Tarina

ArkkuAntti

Kello on jo yli puolenyön ja Naantalissa on huudettu rauha nukkuville...taivaalla loistaa puolikuu. Raahaan matka-arkkuani (70cm/50cm,hakaristikuvioitu) kohti satama-allasta, tarkoitukseni on tehdä isänmaallinen ennätyskoe...aion upottautua numerolukittuun arkkuun ja päästä arkusta ulos ja ylös pintaan ennenkuin happi loppuu.

Mukanani ennätyskokeessa, joka muuten on vanhan liiton miesten ikivanha vedonlyönnin kohde, on vara-avain ja kännykkä, johon on tallennettu tärkeimpien isänmaallisten puhelinnumerot: Oulun Gayleiter, Pekka Siitoksen vampyyriolomuoto, AGV:n johtaja ja monet muut vastaavat hätäkutsuuni, jollen saa arkkua auki ajoissa.

Arkku on nyt altaan reunalla, käperryn sikiöasentoon mahtuakseni sinne ja vedän sisähihnasta arkun kiinni...nytkäytän kevyesti ja arkku putoaa solahtaen hyytävään meriveteen,,,syvyyttä altaassa lienee viitisen metriä....

Jatkuu....

4

184

  Vastaukset

  • - jOKAISEN ISÄMMAALLISEN VELVOLLISUUS ON TOTEUTTAA TÄMÄ MIEHUUSKOE AINAKIN KERRAN ELÄMÄSSÄÄN. vOITON PÄIVÄ ON KANSALLEMME - JONKA AIKA KOITTANUT - KOITTANUT. -

  • Taivaalla loistaa kuu ja kulli suoleesi tunkeutuu.

   Voisko satutarinat kirjoittaa jollekkin muulle palstalle.

  • ...Arkun vaipuessa kohti satama-altaan pohjaa alkoi anustappi ahdistamaan ja vaivuin hetkeksi tuskalliseen uneen, josta heräsin vasta arkun osuttua pohjassa lymyilevään Naton minisukellusveneeseen.
   Mutta tuskaisessa unessa ollessani näin seuraavan melkein painajaisunen.

   --
   Olin sidottuna johonkin nahkaiseen höyläpenkkiin kireillä kumiremmeillä. Vaseliinin tuoksuinen huone oli pimeä ja jokseenkin hiljainen. Tunsin ahtaan paikan kammoa ja viheltelin rohkaisuksi ensin Muistoja Pohjolasta ja lopuksi Mantsurian kukkuloilla. Välisoittona meni kosolti kevyempää musiikkia.

   Huoneen pariovi aukeni ja käytävältä kajastaneessa valossa näin useita tuttuja naamoja. Mm. Väinö Kuisma heilui eturivissä 5 kg:n punnus polvissa roikkuen. Sivulla vilahti muuan rotannaamainen yksityisetsivää leikkivä peelo partaväri hehkuen ja olipa Vahon kuosiin laittautunut aluepalauttelijakin ryhmässä mukana.
   Tajusin joutuneeni Turun kuuluisaan Ruskeaan taloon sen Juhlakalu-kabinettiin ja seurassani oli vain mielenvikaista populaa.
   Samassa minulle tuli tekstiviesti. Puhelin siis toimi mutta miten saada se haltuunsa, siinäpä vasta kysymys.

   Aukeni myös toinen ovi edellisen vierestä. Kuulin laahustavia askeleita ja aistin katupölyn, vanhan hien ja paskan tahriman hyljeryhtisen pihtipolvilaahustajan. Hänellä oli kädessään heittohukari ja etäisyytemme väheni tuskastuttavan hitaasti.

   Saavuttuaan kohdalleni läpsäytti pihtipolvilaahustaja minua avokämmenellä perseen poskeen ja lausui narisevalla kivipölykeuhkoäänellä ”Helvetti. Täällä on aivan väärä mies. Siteet auki HETI”.
   Hänen perässään paikalle hiipinyt kurahousuasuinen nuori mies otti linkkarin ja katkoi kumiremmit. Olin vapaa mutta alaston.
   Pihtipolvilaahustaja antoi puolapuilta vaatteeni ja sanoi haluavansa lukea saamani tekstiviestin johon helposti suostuin. Viestissä oli vain erään nettisivun osoite ja isolla kirjoitettu ”TOIMIKAA HETI!”.

   http://3.bp.blogspot.com/_msGh5kkwQBs/TJDCeHvM1aI/AAAAAAAAAAs/TK5F6sP641o/s1600/keltarannassa.jpg

   Tämän jälkeen uni meni sekavaksi enkä voi muistaa sitä.
   --
   Osuttuani sukellusveneeseen huomasin että nyt olisi parasta toimia vain yhdellä tavalla.
   Mutta miten?...

   • Heittoukari eli heitettävä hukari:

    - Historia: Kansallisromantistien vastine tasankointiaanien heittokirveelle ja aborginaalinen bumerangille. Oletettu Suomen alkuperäiskansan perinteiseksi sota-aseeksi. Joidenkin lähteiden mukaan true-finnsien kerrotaan aikoinaan onnistuneen ajamaan eurabisointia yrittäneet valloittamamut Lapin reservaattiin heittohukareiden osoittauduttua teknologisesti ylivertaiksi aseiksi maahanmuuttajien leukuihin nähden.

    - Nykyinen käyttö: Sisun kokouksissa aidon kansallismielisen tunnistaa Supon myyristä tavasta kantaa heittohukaria vyöllään. Erotuksena muista Sisun maakuntajärjestöistä neohumanistien heittohukarit kulkevat itse virkatussa vaaleanpunaisessa tupessaan.

    - Kritiikki: Kriitikkojen mukaan heittohukari on pelkkä myytti kuten ilmastonmuutos, työvoimapula, rasismin esiintyminen ja väitteet siitä ettei homma muka olisi kaiken aikaa infernaalisessa nousussa.

    Lähde: Hommawiki


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   42
   2311
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   34
   1397
  3. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   18
   999