Milloin?

Määrä ajoista on puhuttu milloin USA:n joukot voisivat lähteä Irakista. Sen sijaan ei ole keskusteltu siitä kuinka kauan Yhdysvaltojen hallituksenjoukot ovat Euroopassa? Onhan Euroopan rauha paljon vankemmalla perustalla, kuin vielä äskettäin sotatantereena olleen Irakin.

Rauhan sitoo Euroopan Unioni jo sinänsä, joiden jäsenmaista ei missään ole kiihkonationalistista hallitusta tai edes minkäänlaista vahvasti vallankumouksellista fasistista oppositiota. Nationalisteista puheen ollen katseet kääntyvät Yhdysvaltoihin ja sen omahyväiseen ja sokeaan patriotismiin, jota harjoitetaan niin tavallisten demokrattejen piirissä, kuin myös tietysti republikaanien keskuudessa.

Jostain syystä patriotismi on Euroopassa pannassa, mutta se kuuluu melkein jokaisen yhdysvaltalaisen perushyveisiin kattaen USA:n koko poliittisen värispektrin.

Kyllä me nyt hyvänen aika viellä isänmaalisia saamme olla!!

Venäläisetkin on vähemmistönä Euroopassa, meitä EU-kansalaisia on likipitäen 500 miljoonaa, venäläisiä reilut 140 miljoonaa. Pelkästään Ranska ja Saksa voisivat musertaa Venäjän tavanomaisilla aseilla (varsinkin jos aseelliseen voimaan panostettaisiin enemmän Euroopassa muutaman vuoden), jos nyt Venäjä ylipäätään olisi aggressiivinen ja jenkit antaisivat aikaa Euroopan-puolustuksen uudelleen järjestämiseksi eurooppalaiseksi.

Tämä on sellainen asia, josta ei puhuta nyt hyvissä ajoin, mutta se ei ratkaise ongelmaa vaan roskat pyyhitään mattojen alle, josta ne jonakin päivänä kasvavat ja tulevat esiin, ellei tätä asiaa hoideta yhdessä eurooppalaisen itsenäisen ja omavaraisen puolustuksen hyväksi. Ongelma ei häviä vaikkei siitä puhuttaisikaan ja se erimielisyys tulee olemaan siitä, kuka sotilaallisesti hallitsee Eurooppaa seuraavien vuosisatojen aikana.

ja ellemme ala keskustelemaan avoimesti eurooppalaisella ja Angloamerikkalaisella tasolla tästä selkein sanoin, niin kolmannen kerran Eurooppa kohtaa suursodan.

Minusta ei yhdysvaltalaisten kanssa asiasta keskustelemisesta ei tulisi yhtään aristella, onhan USA demokratia ja siellä on myös fiksuja ihmisiä, jotka haluaisivat yhdysvaltojen siirtyvän hivenen enemmän eristäytymispolitiikkaan päin. Eivät hekään pitäisi siitä, jos Yhdysvalloissa olisi tuntuvissamäärin eurooppalaisia joukkoja. Tämä vuoropuhelu on aloitettava ensin Euroopan Unionin maiden välillä ja sitten Pohjois- Amerikan yhdysvaltojen kanssa.

USA:lle on edulisinta eristäytymispolitiikka, kun me joudumme jokatapauksessa öljystä pikkuhiljaa luopumaan pitkällä aika välillä, sillä kun niitä öljyvaroja jonakin päivänä ei enää ole, ei niistä synny myöskään konflikteja, jotka on kätketty uskottaviin ja ei niin uskottaviin leimoihin.

Sadam Husseinkin oli aikanaan hyvä mies, kun hän oli jenkkien kaveri, mutta silloin hän kaikkein eniten teurasti ihmisiä, mutta siitä ei välitetty eikä puhuttu, kuin vasta 1990, Kylmän Sodan lopun kynnyksellä. Kuinka sattuikin. Oli varaa haastaa uusia vastustajia, kun nähtiin, että Neuvostoliitton romu on menossa lujaa väärille raiteille.

-masson

http://www.saulmasson.org

2

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Iivan

      näkee asiat punaisten lasien läpi. Kerroppa missa Euroopan valtiossa USA:n joukot ovat kyseisen valtion hallituksen mielipiteen vastaisesti?

      • Ensin Eurooppa jaettiin ja nyt sitä painostaa "tarvittaessa" USA.
        Ne ei uskalla sanoa ei ja toiseksi ne ovat tämän asian kohdalla aivopestyjä, koska moneen paikkaan USA on juuri pesiytynyt Toisen Maailmansodan lopussa.

        Myös asiasta kiristys, uhkailu ja painostaminen kukoistaa, sekä mahdollisesti muu korruptio.

        Näille kansoille ei sanota totuutta ja heidän kielletään edes ajattelemasta asiaa. Vastaa Kekkosen ajan YYA-aivopesua. On vaiennettu asiasta suunsa avanneet ja itse sensuuri ja petos elää vielä kulta-aikaa näissä maissa, jotka muutoin ovat kehittyneitä, mutta ei jenkkien ansiosta, kuten angloamerikkalaiset väittävät, hehän pommittivat Britten kanssa Saksaa oikein kunnolla.

        Holokaustia ei olisi tapahtunut, ellei olisi ollut sota, kun päätös tästä tehtiin oli Saksa kuukausi aikaisemmin kokenut ensimmäisen tappion Moskovan porteilla joulukuussa 1941, jolloin Moskova ei saatu vallatuksi. Hitler ajatteli jos Saksan Kansa kuolee, kuolkoon myös juutalaiset.

        Tosin en hyväksy Hitlerin oppeja, ne ovat omien etujeni vastaiset monella tavalla ja ne perustuvat iljettävään viidakonlakiin, demokratiaa ei ollut, eikä oikeusvaltioperiaatetta, jotka kaikki ovat minun kunnioittamia piirteitä ja sanoin vain tämän siksi, koska asia oli näin.

        En ole myöskään antisemiitti, mutta jossain määrin sionisti kriittinen, ainakin räikeimpien tapausten kohdalla, joita on paljon, mutta eivät suinkaan monet juutalaisetkaan niitä hyväksyne.

        Jos Jenkit vapauttivat puoli Eurooppaa, niin mikseivät he jo kotiudu takaisin sinne mistä ovat tulleetkin, kun jo koko Eurooppa on ollut vapaa kommunismista 20-vuotta? Näin Neuvostoliittokin teki (koko strateginen tilanne muuttui, Neuvostoliiton siirtyessä Keski-Euroopasta 1200-1400 km suoraan itään) vaikka en heitä sinänsä arvostanut vastustin sitä avoimesti ja jyrkästi, jota ihmiset katsoivat silloin hieman kieroon, kuten nyt tätä.

        Päinvastoin Yhdysvallat laajensivat jälkeen 1991, omaa intressipiiriä ja eurooppalaisuutta globaalin rappion kautta tuhotaan ja lujaa! Pahin rappeuttaja on USA vetoinen media, tai oikeastaan osa siitä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      132
      1734
    2. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      57
      1401
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      49
      1139
    4. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      79
      1010
    5. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      371
      861
    6. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      124
      729
    7. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      38
      694
    8. aa eli nyt tajuan..

      eli siis pitkä-aikainen vaikeus parisuhteen saamisesta johtuu omalta kohdaltani alhaisesta yhteiskunnallisesta asemasta.
      Sinkut
      117
      685
    9. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      17
      651
    10. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      69
      636
    Aihe