Masennuslääkkeitä ilman reseptiä?

-masentunut-

Saako masennuslääkkeitä ollenkaan ilman reseptiä ja saako alaikäinen ostaa niitä ilman, että huoltaja tietää asiasta? Olen kärsinyt masennuksesta vuoden jos oikein muistan ja haluaisin kokeilla lääkkeitä, olisiko niistä mitään apua. Tulevaisuus tuntuu vaan niin synkältä ja en jaksaisi aina olla mieli maassa. Psykologilla käyn, mutta mieli kirkastuu vain kyseisen päivän ajaksi. Niin ja kuinka paljon nämä lääkkeet noin yleensä maksavat?

8

9856

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toivon voimia

      Ei saa ilman reseptiä, paitsi mäkikuisma-valmisteita (luontaistuote) joilla ei välttämättä tehoa. Yleisimmät lääkkeet eivät kovin kalliita kun on noita rinnakkaisvalmisteita nykyisin. Rohkeasti vaan lääkäriin!

      • -masentunut-

        Saako tuota mäkikuisma-valmistetta ostaa alle 18 vuotias? Olisin kiinnostunut kokeilemaan sitä.


      • yksi masentunut
        -masentunut- kirjoitti:

        Saako tuota mäkikuisma-valmistetta ostaa alle 18 vuotias? Olisin kiinnostunut kokeilemaan sitä.

        Saa ostaa alaikäinenkin tuota mäkikuismavalmistetta, luontaistuotekaupasta löytyy (mm. life-kaupasta). Mutta sitä ei ole varsinaisesti kehitetty masennuksenpoistoon, se on vain luontaistuote, eli jos sulla on oikeasti masennusta niin sitten niitä masennusläääkkeitä pyydät lääkäriltä ja terapiaa, näitä muun muassa! :)


      • ...........
        -masentunut- kirjoitti:

        Saako tuota mäkikuisma-valmistetta ostaa alle 18 vuotias? Olisin kiinnostunut kokeilemaan sitä.

        Älä osta mäkikuismaa, sen teho on ihan uskonvaraista ja sillä on yhteisvaikutuksia oikeiden lääkkeiden kanssa (mm. e-pillereiden), joten sitä ei ole mitään syytä käyttää, ellei halua rahaa tuhlata.

        Tuote, jota voisit kokeilla muutaman kuukauden, on E-EPA kalaöljykapselit (2 kaps. päivässä), josta on joillekin apua ja muutenkin se on terveellistä. (Älä osta mitä tahansa kalaöljyä, vaan nimen omaan tätä E-EPAA, josta on joitain lupaavia tuloksia.)


      • Anonyymi
        yksi masentunut kirjoitti:

        Saa ostaa alaikäinenkin tuota mäkikuismavalmistetta, luontaistuotekaupasta löytyy (mm. life-kaupasta). Mutta sitä ei ole varsinaisesti kehitetty masennuksenpoistoon, se on vain luontaistuote, eli jos sulla on oikeasti masennusta niin sitten niitä masennusläääkkeitä pyydät lääkäriltä ja terapiaa, näitä muun muassa! :)

        Käykö tavallinen lääkäri vai onko Helsingissä maksettava 200eur psykiatrille, jotta saa Voxra 150mg reseptin masennukseen?


    • Masennuslääkkeet

      voivat tuhota seksuaalisuuden ja kyvyn tuntea rakkaudentunteita. Vaiva voi jäädä pysyväksi vaikka lopettaisi lääkkeiden käytön: http://en.wikipedia.org/wiki/PSSD

      Pysy erossa psykiatriasta jos haluat pysyä terveenä.

    • D.a.r.k.s.o.u.l

      Lääkkeitä saat vain lääkäriltä. Mutta jos haluisit jotain nyt heti,niin voit hankkia d-vitamiinia ja b-vitamiinia,niitä saa tavallisesta ruokakaupasta luontaistuotehyllystä. Ne hyvin todennäköisesti muuttavat olosi paremmaksi ehkä jo kahdessa päivässä - viikossa. D-vitamiini maksaa n.10e ja b-vitamiini n.14e. Niitä on joitain halvempiakin kyllä.

      Mäkikuismaa saa apteekista ostaa vain 18vuotias. Sen myyntiä on ihan syystäkin rajoitettu,se vaikuttaa samoin kun lääkkeet. Sen vaikutus on tutkimuksessa todettu tehokkaammaksi kun yleisellä masennuslääkkeellä. Se on vastaava kuin lääkkeet,mutta lähes ilman sivuvaikutuksia.
      Aina jos lääkkeitä syö niin pitää olla lääkärin ym. seurannassa,ne voi saada ihmisen tekemään hulluja asioita. En suosittelisi lääkkeitä enkä edes mäkikuismaa, jollei sitten ole aivan ehdottoman pakko niin voimakkaita aineita syödä.

    • verikokeisiin...

      Jospa kävisit verikokeissa ja mittauttaisit kilpirauhashormonin arvot. Kilpirauhasen vajaatoiminta tai tulehdus aiheuttaa masentuneisuutta. Masennuslääkkeet lievittävät vain oireita, eivätkä sitä fyysistä puolta paranna. Ota ne ehdottomasti viimeisenä vaihtoehtona, jos mitään fyysistä sairautta ei löydy.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe