Cruzcampoa Suomesta?

olutta!!

Moro!

Tietääkö kukaan että löytyykö jostainpäin Suomea espanjalaista Cruzcampo olutta? Olen etsinyt sitä pitkään Suomesta, saakohan sitä ostettua mistään?

3

1386

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Brew

   Tyyppillinen matkatuliais-kysymys. Kun se Cruzcampo maistui Epsanjassa niin hyvälle niin sitä haluaisi kotonakin. Todellisuudessa Cruzcampo on perusolutta jota tuotetaan massiiviset määrät eikä maku juuri poikkea mistään saman sarjan oluesta. Toimii varmasti tavernassa mutta toimiiko kotimassa piemeässä ja kylmässä - en usko. Cruzcampoa löytyy vajaalla kymmenellä eri nimikellä mm. Light, Pilsner, Lager, Gran Reserva 1904 jne - mikä "versio" oli se joka sinut vakuutti korkeasta laadusta ja mausta johon haluat palata?

   Ei löydy Alkosta, mutta muutamasta ravintolasta löytyy - yksi olut muutaman tuhannen oluen joukossa, ei mikään ihmejuoma. Panimon nykyinen pääomistaja taitaa olla yksi suurista eli Heineken. Juu olen maistanut muutamaa eri pullotetta - sopii hyvin Espanjan aurinkoon ja lämpöön, kesäisiä janojuomia. Asteikolla 0-5 sanoisin yleisesti jossain kahden paikkeilla liikutaan.

   Toki voit tilata olutta niin kuin mitä tahansa juomaa ulkomailta, maksat vain kuljetuskustannukset ja tullin vaatimat maksut. Ei tilaaminen edes ole kallista, varsinkin jos sen tekee kimpassa muutaman kaverin kanssa.

   • .................

    Jenkkiläisellä olutsivulla törmäsin tälle ilmiölle annettuun lempi nimeen. "Vacation beer syndrome".
    Eli käydään jossain lomamatkalla ja juodaan paikallista olutta. Sitten kun tullaan takaisin Suomeen niin metsästetään juuri samaa tavallista perusolutta vaikka hyllyssä olisi useampi täysin vastaava tuote. Itsekin olen tämän kokenut, Amstelia matkalaukussa rahdanneena.

    Laajemmin tämä syndrooma kuuluu sarjaan "Nostalgic beer syndrome". Eli etsitään sitä perusolutta jolla on ensimmäiset kännit vedetty, ja jos valmistus on lopetettu niin laitetaan nettiadressi pystyyn että "Sininen takaisin!". Ja tulihan se Sininen takaisin vaikka mikään kovin erikoinen olut ei ole.


  • Cruzcampobueno

   On hyvä olut, haluaisin perustaa Tapasbaarin jossa tarjoaisin tuota. Hyvännäköinen sisustus myös mainoskamoilla, terassikalusteet etc.....

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   89
   3072
  2. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   305
   2594
  3. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   141
   1955
  4. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   415
   1452
  5. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   69
   1425
  6. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1414
  7. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   47
   1025
  8. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   834
  9. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   58
   820
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   141
   810
  Aihe