemmistössä, eikä sitä saa kuriin kuin erityisesti räätälöidyllä lääkekuurilla. Tutkimuksissa käynti kannattaa jos tuo vaiva tosissaan jatkuu koko ajan, koska mitä pidempään ruokayliherkkyys tai bakteeridysbioosi mellastaa, sitä pahempaan kuntoon suoli menee. Lopulta voi alkaa tulla oireita muuallekin kroppaan. Esimerkiksi klebsiellabakteeri voi lopulta vaeltaa suolesta selkärankaan ja tehdä reumaoireita.

    • mh-bakteereista!

      ""Probioottibakteerit ja laktoosi-intoleranssi:

      Laktaasi-entsyymin puute:
      Mikäli laktaasi-entsyymin tuotanto puuttuu potilaalta joka nauttii laktoosipitoista tuotetta, niin laktoosi jatkaa matkaa pilkkoutumatta ohutsuolesta-paksusuoleen, jossa alkaa runsas kaasun muodostus, joka aiheuttaa turvotusta ja kipua.

      Huomioi tämä:
      Laktoosittomien tuotteiden valmistus ja myynti on valtava busines meijereille-Valiolle varsinkin! Meijereitä ei kiinnosta asiakkaiden terveys-vaan heitä kiinnostaa ainostaan tehdä businesta!
      Kun ostat kalliimpia laktoosittomia tuotteita, niin silloin hoidat ainoastaan oireita-et varsinaista sairautta jonka voit parantaa kolmella tärkeimmällä probiootti-bakteerilla: L-a, L-b ja Bif.
      -
      Laktoosi-intoleranssin aiheuttaja on ollut tiedossa elokuu-2006 lähtien!
      Aiheuttaja on kahden tärkeimmän probiootti-bakteerin puute limakalvoilla, joiden paras saantilähde on lehmän maito, jota ei ole käsitelty pastöroimalla ja homogenoimalla:
      1. (1.)Lactobacillus asidophilus ja
      2. (3.)Bifidobacterium.
      Joiden pitempiaikainen puute*) on aiheuttanut valtavalle limakalvoalueelle (=parin omakotitalon pohjapinta-ala) lievän tulehduksen, jonka parantamiseen tarvitaan kolmatta tärkeintä probiootti bakteeria: Laktobacillus bulgaricus, jolloin olet pitkällä turvallisella antibioottikuurilla! Jolloin muutamassa kuukaudessa laktoosia pilkkovan laktaasientsyymin tuotanto normalisoituu, jolloin sinun ei tarvitse enää välttää laktoosia!

      Kun potilas nauttii laktoosipitoista tuotetta, niin laktoosi pilkkoutuu ja imeytyy verenkiertoon. Maitohappobakteerit korvaavat laktaasi-entsyymin monipuolisemmin ja halvemmalla kuin lääkinnällinen laktaasi-entsyymi.
      Laktaasi-entsyymin tuotanto:
      - Maitohappobakteerit(25%),
      - Haima(25%) ja
      - Sylkirauhaset(50%).

      Laktoosi-intoleranssista paraneminen vaatii kolmen tärkeimmän probiootti-bakteerien päivittäistä syömistä keskimäärin noin 12-kuukauden ajan! Kolmen tärkeimmän probioottibakteerin saantisuositus=10-miljardia bakteeria/vrk!
      Nopein paraneminen on tapahtunut 1-kuukaudessa ja hitain(vaikein) paraneminen tapahtui vasta 24-kuukaudessa! Paraneminen edellyttää, että mhb.n syömisessä ei ole tehty virheitä**)!

      *) Lue: Kadonneiden mh-bakteereiden arvoitus.
      **) Lue: Maitohappobakteerien käytössä tehdyt virheet.""
      ....
      jatkuu:
      http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Maitohappobakteeritiedotteet.html

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1315
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      60
      888
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe