Haluan huumetestiin.

MasaL91

Minulla on pieni epäilys että olisin vahvassa humalatilassa polttanut hamppua tjs ja haluaisin nyt siitä varmuuden. Voinko vain marssia terveyskeskukseen ja pyytää huumetestiä? Onnistuuko näin ja maksaako mitään? Kauanko tuloksien tuleminen kestää.

Onko terveydenhuollolla mitään velvollisuutta ilmoittaa viranomaisille jos tulos on positiivinen?

7

3792

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -Pikku Myy-

      Jos nyt kuitenkin rauhottuisit ja hengität syvään, se et jos olet tolkuttomassa jurrissa muutamat imasut ottanut joko jointista tai bongista kerran tai kahdesti hyvät henkoset, niin se ei tee susta narkkaria, eli ei nou hätä, varsinkin kun et muista että oletko vai et, epäilet vain niin sillon et edes hakeudu välttämättä uudestaan jointti tai bongi rinkiin koska et muista minkälaiset fiilikset ja sävärit sait vai menitkö tolkuttomaan jumitus tilaan, niin kuin yleensä kun humalan päälle polttaa blossea, pilveä, hasista tai miten nyt sitä luonnontuotetta haluaa kutsua.
      Tekstistä päätelleen et ole ainakaan selvinpäin tai sellaisessa tilassa jossa muistat ennen koskenut tuohon melko harmittomaan luonnontuotteeseen niin jos nyt olet sattunut jurrissa tämän ensimmäisen(ja toivottavasti viimeisenkin)kerran kokeilemaan viikonloppuna bileissä, baarissa missä nyt oletkin niin se ei enään kolmen päivän jälkeen kokeiluhetkestä, ehkäpä jopa aijemminkin näy edes enään virtsassa josta huumeseulat otetaan, poliisien tikkutestissä jossa raavitaan sylkeä testattavan suusta, kielen päältä ja poskien pinnoista(ja vaikka testiä tikkariksi kutsutaan niin testi ei ole mikään hienostunut pikku tikku joka mahtuu helposti suuhun, ei tosiaan,olisikin vaan se on iso läpyskä jonka takia saat avata suusi niin isoksi kun sen saat ja siltikin se juuri ja juuri kääntyy suussa kun testaaja eli poliisi setä tai täti kääntää testissä olevat karheat kielekkeet poskesta toiseen, kieli pyydetään työntämään ulos suusta ja sen pinta raavitaan huolellisesti, sit takas asiaan)kannabis ei näy välttämättä kuin jos juuri olet polttanut ja lähet sit ajelulle ja saat tämän tikkarin suuhusi, mutta viimestään vuorokauden kuluttua se ei ainakaan näy siinä mutta sun on pitänyt sillon käyttää sitä lähes päivittäin usean kuukauden ajan jonka takia poliisit raahaa sut vielä verikokeeseen joka on se kaikkein varmin tapa testata mutta jota käytetään normaalisti vain jos poliisi epäilee huumeidenkäyttöä tai jos tikkutesti näyttää positiivista niin sillä vielä varmistetaan kuinka paljon veressä mitäkin huumausainetta on. Mutta siis jos nyt välttämättä haluat mennä terveyskeskukseen huumetesteihin niin kukaanhan ei sinua estä, se on sillon kustava valvotusti labratätin silmien alla purkkiin johon muutama tippa väkisin puristettua kusta ei riitä vaan sitä pitää olla suhteellisen reilusti jotta labran pikatesteri saa hörpättyä riittävästi tavaraa josta tehdä mittaukset, niin ja se et ryystää odotusaulassa tolkuttoman monta mukia vettä niin saa kyl joo kusihädän mut sillon teet takuu varmasti vesiseulan ja sut pyydetään ystävällisesti tulemaan uudestaan seuraavana päivänä niin että virtsa on ollut sun rakossa vähintään muutaman tunnin koska vesiseulassa ei ole riittävästi jotain juttuja mikä tekee esim.kusesta keltaisen ym.en nyt muista hienoja termejä mutta kuitenkin, sitä en tiedä mitä kyseinen testi maksaa vai maksaako mitään mutta hyvin todennäköisesti joudut menemään eka terveyskeskuslääkärin luo joka joutuu sulle huumeseula lähetteen kirjottamaan labraan ennen kun voit mennä itse testiin.
      Mun mielipide on se että turhaa murehdit asiaa jota et edes tiedä tapahtuneen ja se on ainakin ihan voisinpa sanoa että 100% varma siitä että vaikka olisitkin erehtynyt kokeilemaan kannabista niin et taatusti ole kokonaista jointti yksin polttanut tai pesällistä bongista, siihen touhuun ei kykene kuin vanhat konkarit vuosien polttelun jälkeen ja jotkut ei edes sillonkaan, vaikka mahdollisesti polttamasi pilvi olisi ollut jotain josta enemmän asiaan perehtynyt toteaisi että täyttä kuraa niin siltikin ei ole mahdollista että yksin olisit noita edellä mainittuja polttanut kokonaan loppuun asti, jos näin väittäisit tai joku väittäisi niin sit olet hyvin todennäköisesti polttanut kuivattua nurmikkoa joka on aijemmin viikolla nyhdetty naapurin pihalta tai vastaavaa joka ei ole kannabista nähnytkään.. joten otahan rennosti.
      Joten MasaL91 jos oletkin poltellut kannabista niin älä kokeile uudestaan vaikka tilanne tulisi eteen ja et muista mahdollisesta polttelusta mitään niin älä edes hanki kertaa jollon muistaisit kyseisen asian. Jos jollain tavalla pelkäät et kaverit alkaa pitää sua outona tai luuserina kun et ota tarjottua vastaan niin se on helvetin paljon pienempi murhe kuin se et jäisit koukkuun ja mahdollisesti siirryt ajan mittaan hiljalleen niin harmittomasta kasvista kuin kannabis niin kohti kovempia huumeita ja jokainen varmasti arvaa että se ei tuo kenenkään elämään mitään hyvää.
      Usko mua mä tiedän mistä puhun ja kirjoitan...

      Nuoret ja nuoret aikuiset tehkää fiksu päätös tilanteessa jos joku tarjoaa huumeita ja sanokaan EI !

      • veke83

        hyvää pöhinää?? :-)


    • bbb

      Jotenki niin ironista, että ei kännissä muista onko polttanut hamppua tms. Ihan niinkuin se hampun polttaminen olisi vaarallisempaa kuin alkoholi..

    • <HR KSKI

      "Jokainen huumekokeilu tehdään poikkeuksetta humalassa, alkoholin ollessa siis se ainoa todellinen porttihuume."

    • jeesiustara

      Kukaan ei edelleenkään vastannut siihen, että jos käyt labrassa ja sun näyte on positiivinen edes hitusen/vitusti niin soittelevatko viranomaisille vain onko vaitiolovelvollisuus ?

      • 3t34t4t4

        Riippuu varmaan tilanteesta esim. jos sinulla lapsia ni ehkä ei noista koskaan tiedä ovat aika mielivaltasia tuon hirmu "huumeen" suhteen mut periaatteessa eivät soittele on tuo vaitiolovelvollisuus ja jos kerran poltat näkyy päivästä kolmeen huumetestissä eli kun saat lähetteen labraan parinpäivän päähän niin ei se enään näy.


    • Polttiainen

      Moi oon polttanu 4 vuotta jokapäivä ja paljon kauan näkyy kusitestissä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe