Narsisti vaimona = selibaatti

Tosi onneton :(

Narsistin ukkona voit joutua tahtomattasi selibaattiin. Ja itkeä ja hämmästellä. :-(

Älä ota narsistia vaimoksesi! Älä, vaikka kuinka hän olisi aluksi mielistellyt sinua ja antanut seksiä ensi tapaamisesta lähtien, kuten heillä on tapana! Perehdy asiaan, jos alkaa tuntua huonolta ja oudolta.

Olen lukenut narsitiuhrien tukisivustoja netistä sekä kirjat Naimisissa narsistin kanssa, Naamiona terve mieli, Lapsuuden haavat, Minän synty ja kehitys ym. ja olen nyt 100-prosenttisen varma siitä, että vaimoni on narsisti.

Narsisti vaimona on yksi huonoimmista asioista mitä miehelle voi sattua. Hän ei ole juuri mihinkään tyytyväinen, valittaa ja kyykyttää, voi olla haluamatta seksiä pitkiäkin aikoja jotta en puolisona vaan saisi siitä iloa, voi puhua törkeästi miehen sukupuolielimistä ja niiden tarpeettomuudesta hänelle, ja haukkua jos ukko ilmaise haluavansa seksiä sanoen hyväksikäyttäjäksi. Ja hän itse olisi huora, jos suostuisi. En tahdo pahaa hänelle.

Hän ei halua seksiä, vaikka hän niin tehdessään tekisi puolisonsa hyvin onnelliseksi (masentamisen sijaan) ja hyötyisi siitä taloudellisesti merkittävästi. En osta hänelle enää mitään kun ei ole koskaan kiitosta tullut vaan joka asiassa on moitittavaa.

Narsistilla voisi olla vain masokisti ukkona, koska vain hän sietäisi ällistyttäviä raivokohtauksia, jossa narsisti tuntuu olevan uhmaikäisen lapsen tasolla. Tai hiljainen hissukka, joka suostuu akan lukemattomiiin vaatimuksiin (ja valittaa hiljaa itsekseen).

Ps. eroa haen. Ja on onneksi avioehto.

15

2269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiitos että luit

      Ainahan tietysti suhde narsistisen naisen kanssa ei ole seksitön, mutta outo ja turhauttava se ainakin on. Ei sovi herkkohermoiselle. Narsistinen mies myös on vältettävä asia.

      Narsismi johtuu lapsuuden ajan laiminlyönneistä, välinpitämättömyydestä, turvattomuudesta, ...
      Jos puolisollasi on huonot suhteet vanhempiinsa, se kertoo jo jotain. Älä silloin mene naimisiin. Etsi toinen. Jos on pakko mennä naimisiin, ota avioehto. Jos puoliso alkaa syyllistää sinua avioehdon takia, älä mene naimisiin, sillä pysyt niin sekä fyysisesti että henkisesti terveempänä.

      Tässä linkit asiasta. Tutustu niihin, jos puolisisosi käyttäytyy hyvin oudosti ja epäloogisesti, liian tunneperäisesti, saa kiukkukohtauksia joissa on kuin lapsi, jne.

      Narsistien uhrien tuki ry
      http://narsistienuhrientuki.yhdistysavain.fi/tietoa/narsismista_yleisesti/

      http://www.healingeagle.net/Fin/Vaknin/Vaknin.html

      http://www.tiede.fi/keskustelut/la-a-ketiede-ja-terveys-f11/parisuhteet-narsisti-kodin-valtiaana-t46987.html

      http://www.suhdesoppa.fi/narsismi/tunnista-narsisti/

      Tämä liittyy tähän foorumiin, koska narsisti voi aiheuttaa niin suureen etääntymisen, että toinen joutuu suhteessa selibaattiin tahtomattaan.

      • aikuinen tytär

        "Jos puolisollasi on huonot suhteet vanhempiinsa, se kertoo jo jotain. Älä silloin mene naimisiin."

        Kai narsistiäidin tyttärellä saa olla välit poikki äitiinsä? Oman ulkonäköni on oma äitini (perfektionisti ja yleisesti kauniina pidetty raivopää) jo ollessani pieni tyttö viiva parikymppinen mollannut maanrakoon niin ilkeästi, että elämäni miessuhteet ovat koostuneet homoista ja/tai pettureista. Minusta otetuissa valokuvissa näkyy näin keski-iässäkin usein minulle aivan tuntematon kaunis nainen ja pöytälaatikossani on maisterinpaperit minun nimelläni. Synkimpinä hetkinäni päättelen, että koska kukaan ihana mies ei kuitenkaan jaksa kanssani useamman kuukauden kestävää edes seksisuhdetta (en ole frigidi enkä takertuja) sisälläni täytyy asua pahuus.

        Kumma etten miehille kelpaa, kun eihän mulla ole lapsiakaan. Kas kun "äiti" on mulle eräällä tavalla maailman rumin sana.


      • eronnut_susi
        aikuinen tytär kirjoitti:

        "Jos puolisollasi on huonot suhteet vanhempiinsa, se kertoo jo jotain. Älä silloin mene naimisiin."

        Kai narsistiäidin tyttärellä saa olla välit poikki äitiinsä? Oman ulkonäköni on oma äitini (perfektionisti ja yleisesti kauniina pidetty raivopää) jo ollessani pieni tyttö viiva parikymppinen mollannut maanrakoon niin ilkeästi, että elämäni miessuhteet ovat koostuneet homoista ja/tai pettureista. Minusta otetuissa valokuvissa näkyy näin keski-iässäkin usein minulle aivan tuntematon kaunis nainen ja pöytälaatikossani on maisterinpaperit minun nimelläni. Synkimpinä hetkinäni päättelen, että koska kukaan ihana mies ei kuitenkaan jaksa kanssani useamman kuukauden kestävää edes seksisuhdetta (en ole frigidi enkä takertuja) sisälläni täytyy asua pahuus.

        Kumma etten miehille kelpaa, kun eihän mulla ole lapsiakaan. Kas kun "äiti" on mulle eräällä tavalla maailman rumin sana.

        Exäni on narsisti ja nyt alkoi pelottaa lapsen puolesta. Pitäsköhan vaatia yksinhuoltajuutta, mutta ilman lääketieteellistä diagnoosia se taitaa olla mahdottomuus, koska muuten hän on mallikansalainen. Alkoholiakaan hän ei käytä lainkaan julkisesti. Diagnoosiin häntä en koskaan saa, kun hänessä ei ole mitään vikaa vaan kaikissa muissa. Paradoksaalisinta on, että hän syyttää minua narsistiksi.


    • saman kokenut

      mutta toisenlaisen luonnehäiriöisen naisen kanssa. Ei auta muuta kun laittaa kaikki uusiksi ja lähteä lätkimään. Jaksamista!

    • kk

      Parikertaa puolivaäkisin niin oppii tavoille.

    • gtun6i7yo8

      valintojen maailma. Vaihda akkaa jos ette psykiatrilla käyntien jälkeen saa tilannetta parannettua.

      • ystävätär123

        Erittäin hyvä, jos vielä hoitaa omat haavansa kuntoon ennen uuden suhteen aloittamista. Muuten sortuu helposti uudelleen narsistiin.
        Lisäksi pettämisestä tulee ilkeät itsesyytökset ja pahaa mieltä kaikille osapuolille. Ihan kaikille.


    • JukkisJutunKirjoitti

      Kuulostaapa niin kovin tutulta. Kävin itsekin läpi usean vuoden helvetin narsistinaisen puolisona.

      Ulospäin hän vaikuttaa pieneltä, kauniilta, hennolta, iloiselta, lämpimältä, sydämelliseltä ja kaikin puolin fiksulta järkevältä nuorelta naiselta. Rakastuin häneen korviani myöten.

      Jo seurusteluaikoina kuitenkin tuli esille merkkejä joiden olisi pitänyt saada varoituskellot soimaan.

      Ensimmäisiä merkkejä oli järjetön mustasukkaisuus. Etenkin minun menneistä suhteistani. Kyse oli kuitenkin ihmisistä josta en ollut kuullutkaan vuosiin saatikka sitten nähnyt.

      Toinen merkki oli hänen olematon itsetuntonsa. Aluksi hänen itsevarmuuden puutteensa tuntui minusta jopa herttaiselta ja ajattelin hänen olevan vain ihastuttavan vaatimaton. Joissain vaiheessa kuitenkin alkoi kyllästyttää jauhaa aina samoja asioita. Otti voimille olla itsetunnon pönkittäjä.

      Kolmas merkki oli hänen suhtautuminen omiin sukulaisiinsa. Vaikka olimme useamman vuoden naimisissakin, en vielä tänä päivänäkään ole tavannut hänen vanhempiaan tai sisaruksiaan. Alkuvuosina koetin ottaa asia usein puheeksi mutta se päättyi aina valtavaan itkuun ja kiukutteluun. Lopulta annoin asian olla koska niin oli helpompaa.

      Myöhempinä vuosina mustasukkaisuus sai uusia piirteitä paheten koko ajan. Yhteiset kävelyretketkin alkoivat muodostua piinaaviksi sillä vastaanhan saattoi tulla vaikka kauniita nuoria naisia. Ei liene vaikea arvata mikä mökötys ja valitus siitä alkoi... Jossain vaiheessa ei enää ollut väliä vaikka vastaantulevat naiset eivät olisi olleet enää niin nuoriakaan. Tai edes kauniita. Riitti että olivat naisia.
      Televisiostahan ei missään nimessä voinut katsella mitään sellaista missä olisi muita naisia. Oli helpompaa antaa hänen käyttää kaukosäädintä ja vaihtaa kanavan toiselle "vaaran" uhatessa. Silti perään seurasi aina tiukka pistävä tuijotus kun hän tarkisti olinko huomioinut kyseisen naisen.
      Lopulta tilanne meni siihen että sain kuulla olevani pikkutyttöjen tuijottaja ja pedofiili sen tähden että televisiossa nyt joskus näkyy muita naisia ja saattoihan niitä joskus kaupungillakin vastaan tulla. Saattoivatpa välillä olla jopa kauniitakin. Iällä ei ollut asian kanssa mitään tekemistä. Riitti että hänen mielestään olin enemmän kiinnostunut muista kuin hänestä.
      Ja internetistä muodostui helvetin esikartano. Amppareiden linkkejä sai klikkailla kieli keskellä suuta sillä töissä ollessani hän kävi selaimen välimuistin tarkasti läpi. Eräänä iltana sitten oli täistä tullessani pöydällä lappu jossa hän haukkui minut sairaaksi pedofiiliksi tai ties miksi saastaksi. Syynä oli joku satunnainen iltalehden linkki jonka takana oli jonkun julkkiksen rantalomakuvia. Rouva itse oli painellut lapsen kanssa turvakotiin kamalaa petoa karkuun.

      Siitä alkoikin sitten iloinen seurustelu sosiaalitanttojen kanssa. Sain kuulla olevani pelkkää paskaa, sairas, väkivaltainen ja hyväksikäyttäjä. Tässä vaiheessa päätin lähteä kävelemään. Kun rouva ei enää minulta huomiota saanut osakseen, haki hän sitä muualta. Sosiaalitantat riensivät hanakasti rouvalle avuksi sillä olihan hän käynyt surujaan purkamassa neuvolassa, lääkärillä, perheryhmässä, terapeutilla, sosiaalitoimistossa ja lopulta joutunut hakeutumaan oikein turvakotiinkin.
      Pistelee vieläkin vihaksi ne kaikki syytökset mitä hän oli esittänyt.

      Narsisti elää huomiosta. Jos hän ei saa huomion tarvettaan tyydytettyä läheisiensä avulla, hakee hän sen jostain muualta. Ja suomalaiselta sosiaalikoneistolta hento pieni nainen pieni lapsi kainalossaan saa sitä taatusti. Kukaan ei kyseenalaistanut hänen puheitaan millään tavalla.

      Kun kieltäydyt antamasta narsistille hänen kaipaamansa huomiota kääntyy hän sinua vastaan. Hän tekee kaikkensa osoittaakseen olevansa yläpuolellasi. Kaiken musertaakseen sinut.

      Sain usein kuulla kuinka hän ei saanut minulta tarpeeksi huomiota, hellyyttä, läheisyyttä ja etenkään seksiä. Seksiä hän kyllä sai itse useammaltakin muulta mieheltä. Koska olin tästä tietoinen, ei itseäni juurikaan huvittanut...

      Lähdin kävelemään siinä vaiheessa kun dna-testin tulos kolahti postiluukusta ja kävi selväksi ettei lapsikaan ole minun.

      Tarinaa riittäisi vielä pitkästi mutta mitäpä täällä tilittäminen enää muuttaa asioita. Helpottaa kyllä kieltämättä hieman.

      Sattuu, kaduttaa, hävettää ja vituttaa yhtä aikaa. Hulluinta on että silti vieläkin myös ikävöin.
      Tiedän kuitenkin mikä on oikein. Pysyn kyseisestä ihmisestä niin kaukana kuin mahdollista.
      Nyt on onneksi tarpeeksi merta ja maileja välissä eikä hän tiedä oikeaa osoitetteni eikä kunnolla edes maata missä asun.

      Olo alkaa pikkuhiljaa helpottaa. Avioero tulee voimaan keväällä. Silloin olen vihdoinkin vapaa.

      Voimia ja jaksamista. Kyllä se olo vielä helpottaa.

      • minni-ninni

        EI hitto!
        Eihän tuo ole enää todellistakaan! Onko tuollaisia akkoja oikeasti olemassa?
        Kaikki sympatiat kyllä kallistuvat kirjoittajan puolelle. Tuollaisen elämän keskellä on jo päänupin kestävyys täydellä koetuksella.


      • eronnut_susi

        Olen saman kokenut, paitsi että oma narskuni oli ehkä hieman taitavampi, ei noin suora. Hän sai munut luopumaan kaikista ystävistäni ja harrastuksistani. Aloin tisekin uskoa, että haluan keskittyä vain häneen. Olihan hän ihana, älykäs ja kaunis nainen. Seksiä, joka meni aina hänen ehdoillaan, piti olla paljon. Minulla ei olisi saanut olla mitään omaa. Näivetyin tietysti miehenä ja narskustahan tulee tosi ilkeä, kun hän putoaa jalustaltaan eikä saa ihailua ja parisuhdepalveluksia osakseen.

        Allekirjoitan sen, että suhde omiin vanhempiin ja sisaruksiin on hyvä tuntomerkki. Jos naisen välit omiin vanhempiin on poikki, niin silloin kannattaa häipyä vähin äänin, kun vielä voi. Kun olet jo narskun koukussa, et suostu enää näkemään tosiasioita.


    • jävältin.

      seukkaamisaikana. minä ainakin huomasin

      • eronnut_susi

        ... kun narskulla oli niin kiire naimisiin. Minä typerä, rakastunut ja umpisokea mies nielin syötin.


    • kjuydchj

      Tuttu juttu. Ensin tuli pimppaa liiankin paljon, ja sitten loppu kun seinään.

      • tuuleen hävinnnyt

        Eka liehitellään ja ollaan navat vastakkain usein. Sitten alkaa nälvimiset ja mikään ei riitä, aina teet jotain väärin, hänessä ei ole koskaan vikaa ja nälvimiset munahaukasta yms. tulee kuvaan. Seksi loppuu kuin seinään. Lopulta olet hiljaa ja alistut, kunnes saat tarpeeksesi ja lähdet. Paranneltu on yli kaksi vuotta enkä ole ketään iholleni päästänyt. Varmasti menee vielä kauan ennenkuin joku lähelle pääsee. Valitettavasti se tarkoittaa myös sitä, että perhettä en tule koskaan saamaan, kun biologinen kello käy. Miten joku voi tappaa toisen henkisesti niin julmalla tavalla?


      • kokemusta on
        tuuleen hävinnnyt kirjoitti:

        Eka liehitellään ja ollaan navat vastakkain usein. Sitten alkaa nälvimiset ja mikään ei riitä, aina teet jotain väärin, hänessä ei ole koskaan vikaa ja nälvimiset munahaukasta yms. tulee kuvaan. Seksi loppuu kuin seinään. Lopulta olet hiljaa ja alistut, kunnes saat tarpeeksesi ja lähdet. Paranneltu on yli kaksi vuotta enkä ole ketään iholleni päästänyt. Varmasti menee vielä kauan ennenkuin joku lähelle pääsee. Valitettavasti se tarkoittaa myös sitä, että perhettä en tule koskaan saamaan, kun biologinen kello käy. Miten joku voi tappaa toisen henkisesti niin julmalla tavalla?

        Luin tätä ketjua ihan sattumalta ja muistin, että erosin yli kaksikymmentä vuotta sitten narsistimiehestä. Sanoin häntä tyranniksi, koska narsisti sanaa en ollut koskaan kuullut. Meidänkin suhteemme loppui, sillä mies lakkasi antamasta seksiä. Mitään selitystä ei annettu. Olin todella ihmeissäni. Minulle ei ollut koskaan tapahtunut mitään vastaavaa. Luulin sen johtuvan lapsestamme ja siitä, että hän oli niin kypsymätön 30 v. Seksi loppui jo odotusaikana ja muutin lapsen kanssa pois kotoa vuosi syntymän jälkeen. Hän ei sinä aikana koskenut meihin kumpaankaan. Luultavasti narsismi on aivovamma, eikä hän itse ymmärrä tekojaan. Parempi silti lähteä, ennenkuin pilaa oman elämänsä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7826
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2872
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1845
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1449
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe