PELTOLANPOLKU 2,4 JA PINNARKUJA 1

nämä taitaa olla ne pahimmat ghettopaikat kirkkonummella :)
en tiedä mutta kuulin juttua että gesterbystä on raivattu ainakin osa juopoista ja narkkareista pois eikä olisi enää niin pahanmaineinen paikka? no mutta kuitenkin asiaan. tuossa peltolanpolku/piennarkuja 1 alueella on 3 PÄIVÄKOTIA ihan vierekkäin ja juopot ja narkkarit samassa pihassa! aivan uskomatonta. katselin tässä yksi päivä kun päiväkotilaiset oli pihassa niin samassa pihassa joku juoppo tuli örveltämään jotain ja käytti kovaa ääntä ja ilmiselvästi lapset oli peloissaan. eikä pk-tädit tehneet mitään että olisivat vieneet lapset pois pihasta. minulla ei omia lapsia ole mutta jos joskus saan lapsia niin en ikimaailmassa veisi piennarkujan päiväkotiin tai hommas daghemiin tuolle seudulle.. vähän aikaa tuo pihapiiri oli rauhallisempi kun kyseiset häiriköt asuivat vissiinkin gestiksessä mutta nyt taas vuoden sisällä muuttoliikenne on tuonut takaisin samat henkilöt, puhumattakaan teineistä jotka juhlii ja vinguttaa mopojaan ja ajavat kännissä autoilla ja huutavat pihassa ja soittavat täysillä aamuun asti musiikkia ja kun yksi saa häädön niin toinen samasta kaveriporukasta tulee samaan kämppään vuokralle ja samat naamat jatkavat samaa menoa..siinäkin kämpässä, yksiössä on varmaan 20 henkeä jatkuvasti punkkaamassa..ja huom. itse en ole mikään vanha kyttä-valittaja vaan reilu kaksikymppinen huolestunut tyttönen :)
poliiseja on jotkut soitelleet, allekirjoittanut mukaanlukien mutta sama meno jatkuu. asuntotoimistoonkin olen ollut yhteydessä mutta siellä lakaistaan koko ongelma maton alle eikä olla tietävinäänkään..aivan sama muuten mutta sellaisella alueella jossa on tosiaan nuo 3 päiväkotia.. miten tuo voi olla mahdollista?
keskellä päivää voi kuulla parvekkeella istuessaan tai jopa sisälle asti kun juoppo huutaa että tappaa koko naapuruston jos ei löydä lompakkoaan tai narkkarit istuu hiekkalaatikolla polttelemassa jotain epämääräistä..
eikä öitäkään nukuta aina kunnolla. jos ei juopot, narkkarit tai teinit mölyä niin sitten ihmiset joilla on lapsia niin bilettää aamuneljään asti ja pilaa muiden yöunet..
jossain vaiheessa luulisi normaaleilla ihmisilläkin menevän pinna, ja tiedän että sielläa suu myös ns."normaalejakin" jotka käyvät töissä ja odottavat parempaa asuntoa..
kirjoitan tätä kaverini puolesta koska olen todella näreissäni tuollaisesta. ihmiset jotka eivät aiheuta millään tavalla häiriöitä ym. niin joutuvat maksamaan alati nousevaa vuokraa ja samalla kuunnella tuollaista paskaa eikä mitään rauhaa..kysyn vaan minne asti pitääa soitella, kunnanjohtajalle että joku ottaa kantaa muuten kuin puheenaihetta vaihtamalla? ja miten voi tehdä valituksen naapureista kun ovat kaikki samaa porukkaa eivätkä varmasti laita lappuun nimeä jonka voisi toimistolle viedä että laittaisivat varoitukset/häädön???
Ilmoita


kaksi kertaa poliisit paikalle. Ja ilmoitat molemmat käynnit isännöitsijälle. Siis poliisikäynnit häiriökäyttäytyjä asuntoon ja ilmoitukset isännöitsijälle, siitä lähtee "pönttöjen" poisto asunnoista, tosin heillä on muistaakseni puoli vuotta aikaa, ennenkuin lempataan pihalle.
Ja kirkkonummi , siis sossuporukka, mielellään juuri masalaan ja gesterbyhyn "tunkee" näitä hörhö tapauksia, ja vuokranantajat ahneuksissaan ottaa kun sossu maksaa varmasti vuokran, eiväthän he itse asu siellä "kiusattavana".
4 VASTAUSTA:
Masala siistiytyy, kun sundsbergiin rakennetaan kunnan vuokra-asuntoja, ihan pian.
asko babar kirjoitti:
Masala siistiytyy, kun sundsbergiin rakennetaan kunnan vuokra-asuntoja, ihan pian.
Olen kuullut myös, Savolainen ja Haapakoski olisivat tasapainoittamassa vuokratuotantoa laajemmin kunnassa ja ykkös kohteena olisi jo ensivuoden alusta sundsberg!
hyvä näin kirjoitti:
Olen kuullut myös, Savolainen ja Haapakoski olisivat tasapainoittamassa vuokratuotantoa laajemmin kunnassa ja ykkös kohteena olisi jo ensivuoden alusta sundsberg!
Taisit lukea "Kirkkonummen vuokra-asunnot myyntiin" palstaa. Siellä Viljo Savolainen esittelee parhaillaan asuntopoliittista suunnitelmaansa. Onko nimike muuttunut nyt "tasapainoittamiseksi"? Haapaniemi saatta olla mukana suunnitelmassa/ ts kokoomus. Sundsberg? Voihan se niinkin olla?
Ovatko muuten Savolainen ja tämä Haapaniemi samassa puolueessa?
hyvä näin kirjoitti:
Olen kuullut myös, Savolainen ja Haapakoski olisivat tasapainoittamassa vuokratuotantoa laajemmin kunnassa ja ykkös kohteena olisi jo ensivuoden alusta sundsberg!
Onko perusssuomalaiset mukana tässä asiassa? Mitä sanoo Sinisalo, Pekka? Toisaalta täytyy pitää mielessä, ettei Viljo Savolainen ja tämä kokoomuksen Haapaniemi "tasapainoita" yhtään mitään ,paitsi tietenkin omia henkilökohtaisa talouksiaan. Tässä vaiheessa Kirkkonummen muilla puolueilla on raskas sanottavansa asiassa. Nämä perusssuomalaiset voisivat vihdoinkin kysyä tältä sit.pers. Savolaiselta millä pallilla hän oikein istuu? Omalla keittiöpallilla? Ja mitä poliittista kantaa? RKP pitää turpansa kiinni niinkuin aina. Ne seilaa aina myötätuulessa kohti Jurmoa.
+Lisää kommentti
Onhan se ikävää asua tuomoisessa seurakunnassa. Miksi kirjoitat kaverin puolesta? Eikö kaveri itse jaksa? Vähän sekava epistola tämä sun juttus on mutta hyvä kun kirjoitat näistä päiväkotiasioista, vaikkei sulla nyt ole omia lapsia. Sitten kun niitä on ,ehkä viiden vuoden päästä. niin uskoisin,ettet asu näillä paikoilla. Onhan tämä kamalaa jos juopot pyörii lasten hiekkalaatikolla. Isännöitsijä on kuitenkin aina auttava. Poliisi tulee kyllä heti kun hätä on suurin. Kunnanjohtaja ei ole oikea osoite! Kyllä se on isännöitsijä. Kaverisi taloyhtiöllä varmaan sellainen henkilö on olemassa. Mahdollisesti huoltoyhtiökin voi jossain tapauksissa pikkuisen helpottaa "hiekkalaatikkotilannetta" ym ongelmia taloyhtiössä. Älä kuitenkaan ota kamalasti herneitä nenään kaverisi puolesta. Kaveri asuu siellä ja sinä jossain muualla. Ja sinullakin on varmasti omat ongelmasi, niin nuori ja lapsi kuin nyt olet. Niinhän se menee? Kyllä ne ongelmat sinullekin aikanaan vielä tulevat. Ongelmien tullessa kaverikin on poissa mielestä. Usko vaan.
Se missä kirjoituksesi ansaitsee hatunnoston on ,että otat noin voimakkaasti kantaa asumisasioissa kaverisi puolesta! Sellaista kaveria moni saattaa kaivata elämäänsä . Lopuksi. Nuoresta iästä huolimatta olet varsin valistunut tyttö. Tiedät paljon Kirkkonummen asuntoasioista. Saatat vielä päätyä kunnallispolitiikkaan. Onnea matkaan.
Ilmoita
Taitaa taas olla heppa-tiitti liikenteessä. Oliskohan niin että mies pyörii päivät pitkät keskustan taloyhtiöiden pihoilla? Se puheenjohtaja! Kannattaa tarkkaila.
Ilmoita
Joo ihan tosi ku vesi. Asun tässä lähellä ja voin sanoo et häiriöitä riittää vaikka asun siis LÄHELLÄ en alueella itsellään. Kumma kun kaikkien pitää kaikki asiat aina HUUTAA! "Kops kops mäiskis" kuuluu naapuritalolta kun joku mustalaispoika potkii/lyö ovea. Sitten huudetaan "tuu avaa meille ovi"... auto seisoo siinä nurmella ja ystävät/veljet kiertelevät taloa. Samaa huutoa ja mäiskettä jatkuu viikon. Joissakin asunnoissa biletetään samalla kun niiden lapset heittelee ruoantähteitä ikkunoihin tai varastelee toisten pihoilta. Juopot huomaavat kevään koittaneen ja siirtyvät parvekkeille huorittelemaan ja huutelemaan toisille parvekkeille. Välillä horjutaan autotiellä ja pysäytetään autoja. "kop kop" kuuluu nyt auton ikkunaan ja sitten pummataan tupakkia KESKELLÄ AUTOTIETÄ? Sitten pihat täyttyvät pelastusajoneuvoista, kun joku on jälleen puukotettu. Mediheli käynyt 2 kertaa puolen vuoden sisällä ja poliisien vakireitti näyttää kulkevan noiden pihojen läpi. Ei oo mitään järkeä pitää noin montaa kunnan vuokra-asuntoa vierekkäin kun sinne kasaantuu niin paljon ongelmia ettei sinne halua muuttaa kuin lähinnä ongelmien aiheuttajat.
Ilmoita
Onneksi pääsimme muuttamaan pois "Luotikuja" kakkosesta ( Piennarkuja 2, uudemmat talot ) koska asuinalueena tuo on täysi paska. Ennen muuttoa käyttäessäni koiraani yksi ilta lenkillä oli sekunneista kiinni etten astunut jonkun huumeruiskuun ja siitä pari metriä niin oli ruiskun paperit revitty pihalle..Siis samalle pihalle jossa lapset leikkii ja kotieläimet kävelee. Hohhoijaa. Kirkkonummen asuntotoimiston akkakin on niin kiero ja vittumainen ämmä ettemme kyllä koskaan ikinä tule lähellekään KVA:n konttoria saati sitten asuntoja niin kauan kuin siellä akka panttaa asuntoja kunnon ihmisiltä ja narkkarit ja juopot saa heti asunnon..
Yksikin ilta katsoin parvekkeelta kun huumekauppa kävi viereisessä talossa, soitin hätäkeskukseenkin ( Koska samaan kämppään oli tehty n. kuukausi takaperin ratsia koirien kanssa ja asukkaat vietiin raudoissa poliisiautoon ) mutta poliiseja ei ikinä kuulunut paikalle..Eivät taida enää välittää kun hälytys tulee tietylle alueelle Masalassa.. Olisivat nimittäin saaneet monta tyyppiä samaan aikaan kiinni. Ja vielä korostan minäkin tätä että muutaman metrin päässä tästä tapahtumasta sijaitsee Piennarkujan päiväkoti. Et sillein.
Asuessamme siellä oli poliisit kyllä joka viikonloppu paikalla ja tietenkin ambulanssit ja yksikin hullu vietiin poliisien ja lanssimiesten kanssa suoraan pöpilään kun oli saanut jonkun skitsokohtauksen vedettyään kaikkea sekaisin- ja tämän kuulin kun seurasin kyseistä show´ta parvekkeelta eräänä iltana :) että jos äksöniä tai extremeä etsii elämäänsä tai muuten vaan vaarallisemman puoleista viihdettä niin Piennarkujalle kandee muuttaa. Popkornit vaan mikroon ja aitiopaikalle. En suosittele asuinalueena kenellekään ellet sitten satu olemaan juoppo-narkkari-raivohullu-ihmisenpökäle. Niitä siellä riittää.
2 VASTAUSTA:
Ex-Piennarkujalainen. Taisin muuttaa sinun vanhaan asuntoon. Kiitos kovasti kun kysyessäni talosta ja naapureista, ilmoitit kaiken olevan oikein hyvin. Ei mitään häiriötä... Ja kyseessä ei ollut asuntokauppa vaan teidän vanha vuokra-asunnot. Kiitos kovasti kun kusetit minua. Ole ylpeä koirasi ja miehesi kanssa uudessa asunnossa.
Onhan näitä osoitteita missä oikeasti murhattu ihmsiä Kirkkonummella, kuten masalan vernerinkuja 12 ja Tolsanpolun tapaus myös.
Kuitenkin samalla alueella on hyvinkin rauhallisia taloja ja asukkaita.
+Lisää kommentti
Rene asuu piennarkuja 1 ja varastaa kaiken minkä pystyy
Ilmoita
Narkkeja ja juoppoja asuu joka kylässä. Huumeruiskuja löytyy valitettavasti todella usein lasten leikkipaikoilta :( hyvä paikka piilossa pistellä.. Voisivat masalaan hommata vinkki bussin tms. ni varmasti häviäisi monikin spigu.. Masalasta kuullut hyvää ja huonoa.. Kuulemma liioittelua tuo häiriköinti.. tai sitten jotkut ovat vain suvaitsevampia muita kohtaan.

Jos muutat kerrostalo/rivari alueelle ni kannattaa varautua meteliin...

Kirkkonummen poliisit ei valitettavasti tule aina vaikka kutsutaan :( On kuulemma kiirellisempiäkin asioita...

Maslassa asuu paljon katkeria/sairaita/elämään kyllästyneit'ä ihmisiä jotka näyttävät pahan olon pahoinpitelemällä ja hajottamalla paikkoja :( He tarvitsevat apua mutta eivät sitä saa... Jos olet narkki tai juoppo ni et välttämättä saa apua :( Pitää kuulemma lopettaa kaikki enen sitä. Miten voit lopettaa jos muutenkin tuntuu että päässä flippaa...Joillekin viina voi olla se ainut mikä pitää hengissä :( Lekurit mokaa kun tunkevat suut täyteen pillereitä ja passittavat kotiin. Onko pilleri nykyajan vastaus kaikkeen?

Kirkkonummen päättäjät voisivat pistää rahaa vähän fiksumpiinkin asioihin kuin esim. lämmitettävä fudiskenttä..kunnantalo jne..
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

PELTOLANPOLKU 2,4 JA PINNARKUJA 1

nämä taitaa olla ne pahimmat ghettopaikat kirkkonummella :)
en tiedä mutta kuulin juttua että gesterbystä on raivattu ainakin osa juopoista ja narkkareista pois eikä olisi enää niin pahanmaineinen paikka? no mutta kuitenkin asiaan. tuossa peltolanpolku/piennarkuja 1 alueella on 3 PÄIVÄKOTIA ihan vierekkäin ja juopot ja narkkarit samassa pihassa! aivan uskomatonta. katselin tässä yksi päivä kun päiväkotilaiset oli pihassa niin samassa pihassa joku juoppo tuli örveltämään jotain ja käytti kovaa ääntä ja ilmiselvästi lapset oli peloissaan. eikä pk-tädit tehneet mitään että olisivat vieneet lapset pois pihasta. minulla ei omia lapsia ole mutta jos joskus saan lapsia niin en ikimaailmassa veisi piennarkujan päiväkotiin tai hommas daghemiin tuolle seudulle.. vähän aikaa tuo pihapiiri oli rauhallisempi kun kyseiset häiriköt asuivat vissiinkin gestiksessä mutta nyt taas vuoden sisällä muuttoliikenne on tuonut takaisin samat henkilöt, puhumattakaan teineistä jotka juhlii ja vinguttaa mopojaan ja ajavat kännissä autoilla ja huutavat pihassa ja soittavat täysillä aamuun asti musiikkia ja kun yksi saa häädön niin toinen samasta kaveriporukasta tulee samaan kämppään vuokralle ja samat naamat jatkavat samaa menoa..siinäkin kämpässä, yksiössä on varmaan 20 henkeä jatkuvasti punkkaamassa..ja huom. itse en ole mikään vanha kyttä-valittaja vaan reilu kaksikymppinen huolestunut tyttönen :)
poliiseja on jotkut soitelleet, allekirjoittanut mukaanlukien mutta sama meno jatkuu. asuntotoimistoonkin olen ollut yhteydessä mutta siellä lakaistaan koko ongelma maton alle eikä olla tietävinäänkään..aivan sama muuten mutta sellaisella alueella jossa on tosiaan nuo 3 päiväkotia.. miten tuo voi olla mahdollista?
keskellä päivää voi kuulla parvekkeella istuessaan tai jopa sisälle asti kun juoppo huutaa että tappaa koko naapuruston jos ei löydä lompakkoaan tai narkkarit istuu hiekkalaatikolla polttelemassa jotain epämääräistä..
eikä öitäkään nukuta aina kunnolla. jos ei juopot, narkkarit tai teinit mölyä niin sitten ihmiset joilla on lapsia niin bilettää aamuneljään asti ja pilaa muiden yöunet..
jossain vaiheessa luulisi normaaleilla ihmisilläkin menevän pinna, ja tiedän että sielläa suu myös ns."normaalejakin" jotka käyvät töissä ja odottavat parempaa asuntoa..
kirjoitan tätä kaverini puolesta koska olen todella näreissäni tuollaisesta. ihmiset jotka eivät aiheuta millään tavalla häiriöitä ym. niin joutuvat maksamaan alati nousevaa vuokraa ja samalla kuunnella tuollaista paskaa eikä mitään rauhaa..kysyn vaan minne asti pitääa soitella, kunnanjohtajalle että joku ottaa kantaa muuten kuin puheenaihetta vaihtamalla? ja miten voi tehdä valituksen naapureista kun ovat kaikki samaa porukkaa eivätkä varmasti laita lappuun nimeä jonka voisi toimistolle viedä että laittaisivat varoitukset/häädön???

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta