Raamattu: Luterialinen Kirkko On

Demonismia!

Raamattu sanoo aivan yksiselitteisesti että homous ja lesbous ovat Jumalan vastaisia, petomaisia taipumuksia. Silti autuas valtionkirkkomme nykyäään siunaa näitä suoraan sanoen saatanallisia liittoja, koko yhteiskunnan rauhan ja hyvinvoinnin tuhoavasti.

"27. samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. "

Lisää tähän naispapit vaikka Jumalan sana sanoo yksiselitteisesti että nainen vaietkoon seurakunnassa.

Näettehän myös miten maamme lahjoittaminen rahakkaille ulkomaisille sijoittajille kiihtyy mitä enemmän naisia on maamme "nukkehallituksen" johdossa?!

Tämä todistaa jo käytännössä että Raamattu on asiassa oikeassa, ja ihmisten tulisi pikimmiten lopettaa kirkollisveron maksamisen moiselle satanistiselle lahkolle! Jeesuksen veri ja liha vielä "sakramentissä". Tämä on suoraa demonismia kirkon rituaalissa.

Yhteiskunnan tarkoitus kansalaisten hyväätekevänä suojelijana on nyt lakkautetu. Avoimesti homot ja ison rahan palvelijat ovat vallanneet johtoportaat. Heille merkkaa vain nykyhetken nautinto jotain. Koska elämä on heille vain sähköä, voivat he tehdä kansalaisille mitä tahansa jos se lisää oman ryhmänsä tai sukunsa nautintoa, rikkautta tai valtaa.

Palvomalla pinnallisia arvoja on yhteiskunta mennyt ojasta allikkoon. Jättämällä uskonto ja hyveys taakseen on kansa tehnyt saman kuin jos laivaan tulee vuoto, ja sen sijaan että vuoto korjataan, hypätään mereen hyisten aaltojen armoille.

Mutta mitä voi odottaa kirkolta jonka pyhään kirjaan on valittu kymmenistä evankeliumista vain muutama, ja tämä erään materialistisen kuninkaan toimesta. Ko. kuningas sai kasteen vasta kuolinvuoteella, kun ei enää fyysisesti pystynyt kieltäymään.

8

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ertkl

      Eroittivat miehet vaimoistaan ja lähettivät miehet toistensa seuraan useiksi vuosiksi? Mitä sellaisestoi voi seurata?

    • Raamatussa kielletään myös naisia leikkaamasta hiuksiaan. Mikset julista tätä kieltoa yhtä terhakkaasti?

      • nyt relevanttia?

        Ilmeisesti haluat johdatella asian ytimen aivan muualle.
        Ei hiusten leikkaus ole samaa kuin homous tai neitseestä syntymisen kieltäminen.
        Sen nyt ymmärtää vähemmälläkin lukemisella.
        On tosiaan halpahintaista asioiden johdattelua, sehän on vain tätä nykyteologian aikaansaamaa halpahintaista ja populistista asioiden vääristelyä.
        Sehän on aivan kun solvataan esim. Israelia oman alueen puolustamisesta ja samalla tietoisesti unohdetaan esim. Länsi-Saharan ja Marokon konflikti tai Iranin tai Syyrian joukkotuhoasehankinnat.
        Kyllä on helppoisella tasolla ihmisten ajatustaso!
        Viedään kuin pässiä narussa! Ja nuo helppoheikin vain naureskelevat omissa luolissaan.


      • lue ja ihmettele
        nyt relevanttia? kirjoitti:

        Ilmeisesti haluat johdatella asian ytimen aivan muualle.
        Ei hiusten leikkaus ole samaa kuin homous tai neitseestä syntymisen kieltäminen.
        Sen nyt ymmärtää vähemmälläkin lukemisella.
        On tosiaan halpahintaista asioiden johdattelua, sehän on vain tätä nykyteologian aikaansaamaa halpahintaista ja populistista asioiden vääristelyä.
        Sehän on aivan kun solvataan esim. Israelia oman alueen puolustamisesta ja samalla tietoisesti unohdetaan esim. Länsi-Saharan ja Marokon konflikti tai Iranin tai Syyrian joukkotuhoasehankinnat.
        Kyllä on helppoisella tasolla ihmisten ajatustaso!
        Viedään kuin pässiä narussa! Ja nuo helppoheikin vain naureskelevat omissa luolissaan.

        Sinä se tartut yhteen asiaan ja sivuutat toiset: Raamattu=Jeesus kieltää eroamasta ja menemästä uudellen naimisiin niinkauan kuin puoliso on elossa. Kuitenkin miespappeina ja muina päälle päsmäreinä on näitä huorintekijöitä kuten esim. Miikka Ruokanen. Hänhän on ollut naimisissa / eronnut kahdesti ja nyt kolmas vaimo meneillään. Puhutaan ensin heteroista ja papeista koska ne ovat lähempänä meitä!!


    • Vanha akka

      Oot monessa asiassa oikeassa, mutta tuosta naisten vaikenemisesta srk:ssa oon 100 prosenttisesti eri mieltä. Joka haluaa, löytää kyllä taustat k.o Raamatun paikkaan, että mitä ja ketä Paavalin lausahdus tarkoittaa. Valitessaan ja voidellessan tehtäviin, myös ns.papeiksi, Jumala näkee sydämen, mutta ihminen ulkokuoren. Tämä on fakta. Olisihan se teoriassa tosi hienoa, jos jokaisen aviovaimon mies "pappina"sanoisi: "Minä ja minun perhekuntani palvelemme Herraa." Sitä vaan ei monet miehet tee historiastamme johtuen. Siksi naisten on mentävä ja julistettava: "Suomen kansa, tee parannus. Aika loppuu ja Jeesus saapuu"

      Eheyttäköön Jeesus Kristus, ainoa oikea Pappi, jokaisen katkeruutta naisia kohtaan tuntevan suomalaismiehen!

    • Mirka ........

      Raamattu on satukirja. Siis pelkkää satua ja höpötystä. PUAAAHHHHHHH ... HEH HEH HEH ... Helvetin huono satukirja.

    • Kristuksen oma

      Olet oikeassa, ettei Raamattu hyväksy homoliittoja, ja olen samaa mieltä, ettei se ole hyväksi, mutta siitä en pidä kuinka puhut kuin olisit kaiken pahan yläpuolella! Homoja ja lesboja kohtaan pitäisi olla myötätuntoisempi ja neuvoa heitä tekemään parannus! Mutta kukaan ei ole valmis siihen, vaikka on monia todistuksia siitä, kuinka Jumala on parantanut homoseksuaaleja, ja jotka ovat tätä nykyään onnellisesti naimisissa vastakkaisen sukupuolen kanssa!
      Mutta se on totta, ettei kirkon pitäisi ruokkia näitä vääristyneitä sukupuolihaluja. Jos joku ei tee parannusta, niin erotkoon kirkosta! Ja palatkoon vasta, kun on valmis muuttumaan. Näiden ihmisten puolesta pitäisi rukoilla, eikä tuomita!
      Ja mitä tulee sanoihisi naisten asemasta kirkosta, niin ota huomioon se että kaikki nuo säännöt joilla naisia kielletään puhumasta seurakunnassa tai muuta sellaista, koskevat vain VAIMOJA, siis NAIMISISSA OLEVIA NAISIA! Paavali itse sanoi, ettei vapaista naisista ole erikseen Jumalan käskyä. Katso vaikka itse: 1.Kor 7: 25. "Naimattomista naisista minulla ei ole Herran antamaa käskyä."
      Nainen voi siis toimia seurakunnassa siinä missä mieskin, mutta vain jos on naimaton. Se on niiin yksinkertaista.

    • eogmeg

      siis ihan vaan kysyn etta mita valia? voit muuttaa suomesta johonkin enemman kristilliseen maahan. ja mita lesboihin ja homoihin tulee, antaa niiden olla mita on:) sinun ei tarvitse heita miettia. sinulla on nakojaan paljon pakkautunutta vihaa mielessasi kun haluat noin vahvasti sortaa ihmisia joilla on eri seksuaalinen suuntautuminen kuin sinulla. ala ajattele heita vaan ajattele mita voit tehda kirkon ja uskosi hyvaksi. oma elamasi on onnellisempaa kun et suhtaudu negatiivisesti muihin ihmisiin.

      Pahoittelen tiettyjen kirjaimien puuttumista, minulla on ulkomaalainen kone josta kirjaimet puuttuvat

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4649
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4260
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2790
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1670
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1625
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe