Miksi Mooseksen laki julistettiin KARUSSA AUTIOMAASSA?

Pastori?

Tämän pitäisi auttaa avamaan niiden silmät, jotka laista vain pelkkiä murhakäskyjä löytävät - maa oli eloton ja kuiva, eikä ihmiskuntaa vielä tuolloin oltu opetettu "armon teille".

Jeesus kirjoituksiin kaikkein suurimman vaatimuksen teki, kun armon ottamisesta vaati mukaan tuomioissa. SE Israel Ei ollut niin eloton aavikko, ympäristöltään, ja Jeesuksella oli kuva mielessään suorastaan paratiisista.

"Joka ei itse tuomitse, saa tuomiosta riemuvoiton!"(joku apostoleita tiesi täsmentää Jeesuksen opetusta).
Armottomuudessa on katkeruus siitä, että joku on tuominnut sinua, ja aiheuttanut sillä PAHAA OLOA.
Siis armottomuudessa on kyse katkerasta KOSTOSTA, ja se on SOKEA, koska ei sokea armottomuus TIEDÄ, onko jonkin pahan teon sinulle tehnyt kuitenkaan tuominnut vastaavasta muita. Ihan umpisokeita EI KAIKKI ARMOTTOMATKAAN ole armon laille, vaan tekevät kostaessaan jonkinlaista psykoanalyysiä siitä, onko armottomuuden kohde sovelias suoranaiselle verikostolle tai "armomurhalle". Armomurha on pirullinen nimitys armottomuudelle, koska ei tarjota ihmiselle Jumalallista parantamista ehdoitta, muttei tietenkään voida vaatia henkilöä parantumaan, jos Hän ei itse siihen yhtään usko.

Itse nykyinen yhteiskuntamme kyllä edelleenkin surmaa, ja siitä vastaavat sairaalat - niin järkyttävää kuin se onkin. Myös vankiloissa voidaan epätoivottuja vankeja pistää väkivaltaisten vankien kanssa tekemisiin, ja sekin on yhtä yleistä -luulisin...

Mutta siitä autiomaasta: Siellä ei ollut vihreää paljonkaan, siis tietoisuus SEKSUAALISTEN(6) suuntaumusten moninaisuudesta oli suurimmaksi osaksi TUOLLOIN vielä tuntematon, ja oli ymmärrettävää, että HOMOUTTA ei hyväksytty, koska se olisi ajanut ihmiskunnan ennenaikaiseen sukupuuttoon, jostain transuilusta ja kuohinnasta puhumattakaan. Nykyään pikemmin väestönkasvun hillitsemiseen tarvitaan HOMOUTTA, joskin he ovat aika pirullisella tavalla usein murtuvaisia biiseksuaaleiksi, ja tällöin voi tulla jonklaisia äpärälapsia, ellei kaikkia biseksuaalisten ajatteluita ole riittävästi kartoitettu, eli MILLAISEN LAPSEN HALUSIVAT! Kaikki epätoivotut lapset pitäisi estää, mutta jos sellainen on kuitenkin terve, ei pitiäsi laste ikuissti piinata sillä ajatuksella, vaan antaa rakkuttaan hänelle, mikä on yhtä suuri vaatimus kuin se armollisuus lailla tuomitessa. Abortissa ei ole kysymys muusta, kuin Jumalan aloittaman luomistyön ihmismäisestä katkaisusta: LAPSESTA OLISI VOINUT TULLA RIITTÄVÄN TERVE, ja näin on kyse jonkinlaisesta "murhan puolikkaasta".Vaikka lapsella olisi joku vajavuus, pitäisi antaa lapsen itse päätää, haluaako elää vai onko niin heikko, että kuolee jo lapsena pois.

Itse en masturbointia samaistasi ihan edes ehkäisyseksiin, koska siinä tyydytään "pienempään" suhteeseen, eikä aiheuteta niin verisiä tunnekuohuja, kuin tuollaisissa usein "pettämis"-tapauksissa todemmissa tapauksssa. Ihminen saa vakavaia vammoja niin järkeensä ja sydämeensä eli sieluunsa, kun ihminen pettää, sillä hän on rikkonut silloin Mooseksen lain. Myöhmmät profeetat, ja jopa Israelin poika Juuda tosin hyväksyivät porttojen käytön, jos runkkaus tuntuu liian olemattomalta. Ne naiset ovat sen ammattilaisia, joskin tekevät pahan synnin, jos ehkäisemättä lapsensa sitten abortoivat, mitä on ollut paljonkin porttojen keskuudessa, kun luulevat, että kannattaa vetää ja ottaa "paljaasta".

Mutta Mooseksen lain antamisympäristö oli, että piti tehdä HIVENEN ERIKANSA kuin Isralista kuin Egyptistä, joka on patsaiden ja kuvain ja tähtikuvuiuden ja avaruuden humanoidien palvojayhteiskunta. Egyptiläisyyttä on vielä paljon olemassa, joskin hivenen pienempään MASSAAN onneksi tyydytään, kuin vanhan ajan SUURISSA patsaissa, kun tehdään monitori-, TV- ja lehtikuvia. Autot ja muut kulkuvälineet ovat käytännöllisempiä kuin patsaat, ja niillä voi olla jotain vetovomaa ihmiseen, ja tarve olla hyvin hoidettu, niinkuin kaikella omaisuudellamme ylipäänsä.

Tietokone on JÄRJEN näyttämö, kuinka peruslogiikalla ja bittisoovalla, ja muutamalla värikuvia ja ääniä tuotavalla laitteella saadaan ihmeellisiä kuva-illuusioita. Senkin ja näidenkin tekemisen Mooses aikoinaan kielsi, siellä synkeässä AUTIOMAASSAAN! Mutta kirjoittamista ei tainnut suoranaisesti kieltää, ja sehän oli kai ainut asia, mikä Israelilla oli kehittyneemoää kuin hallitsijakansallaan Egyptillä.

Jumala, Taivaan JUMALA, valitsi Israelin ja tämänkalaitaisn HENGEN TUOTANNON! Mutta hengen sanojen pitäisi liittyä enemmän siihen, kuinka RAKENNETAAN ja TEHDÄÄN asioita, vaikkapa vain tunteita, kuin pelkkää älyllistä hybristä pönkittämään. Valitettavasti ITSE en sitä vielä oikein osaa olla liiian vähän painottamatta.

1

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aukino

      Niin, kun tämä "Pastori?" halusi ehkä tuomita muita, niin tuomittakoon nämä:
      http://personal.inet.fi/koulu/karppi/

      Siellä on linkkejä pastoreille sopiviin teksteihin:
      http://personal.inet.fi/koulu/karppi/kirjoja.html
      http://personal.inet.fi/koulu/karppi/omat_tekstit.html

      Mitäpä mieltä luulette "Pastori?":n olevan näistä ja mitä mieltä SINÄ?

      Ihan halvalla voi tehdä kotisivut, mutta vaikeaa se on, grafiikan tekeminen, ilman pientäkin net-editoria.
      Sonera laskuttaa kai noin kympin kuussa ja nuo samat sivut on myös mbnetissä, tilaushinnalla:
      http://koti.mbnet.fi/akivka

      "eii, ei skitsoilua nyt..."
      "ja lääkkeet sun pitää ottaa... MEE HOITOON!"
      "ei liity mitenkään ryhmän aiheeseen..."

      Tuolle tasolle on jäänyt suurin osa vastauksista tällä sfnetissä minulle ja varmaan monelle muullekin! NOSTAKAA TASOANNE! TEHKÄÄ PARANNUS, kuten Pastori varmaan sanoisi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      86
      4559
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3978
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2531
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      197
      1555
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1253
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1065
    Aihe