Suomiarpa verotus

............

Hei voitin suomiarvasta ja nordiik betiltä yhteensä 7000€. Kuinka nyt tämä verotus menee? Ilmeisesti arpajaisvero on jo maksettu? Siihen en saanut ensimmäiseltä firmalta vastausta.. Ja sitten kun verohallinnonkin sivulla lukee että voitot voidaan laskea tuloksi. Voiko joku sanoa tähän varmaa ja luotettavaa vastausta? Ja kuinkas kun aiemmin on hävinnyt peleihin niin vaikuttaako se verotukseen, kyse on taas betssonista, eli eri peli.

Tuloverolain 85 §:ssä käytetty arpajaisten käsite kytkeytyy arpajais- ja arpajaisverolainsäädännön käsitteistöön. Sanottu huomioon ottaen pokeripeliä on pidettävä tuloverolain 85 §:ssä tarkoitettuina arpajaisina. Tästä seuraa, että pokeripelistä saatu tulo on säännöksessä tarkoitettujen edellytysten täyttyessä tuloverosta vapaa ja muissa tapauksissa tuloverotuksessa veronalaista tuloa.

3

793

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Verottaja=kusettaja

      Hei,

      Ihme, että kukaan ei ole tähän mennessä vastannut asiaan, mutta tässäpä vastaus kysymykseesi.

      Koska kyseessä on EU maassa lisensioidut pelipaikat ja olettaen, että heidän yrityksensä kotipaikka on myös EU:ssa tällöin pelivoitot ovat täysin verovapaata tuloa. Pelillä ei ole merkitystä, niin kauan kuin kyseessä on arpapeli olipa se sitten blackjack, ruletti, arvat tai vaikka pokeri, kun yhtiö maksaa verot EU:n sisällä ja lisenssi on EU-alueelta kuten Malta - verottaja jää nuolemaan näppejään, ja parempi niin!

      Eli varmista missä yhtiön lisenssi on, käsittääkseni molemmissa Maltan lisenssi ja sitten jos vielä tarkistat yhtiön sijainnin, kun nämä molemmat ovat EU:ssa - no problems!

      • Pelimies on erimies

        Pieni totuuden siemen on sanonnassa "suomalainen voittaa aina", eli sen lisäksi että suomen verot menevät meidän oman hyvinvointivaltion pussiin suomalaiset toimijat ovat vastuullisia esimerkiksi peliriippuvuuden suhteen.

        Löysin tämän viestin sen jälkeen kun olin kuullut Spotifyltä "Suomiarvan" mainoksen ja etsin mikä firma mahtaisi olla kyseessä. Itse vaikka en äänestä persuja enkä sdptä niin olen sen verran isänmaallinen että jos pelaan niin pelaan kotimaisia pelejä.


      • Fiksu voittaa aina
        Pelimies on erimies kirjoitti:

        Pieni totuuden siemen on sanonnassa "suomalainen voittaa aina", eli sen lisäksi että suomen verot menevät meidän oman hyvinvointivaltion pussiin suomalaiset toimijat ovat vastuullisia esimerkiksi peliriippuvuuden suhteen.

        Löysin tämän viestin sen jälkeen kun olin kuullut Spotifyltä "Suomiarvan" mainoksen ja etsin mikä firma mahtaisi olla kyseessä. Itse vaikka en äänestä persuja enkä sdptä niin olen sen verran isänmaallinen että jos pelaan niin pelaan kotimaisia pelejä.

        Vai on suomen monopolit vastuullisia - haha, nyt on kyllä aivopesu tehonnut oikeinkin tehokkaasti. Ihan fakta tietona sinullekin, että suurin peliongelmien aiheuttaja suomessa on RAY. RAY:llä on yli 20 000 automaattia suomessa ja ikäraja pelaamiseen on edelleen 15 vuotta, siinä sinulle vastuullisuutta!

        Jos RAY:n tavoite oikeasti on vähentää pelaamisesta aiheutuvia haittoja niin kerroppa miksi kioskien ja markettien parhailla paikoilla sijaitsevien peliautomaattien peli-ikärajan nostoon tarvitaan vuosi jatkoaikaa?? Eiköhän ne tarrat saada vaihdettua hieman nopeamminkin.. esim. yhdessä kuukaudessa pitäisi homman olla hyvin helposti hoidettu. Tosi asia on se, että tuloista ei haluta luopua ja jatkoaika antaa lisää mahdollisuuksia koukuttaa ALAIKÄISIÄ pelaamisen pariin!

        En ainakaan tiedä, että missään muualla maailmassa alaikäiset saisivat pelata rahapelejä laillisesti! Tämä on täysin edesvastuutonta toimintaa ja siksi suomi on euroopan pelihulluin kansa. Samat faktat pätee myös veikkaukseen, vai kuinka perustelet sen, että kun nettipelaamisen ikäraja piti ns. PR mielessä nostaa 18 ikävuoteen niin silti R-kioskeilla ym. pelipisteissä ikäraja pidettin 15 ikävuodessa?

        Ennen kuin Pelimies alat puollustelemaan suomen monopolijärjestelmää niin tee kotiläksysi, sinivalkoisin lasien ja kaiken RAY/Veikkaus propagandan jälkeen totuus saattaa olla hieman vaikea hahmottaa, mutta näin se vaan on että RAY ja Veikkaus välittää vain rahasta - piste.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1461
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1205
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe