Uusi tosi-tv -formaatti

seksi, viina

Seksiä, viinaa ja nuoria kauniita ihmisiä. Tehkää nyt uusi tosi-tv formaatti, jossa haalitaan yhteen nuoria kauniita ihmisiä, ja tarjotaan heille ilmaista viinaa ja siistit puitteet, sekä pyydetään lupa kuvata kaikki tapahtumat. Sadat, ellei tuhannet nuoret ovat valmiita partyihin jossa viina virtaa ja seksiä on tarjolla. Tämän kun laittaa purkkiin ja tarjoaa tv:n ja netin kautta tosi-tv:nä, niin katsojia löytyy takuulla.

3

483

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BB on tylsä

      ehkä tässä viitataan Jersey Shoreen ja siitä kopioituun Kungarna av Tylösandiin, jotka tarjoavat erittäin viihdyttävää viinanhuuruista sekoilua. Taitaa olla vain ajan kysymys, milloin kyseinen formaatti tuodaan Suomeenkin.

    • CatjaCoo

      ei kukaan täyspäinen katsoisi tuollaista ohjelmaa. En minä ainakaan, elämästä löytyy paljon mukavampaakin tekemistä tai kehittävämpää.....

      • tosi-teeveilijä

        Niin noh...eipä tuo enää kovin omaperäinen formaatti ole. Jenkeissä ja briteissä on joitain tuollaisia tai tuontyyppisiä tositv-ohjelmia. Suomessahan oli joskus 2000-luvun alussa hetken aikaa kolmosella brittiläinen tositv-sarja nimeltään Vetelehtijät. (Suomennettu siksi) Siinä brittinuoret bailasivat ja örvelsivätkin kännissä, Ibizalla muistaakseni. Niin ja voihan Big Brotherissa tapahtua vaikka mitä. (Seksiä, viinaa ja kauniitakin ihmisiä suljetussa tilassa jne.) No koosteissa ei toki kaikkea näe, mutta jos hankkii 24/7:kan, niin hyvässä lykyssä.

        Nykyään on jo aika hankala keksiä uusia tositv-formaatteja joita ei jo olisi. Siis laillisia ja moraaliltaan kestäviä. Kohta ei kai puutu kuin se, että kilpailijoita valitaan oikeasti kidutettaviksi johonkin Iranin tai Kiinan vankilaan. Se joka kestää pisimpään tai järjissään siellä 39 päivää, voittaa millin. Nimi vois olla vaikka Riutujat. (No tietty epärealistista toteutua, enkä kyllä sitä toivokkaan. Ellei sitten joku maa ala tekemään tällaista sarjaa esim. vangeilla tai pidätetyillä)

        Tai sitten valitaan oikeasti mieleltään vakavasti sairaita mielisairaalan suljetulle osastolle, ja se joka paranee ensin voittaa palkinnon. Taikka sitten terveitä ihmisiä laitetaan sinne oikeiden potilaiden sekaan, ja kansa äänestää viikottain tekstareilla ketkä heistä on kilpailijoita. Jos vähintään 70 % äänistä osuu kilpailijan kohdalle, hän vapautuu aina pois laitoksesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2813
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1954
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1806
    6. 157
      1795
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe