Morsius matka

Nesteen letku

Turvatarkastus kesti kauan, mutta lopulta Muuan mies pääsi lähtövalmiiseen koneeseen. Vessa lupaa hän ei saanut, sillä Pirkkalassa ei ollut sillä hetkellä putkimiehiä paikalla. Kone lähti 45 minuuttia myöhässä, joten Muuan mies sai koko koneellisen katseita osakseen luullen niitä ihailuksi ja hän nyökkikin puoleen ja toiseen niin, että pää vispasi kymmenen minuuttia kun hän oli asettautunut viimeiselle penkkiriville.Kyseli siinä jo Muuan mies lentoemänniltä menyä josko sieltä löytyisi muikku-fileitä ja grillimakkaraa hitaasti kypsytettynä, siihen emojen katsellessa miestä nopealla vilkaisulla. Yritti mies vessaankin, mutta lentoemot olivat saaneet tullimiehiltä salaisen lähtöselvityksen, oli lentoturvallisuusriski päästää Muuan mies vessaan pökönsä kanssa.

Lento oli nopea ja kivuton. Ja kun matkatavaraa oli vain olkalaukku, hän pääsi läpi nopeasti. Hallissa muuan mies oli hukassa. Itse asiassa hän ei ollut käynyt Salpausseutuja pidemmällä koskaan. Eikä Muuan miehen krapulainen ulkomuoto antanut aihetta kenenkään tehdä tuttavuutta. Sentään joku siivooja meni siinä kärryineen paidan rinnuksessa lukien Viro-Service, johon Muuan mies päräytti että perkele nuokin tunkevat jo jokaiseen kaupunkiin. Kysyi kuitenkin naiselta osaako tämä tavuakaan suomea vai näytelläänkö keskisormella. Nainen puraisi vastauksena muutaman perkkeleen suomi porosta ja pultsarista.Siihen Muuan mies, että horo voisi olla hiljaa ja kumartaa, että jos horo putsaisi hänen lenkkarinsa nyt ensi alkuun.

Muuan mies ei ymmärtänyt mitä tapahtui? Hyvin vino-otsainen nyrkkeilijä Valujevin näköinen ja kokoinen ja painoinen korsto ilmestyi paikalle ja ei ehtinyt Muuan miehen tossut sutia kun hän oli ilmassa, läpi hallin ja lentänyt aseman edustan ruusupusikkoon. Tässä vaiheessa puolet hänen pitkästä köntsästään oli tullut housuun. Kömmittyään sieltä ylös, hän tavasi aseman nimen: Riika. Se saattanan pirkkamummo oli kuullut väärin, päätteli mies.

Mutta rahaa oli. Siis kaupunkiin etsimään hotellia. Riikassahan niiden piti oleman halpoja ja saattaisi löytyä jopa seitsemän tähden hotelli, päätteli Muuan mies. Ja niin hän suunnisti keskustaan. Torilla olikin menossa tapahtuma, itse pormestarin näköinen mies piti puhetta turismista mainiten sekaan suomalaisia sanoja, joten oitis Muuan mies lyöttäytyi puhujan viereen, löi nyrkillä rintaansa ja sanoi olevansa suomalainen sekä tuntevansa jopa Kalle Vatserin, tunsikos pormestari sellaista. Sanoi puhuja tuntevansa suomen kielen ja Kalevin. Kalev oli tunnettu suklaantekijä Virossa. Siitäkös innostui Muuan mies. Kallekin teki suklaata ja makeisia ja kuuluisaa ranskanleipää ja reissumiestä. Tässä vaiheessa pormestari äkkäsi, oliko muuan mies aito sininen poro?

Sovittiin treffit illaksi. Sitä ennen Muuan mies löysi korkeintaan yhden tähden hotellin ja sai huoneen maatason alapuolelta joka oli ollut ennen todennäköisesti pannuhuoneen halkovaja. Ei maksanut paljon. Baarikaappi tyhjäksi, risainen olkalaukku sängyn alle ja baanalle. Pormestari odottikin torilla ja hänen kuljettajansa avasi Ladan ovet ja matkaan. Kautta rantain antoi pormestari ymmärtää, että erikoiseen paikkaan oltiin matkalla ja ei ollut suotuisaa, että mentiin paraatiovista. Niinpä Lada pysähtyikin yhden kujan jälkeen takaoville ja pormestari huikattuaan tunnussanan horo-soo oviluukkuun, he pääsivät sisään.

Olipa pramea ravintola ja strippariluola mihin he päätyivät ja ohjelma alkoikin välittömästi. Heille kannettiin juomaa ja puristeli pormestari tuttavallisesti Muuatta miestä molemmista reisistä, taputteli ja tanssahteli istualtaan ja pian pienen areenan valtasi lauma strippareita, jotka aloittivat "söyn". Ensi jakson jälkeen he piirittivät pormestarin pöydän ja vinkkasi päällikkö silmää, että nämä kaikki olivat hänen lähiystäviään, että sopi Muuan miehen valita. Huh huh. Naiset olivatkin toinen toistaan somempia, joten Muuan mies pisti silmät kiinni ja lorusi enten tentten teelika mentten... ja osoitti sokkona sormellaan. Ping. Siinä myös soma nainen joka ojensi keimailevasti kätösensä ja saatteli Muuan miehen takahuoneeseen. Raastaen kävi nainen Muuan miehen kimppuun riisuen vaatteita ja samalla vähennellen omiaan ja osui siinä Muuan miehen käsivarsi naisen jalkoväliin ja toisenkin kerran jalko...perkkele oliko siellä halko! karjahti Muuan mies.
- Kaikillahan meillä on, ei täällä ole naisia, kusersi transu suomeksi.

0

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        27
        1898
      2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

        Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        134
        1883
      3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        23
        1838
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        85
        1630
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        60
        1442
      6. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        20
        1256
      7. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        37
        1153
      8. Avaa sydämesi mulle

        ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
        Ikävä
        38
        1150
      9. Söpö lutunen oot

        Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
        Ikävä
        11
        1148
      10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        10
        1127
      Aihe