Emmerdale-unia?

Emmehalluu

Onko muut nähneet kesätauon aikana unia Emmerdalesta? Minun outoon uneeni ilmestyi jostain vähäpukeinen Cain Dingle. Hahmo josta en ole koskaan tykännyt!

28

1004

Vastaukset

 • Mulla loppui kesäloma ja onneksi tallensin varastoon keväällä Emmerdaleja, voi katsella nyt työpäivän jälkeen jakson normaalisti :)

 • Minä näin kerran unta, että illastin Rosemaryn kanssa. :D

  • Minä näin unta kerran, että olin menossa Dingleille kylään Lisan ja Zakin kyydissä siinä pakussa.
   Kun päästiin pihaan, soi herätyskelloni.Että suututti! :D
   Jäipä menemättä sisälle asti.


 • Pistäytyi unessani Eric. Saattoi johtua myös siitäkin, että Chittell juonsi muinoisen Emmerdale-dokkarin, jonka katsoin.

 • sanoi joskus nähneensä unta, että joutui Emmerdalessa tappeluun ja että Sugdenin Jack tuli jeesaamaan. Siinä ne sitten pisti Jackin kanssa porukkaa köniin. Hauskaa oli se, että velipoika aina nälvi minulle, kun katsoin moisia "naistensarjoja" ja sitten hän "joutui" kerran pari jaksoa katsomaan ja heti rupesi unissakin tapahtumaan.

 • Unessa oli paljon muutakin, mutta pari asiaa liittyi Emmerdaleen;

  Jouduin Shadrachin porukkaan tekemään jotain rikollista. Olimme pellon reunalla ja pellon reunaa pitkin tuli paikalle naispuolinen vartija. Muut pääsivät karkuun, mutta minä jumituin siihen paikalleen. Jäin makaamaan piiloon kasvuston suojaan. Viereeni ilmestyi yht'äkkiä lammas, joka peitti näkyvyyden vartijaan. Juuri kun vartija oli menossa ohi, niin lammas lähti häntä kohti, kasvusto lakosi sen kulkureitiltä ja paljastuin. Vartija kysyi minulta mitä teen siellä, niin vastasin, että "Alkoi väsyttämään...".

  Seuraavassa tapahtumassa oltiin jossain pubissa ja viereisessä pöydässä istui Jack Sugden juoden oudon naisen kanssa olutta. Jack sanoi minua tarkoittaen, että tilataan kuskillekin olutta.

 • Näin tällaista unta muutama päivä sitten;
  Zak ja joku hänen "vihollinen" alkoivat kaksintaisteluun. He ottivat molemmat laatikostaan taisteluvälineet. "Vihollinen" näytti omaansa ja sanoi, että tämä on monitoimirotta. Zak näytti omaansa (en muista mitä sanoi), joka oli käärme. Molemmat huitoivat taisteluvälineillään toistaan kohti ja yrittivät voittaa toisensa. Yht'äkkiä Zakin käärme kasvoi todella isoksi ja alkoi kuristamaan vastustajaa kiertyen hänen ympäri. Siihen heräsin klo 2.10 ja valvoin pari seuraavaa tuntia...

 • on minun unessani vieraillu. Meillä taisi olla jotain sutinaa siinä vaikka en hahmosta tykkää. Myös Villapakassa oli kerran unessani. Tuntui tosi todelliselta.

  • Vähäpukeinen Cain, luulisi olevan hyvä uni!


 • Itehän näin pari kuukautta sitten unta, jossa kaksi sarjassa täysin tuntematonta "tyhmää bimboa" aiheuttivat jollain hyönteismyrkyllä Andyn sokeutumisen siellä samassa ladossa, jossa just kävi lähellä kuolemaa. Kohtaus toistui useita kertoja, myöhemmin illalla oli jotkut ihmeen juhlat jossa Diane opasti kulkemaan. Oli jotenkin pelottava tunnelma...

  • Tää on kyllä niin hävettävä uni, mutta päätin kuitenkin jakaa sen kun kerran täällä on tällainen keskusteluketju:

   Aloin seurustella Samin kanssa. Sitten päädyttiin sänkyynkin ja hänellä oli sellainen pitkä ja ohut pi..eli, jonka päässä oli sellainen siansaparon näköinen lenkki.


  • Toinen emmerdale-uneni viime yönä, hulluuskohtauksen saanut Zoe yritti puhkaista Kim Taten silmän (sairas alitajunta?) yläasteen käsityönluokassani ...


 • Näin unta, että paljastuin Charityn lapsen isäksi...

 • Oon nähnyt montakin esim.kerran näin sellasta että olin Debbien ja Cainin kanssa jossain ihmeen asunnossa ja sit menneisyydestä tuttu sekopää naapuri alkoi meille valittamaan jostain metelistä,kerran kun olin unessani jossain toimistossa Declan piipahti siellä,ja yks yö olin unessani kotisohvallani ja Scarlett ilmestyi sinne pelkissä bikineissä(oli kiva uni täytyy myöntää😃)ja sit kerran näin unta et pussasin Chrissietä poskelle ja sit heräsin ja olin et mitä v*ttua,ja kerran Tappelin Jai Sharman kanssa unessani koska vitutti kun sen kieroilut (siis ne kieroilut mitkä on nyt suomen jaksoissa) ja yhdessä unessani Katie oli kotonani ja naukkailtiin yhdessä viskiä,huvittavaa jotenkin😄.olis muitakin sarjaan liittyviä unia mut nää on ollu mieleenpainuvimmat

 • Olen nähnyt, Aaronista itsekseen tekemässä kaikkea ympäri kylää, melko normaaleja asioita. Lisäksi olen nähnyt sellaista unta, jossa Aaron ja Robert olivat ja selvittelivät välejään ja olivat yhdessäkin.

  Lisäksi, olen nähnyt useamman kerran Meganista unta, viimeksi viime viikolla siitä, että kuinka hän onnistuneesti saa Jain kiipeliin, ja Leyla oli siinä sivussa, Megan pyöritti koko palettia, samoin olen nähnyt hänet usein Kartanolla asumassa, ja yhdessä unessa Megan kertoi Chrissielle olevansa Kartanon uusi omistaja ja ottaa takaisin sen mikä kuuluu hänelle.

  Itse olen näissä unissa mukana aina, ikäänkuin sivustaseuraajana. En siis itse ole kenenkään näiden henkilöiden tilalla, vaan ikään kuin yksi kyläläisistä.

  • Vaikka seuraan tiiviisti Emmerdalea niin en ole koskaan unta nähnyt enkä haluaisi. Pidän Robertin ja Aaronin tarinaa hyvin kiehtovana,angstia,tunnetta,rakkautta ja koska näyttelijät ovat hyviä. Kauheata olisi nähdä jostain julkisuuden henkilöstä unia,olisivat painajaisiin verrattavia.


  • Sehän on Sinun asiasi! Unia nähdään ja niihin ei voi itse vaikuttaa.


  • Kyllä unet kertoo jotain itsestäsi mitkä asiat pyörii mielessäsi,pelkoja,toiveita jne..
   Jos näkee saman aiheisia unia toistuvasti ja painajaisia jostain huonosta lapsuuden elämän olosuhteista ja ihmisistå tai tapahtumasta joka on aiheuttanut elämääsi vaikeuksia.
   Tai jos katsoo illalla jotain jännitystä,kauhua sisältää elokuvaa, sarjaa niin siitä voi tulla jotain uneesi. En halua muistella aamulla unia herätessäni. Haluan vain nukkua rauhallisesti.


  • eipahojauniakukaahalua kirjoitti:

   Kyllä unet kertoo jotain itsestäsi mitkä asiat pyörii mielessäsi,pelkoja,toiveita jne..
   Jos näkee saman aiheisia unia toistuvasti ja painajaisia jostain huonosta lapsuuden elämän olosuhteista ja ihmisistå tai tapahtumasta joka on aiheuttanut elämääsi vaikeuksia.
   Tai jos katsoo illalla jotain jännitystä,kauhua sisältää elokuvaa, sarjaa niin siitä voi tulla jotain uneesi. En halua muistella aamulla unia herätessäni. Haluan vain nukkua rauhallisesti.

   Mutta ei niiden näkemiseen silti voi vaikuttaa.


 • Viime yönä näin unessa Emman lopun. Meni pitkän kaavan mukaan. Kävin eilen päivällä harventamallani taimikolla ja Emman loppuvaiheet liittyivät sinne. Katsoin eilisen jakson ennen nukkumaan menoa ja ehkä siksi tuli uniin.
  Harmi vain, että en muista unistani juuri mitään joten en muista yksityiskohtia.

 • Joo näin viime viikolla unta, että olin Ross Barton näyttelijä Michael Parr kanssa piknikillä ja sen jälkeen oopperassa ja sitten samassa sängyssä vain nukkumassa ja hän kuorsasi samaan aikaan kun mä ajoin hänen partansa pois. Sitten heräsin, harmi!

  • Vau!!!!!!!!!!


 • Olen nähnyt jännittävää unta, että menin tutkimaan kartanoa. Siellä ei ollut ketään kotona. Menin sisään jostain sivuovesta ja hiippailin siellä peläten, jonkun Whiten porukasta tulevan jostain ja jääväni kiinni. Menin unessa kartanon keittiöön ja siellä jääkaapille.
  Otin sieltä jonkun herkullisen paistin. Jota halusin maistaa. Yhtäkkiä tajusinkin istuvani syömässä sitä Laurelin keittiössä.
  Silloin Laurel ilmestyi jostain söhryisessä nutturassaan, esiliina yllään ja alkoi huitomaan minua jollain rievulla, huutaen tosi vihaisesti, sillä lapsellisella äänellään. Kuka sinä olet ja mitä täällä teet? Soitan sinulle nyt poliisit.
  Siihen uni loppui.

 • Viime yön uni:
  Tein tahattomasti jotain Aaronille ja hän yritti keksiä syytä hakata minut, Koko ajan estelin ja yritin selittää asiaa, ettei tulisi turpiin. Tilanne päättyi "väliheräämiseen".
  Myöhemmässä vaiheessa Chasilla ja lyhyehköllä miehellä oli sutinaa. Charity pukeutui naamiaisasuun istuen baarijakkaralla keskellä Villapakkaa. Tämä lyhyehkö mies tuli sisään ja meni suutelemaan Charitya (luuliko Chasiksi?) Charityn vastatessa kiihkeästi suudelmaan. Juuri silloin Chas tuli ovesta kyseiseen tilaan ja tilanne päättyi Chasin hämmästyneeseen ilmeeseen (sellaiseen, johon jaksot usein päättyvät...).

 • Viime yönä istuttiin Carityn kanssa vierekkäin sängyllä ja lattialla oli kaksi ihmistä. Charityn lakatessa kynsiä laitoin käden hänen jalan päälle ja mietin, miltä tuntuis pa..a häntä takaapäin. Charity ei reagoinut otteeseeni. Siihen tuli naisihminen, joka katsoi paheksuvasti käteni sijaintia, otin käden pois ja tilanne päättyi. Uni jatkui muissa merkeissä.

 • Viime yönä Charity ja Ryan olivat unessani jotenkin sekavasti, toistuvasti ja ahdistavasti. En muista unia koskaan tarkoin, joten hahmot jäivät vain mieleen.
  Ei pitäisi katsoa ennen nukkumaan menoa noin pelottavaa sarjaa..

 • Sattuipa sopivasti uniketju. Joku yö sitten näin unta Moiran farmista jossa hän paini jonkun otuksen kanssa ladossa olkipaalien seassa. Kerry oli pihassa ja pyöri asuntovaunun luona etsien jotain mutta yhtäkkiä lammaslauma rynnisti kohti ja Kerry kaatui rapakkoon ja huusi niin kovaa jotain että Moira ilmestyi ladon ovella ja takana gorilla kouri häntä. Sitten kuulin Iapsen itkua mutta se kuului pihalta kun heräsin, pissalle..huh

 • Johtuikohan pitkitetystä hautajaisvalmisteluista, mutta Chas tuli uniin. Olin myymässä autoani, ostajaehdokkaina olivat Chas ja joku mies. En muista unta aivan täysin, mutta erilaisten vaiheiden jälkeen päädyin myymään oudolle miehelle.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  143
  6013
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  156
  2036
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  32
  785
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  27
  466