"Lahjaksi" vastasyntyneelle,ja vanhemmille

Neuvoja kaipaava

Mikä olisi kaikkein mieluinen tuliainen ,kun mennään ekaa kertaa katsomaan vastasyntynyttä vauvaa.
Itse olen jo hankkinut 8osaisen vaate setin.
Mutta te jotka olette juuri tuleet esim. äideiksi mitä olisitte kaikkein mieluiten ottaneet lahjaksi?
-Vauvalle
-itsellenne

7

16725

Vastaukset

 • ...pitää keksiä, niin itse ilahtuisin vaikka vaippapaketista! Tai itse leivotusta pullasta/kakusta, siihen touhuun kun ei ole pikkukäärön kanssa heti aikaa.

  Vauvalle on yleensä jo hankittu kaikkea ja itseäni ainakin harmitti pikkuruiset vaatteet joita sai lahjaksi, ne kun ei ehdi olla vauvan päällä paria kertaa useammin. Joku vähän arvokkaampi lahja esim. muumiastiasto tjms. voisi olla kiva, jonka keräämistä voisi sitten jatkaa. Äitiä voisi ilahduttaa, jos ei nyt ihan hierojan/kosmetologin lahjakortilla, niin jollain kivalla kylpy-/hierontatuotteella.

  Jos on hyvä ystävä tai lähisukua, niin tarjoutuminen isosiskon/-veljen lapsenvahdiksi jonakin päivänä, että äiti saa siltä osin levätä, olisi myös kiva. Tai lähteä ulkoiluttamaan vauvaa vaunuissa, jolloin äidillä on aikaa omille jutuille/rentoutumiseen.

 • Aivan kuten itse ajattelin,( vanhemmat on nuoria,)
  itse olen oikeastaan sukua (ns, väärän koivun takaa)
  Täytyy vain luottaa omaankin arvostelu kykyyn jos sinua ilahduttaa, vaippapaketti, jonka ajattelin viedä ja rotinoille, kun mennään on leipomuksia tietenkin mukana, oli ihan mukava niitä aikoinaan itsekkin saada, ja vaatteet on tarpeeksi isoja. Ei ne heti pieneksi jää.

 • Mun kaveri sai tossa vähän aikaa sitten vauvan ja mä rupesin sille hyvissä ajoin keräämään kaikenlaista tavaraa pieneen koriin.Kuten esim.sinkkivoidetta,ensilusikka,tutteja,tuttipullon jne.Äiti oli ainakin otettu kun sai lahjan.
  Vaatteita en oo ostellu kun ne tosiaan jää niin nopeesti pieniksi ja äitiyspakkauksen lisäksi moni saa/ostaa muualtakin ja tuntuu ettei niitä kaikkia ehdi ees pitämään...

  Itselleni olisin vaikka toivonut ystävän järjestämän siivouspäivän kodissa ja olisin itse kölliny pikku vauvvelin kanssa koko päivän:)

  • tuo siivouspäivä kuullostaa taivaalliselta! Ystävä tulisi kylään, siivoaisi ja laittaisi mahdollisesti ruokaakin, ja itse saisi kerrankin vain köllötellä ilman kodinhoitovelvollisuuksia... Ei sen lahjan tarvitse aina olla tavaraa!!


 • Vielä otetaan vinkkejä vastaan !!!

 • Meidän tyttö sai eri kokoisia pyyhkeitä, loistava lahja, ei jää pieneksi ja mikäpä sen nostalgisempaa kuin ottaa omat pyllypyyhkeet sitten joskus ensimmäisen oman kodin käsipyyhkeiksi :). Esim. Finlaysonin Muumi-sarjaa on tullut.

  Kiva lahja oli myös Villeroy & Bochin muovinen lastentermos (mukana tuli myös lusikka ja haarukka), kyljessä oli maatila eläimineen. Tosin en ole ihan vakuuttunut termoksen lämmönpitävyydestä, mutta kätevä ainakin sellaiselle lapselle, jonka äiti tykkää rontata mukana itse tekemiään sapuskoita. Sokos muistaakseni myy näitä.

  Niin ja kotimaisia runo- tai satukirjoja ei voita mikään!

  Itselle mieluisin lahja olisi mahdollisuus nukkua pois univelkoja! Eli ei muuta kuin kaverin vauvan kanssa tunniksi-pariksi kärryttelemään :). Harva sitä kai kaverille ehdottaa, mutta tuskinpa kukaan kieltäytyykään moisesta tarjouksesta.

 • Nappaa tästä parhaimmat lahjavinkit vauvoille: https://tilaalahja.fi/lahja-vauvalle

  Rakenna vaikkapa lahjapaketti missä on vaippoja, tuttipulloja, tutteja, astioita ja vaatteita. Niitä meinaan jokainen lapsiperhe tarvitsee heti :)

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  146
  6140
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  162
  2528
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  34
  843
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  30
  486