EU tahtoo lisätä maahanmuuttoa

Mot rasismen

EU-komissaari Cecilia Malmström lausui äskettäin totuuden: ilman maahanmuuton tuntuvaa lisäämistä Eurooppa ei voi selvitä taloudellisesti. Huutava työvoimapula, jota rasistit ovat väittäneet valheeksi, on jo tekemässä tuloaan. Se on väistämätön seuraus eurooppalaisten ikärakenteesta. Siksi komissio aikoo hyväksyttää jäsenmailla asiaa koskevan esityksen. Euroopan rajoja on avattava lisää ja maahanmuuttoa helpotettava. Tästä on hyötyä myöskin Suomelle, joka tarvitsee maahanmuuttajia yhtä paljon ellei enemmänkin kuin muut Euroopan maat. Suomessa edelleen eräillä tahoilla voimakas rasismi ei saa olla haittatekijä hankittaessa ja kotoutettaessa Suomeen uusia työntekijöitä.

10

871

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • todellisuudessa..

      koulutetut työntekijät lähtevät pois maasta, sitä mukaa kun tänne raahataan lisää hiekkaerämaiden moniosaajia "huutavaa työvoimapulaa" paikkaamaan.

      • sillä

        silloin tosiaan koulutetut somalit lähtivät Suomesta Iso-Britanniaan, missä värilä ei ollut niin väliä. Tänne jäivät vain ne joiden oli pakko. Toivoa sopii, että asenneilmapiiri on Suomessa noista ajoista parantunut.


      • ......

        Länsi-Euroopassa sadat tu­hannet kantaväestöön kuulu­vat ihmiset pakenevat vuo­sittain monikulttuurisilta alueilta joko ulko­maille tai kulttuurillisesti ei-niin-rikkaille vyöhykkeille maan sisällä. Erään ruotsalaisarvion mu­kaan whiteflight al­kaa, kun maahan­muutta­jien määrä ylit­tää 20% pai­kal­li­sesta väes­töstä. Nä­mä ke­hitystrendit ovat väistä­mättömiä myös Suomessa. Niin, että parin kolmenkymmenen vuoden päästä Etelä-Suomi - tai Suomen islamilainen tasavalta ;) - on valtava taloudellisesti romahtanut mielettömän rikollisuuden omaava etnoslummi. Se on muuttunut Lähi-idäksi, jonka asukkaat saavat nauttia musli­mien kult­tuu­ri­­lah­jasta kaikelle maail­malle: shariasta. Turku, Oulu ja Tampere ovat puoli-islamilaisia taistelutantereita. Jäljelle jääneen kantaväestön edustajat, eli ne, jotka eivät ole kyenneet muuttamaan maasta, elävät pääasiallisesti maaseudulla ja pienemmissä kaupungeissa suunnittelemassa oman valtion muodostamista äärinationalististen puolisotilaallisten joukkojen vahtiessa yleistä turvallisuutta, koska täysin korruptoituneet viranomaiset eivät siihen kykene.


      • ......
        sillä kirjoitti:

        silloin tosiaan koulutetut somalit lähtivät Suomesta Iso-Britanniaan, missä värilä ei ollut niin väliä. Tänne jäivät vain ne joiden oli pakko. Toivoa sopii, että asenneilmapiiri on Suomessa noista ajoista parantunut.

        Olen kuullut tämän "koulutetut somalit lähtivät Britanniaan" -argumentin ennenkin... Somaleilla pyyhkii Britanniassa aivan yhtä huonosti kuin kaikkialla muuallakin. Institute for Public Policy Research -laitoksen tietojen mukaan 71% Britannian somaleista, joiden määrä liikkuu 90 000 ja 200 000 välillä, on työmarkkinoiden ulkopuolella. Työikäisistä 19% on työssä, ja 10% etsii työtä. Yllättäen nämä ovat suunnilleen samat prosenttiosuudet kuin Suomessa.

        Kaikista Britannian kansallisuusryhmistä somalit tekevät vuosituloissa mitaten pohjanoteerauksen. Vastaavasti heidän tukiriippuvuutensa on kaksi kertaa suurempi kuin seuraavaksi tulevan ryhmän, Turkin kurdien.

        Muutoin somaliyhteisöä leimaa rikollisuus ja alisuoriutuminen koulussa. Yllättäen samat asiat ovat tapetilla myös Suomessa. Kolmannes Britannian aikuisista somaleista, siis n. kaksi kolmasosaa miehistä, käyttää aikansa ja rahansa khatin pureskeluun.


    • mallia

      "Britannian hallitus on asettanut määräaikaisen ylärajan EU:n ulkopuolelta tulevien työperäisten maahanmuuttajien määrälle. Sisäministeri Theresa May ilmoitti maanantaina, että raja astuu voimaan ensi kuun puolivälissä ja jatkuu yhdeksän kuukauden ajan.

      Sen jälkeen asetetaan pysyvä vuosiraja."

      http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/182920.shtml

      Missähän se huutava työvoimapula oikein piileksii?

      Jos joku on sen nähnyt, on se heti pelastettava ja asetettava näytille harvinaisuutensa vuoksi.

    • sama se

      Puhutko nyt maahanmuuttajista jotka tulevat töihin

      vai onko aiheena

      maahan usein laittomasti saapuvat lainapassi-ihmiset

      vaiko kenties

      pakolaiset

      tai ehkä

      siirtolaiset?

      • ......

        Ausseissa yli 90% on valkoisia. Australia muuten on brittien whiteflightin kohdemaa...


    • Lähde? Olisi kiva nähdä puhuiko tuo todella noin. :/

      • kokemusta tarpeeksi

        mielestäni sana rasismi kohdistettuna puolustamaan niinsanottujen värillisten oikeuksia,on yksi suurimpia käsitteellisiä valheita.
        koska mikään ei ole niin rasisti,kun esimerkiksi mustaihoiset ovat. jokapaikassa aina sopivan paikan tullen uikuttavat oikeuksiansa,mutta antavatko he itse mitään vastinetta näistä oikeuksista?
        eivät anna. maahanmuuttajat eivät kunnioita pätkänvertaa isäntämaansa kansalaisia, vaan juonittelevat omissa piireissään sekä poliittisesti että uskonnollisesti.
        esim suomalaiset eivät ole edes ihmisiä heidän silmissänsä,koska eivät ole muslimeja.
        miksi näistä asioista ei puhuta suoraan?
        en ole rasisti,mutta uskon sydämestäni oikeuteen ja totuuteen. asun helsingissä enkä ole täällä saanut muuta kun töykeyttä ja epärehellisyyttä osakseni muslimeilta ja afrikkalaisilta.
        eräskin shiamuslimi käy valtionkustannuksella oikeustaistelua saadakseen vaan kiusata ihmisiä,jotka eivät hyväksy hänen järjetöntä käytöstään vaan vaativat ottamaan huomioon muutkin. ja hän itse väittää olevansa kärsivä osapuoli!!!asia on hovioikeudessa tällä hetkellä ja siittä on siis todisteita mustaa valkoisella että näin tekee hyvä muslimi uskonsa nimissä. on myös lukemattomia todisteita siittä,että hän liioittelee ja tahallansa provosoi ihmisiä saadakseen aikaan mahdollisuuden oikeusprosesseihinsa.
        muslimeihin ja afrikkalaisiin ei voi luottaa.loppupeleissä he pelaavat täysin omaan pussiinsa,osoittamatta mitään kiitollisuutta saamastansa tilaisuudesta täällä Suomessa. muutto britanniaan on hyvä esimerkki siittä.
        mielestäni maahanmuutto voitaisiin muodostaa työhön sidonnaiseksi mahdollisuudeksi ansaita rahaa työskennellä ulkomailla.ei pysyvästi sidonnaisesti.tällätavalla myös estettäisiin sosiaalipummeja ja huumekauppiaita toteuttamasta valtionkustannuksella loismaista elämäntapaansa.
        suurten ikäluokkien vaikutuksesta Suomessa on syntymässä paljon työpaikkoja,joihin ei juurikaan koulutusta tarvitse. siis laitosalan työntekijöitä.
        maahanmuuttajat eivät ole oongelma,jollei heidän anneta muodostua sellaiseksi.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2423
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1824
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      333
      1545
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      175
      1539
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1075
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      85
      958
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      805
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      177
      800
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      215
      766
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe