Jeesus tulee 21.5.2011

Kerrankin adventisteille hyviä uutisia:

Jeesus tulee ensi vuonna, toukokuussa, 21. päivä. Kellonaika on vielä auki, mutta ehkäpä sekin vielä selviää, mutta veikkaan päiväsaikaa USA:ssa, sillä ei kai Jeesus yöllä tulisi parhaimmalle markkina-alueelleen?

Koska USA:ssa näin uskotaan ja on oikein nettisivutkin, vakavasti otettavien todisteiden kera, niin vetää myös Bushmanninkin vakavaksi.

http://www.wecanknow.com/

Tämä se on pelin henki USA:ssa, kaiken hulluuden kehdossa ja haluaako joku lyödä kanssani vetoa siitä, että tapahtuuko tämä todisteista huolimatta, vai niiden ansiosta?

Minä lyön vetoa sen puolesta, että... en keskustele asiasta kenenkään kanssa.

Muita veikkauksia?

Mutta se on varmaa, että nuo sivubannereiden kirjan kirjoittajat ainakin rikastuvat ja sepä lienee tämänkin sivuston tarkoitus.

42

997

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sda.manager
    • x-hirvas

      tulla jo 22.10.1844 Amerikassa. Muualla sellaista ei edes ennustettu. No, USA:ssa riittää kaupallista mielikuvitusta. Pölkkypäitä ovat ne, jotka tuollaisiin hurahtavat.

      • Usko Herraan Jeesuks

        käydessäni lähes 40 vuotta sitten saarnaaja sanoi, emme tiedä näämmekö enää seuraavassa kokouksessa, koska hän ajatteli että Jeesus voi tulla vaikka ennen sitä seuraavaa kokousta.
        Näitä vuosia on kyllä kulunut kosolti.


    • ❶❽❹❹

      22.10.1844 ROBERT son of James and Isabella Wilson *

    • Fniss!

      Miksipä ei voisi tulla silloin, yhtä hyvin kuin koska tahansa muulloin?

      Muuten, syötkö koskaan hampurilaisia tai juotko cocista? Et varmaan, sillä tuolta "hulluuden kehdostahan" nekin...

      Ja muuten vielä, olitko Vietnamin sodan aikaan barrikaadeilla? Vai oletko vasta vanhemmalla iällä omaksunut kommunistisen ajattelutavan?

      • >> Miksipä ei voisi tulla silloin, yhtä hyvin kuin koska tahansa muulloin? >>

        Niinhän niitä ennustuksia on tehty, ties milloin ja ties ketkä ja aina on mennyt ennustukset jonnekin, mutta ei oikeaan.

        Nytkin taitaa olla lahkoja, jotka kertovat, että tulee pian, hyvin pian, jo on Jeesuksella jalka oven välissä ja tennari lähtötelineissä, mutta taitaa mennä sekin huijattu sukupolvi hautaan ja moni vielä sen jälkeen.

        Mutta ihminen on tyhmä eikä opi edellisen sukupolven virheistä, vaan aina saadaan uusi sukupolvi huijattua lahkoihin, että Jeesus tulee, jalka on oven välissä ja tennari lähtötelineessä. Voihan se olla, että tuo valhe lakkaa kohta myymästä missään ja sitten pitää keksiä uusia valheita.

        >>> Muuten, syötkö koskaan hampurilaisia tai juotko cocista? Et varmaan, sillä tuolta "hulluuden kehdostahan" nekin... >>>

        Kun puhun "hulluuden kehdosta", niin tarkoitan lähinnä uskonnollista hulluutta.

        Mutta voin vastata myös kysymykseesi. Cocista, pepsiä yms limsoja en juo, koska niitä ei ihmisen elimistö tarvitse. Virkistystä saan kahvista. Janoon juon vettä. Hampurilaisia syön välillä kyllä, ehkä kerran pari kuukaudessa, koska joudun matkustelemaan jonkin verran ja joskus ne ovat melkein ainoa vaihtoehto, jos on vain hetki aikaa ruokailla.

        Hampurilainen ei ole siinä mielessä huijausta, joka tulee "hulluuden kehdosta", koska sinä saat rahaa vastaan jotain, nimittäin sen hampurilaisen. Se ei ole koko ajan syötynä terveellistä ruokaa, mutta sillöin tällöin ei varmasti vaarallistakaan.

        Kun sinä menet amerikkalaiseen humpuukilahkoon, niin rahaasi vastaan sinä et saa yhtään mitään, ainoastaan tyhjiä lupauksia. Lisäksi menetät usein ystäväsi, ja saat mukavan elämän tilalle vain syyllistämistä siitä, että olet huono, etkä kelpaa ja menetät jopa mielenterveytesi.

        No onhan tuo tietenkin jotain, jota saat rahojasi vastaan, mutta hyvin harva enää ajattelee, että tuollaisesta kannattaisi erityisesti vielä maksaa.

        Saathan toki rahaasi vastaan myös erilaisia tuulesta temmattuja uhkakuvia ties mistä, joilla sinua pelotellaan, jotta olisit kuuliaisempi jäsen ja rahoittaisit lahkon toimintaa reippaammin.

        Mutta toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä, eli sitä kukin saa, mitä haluaa.

        Kovin moni ei vain enää halua sitä amerikkalaista uskonnollista humpuukia, eikä etenkään maksaa siitä.


    • Jeesus saapuu.

      Seuraavat kristilliset lehtimajanjuhla järjestetään Israelissa 23.-29.9.2010

      Syväntö on ennustanut Jeesuksen tulon tähän hetkeen.

      Leo Melleri on antanut vahvistuksen, eli ko. on Turkista lähteneestä laskentakaavasta, johon on laitettu kaksi 50 riemuvuoden juhlaa matkaan ja kas, olemme nyt Jeesuksen paluun kynnyksellä.

      Eräs Syvännön luona poikennut henkilö kertoi, että työvuorolistaa ei ole tuonjälkeen tehty.

      • Fniss!

        Tuo Syväntöhän vaikuttaa aivan suomalaiselta nimeltä.
        Tuohon ennustukseen sitten varmaan bushmannikin uskoo.


      • !!??!!

        väärässä, sekä Syväntö että Meller.


      • !!??!!

        vihanaikaa ei ole olemassakaan. Se on tahallisesti tehty eksytystulkinta Dan. 9 luvusta. Jesuiitat keksivät vastustamaan uskonpuhdistusta ja protestantit nielevät ansan ja sitä ainoana totuutena julistavat. Hyvä protestantit. Ette ole enää kristittyjä!


      • ??!!??
        !!??!! kirjoitti:

        väärässä, sekä Syväntö että Meller.

        Väärässä oli myös aikanaan Ellen G. White.
        Metsässä oikein pahemman kerran.
        Satutäti amerikoista.


      • 3.5 vuotta.
        !!??!! kirjoitti:

        vihanaikaa ei ole olemassakaan. Se on tahallisesti tehty eksytystulkinta Dan. 9 luvusta. Jesuiitat keksivät vastustamaan uskonpuhdistusta ja protestantit nielevät ansan ja sitä ainoana totuutena julistavat. Hyvä protestantit. Ette ole enää kristittyjä!

        Se on eräs hyvin edustettu näkemys herätysliikkeissä.
        Ilmeisesti se jakaantuu 3,5 3,5 = 7 vuoden jaksoon ja mitä siinä sisällä tapahtuu.

        Mutta siinäpä näemme, että raamattu on tulkittavissa monin näkemyksin, koska – niin -- tietomme on vajavaista, siinäpä vaaditaan rakkautta toisiamme kohtaan, ettei raadeltaisi.
        Ihmiset lukevat, kuuntelevat ja tekevät valintoja.
        Minkäs siihen matkalainen sanoo, kun syntyy hengellisesti johonkin herätysliikkeeseen, imee äidinmaidosta opin, niin oppi on korvienvälissä ja jostakinhan se tulkinta on tulkittuna.

        Nyt eräs tulkintamalli, jota Syväntö edustaa, saapuu eräälle merkkipaalulle, jossa hyvin arvostettu opettaja näkee tapahtumat h- hetkensä, lehtimajajuhla 2010 toteutuvana hetkenä.
        ..
        Käymämme aika on kyllä merkkeinä edustettu, Jumalan lakia ei kunnioiteta, vanhemmilleen on lapset tottelemattomia, kansa käy kansaa vastaan, ollaankin Sodoman ja Gomorran päivissä, ts. elämme Nooan ajan hetkeä, jossa eletään ilman Jumalaa. Tuossa eilen kuuntelin, että vaikkapa vapaansuuntien kirkkoedustus nuoret, helluntai ja Vaapaa srk. mennään avioon ja 5 vuotta, aivot kariutuu??!! Miksiköhän?

        hieman vielä tulkintoihin.

        On tietenkin toinenkin Jeesuksen paluun ajankohtaa esitetty näihin riemuvuosiin vedoten, Israelin itsenäistyminen, 1967 sota ja siihen riemuvuosi. ts. 50 vuotta. h- hetkeen.

        *) mm. Helluntaissa oli opetus, Israelin itsenäistyminen, 1948 sukupolven ikä 40 vuotta = paluu, eli sukupolvi laskettiin Israelin erämaavaellus vuodet ja luvatun maahan paluu. ( 4.Moos 32:10-13 Joos.14:6-15)
        Sitten on päätelty, että sukupovi aika käsiteltiin väärin, Jeesuksen tuloa ei voi ennustaa.

        Näitä sukupolviajatuksia on Aabrahamista messiaaseen 42 sukupolvea 2000 vuotta = noin 48 vuotta.
        Psalmistan suhteen ajateltiin taas 70-80 vuotta.
        Nooasta 120 vuotta, joka joidenkin mielestä on myös sukupolven ikä, jonka olen jonkun maininnassa täälläkin huomannut.
        Kreikankielen ajatuksesta kumpuaa taas, että ihmissuku ei häviä, kunnes kaikki täyttyy.

        No sanot, ettei vihan aikaa olekaan. Ehkä ei, ehkä on. Herra yksin tietää.
        Me vain tulkitsemme vajaamittaisesti sen näkemyksien mukaan, jonka ymmärrämme olevan oikein.


        Kuinka sinä tulkitset tuon ajan? Jään kuulolle.


    • sda.manager

      21.5.2011. Too soon. Adventistille.

      Mitenkäs kävisi sunnuntailaille, vainolle, vitsauksille jne?

      Eihän Jeesus yksinkertaisesti voi tulla.
      "Pysyköön temppelissään kunnes kaikki advenetistien määräämät asiat ovat tapahtuneet".
      --Adventistin määräys.

      • f11f

        Kylläpä onkin mielenkiintoinen matemaattinen propleema. Jos joku laatisi oikein kunnollisen yhtälön tai useamman, olisi jännä ratkoa mitä jää viivan päälle. Eri uskontokunnilla saattaisi olla vaikka millaisia epämurtolukuja. Ja adventistit saisivat jakojäännöksiä,kuten jäännösseurakunnan kuuluukin saada.


    • rfhdsfgheasg

      kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee kaikki kuolee

      • Oletko valmis?

        Totta, ei kuoleman viikatemies ole mennyt kenenkään ohi, kun aika on täyttynyt.

        Se tulee, se tulee sinunkin kohdallesi, et voi ostaa, etkä myydä hänen edessään.

        Tämä kuolema ei kysele sinun ikääsi, mutta onkin kyse sinun iankaikkisuusosastasi.

        Kuolema, missä on sinun otasi? Kuoleman ota on synti ja synnin voimana laki.

        Jumalan laki tulee, eli Sana tulee tuomitsemaan, myös synnin tekijän ilman sijaisuhria, Kristusta toiseen kuolemaan.

        Et voi paeta, et voi piiloutua ajatuksiasi tieteen saavutuksiin ja ihmeisiin.
        Et voi paeta huumaaviin ajatuksiisi, aineisiin tms. joka vie sinut pois Jumalasta, sillä KAIKKI KUOLEVAT, mutta Kristusessa kuolleet tehdään eläviksi, Jeesuksen paluussa, kun viimeinen pasuna soi, ja haudat avautuvat.

        Ensimmäinen ylösnousemus on vanhurskaitten ylösnousemus.

        Ken, siinä on, ei toisella kuolemalla ole osaa.

        Siinä ei katsella tämän maan suuruuksia, kuka mitäkin on, vaan sitä katsotaan, tunnetaanko sinun nimesi taivaassa ja se tunnetaan vain elämänkirjaan kirjoitetun nimen kautta.

        Synti johtaa kuolemaan, synti on JUmalan lain hylkäämistä elämästään, että se ei saa sijaa sydämestä.

        Mutta Herran omille Kristuksessa, laki pannaan sydämeen ja Pyhä Henki elää sen todeksi aikaan.

        Toivosi on Jeesus, omistatko sen armon sydämessäsi?

        Kuolemaa ei väistetä, kun se tulee, se tulee, ikää kysymättä.


      • Tottakai kaikki kuolee, Kekkonenkin vihjaisi kerran: jos minä joskus kuolen. Mutta sitten tulee se tuomio, jolta Herra koettaa säästellä ihmistä.

        Ap. t. 24:15
        ja pidän sen toivon Jumalaan, että on oleva ylösnousemus, jota nämä itsekin odottavat, sekä vanhurskasten että vääräin.

        Hepr. 9:27
        Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio,

        Jaak. 2:13
        Sillä tuomio on laupeudeton sille, joka ei ole laupeutta tehnyt; laupeudelle tuomio koituu kerskaukseksi.


      • Valmis, siis - kuink
        AnttiVKantola kirjoitti:

        Tottakai kaikki kuolee, Kekkonenkin vihjaisi kerran: jos minä joskus kuolen. Mutta sitten tulee se tuomio, jolta Herra koettaa säästellä ihmistä.

        Ap. t. 24:15
        ja pidän sen toivon Jumalaan, että on oleva ylösnousemus, jota nämä itsekin odottavat, sekä vanhurskasten että vääräin.

        Hepr. 9:27
        Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio,

        Jaak. 2:13
        Sillä tuomio on laupeudeton sille, joka ei ole laupeutta tehnyt; laupeudelle tuomio koituu kerskaukseksi.

        Eikös tunnukin ihmisen valinta mielettömälle, -ensin ! tiedetään tuomio, luetaan / kuullaan, että Jeesus ja pääsiäinen merkitsee lunastussanomaa, niin heitetään oma elämä kuitenkin ulos lunastuksesta.

        Mennään omien päätelmien rahakukkarolle ja ajatellaan, että kyllä Kallen rahat riittää viimeisellä portilla.

        Kuitenkin kello käy ja viikatemies käy takana, kenet saisi nyt niittää!

        Kuolinilmoituksista saa nähdä, kuinka jononpää lähestyy, mutta hämmästyttää, että kuinka paljon on otettu jo ennen, eli paljon nuorempia.

        Henkilökohtaisesti en astuisi askeltakaan, ellen tietäisi Lunastajani elävän,
        mutta kuinka moni astuu ajassa, jossa meidän Herra meidän Jumalamme tulee käymään kiivaudessa, ja mitä tekee? Hän tulee kostamaan isien pahat teot.
        Hän tuomitsee isät, mutta isien siemen, se voi periytyä ilman parannusta lapseen ja jopa kolmanteen polveen asti, koska opittu muisti etenee polvesta toiseen, niin hekin tämänpäivän valinnan tähden on Kiivauden Jumalan tuomion alaisena.

        Eli jo tänään [jokaisen lukijan] valinta vaikuttaa tuleviin polviisi.
        Halutko valintasi vievän lastesi tuomiolle, koska opetet Jumalan vihaamisen siemenen.

        Vai valitsetteko laupeuden, joka on siunaukseksi tuhansille.

        Sen saa sanomalla [Kyllä, Jumalalle, Kyllä Jeesukselle, Kyllä Elämälle, Kyllä Sanalle, Kyllä Jumalan tahdolle, että Hän pääsisi Pyhittämään sinut]!

        Kyllä, Kyllä sanan jälkeen ei ole tilaa, [minä sanon] kuinka sana kuuluu olla,
        vaan [Herra sanoo] Aadam, minun kätteni teko, ihminen josta sukupolvet lähtevät, tämän aadamin tulin pelastamaan, tämän aadamin kautta näkyy rakkauteni ihmislapseen. Se avain on Lunastus, Lunastushinta, jotta saisit elää ja saisit laupeuden.

        Sana mittaa sinut ja minut, me emme mittaa sanaa, koska tämän Sanan edessä käymme polvillemme ja kysymme tien suuntaa.

        Tien käyvä ei neuvo viittaa, vaan viitta neuvoo matkaajaa.

        Suurin viitta on viittojen joukossa se Sana, sitä tietä käykäämme.


    • Totuudesta...

      "Muita veikkauksia?"

      Elämäsi on melko merkityksetöntä.

      Olen valmis lyömään kanssasi vetoa tämän totuuden puolesta koko bruttovuosiansioni verran, 147.532,01 €.

      Otathan haasteen vastaan.

    • Vai tulee Jeesus 21.5.2011 - kyllä on tarkkaa bushmannin tieteellisyys, kun tuon tiesi jo vajaaa vuosi sitten.

      Minä tai kuka tahansa muukin saattaa kuolla pois ennen sitä, joten tänään on pelastuksen päivä, ei kannata siirtää Herralle antautumista 20. päivään. Sitäpaitsi Taivas saattaa aikaistaa suunnitelmaa . . .

      Ilm. 3:3
      Muista siis, mitä olet saanut ja kuullut, ja ota siitä vaari ja tee parannus. Jos et valvo, niin minä tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen.

      Ilm. 16:15
      -Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! -

    • Bushmanni on aina edellä aikaansa, mutta moni on ottanut Jeesuksen toisen tulemisen 21.05.2011 vakavasti, mm. Robert Fitzpatrick New Yorkista.

      http://www.foxnews.com/us/2011/05/14/new-york-man-spends-life-savings-ahead-21-doomsday/

      60-vuotias Robert Fitzpatrick on sijoittanut KAIKEN omaisuutensa maailmanlopun mainostamiseen. New Yorkin kaduille liimailtiin näyttäviä julisteita, joissa väitetään maailmanlopun saapuvan 21. päivä tätä kuuta. Mainoskampanja maksoi Robertille vaatimattomat 140 000 dollaria.

      Saa nähdä, että kohtaako Robert pettymyksen muutaman päivän kuluttua. USA:n itärannikon aikaa kello 18.00 21.05.2011 olemme viisaampia.

      • Valmiusaste..

        Minulle oli Jeesuksen saapuminen yllätyksellisen lähellä marraskuussa 5 päivä 2010, mutta lääkärit saivat lisäaikaa tuupattua. Sydän oli seis, kunnes se läksi käyntiin.
        Muistona 80 senttiä leikkausarpea, ts. aika paljon.

        Mutta kerron, minä olisin ollut valmis, kuten olen nytkin, oletko sinä`?.


      • kokemuksella kertoen
        Valmiusaste.. kirjoitti:

        Minulle oli Jeesuksen saapuminen yllätyksellisen lähellä marraskuussa 5 päivä 2010, mutta lääkärit saivat lisäaikaa tuupattua. Sydän oli seis, kunnes se läksi käyntiin.
        Muistona 80 senttiä leikkausarpea, ts. aika paljon.

        Mutta kerron, minä olisin ollut valmis, kuten olen nytkin, oletko sinä`?.

        Huh - ylttääkö arpi navasta otsalohkon yli takaraivoon saakka? Vai oliko skalpelli niin tylsä, että kirurgi joutui hinkkaamaan useammankin reiän raatoon?

        Minä olen ollut koko ajan valmis kuin partiolainen. Se vain ei ole selvinnyt vielä tähän mennessä, mihin pitää olla valmiina.

        Kolme kertaa läskit meinanneet jäädä silmille lopullisesti ja kertaakaan ei mitään muuta kuin tyhjää!


      • yht. 80 cm
        kokemuksella kertoen kirjoitti:

        Huh - ylttääkö arpi navasta otsalohkon yli takaraivoon saakka? Vai oliko skalpelli niin tylsä, että kirurgi joutui hinkkaamaan useammankin reiän raatoon?

        Minä olen ollut koko ajan valmis kuin partiolainen. Se vain ei ole selvinnyt vielä tähän mennessä, mihin pitää olla valmiina.

        Kolme kertaa läskit meinanneet jäädä silmille lopullisesti ja kertaakaan ei mitään muuta kuin tyhjää!

        Kolmessa osassa, lisäksi reikä letkulle ja piuholle.
        Nyt koko yläselkä teipattu, iltapäivällä ottavat ks. laput pois.
        Mutta vieläkin hengis.


    • >>> mutta lääkärit saivat lisäaikaa tuupattua. >>>

      Sellaisia ne lääkärit tuppaavat olla. Lääketiede on ihmeellistä, usein taruja ihmeellisempää.

      >> Mutta kerron, minä olisin ollut valmis, kuten olen nytkin, oletko sinä`?. >>>

      Aina valmis. Kuin lukkari sotaan. Minun maailmankuvani ei perustu valheelle, niin tulkoon koska lystää.

      • valhekuvaajat

        Tuossa totean kuitenkin, että lääketiede on monessa asiassa kupla.

        Kuplan puhaltajat on markkinatalous ja maksumiehet on potilaat.

        Tuon lääketieteen pappeus on lääkärien takkien alla ja heidän sanomansa on monesti vain markkinamiesten toistoa, ei todellista tietoa.

        Tuossa on lähiaikoina yksi suuri kuplapuhallus tulossa vaiheeseen, että todetaankin tieteen nimissä meille valehdeltu ja raskas on maksu, koska mieletön määrä ihmisiä on sairastunut ja hoidettu väärin.

        Kohdallani tämä kupla tuli esille juuri tuossa sairaalassa esiintulleessa asiassa.

        Ei meinattu tunnustaa sitä, että lääke voi olla myrkkyä, koska se olisi noussut tätä markkinataloutta lääketeollisuutta vastaan.

        Mutta tällaista se tiede on, sen nimissä puhutaan paljon, -> olettamuksia, joihin uskotaan.

        Mutta paljon on siellä harhaa ja kuluttajat alkavat huomata huijausten taakse.


    • Johan von Strauss

      Uusi antikristus syntyi v.1844 aikaan, samaan aikaan, kun EGW -niminen valeprofeetta syntyi Rva Hainesin kotona. Meedioita molemmat omalla erilaisella tavallaan.
      Samaan aikaan kun 1888 SDA:n yleiskokous päätti sinetöidä oppejaan Adventtikirkon tulevaisuuteen hyväksymällä mm. kolminaisuusopin jne...Nietcshe kirjoittaa jumalan kuolleen; ja meidän kaikkein olevan siihen syyllisiä.

      Elämä on mielenkiintoinen matka...toteaa lievästi...

      Buddhisti

    • Jussi Turuust

      Teksti kirjoitettu siis 24.8.2010...siksi se puhuu "ensi vuonna" 2011:sta...ensi lauantaina Jeesus laskeutuu taivaasta alas riemuhuutoineen?
      Samaan uskoi moni milleriläiseen liikkeeseen sittemmin adventisteihin kuuluva joukko....22.10.1844....vaan ei jeesus laskeutunutkaan maan päälle; vaan meni pastoreiden uuden teorian mukaan "kaikkein pyhimpään"...onko nyt vuoro vierailla "kaikkien pahimmassa"...?

      Sekin paikka olisi aika lähellä meitä..?

      Mene ja tiedä..?

    • m.naat.

      Yks toinen uskontokunta,hehkutti erityisen runsaasti alkaen 1972,että kyllä se on niin että
      "kun 6000 vuotta tulee täyteen Aadamin luomisesta syksyllä 1975,niin kyllä me ollaan silloin jo paratiisissa ja Harmagedon on käyty.Nyt ei kannata opiskella kuin välttämättömät ja kannattaa myydä turha omaisuus ja ruveta kolporteeraajiksi".
      Olin silloin 20v.

      • Ja minä laskeskelin, että 1948 40 tekee 1988 eli silloin Jeesus tulee.

        Nyt näyttää siltä, että melkein miljoona suomalaista kuolee nälkään, ellei Jeesus tule bushmannin lupaamana päivänä, 21.5.2011
        Suomi24otsikoi uutislinkkinsä: Ei penniäkään pienituloisille. Syystä että Katainen ei tahtoisi antaa satastakaan sijoitustoimintaa niille, jotka eivät sijoitustoimintaa hyödytä. Paitsi eteläeurooppalaisille, kuten portugalilaisille.

        http://www.suomi24.fi/?utm_source=topicstripe&utm_medium=topicstripe&utm_campaign=topicstripe#topic2

        Nyt pitää säästää tulonsiirroissa, pitää antaa niille, joilla jo on tarpeeksi, jotta he sitten liiastaan sijoittaisivat yhtiöihin ja yhtiöt saisivat talousbarometrit kukoistamaan. Kristilliseen ajatteluun se ei sovellu, vaan tulkitsevat väärässä paikassa tai väärällä tavalla Jeesuksen viisaita sanoja . . .

        Matt. 25:29
        Sillä jokaiselle, jolla on, annetaan, ja hänellä on oleva yltäkyllin;
        mutta jolla ei ole, siltä otetaan pois sekin, mikä hänellä on.

        Minun käsitykseni mukaan Jeesus tarkoittaa tuolla sitä, että ken laittaa vakan alle uskovaisuutensa eli ei mitenkään tahdo sitä jakaa muiden kanssa, sitä ei yhtäkkiä olekaan, eikä ehkä ole ollut alun alkaenkaan.

        1. Joh. 2:19
        Meistä he ovat lähteneet, mutta he eivät olleet yhtä meidän kanssamme;
        sillä jos he olisivat olleet yhtä meidän kanssamme, niin he olisivat meidän kanssamme pysyneet; mutta heissä oli tuleva ilmi, että kaikki eivät ole yhtä meidän kanssamme.

        Älkää käsittäkö väärin, en tarkoita jostain kirkosta eroamista, vaan uskosta, joka ei ollutkaan uskoa, luopumista.

        Martille toivotan siunattua kesäaikaa!


    • No one knows..

      Voisitteko jo hyvät ihmiset lopettaa nämä maailmanlopun spekuloimiset tms? ei kukaan voi tietää tulevaa joten miksi turhaa kuluttaa vähäisiä päiviämme arviointeihin ja kaikenmaailman ihme laskutoimituksiin. Voisinhan minäkin tästä keksiä vaikka mitä uskottavia laskutoimituksia juuri tähän päivään ja sanoa että loppu tulee, ja sitten kun ei tulekkaan naureskella iloisena kun sain ihmisiltä peloteltua rahat ja pian kenties alkaa ennustaa uutta maailmanloppua ja pyytää anteeksi ollessani aijemmin väärässä ja tienata lisää rahaa. Näin piiri on valmis. Herätkää ihmiset ja nauttikaa joka päivästä niin kuin se olisi viimeisenne älkääkä tuhlatko aikaanne tälläisen humpuukin ajattelemiseen.

    • 22.10.1844..

      Erikoissapatti tulossa ..?

      Moniko Adventisti on jo myynyt kaiken ja antanut omaisuuden köyhille; kuten 22.10.1844 jolloin useat ostivat taivaspaikkaa ja pettyivät ?!

    • Ei adventismille

      Miten kukaan voi olla niin lapsellinen, että kuvittelee jonkun muinaisen juutalaisen heränneen kuolleista ja palaavan maan päälle parin tuhannen vuoden kuluttua alkuperäisestä kuolemastaan? Sapattilahko on todella naurettava.

      • sulla ei ole tietoa

        Ainakin heille tämä on totta, eli kahdelle suomalaiselle.

        Paikka Etelä-Amerikan manner, eräs maa ja kaupunki.
        Asia oli tässä netissäkin kuultavana, toiselta asianosaiselta, myös lehti siitä kirjoitti.
        Olivat pankissa hakemassa nämä uskovat rahaa matkansa takia.
        Kun tuo maa, on mitä on, niin pankisisältä virkailija tilasi ryöstön ja viivetteli rahan luovutuksessa tarkoitushakuisesti.

        Kun pääsivät ulos, tuli moottoripyöräjengi ja vaativat rahat aseella uhaten.

        Tämä toinen näistä suomalaisista sai sisäisen kehoituksen paeta.

        Pakeni rahojen kanssa ja huomasi paetessaan tiiliaidassa miehenmentävän reijän. Hyppäsi pihaan ja odotti miesten poistumista. Kuului laukauksia ja pyörät lähtivät.

        Sinun kohdallasi, olisit kuollut, koska Jumala ei sinua olisi epäuskossasi auttanut, mutta todistukseksi sinulle he puhuvat nyt sinulle tapahtumassa.

        Tämä muurintaakse paennut palasi takaisin portin kautta paikalle, saaden ihmiset hämmennyksiin.

        Meinaan silminnäkijät eivät nähneet pakenemista, vaan sen, että ryöstäjät veivät tämän "paenneen'" moottoripyörän päällä mennessään.

        Ketä he sitten ampuivat, oli tämä suomalainen toinen mies, joka haavoittui aika vaikeasti. Eli loppuelämän avanteen kanssa.

        Mutta siitä ihmeellinen on tuo, että kenet pyörämiehet veivät, kun viety oli samannäköinen kuin tämä paennut mies?

        Toinen ihmeellisyys, mitä et voi selittää tieteellisesti, on tuo kivinen muuriaukko, josta tämä pakeni pihalle, meinaan siinä kohden ei ole aukkoa, ei ole ollut eikä tule ilman tekemistä, mutta pakohetkellä siihen avattiin aukko.

        ja aukko on juuri sen aikaansaannos, jonka kiellät elämästäsi.

        Mitäpä mietit, kun moottoripyöräjengi ajoi karkuun, mitä nousi heidän mieleensä, kun kyydittävä joko hävisi, tahi mitä lie tehnyt heille, sitä ei tiedetä, mutta jotain tapahtui.

        Tämä kiviaidan takana käyneen sisar, hän kävi miehensä kanssa meillä.
        Joka haavoittui, eli avanteensa kanssa, on nyt tosin kuollut.
        Kuuluu myös tuohon sukuun, mutta en selitä sitä taustaa enempää.

        Mutta vaikka sinulle tulisi kuolleetkin todistamaan, niin sinä et usko.
        Asioita tapahtuu ympärillä, mutta sinun on pelastuaksesi uskottava, ei ihmieisiin jota kyllä tapahtuu, vaan siihen saarnautettuun hullutukseen, mikä on sinun silmissäsi hullutusta.

        Arvaapa mitä sana, eli raamattu sanoo?

        Usko on hullutusta niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta Hänen omilleen se on Jumalan voima, voima jopa avaamaan kiviaidat.


    • tontto

      VMP enkä tarkoita varamiespalvelua

    • pohdittavaa vai ei?

      Nojoo. Itse en vannoisi olevani edes uskovainen tai mikään teologi, mutta kirjotan nyt vähän aiheenseen liittyvää kirjallista sekä omatulkintaista mahdollisuutta.

      Niin myös Jehovan todistajien lahkossa on ollut tälläisiä väitteitä sen alkuajalla.. nimenomaan sen ensimmäisen perustajan Charles Taze Russelin kohdalla, jossa sen kannattajat oikeen kokoontuivat odottamaan tuon hetken tapahtumista. Tälläisiä eksyttäjiä kyllä sopii kristinuskontoon niinkuin myös siitä tehtyihin väännöksiin eli lahkoihin :D Kaikki mitkä johtavat eripuraan ovat lahkolaisuutta... Ei tälläistä mielettömyyttä kannata uskoa tahi seurata. Sitä päivää kun ei ole ihmisten käsiin annettu milloin viimeinen aika täsmälleen oleva.
      Yhden vinkin on itse Jeesus antanut: se on tämä - "kun kuulette sanomia sodista ja kaikkialla on oleva maanjäristyksiä, nälänhätää, ruttoja... kun nämä merkit tapahtuvat, niin älkää peljästykö, tämä on vasta synnytystuskien alkua..." sitten hän sanoo tarkemmin lopun alusta "käyttäen vertausta hävityksen kauhistus seisomassa siinä missä sen ei tulisi"... vasta tästä hävityksen kauhistuksesta hän käyttää termiä "aika on lähellä"... Tämä on tietysti niille, jotka uskovat Jeesuksen profeetallisuutta. Muut eivät tästä tietenkään hyödy.

      Näistä lopunajan ennustajista pari sanaa... Niistä käytetään nimeä viettelijät... valheprofeetat tai vääriä profeettoja, joiden todellisuutta tulisi koetella...
      "2 Tess 2:3. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
      4. tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala."

      Ilmestyskirjassa näistä tapahtumista maalaillaan jo tekstiltään pelottavan oloisia visioita ja vertauksia. Muistakaa, että näythän tulee aina tulkita. Ne eivät ole konkreettisesti täsmälleen näin tapahtuvia vaan ne vaativat tulkintaa ja ymmärrystä. Nämä ovat hyvin vaikeaselkoisia näkyjä, mutta ymmärtäisin, että nämä liittyvät siihen termiin, jota Jeesus käytti nimellä "hävityksen kauhistus".... Siellä puhutaan pedosta ja lohikäärmeestä. No ei ihme, että ilmestyskirja on monien elokuvien kohteena.

      Tämä on minun tulkintani. Älkää uskoko minun tulkintaani se voi olla väärä! Huom. Näin ymmärtäisin... kun antikristus tulee uskottavasti vallanliekeissä eksyttäen ihmiset ympäri maailman, ja ihmiset seuraavat sitä tvstä ja eri medioista... seuraavat sen tekemiä ihmeitä, sen luomaa petoa.. tämä on politiikkaa, tämä on kuninkuutta.. tämä on valtiollisuutta. mitä tahansa.. Hän tekee tekoja, joiden varjolla hän Julistaa olevansa Jumala. Eli hänellä on valta käsissään tehdä mitä vain. Hän on luonut suurta ja kunnioitettavaa.. Hän on luonut pedon, jota maa ympäriinsä palvoo ja pelkää ja kysyy "kuka voi sotia petoa vastaan", onko se sotakoneistoa, onko se robotti, onko se geenimutaatio onko se suuri ja mahtava valtio, jonka kuninkaan istuimelle vallanliekeissä oleva istuu? Se on yleensä totuttua suurempi todellisuus, mitä se on ? voin vain kysyä... jokatapauksessa, silloin hetki on lähellä. Käsittääkseni..

      "18. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

      En vanno mitään. En ainakaa omien juttujen paikkansapitävyyttä !
      Mutta kuka voi vannoa edes raamatun nimeen. Ei mielestäni kukaan. Toki sitä asioita miettiä voi !

    • Jeesus itse sani, että Hänen tulemuksensa päivä ja hetki on niin salainen, ettei siitä tiedä yksikään ihminen, ei edes Jeesus, Jumalan Poikakaan, vaan ainoastaan Isä.

      Minä en ainakaan usko ihmisten ilmoittamiin aikoihin maailmanlopun suhteen.

      • >>>Jeesus itse sani, että Hänen tulemuksensa päivä ja hetki on niin salainen, ettei siitä tiedä yksikään ihminen, ei edes Jeesus, Jumalan Poikakaan, vaan ainoastaan Isä. Minä en ainakaan usko ihmisten ilmoittamiin aikoihin maailmanlopun suhteen>>>

        No eipäs kannata adventistienkaan tulkintohin mennä uskomaan näissä asioissa. Adventistitkin erehtyneet pahemman kerran muuttaen sittemmin tulkintojaan. Olen samaa mieltä Sirkan kanssa, ettei pitäisi koskaan mennä lyömään mitään aikoja lukkoon. Kaikki on mahdollista tällä telluksella. Ei meidän pidä miettiä liikaa sellaisista asioista jotka menee mutuilemiseksi.
        Tärkeintä on jokaisen päivänä elää hyvää elämää ja loppu ei ole meidän käsisämme. Nautitaan elämän lahjasta:)


      • 1234567...

        Sirkka-iita..

        Elämme viimeisten vitsauksien aikaa, jotka seuraavat toinen toistaan.

        Ennen Jeesuksen takaistuloa on vainon aika joka tulee pedon taholta, kun peto saa vallan ja voiman vähäksi aikaa.

        Lutheri myös tunnisti pedon antikristuksen paavin, joka Jumalan käskyi wastaan räyskyi.
        Sapattia vastaan onkin räyskytty ja tehty sunnuntaista pyhäpäivä syrjäyttämään sapatti. Näinollen sunnuntai on pedonmerkki.

        Sapatti on Jumalan merkki.


    • Adventisti

      Utulila...

      En usko minäkään mihinkään päivämääriin, enkä usko sitäkään väärennettyä Raamatun kohtaa, että ihminen voisi jouduttaa Jeesuksen tulemista.

      Useiden kirkkokuntien saarnoissa olen kuullut tästä Pietarin kirjeestä 2.Piet.3:12. saarnattavan. Teidän jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista jne...

      Raamattu v.1903. 2.Piet.3:12. Niin että odotatte ja ikävöitsette Jumalan päivän tulemista jne...

      Jumala on määrännyt ja säätänyt sen päivän jona Hän on tuomitseva maailman vanhurskaudessaan.

      • Hyvä että et ota vastaan kaikkea nielemättä. Samoilla linjoilla. Asiat eivät ole aina niin yksiselitteisiä, kokonaisuus aina ennemmin hakusessa :)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut Evita Enni Bettiina Kolmosen 3 vuoden ja 2 kuukauden mittaiseen

      23-vuotias Kolmonen suunnitteli aseellista iskua Isonkyrön yläkouluun. Hän muutti mielensä viime hetkellä. Koulusurmaa K
      Maailman menoa
      147
      3050
    2. Suojatiellä ei tarvitse kiittää!!

      Suomen liikennesääntöihin kuuluu että jalankulkija suojatiellä on ykkönen ja auto ym.ajoneuvo kakkonen.Ärsyttävää kun ny
      Maailman menoa
      159
      2317
    3. Rasistinen ääripersu iski Oululssa taas

      Jo toinen veitsihyökkäys Oulun Valkeassa: viitteitä, että teko olisi kopio edellisestä viikosta, sanoo poliisi. Kauppak
      Maailman menoa
      479
      2143
    4. Nainen, tilanne on sellainen

      kovin erikoinen, ja sellainen, etten sitä tänne voi kirjoittaa. Mutta voin sanoa olevani kiperässä tilanteessa, tilantee
      Ikävä
      127
      2054
    5. En usko että nainen meidän suhteesta

      Olisi tullut mitään. Kumpikin olisi ollut koko ajan mustasukkainen, kateellinen ja katkera jostain. Volatile combination
      Ikävä
      63
      1059
    6. Paula Koivuniemi täyttää tänään 77 vuotta! Sydämelliset onnittelut!

      Paula Koivuniemi on yksi Suomen iskelmätaivaan legendaarisimmista tähdistä. Laulajatar on ollut suomalaisten kestosuosik
      Suomalaiset julkkikset
      24
      1049
    7. Tollanen supernainen oot...

      Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
      Ikävä
      88
      995
    8. Miten pitkään olet kirjoittanut

      omalle kaivatulle ?
      Ikävä
      79
      961
    9. Vielä näistä Oulun puukotuksista.

      Nyt on kovasti julkisuudessa esillä nämä kaksi Oulussa tapahtunutta rasistisin motiivein tehtyä puukotusta, jotka minist
      Maailman menoa
      181
      916
    10. Rita Niemi-Manninen kuittailee Aki-rakkaalleen Selviytyjät-osallistumisesta: "Akihan ei..."

      Pärjääköhän Rita paremmin viidakossa kuin Aki-rakas pohjolassa…?!? Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/rita-niemi
      Suomalaiset julkkikset
      12
      875
    Aihe