Vuokrasopimus malli

Tuore vuokraisäntä

Hei!

Olen vuokraamassa asuntoa avoparille ketkä haluavat erilliset vuokrasopimukset.
Mitä minun tulee ottaa huomioon sopimuksissa ja millaisia niiden pitäisi olla? Olisiko kellään osoittaa vuokrasopimus mallia?

Kiitos :)

7

5047

  Vastaukset

  • Sieltä löytyy kaikki. Näkee heti, että sinua on helppo huijata vuokralaisen taholta. Varaudu olemaan ilman vuokran maksuja ja tarvittaressa pitkiin ja kalliisiin oikeudenkäynteihin.

   • No eipä ollu näistäkään hyötyä...normaaleja vuokrasopimus malleja minulla on useampikin, mutta mitä minun tulis ottaa huomioon niitä sopimuksia laatiessa. He haluavat erilliset sopimukset asumistuen takia. Laitanko molempiin sopimuksiin huoneistoksi kokoasunnon vai jaanko asunnon kuten soluasunnon. Ja miten merkitsen vuokran siihen kun he kumpikin haluavat maksaa vain puolet. Ettei kävis silleen että heille tuleekin ero ja toinen jää asumaan siihen puolikkaalla vuokralla.


   • Tuore vuokraisäntä kirjoitti:

    No eipä ollu näistäkään hyötyä...normaaleja vuokrasopimus malleja minulla on useampikin, mutta mitä minun tulis ottaa huomioon niitä sopimuksia laatiessa. He haluavat erilliset sopimukset asumistuen takia. Laitanko molempiin sopimuksiin huoneistoksi kokoasunnon vai jaanko asunnon kuten soluasunnon. Ja miten merkitsen vuokran siihen kun he kumpikin haluavat maksaa vain puolet. Ettei kävis silleen että heille tuleekin ero ja toinen jää asumaan siihen puolikkaalla vuokralla.

    Ota uusi vuokralainen ja yhdellä sopimuksella, niin säästyt turhalta veivaamiselta ja keplottelulta. Nuohan eivät ole edes oikeutettuja asumistukeen lain mukaan, vaan yrittävät kikkailla vaan. Keinottelijoita ja huijareita joihin en koskisi pitkällä tikullakaan. Seurauksena joka tapauksessa oma tappiosi loppujen lopulta. Ei sossu maksa molempien osuutta missään nimessä loppupeleissä. Nimim. kokemusta on.


  • älä tee kuin yhden nimiin vuokrasopimus ja otta 3kk takuut vuokrat minua huijattin pariskuntta teki vuokrasopimuksen mies lähti lätkiin nyt vaikee saada tätä naista pois 2kk vuokrat rästissä ja kärjäoikeudessa ollan tarkasta luotto kelpoisuus kysy entistä vuokra isännän puhelin soita hänelle paljolta säästyt
   otta vuokranvälitys he takaa vuokrat onnea

  • Pitää myös muistaa että on myös vuokranantajia jotka ottavat takuuvuokraa 3kk, eivätkä maksa takaisin vaikka vuokrat jne on maksettu ajallaan. Sanompa vaan siksi, että on näitä kieroja vuokranantajiakin riittämiin. ;)
   En usko että tukien perässä jaksavat keplotella, onhan se totta jos kämppiksenä muuttaa toisen tuet vaikuttaa. Eihän se olisi reilua, jos olet opiskelija ja kämppis on töissä et saisi mitään tukia?
   Ottakaa asioista selvää, ennen kuin teette johtopäätökset!

   • Kiitos tästäkin purkauksesta, vanhan ketjun nostosta ja väärällä palstalla sekoilusta.

    Vuokrausasioille on kaksikin omaa palstaa "Koti ja rakentaminen" osastolla, ja mikä ihmeen tarve noita asunto-osakkeiden (eli irtaimiston) asioita on jatkuvasti muutenkaan tunkea kiinteistöpalstalle?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefan on puhunut Seiskassa: Naapurien juoruaminen ei häntä haittaa.

   Stefan kertoo, että rakentaa Sofian kanssa kotia tietoisena naapureiden katseista, eikä häntä haittaa, vaikka naapurit soittelevat heistä lehteen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   7718