2010

Todellisuudessa venäjä on edelleen rappiotilassa.

Eikä sillä ole varaa perustaa kahden miljoonan miehen huippu armeijaa, miesaineksen ja aseistuksen suhteen. Se olisi sama kuin Italia jatkuvasti ylläpitäisi sellaista palkka-armeijaa, vaikka ei Venäjän BKT edes enää lähentele Italian BKT:tä. Kulut eivät tule pelkistä palkoista ja aseista tietenkään. Ydinaseet ja muu vie Venäjältä armeijan menoista järjestelmineen osansa.

Armeija pinnareita venäjällä on kuulemma vuodessa "15 divisioonan verran" ja osa varusmiehistä ja reserviläisistä sairaita.

Kumman sotilaallinen turvallisuuspohja, on vankemmalla pohjalla Viron, Latvian ja Liettuan, jos niitä verrataan Suomeen? Osa näistä maista on siirtynyt palkka-armeijaan ja mies vahvuus armeijassa on jopa 7 000 miestä? Paperit heillä on ollut varaa kirjoittaa muuta ei sitten oikein ole, USA käyttää näitä ensimmäisenä puskurina, joihin venäläisen osapuolen hyökätessä vasta otetaan varmistimet pois ja alkaa ulkopoliittinen myrsky.

Tätä nykyä venäläiset eivät pärjää Suomelle- Suomen valtaamiseksi kokonaan, niin että se kannattaisi, jos emme ole purkaneet aseistustamme ja reserviläisjärjestelmää liikaa. Kuinka monta ja millaisia ja millaisessa kunnossa olevia venäläisiä hävittäjiä olisi Suomea vastassa? Laskevatko Natonistit, että venäjä asevoimillaan laittaisi kaiken peliin Suomea vastaan? Maksimissaankin, tähän silloin erillissotaan Suomen kanssa venäläiset lienisivät "uhrata" 1/3 joukoistaan pääasiassa 1970-1980 lukujen aseilla ja kalustolla, varustettuna.

Mitään täsmäaseita heillä ei liiemmin ole, vaan vanhoja haupitseja ne joutuisivat raahaamaan tuhansia kappaleita tukiessaan maavoimiensa taistelua. Heillä tulisi minimissäänkin olla hyökkääjänä kolminkertainen ylivoima ja jos säilytämme 350 000 miehen ”kenttäarmeijan” He tarvitsevat Miljoona miestä, eli puolet armeijastaan, eikä tämä Suomi ole mikään napa joka mystisesti vetäisi heitä puoleensa, ellemme lopeta sitä aktiivista sotilastyhjiön luomista periaatteella ”Nato tai sitten rysänmiehitys” Tämä koskee turvallisuuspolitiikan lisäksi ulkopolitikkaamme, joka ei elä nykyisyydessä, vaan sinne Natoon nyt on vain väkisin päästävä. Mitä suomalainen "porvari" tästä hyötyy? Ei mitäään sen enempää kuin muutkaan.

Meidän pitää vahvistaa paikallisjoukkoja ja ne varustettu varastoiduilla tarvikkeilla, joten joka suomalainen sotilas ”täytyy erikseen kaivertaa ulos linnaotteistaan,”

http://www.saulmasson.org

-masson

9

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • menneisyyden haamu

      SA:n reservi ei voi olla 350 000 miestä edes tällä hetkellä. SA:n keskeyttämis- ja palveluksen siirtämisluvut ovat varuskunnittain keskimäärin sitä 1/4 vuosittain. Siihen lasket vielä sen tosiasian, etteivät läheskään kaikki valitse SA:ta palveluspaikakseen. Jos ollaan realistisia, niin nykyinen reservi on siinä 250 000 - 280 000 äijää, jonka määrä laskee vauhdilla. Vuoteen 2020 mennessä ollaan vasta virallisesti siellä 250 000 äijän määrässä, mikäli Kaskeala viitsi yhtään tosiasioita valottaa.
      Puolustusvoimat on paitsi pimittänyt tietoja keskeyttämisluvuista ja keskimääräisestä varusmiesten ja reserviläisten kunnosta, jotka ovat oikeasti paljon alempana kuin mitä julkisuudessa annetaan ilmi. Nykyajan PC:n ja töllöttimen ääressä kasvaneen taviksen terveydentila ei kestäsi riutumista Suomen ankarassa maastossa, varsinkaan pimeinä vuodenaikoina. Sitä ovat terveysviranomaisetkin varoitelleet jo kauan.

      Tosiasioita valtio ei myöntäisi. Se olisi liian riskialtista tietoa.

      • 9,00 mm tekke terää.

        ... pitää korottaa syytä keskeyttämiselle. Kuitenkin onhan esim. 200 000 sotilasta aivan eri asia, kuin 20 000 solttua.


    • Iivan
      • -mutantti

        http://www.saulmasson.org

        Juuri ketään muu ei ole minua ikinä haukkunut kommariksi, kuin Iivana ja muutama kpl oluen ja Naton pörhöttämiä kapiukkoja, jos olen analysoinut viestien kirjoittajat oikein. Sekä pari kommunistia... ei siis tarkoitan "Kokoomusnuorta."

        Iivana ei tiedä ja vetää johtopäätökset, kuten sellainen jonka mielestä II-maailmansotaa ei koskaan olisi käyty tai se olisi ollut mukamas Venäläisten ja Jenkkien keskeinen kädenvääntö vaikka jenkit nimenomaan tukivat ryssää, meidän olisi tullut karkeasti vetää pohjoisessa kaikki ryssien asekuljetusraiteet poikki ja antaa lupa 1941 saksalaisten tulla suuremmissa määrin Karjalan kannakselle, 100 000 ukkoa siis puolet 20 vuoristoarmeijasta olisi tullut sinne ja Pietari olisi haihtunut kuin pieru Saharaan eikä olisi näin sitonut voimiamme, mutta tämä on historiaa...

        Miten Jenkit selittävät sen, että He ovat tukeneet järjestelmällisesti ja uhraten omia voimavaroja Rooseveltin aikana 1930-luvulla Neuvostoliiton hyväksi?

        Sen lisäksi Itä-Euroopan miehitys on USA:n syy!! Eestiläiset ovat itse sanoneet, että saksalaiset kohtelivat heitä paljon paremmin, kuin ryssät ja tuskin tämä nyt uutinen on.

        Se brittiläis-ranskalainen retkikunta jonka mukamas piti tulla Talvisotaan "auttamaan", mutta lähti liikenteeseen vasta kun rauhan teosta oli kulunut viikkoja…. Huhtikuussa 1940 se rantautui ja Norjalaiset siviilit ovat todistaneet, että tämä ranskalais-englantilainen ”venesakki” (sen verran kun niitä ehti maihin) oli aivan kaameaa ja halveksivasti ellei jopa raa'asti kohdelleet Norjalaisia siviileitä. Kun saksalaiset tuli, tuli maahan rauha ja asiallisesti saksalaiset huolehtivat siviilien turvallisuudesta ja kehottivat menemään suoraan suojaan. Saksan ero liittoutuneisiin siloin 1940 Norjassa oli kuin yön ja päivän tai kuun ja auringon ero.

        USA:n liitto Neuvostoliiton kanssa alkoi varovaisesti jo ennen Roosevelttia, siis eristäytymispolitiikan loppuvaiheessa Hooverin aikaan, mutta varsinaisen potkun sille antoi Roosevelt joka valittiin USA:n Presidentiksi 1933, ennen Rooseveltiä Hooverin aikana toiminta on ollut rahat pois ryssiltä tai paremminkin kulta, mutta Rooseveltin aikana kanssakäyminen muuttui sellaiseksi, että se varautui Neuvostovoimin geopoliittisesti jakamaan Euroopan ja jopa maailman. Roosevelt luotti ryssään ja rakasti Stalinia. Olisi pitänyt hirttää se von Hellens 1942, jospa uSA olisi julistanut meillekin sitten sodan ja meillä vapaammat kädet idän suhteen.

        USA:n sodanjulistuksella ei oltaisi hävitty mitään, kuten myöhäisempi historia osoittaa ja Kenraali Airo toteaa "Itse asiassa kuultuna" - 1978.

        Se olisi jo silloin vain selkeyttänyt asemaamme ja vastannut todellisia vihollisia Neuvostoliiton lisäksi.

        Hoover oli ok, mutta Rooseveltille ei riittänyt republikaanien oikeisto siiven eristäytymispolitiikka vaan he panostivat ryssän tulemista Eurooppaan, kuten he sitten itsekin tulivat siis USA, Liittolaissuhde Neuvostoliiton ja USA:n välillä loppui kokonaan lopulta vasta 1948, jolloin on kirjoitettu Nato paperitkin ensimmäisen kerran.

        Mitä Natolla mukamas on tarjolla, mitä kuitenkin ostettaisiin rahalla, sitomatta käsiämme mihinkään?

        Voidaan EU:stakin luopua perustaa tilalle Eurooppalainen asevarustelu ja puolustusliitto, ei ainakaan tämä Natottaminen ole mistään kotoisin tai on, sen on lähettänyt itse "Kivitetty Saatana" ja sen esivaihe oli Länsiliittoutuneet ja Neuvostoliitto. Kättä lippaaseen vaikka ei ole lakkia...

        Nato mailla on pian samat univormutkin ja pian ne maat on jenkkien alusmaita Natoineen!! Niin ne on kaiken tämän suunnitellutkin!!

        http://www.saulmasson.com


      • -masson

        käy vahinko ja ne räjäyttävät hävittäjiensä moottorit.

        700 ryssän romua, joista noin reilut 150-300 olisi tulossa tänne. Lasten leikkiä Horneteilla tiputtaa ne kaikki alas saman tien, kun ei ne nyt Suomen kimpuun kaikki voi tulla!!

        Ei ole kerosiinista puutetta).

        -masson

        http://www.saulmasson.org


      • voissa paistattua

        700 hävittäjällään kykenevät juri ja juuri ylläpitämään oman laajan ilmatilansa omassa halussaan. Siinä on tarpeeksi mietimistä kriisin sattuessa 700 vanhaa venäläistä romua! Mutterit vaan lentelee ilmassa. heh :)

        -masson


      • ...selkeämmäksi:
        voissa paistattua kirjoitti:

        700 hävittäjällään kykenevät juri ja juuri ylläpitämään oman laajan ilmatilansa omassa halussaan. Siinä on tarpeeksi mietimistä kriisin sattuessa 700 vanhaa venäläistä romua! Mutterit vaan lentelee ilmassa. heh :)

        -masson

        Eli Venäjän ilmavoimat käsittää vain 700 hävittäjää, jotka kykenevät juuri ja juuri suojelemaan itse omaa ja laajaa ilmatilaansa, jotta se on varmasti omassa hallussaan, eripuolilla suurta Venäjän maata. Sen yksinkertaisen vaaran varalle, ettei kolmasosapuoli iske, kuin susi suoraan niskaan.

        Siinä on venäläisillä tarpeeksi miettimistä kriisin sattuessa, kun heillä on vain 700 vanhaa venäläistä romua!

        Venäläisiltä mutterit vaan lentelee halki ilmojen. heh :)


      • lujaa laatua: LADA!
        ...selkeämmäksi: kirjoitti:

        Eli Venäjän ilmavoimat käsittää vain 700 hävittäjää, jotka kykenevät juuri ja juuri suojelemaan itse omaa ja laajaa ilmatilaansa, jotta se on varmasti omassa hallussaan, eripuolilla suurta Venäjän maata. Sen yksinkertaisen vaaran varalle, ettei kolmasosapuoli iske, kuin susi suoraan niskaan.

        Siinä on venäläisillä tarpeeksi miettimistä kriisin sattuessa, kun heillä on vain 700 vanhaa venäläistä romua!

        Venäläisiltä mutterit vaan lentelee halki ilmojen. heh :)

        Su 27 Flanker:in ohjaamo kertoo kaiken oleellisen venäläisten hävittäjien laadusta. Vastaavanlaiset länsihävittäjät ovat jo ajat sitten päätyneet romuttamolle ja museoihin.
        http://www.airforce-technology.com/projects/su27/images/su27_7.jpg


      • CIA paljastaa
        lujaa laatua: LADA! kirjoitti:

        Su 27 Flanker:in ohjaamo kertoo kaiken oleellisen venäläisten hävittäjien laadusta. Vastaavanlaiset länsihävittäjät ovat jo ajat sitten päätyneet romuttamolle ja museoihin.
        http://www.airforce-technology.com/projects/su27/images/su27_7.jpg

        Mikäli jatkossa kaipaatte toisenlaisen näkökulman venäläisten aseiden tehokkuudesta ja usein ylimainostetusta teknologiasta, niin niitä kannattaa etsiä seuraavasta linkistä..

        https://www.cia.gov/index.html


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      345
      4088
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      278
      2307
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      129
      1650
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      97
      1431
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1403
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1267
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1238
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      54
      1110
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1074
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      343
      1006
    Aihe