Tenholan vaari löytää morsion!

shellin.asiakas

Elämässään ikiepäonnistunut Tenholan vaari, joka oli nettiyhteisöjen ei lievästikään sanoen pahimpia kiusanhenkiä, paljasti edunvalvojalleen, että nyt loppui perunoiden ainainen pohjaan keittäminen, hän etsisi oikean vaimon, ja samaa mieltä oli kodinhoito kaavittuaan päivittäin vaarin ainoaa mustaa kattilaa, eikä Tenholan vaari ollut muutenkaan talousihme; kuivuneet mönjäiset astiat olivat ainainen sääntö, ei edes poikkeus.

Ilahtui sossukin lupaamalla matka-avustusta Tenhon ilmoittaessa rehvakkaasti että pitkän tutkiskelun jälkeen Viro olisi paikka mistä Ludmilla löytyisi! Suomi24 portaalikin tiesi sen. Kehui Tenhola, että akka tulee rajan takaa, suomalaista hän ei huoli. Ei sen puoleen, tiesi koko kylä, ettei suomessa ollut niin elämäänsä kyllästynyttä naista joka olisi Tenholan huolinut.

Totta puhuen Tenholan vaarilla oli vieläkin ns. ykköspesä kokematta. Kyläjuorut olivat kyllä kertoneet Tenholalla olleen kakkospesämäisiä kiusauksia samaan sukupuoleen.
Silmät kateudesta virtsan keltaisina oli Tenholan vaari selaillut Hevosmiesten lehteä, missä kerran oli näytetty aito akti orin ja tamman välillä. Kuinka oli ollut valtava orin aisa sitä Tenholan vaarin haaveillessa housuihinsa, siellä yhä ollen pyykkipojan kokoinen ja paksuinen vipsake. Eläinseksiä ja kaikki takaapäin.

Pääsi Tenholan vaari laivaan kun enimpiä tullimuodollisuuksia ei ollut. Viro oli jo EU (eukko ulkomailta) maa. Pika-alus kiidätti Tenholaa yli allokoiden ja aaltojen pohjassakin rynkyttäen niin, että mies tunsi kummaa poltetta pussihousujen puntissa. Olihan vaari pukeutunut viimeisen päälle. Punainen lippis jossa logo Tenholan TB, vaalea flanelipaita jonka päällä henkselit pitivät pystyssä pussihousuja joiden lahkeiden päälle vedetyt pölyiset puolivarsi saappaat täydensivät asun. Sarkatakki oli vaarin käsivarrella kuin maailman miehellä konsanaan.

Lopulta lievät aaltokurat housuissa hän oli Tallink Sadamas, otti alleen mustanpörssin Takson, muisteli takso sanan olevan ”takso mykket” eli kiitos paljon auto, ja kun kuskikin oli KGB:n jämä Viron talouselämään, osasi suomea murtaen. Esitti Tenholan vaari toiveensa vaimosta. KGB oli hengessä mukana, tottakai vaimo löytyisi sinulle, reilu ja rehellinen suomalainen mies, hän auttaisi! Ja niin pyöritti KGB:n mies Taksoa sadan euron edestä ympäri Tallinnaa ja palautti vaarin sataman kulmille lähimpään punaisten hehkulamppujen taloon.

Vaarin otti vastaan domino Big-Bertta katsellen säälivästi suomihuuhaan lahjattomuutta maailmalle. Ymmärsi hyvin Tenholan tarpeet vaikka naurahtikin miehen kehuille eläimellisestä yhtyvyydestä ja rajusta roiskimisesta, katsahtaen vaarin vinoon naamaan ettei siitä roiskita muuta kuin räkää saappaiden kärjille. Bertta pyysi mister Tenholan istua, panohuoneeen saattaminen toimenpidettä varten kestäisi hieman, sillä aikaa mister voisi selata roiskinta lehtiä. Otti vaari telineestä Roiskis-ruiskis lehden ja avasi sen ennakkoluuloisesti ja vain taivas oli kattona Tenholan silmille!
Elämänsä ensimmäistä kertaa hän näki aidon kuvan heteroseksuaalisesta kohtaamisesta lähetyssaarnaaja asennossa. Tuollaistako se olikin? Kauheaa. Mutta kiihottavaa. Sitä hän ei halunnut tehdä missään nimessä madam Bertan kanssa. Bertta oli ainakin 180 kg. Hän hintelä 69 kg.

Tuli Bertta takaisin sanoen toiveiden toteutuneen, otti Tenholaa kädestä ja saatteli hämärään huoneeseen, punaiseksi valaistuun ja siinä keskellä huonetta oli Tenholan vaarin morsio puettuna valkoiseen hääpukuun ja morsiushuntuun. Opasti Bertta Tenholan morsiuksen taakse, laittoi lisää valoa ja poistui huoneesta.
Nyt vaari näki menun, kyltin morsionsa edessä jalustalla:
- Kärssän alle 300 eurros.
- Sapparon alle 200 eurros.
- Lähhetyssaarnaaja 100 eurros.
Samassa kuului morsiushunnun alta kolme kertaa röh röh ja Tenholan silmiin kuvastui ainakin 150 kiloinen Emakko. Tunsi Tenhola pienen lämmön aallon kulkevan lävitseen...

Aikaa kului ja Bertta saapui katsomaan joko homma oli hoidettu?
- No soomi mees mitä sinä haluta?
- Lähetyssaarnaajan oisin ottanu mut en saa tota sikaa selälleen, vaikersi Tenhola.

4

306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • visakinnas

      Siinä sitä stooria kerrakseen :))))

    • visukinttu-tre

      -No, tuo ei ollut hassumpaa luettavaa,-)) Kävin just pari viikkoo sitten Tallinnassa ja tutulta kuulosti...

      • visakinnas

        Yleensä minulta menee muisti matkalla ;)) yliannostus kun muija ei oo vahtimassa..


      • visukinttu-tre
        visakinnas kirjoitti:

        Yleensä minulta menee muisti matkalla ;)) yliannostus kun muija ei oo vahtimassa..

        -Heh, ei tuo oo tuntematonta mullekkaan, mutta viime reissun otin varovaisesti, enkä hukannut edes niitä tuliaisia, kuten kerran 10 vuotta sitten kävi... Reissu oli täysi kymppi,,, hmmm, kerrankin...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe