Suomen itsenäinen ulko-ja turvallisuuspolitiikka suhteessa USA:n

Itsenäisestä ulko- ja turvallisuuspolitiikanteosta tässä Nato kiistassa on kyse ja se on asian ydin.

Natomieliset on sitä mieltä, että on mennyt ja menkööt loputkin vallasta Yhdysvaltoihin, me sitten leikimme omaa parlamenttipeliä täällä Suomessa, emmekä puutu suuriin kysymyksiin ja jos on tarvis niin HS ja MTV3 voitelee mielikuva uutisoineillaan kansan sokeaksi, kun on sokea sokeana pysytään, kun tullaan vieraanvallan orjiksi orjina pysytään. Eli meistä tehdään jonkinlaisia hylkiöinä tai ali-ihmisinä, merkkinä siitä oman maan EU-passi, kun ei ole USA:n Kansalaisuutta tai sitten hätätilanteessa edes brittien, kanadan tai Israelin kansalaisuutta.

Kansalaisuus takaa äänioikeuden ja ihmisarvon silloin, kuin asioista päätetään. Euroopalla ja eri Euroopan mailla ei ole todellisia takeita harjoittaa itsenäistä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa, koska maanosalla omat sotavoimat lepäävät ulkopuolisen tuen varassa ja liiaksi integroituneena Natoineen US-armeijaan.

Eurooppa on Natoon integroitu ja Natoa johtaa todellisuudessa Yhdysvaltain presidentti hallituksineen ja on suoranaisia US-hallituksen joukkoja.

Kyllä se juoppo britti jalkapallo fani uskoo kaiken itsenäisyydestänsä. On todellista kansallista itsenäisyyttä ja kuvitteellista itsenäisyyttä ja se joka hallitsee ei haluakkaan murtaa peiliä uhrin illuusiosta omasta vapaudestaan. Suomi tässä ei ole niin pitkällä, kuin Eesti tai ihan mikä vaan Natomaa, paitsi USA pelaa ainoana jäsenenä omaan pussiin, brittien ja kanadalaisten "vain hieman" näykkivän pussin suuaukosta nokalla sisään.

Good Save The Queen.

-masson

PS Ryssät, angloamerikkalaiset ja anglosaksit sopivat salaa ja yhdessä Euroopan kohtalosta jälleen, annammeko sen kaiken tapahtua jälleen?

http://www.saulmasson.org

2

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koroljov

      "Natomieliset on sitä mieltä, että on mennyt ja menkööt loputkin vallasta Yhdysvaltoihin, me sitten leikimme omaa parlamenttipeliä täällä Suomessa, emmekä puutu suuriin kysymyksiin ja jos on tarvis niin HS ja MTV3 voitelee mielikuva uutisoineillaan kansan sokeaksi, kun on sokea sokeana pysytään, kun tullaan vieraanvallan orjiksi orjina pysytään."

      Suomi ei enää ole suvereeni valtio vaan ainoastaan EU-liittovaltion autonominen provinssi, mutta Suomen alueella ei sentään vielä ole vieraan vallan miehitysjoukkoja - ei ole ollut sitten Porkkalan tukikohdan palauttamisen v. 1956. Länsimieliset tahot tahtoisivat tehdä Suomesta Naton sillanpääaseman Pietarin edustalle täydentämään Viron kanssa Venäjää piirittävää Nato-rengasta. Tällainen vaaranalainen asema ei tietenkään ole Suomen edun mukainen. Mutta merkittävälle osalle Suomen poliittisesta eliitistä Suomen kansalliset edut ovat muuttuneet verrattain yhdentekeväksi asiaksi.

      • ... olisi aika herätä, tai jäävät lehdet ostamatta ja ohjelmat katsomatta.

        Kun poliittiset toimittajat terävöittävät kyniään kilpaa, alkaa kansakin harkitsemaan ja vaihtamaan äänestettävää ehdokasta, kun ehdokkaitakin voi tulla uusia. Joita Suomen politiikassa ei vielä tunneta. Tarvetta nimittäin on.

        Jos sitä ei tee tästäkään huolimatta poliittiset toimittajat, on meillä aina olemassa nämä foorumit, joita ei sovi aliarvioida.
        Kaikki kolme suurta ovat kuin kuiviin rutistetut sitruunat ja paikka roskiksen kautta tunkiolle. Ne ovat olleet jokainen liian kauan vallassa ja ei edes se niidenkään elämä voi olla ikuista.

        -masson

        http://www.saulmasson.org


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      345
      4088
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      278
      2307
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      129
      1650
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      97
      1431
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1403
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1267
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1238
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      54
      1110
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1074
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      343
      1006
    Aihe