EU tahtoo lisätä maahanmuuttoa

Mot rasismen

EU-komissaari Cecilia Malmström lausui äskettäin totuuden: ilman maahanmuuton tuntuvaa lisäämistä Eurooppa ei voi selvitä taloudellisesti. Huutava työvoimapula, jota rasistit ovat väittäneet valheeksi, on jo tekemässä tuloaan. Se on väistämätön seuraus eurooppalaisten ikärakenteesta. Siksi komissio aikoo hyväksyttää jäsenmailla asiaa koskevan esityksen. Euroopan rajoja on avattava lisää ja maahanmuuttoa helpotettava. Tästä on hyötyä myöskin Suomelle, joka tarvitsee maahanmuuttajia yhtä paljon ellei enemmänkin kuin muut Euroopan maat. Suomessa edelleen eräillä tahoilla voimakas rasismi ei saa olla haittatekijä hankittaessa ja kotoutettaessa Suomeen uusia työntekijöitä.

10

888

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • todellisuudessa..

   koulutetut työntekijät lähtevät pois maasta, sitä mukaa kun tänne raahataan lisää hiekkaerämaiden moniosaajia "huutavaa työvoimapulaa" paikkaamaan.

   • sillä

    silloin tosiaan koulutetut somalit lähtivät Suomesta Iso-Britanniaan, missä värilä ei ollut niin väliä. Tänne jäivät vain ne joiden oli pakko. Toivoa sopii, että asenneilmapiiri on Suomessa noista ajoista parantunut.


   • ......

    Länsi-Euroopassa sadat tu­hannet kantaväestöön kuulu­vat ihmiset pakenevat vuo­sittain monikulttuurisilta alueilta joko ulko­maille tai kulttuurillisesti ei-niin-rikkaille vyöhykkeille maan sisällä. Erään ruotsalaisarvion mu­kaan whiteflight al­kaa, kun maahan­muutta­jien määrä ylit­tää 20% pai­kal­li­sesta väes­töstä. Nä­mä ke­hitystrendit ovat väistä­mättömiä myös Suomessa. Niin, että parin kolmenkymmenen vuoden päästä Etelä-Suomi - tai Suomen islamilainen tasavalta ;) - on valtava taloudellisesti romahtanut mielettömän rikollisuuden omaava etnoslummi. Se on muuttunut Lähi-idäksi, jonka asukkaat saavat nauttia musli­mien kult­tuu­ri­­lah­jasta kaikelle maail­malle: shariasta. Turku, Oulu ja Tampere ovat puoli-islamilaisia taistelutantereita. Jäljelle jääneen kantaväestön edustajat, eli ne, jotka eivät ole kyenneet muuttamaan maasta, elävät pääasiallisesti maaseudulla ja pienemmissä kaupungeissa suunnittelemassa oman valtion muodostamista äärinationalististen puolisotilaallisten joukkojen vahtiessa yleistä turvallisuutta, koska täysin korruptoituneet viranomaiset eivät siihen kykene.


   • ......
    sillä kirjoitti:

    silloin tosiaan koulutetut somalit lähtivät Suomesta Iso-Britanniaan, missä värilä ei ollut niin väliä. Tänne jäivät vain ne joiden oli pakko. Toivoa sopii, että asenneilmapiiri on Suomessa noista ajoista parantunut.

    Olen kuullut tämän "koulutetut somalit lähtivät Britanniaan" -argumentin ennenkin... Somaleilla pyyhkii Britanniassa aivan yhtä huonosti kuin kaikkialla muuallakin. Institute for Public Policy Research -laitoksen tietojen mukaan 71% Britannian somaleista, joiden määrä liikkuu 90 000 ja 200 000 välillä, on työmarkkinoiden ulkopuolella. Työikäisistä 19% on työssä, ja 10% etsii työtä. Yllättäen nämä ovat suunnilleen samat prosenttiosuudet kuin Suomessa.

    Kaikista Britannian kansallisuusryhmistä somalit tekevät vuosituloissa mitaten pohjanoteerauksen. Vastaavasti heidän tukiriippuvuutensa on kaksi kertaa suurempi kuin seuraavaksi tulevan ryhmän, Turkin kurdien.

    Muutoin somaliyhteisöä leimaa rikollisuus ja alisuoriutuminen koulussa. Yllättäen samat asiat ovat tapetilla myös Suomessa. Kolmannes Britannian aikuisista somaleista, siis n. kaksi kolmasosaa miehistä, käyttää aikansa ja rahansa khatin pureskeluun.


  • mallia

   "Britannian hallitus on asettanut määräaikaisen ylärajan EU:n ulkopuolelta tulevien työperäisten maahanmuuttajien määrälle. Sisäministeri Theresa May ilmoitti maanantaina, että raja astuu voimaan ensi kuun puolivälissä ja jatkuu yhdeksän kuukauden ajan.

   Sen jälkeen asetetaan pysyvä vuosiraja."

   http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/182920.shtml

   Missähän se huutava työvoimapula oikein piileksii?

   Jos joku on sen nähnyt, on se heti pelastettava ja asetettava näytille harvinaisuutensa vuoksi.

  • sama se

   Puhutko nyt maahanmuuttajista jotka tulevat töihin

   vai onko aiheena

   maahan usein laittomasti saapuvat lainapassi-ihmiset

   vaiko kenties

   pakolaiset

   tai ehkä

   siirtolaiset?

   • ......

    Ausseissa yli 90% on valkoisia. Australia muuten on brittien whiteflightin kohdemaa...


  • Lähde? Olisi kiva nähdä puhuiko tuo todella noin. :/

   • kokemusta tarpeeksi

    mielestäni sana rasismi kohdistettuna puolustamaan niinsanottujen värillisten oikeuksia,on yksi suurimpia käsitteellisiä valheita.
    koska mikään ei ole niin rasisti,kun esimerkiksi mustaihoiset ovat. jokapaikassa aina sopivan paikan tullen uikuttavat oikeuksiansa,mutta antavatko he itse mitään vastinetta näistä oikeuksista?
    eivät anna. maahanmuuttajat eivät kunnioita pätkänvertaa isäntämaansa kansalaisia, vaan juonittelevat omissa piireissään sekä poliittisesti että uskonnollisesti.
    esim suomalaiset eivät ole edes ihmisiä heidän silmissänsä,koska eivät ole muslimeja.
    miksi näistä asioista ei puhuta suoraan?
    en ole rasisti,mutta uskon sydämestäni oikeuteen ja totuuteen. asun helsingissä enkä ole täällä saanut muuta kun töykeyttä ja epärehellisyyttä osakseni muslimeilta ja afrikkalaisilta.
    eräskin shiamuslimi käy valtionkustannuksella oikeustaistelua saadakseen vaan kiusata ihmisiä,jotka eivät hyväksy hänen järjetöntä käytöstään vaan vaativat ottamaan huomioon muutkin. ja hän itse väittää olevansa kärsivä osapuoli!!!asia on hovioikeudessa tällä hetkellä ja siittä on siis todisteita mustaa valkoisella että näin tekee hyvä muslimi uskonsa nimissä. on myös lukemattomia todisteita siittä,että hän liioittelee ja tahallansa provosoi ihmisiä saadakseen aikaan mahdollisuuden oikeusprosesseihinsa.
    muslimeihin ja afrikkalaisiin ei voi luottaa.loppupeleissä he pelaavat täysin omaan pussiinsa,osoittamatta mitään kiitollisuutta saamastansa tilaisuudesta täällä Suomessa. muutto britanniaan on hyvä esimerkki siittä.
    mielestäni maahanmuutto voitaisiin muodostaa työhön sidonnaiseksi mahdollisuudeksi ansaita rahaa työskennellä ulkomailla.ei pysyvästi sidonnaisesti.tällätavalla myös estettäisiin sosiaalipummeja ja huumekauppiaita toteuttamasta valtionkustannuksella loismaista elämäntapaansa.
    suurten ikäluokkien vaikutuksesta Suomessa on syntymässä paljon työpaikkoja,joihin ei juurikaan koulutusta tarvitse. siis laitosalan työntekijöitä.
    maahanmuuttajat eivät ole oongelma,jollei heidän anneta muodostua sellaiseksi.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   436
   2815
  2. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   361
   1594
  3. Emeka Matthew Ekperech tuomittiin raiskauksesta vankeuteen - hän on valittanut tuomiosta

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/43a4cae4-09ed-485b-b47b-ded8761c4d07 Tuomittu joutuu maksamaan myös korvauksia. Yhdynnän kohteena ollut h
   Maailman menoa
   15
   901
  4. Ähtärin pandapäätös

   Kun pandapäätöstä valmisteltiin eläinpuiston toimitusjohtajana oli Juhani Haapaniemi, hallituksen puheenjohtajana oli kaupunginhallituksen puheenjoht
   Ähtäri
   33
   890
  5. Hengaillaan

   Hengaillaan-visailuohjelmasta ei todellakaan tule suosittua ja pitkäikäistä vaan se floppaa ja komeasti karahtaa kunnolla kivikolle,tuleepahan kokeilt
   Yle
   69
   839
  6. Millon olet

   Tavannut kaivattusi viimeksi ja missä.
   Ikävä
   47
   785
  7. Mistä juttelitte

   kun näitte viimeksi?
   Ikävä
   45
   737
  8. Minkä takia sä nainen vihaat mua

   Myönnän tehneeni väärin kun en ole ottanut asiaa heti pöydälle. Katuva mies.
   Ikävä
   56
   713
  9. Joko sinä mies unohdit tämän naisen?

   Kohta nähdään varmaan taas, mutta tykkäätkö yhtään?
   Ikävä
   49
   689
  Aihe