Vihaan ystäviäni.

Inna30

En kestä tyhmiä ihmisiä. Pidän suurta osaa ihmisiä tyhminä ja turhanpäiväsinä. En jaksa kuunnella heidän löpinöitään. Uskon myös olevani suurinta osaa ihmisiä älykkäämpi. En ole narsisti. En koskaan näytä tätä ihmisille. Yleensä "keräilen" tahtomattanikin ihmisiä joilla on ongelmia, lopulta suhde muuttuu niin, että olen heidän terapeuttinsa. Kuuntelen päivästä toiseen heidän ruikutustaan, yleensä katson samalla telkkari tai olen netissä, kommentoin vain sopivisti väliin jotain tyhjänpäiväistä. "Ystäväni" luulevat, että olen aidosti heidän ystävänsä, vaikka oikeasti vihaan heitä. En vain henno sanoa sitä, aika kusipäistä.

8

1371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hemmo 85

      Minuakin ärsyttää ystävissä monet asiat. En ymmärrä, miksi he ovat usein niin hitaita, hidasjärkisiä ja tylsänoloisia ..missä on ihmisten säihkyvyys, nopealentoisuus ja innostuneisuus?! Sitten valitetaan jonninjoutavista asioista..koskee aiai sinne ja koskee aiai tänne Harrastavat ihan tyhmiä asioita..katsovat telkusta tyhmiä ohjelmia..ovat rahanahneita typeryksiä!.
      Minäkin ajattelen olevani keskivertoa huomattavasti viisaampi ja ns. hyvä ihminen. En sitä ystävilleni sano, vaan kuuntelen kärsivällisesti (kärsimättömänä!) heidän arkipäiväisyyksiään.

      • totuus avaa

        Anna palautetta noille luuseri-"ystäville"...miksi haaskaat aikaasi kuunnellen niiden valitusta...mä sanoin kerran erääle ystävättärelleni(entinen) joka jaksoi vatvoa hiusasioitaan joka helv..kerta kun sitä näin...sitten sanoin että EIKÖ sulla todella ole muuta puhuttavaa kuin omasta letistäsi-olet kyllä aika itsekäs ja lapsellinen---luuletko että jaksan aina miettiä sun lettiäs...huh..pääsin siitä eroon helposti...yritti myöhemmin hakeutua seuraani mut olin kiireinen...Mä olen sellaisten seurassa joiden kanssa voi keskustella tasapuolisesti...ja joidenka kanssa viihdyn..nurisijat ohjaan psykalle...


    • emaiollaloun

      Kiitos, pelastit päiväni! Olen aina ollut erakko, ja jos joku on kanssani halunnut olla niin keksin tekosyitä miksi en voi olla. Yritän kuitenkin usein olla ihmisten kanssa, mutta he ovat tyhmiä, typeriä ja elävät ilman aivoja. Aina kun olen ihmisten kanssa, jään ulkopuolle ja haluan kotiin. Noh, ehkä se johtuu että kaverit joiden kanssa hengailen ovat:
      - Poikien perässä juoksentelevia säälittäviä huoria.
      - Muuten vain aivottomia.
      - Tai loput kuuluvatkin tyhmään luokkaan.

      Toivottavasti saan oikeita ystäviä, joiden kanssa pystyy puhumaan muustakin kuin vain pojista/ meikistä/ hiuksista/ pahaa toisista.

    • Dorian Grey

      Kyllä se ennenpitkää tylsistyttää kuunnella samoja jorinoina päivästä toiseen. Valittavat tai yksinkertaisesti tyhmät ihmiset eivät koskaan tunnu oppivan yhtään mitään. Ihan sama vaikka kuinka kertoisit heille mitä he tekivät väärin. Silti he rakastuvat täysin minäkeskeisiin miehiin ja naisiin. Silti he toistavat samaa virhettä, vaikka juuri viime viikolla kerroit heille että näin ei kannata tehdä kun siitä ei saa kuin paskaa käteen.

      Useimmiten on parempi ettei henno sanoa mitään, kun todennäköisemmin saat vain jonkun olemattoman riidan aikaan kun kerron mikä on järkevää vähänkin pitempi aikaisesti ajateltuna.

      Totuus on että joskus tieto lisää tuskaa ja useimmissa tilanteissa kannattaa vähän esittää että asia kiinnostaa kun sanoa että ihan kamala toi sun ideasia tai et ole ajatellut asiaa kovin pitkälle mihin se johtaa. Itse olen lähinnä sillä linjalla että lähinnä tarkkailen ja en jaksa kertoa mielipidettäni kun 90% ei tajua sitä tai kykene muistamaan hengevää keskustelua kuin pari tuntia.

      Aina se ei ole narsismia kun tietää olevansa enemmän oikeassa kuin toinen. Ikävä kyllä 90% muka fiksuista ihmisistä on vain lukenut liikaa kirjoja tai heillä on joku titteli minkä saamiseksi tarvii muistaa tuhansia sivuja elämälle täysin irrelevanttia tietoa. Aargh vihaan jopa sivistysanoja.

      Ole hyvillä mielin kaappikusipää. Todella rasittavaa olla oman elämänsä gandhi kun suurin osa ei ymmärrä edes miksi joku suuttuu tai on surullinen diplomi insinöörin tai jonkun markkinointi konsultin papereilla...puhumattakaan politiikkan tai jonkun filosofian maistereista :)

      Painotan vielä että itselläni on korkeakoulututkinto (mikä ei yhtää auta ymmärtämään maalaisjärjellä asioita). Tämän lisäksi on myös muukin eliittinen ammatti. Ne ovat vain papereita.

    • jk

      vai nin

    • otan osaa

      Tätä asiaa on tutkittukin. Ap: et ole ainutlaatuinen. Suurin osa ihmisistä kuvittelee olevansa keskimääräistä fiksumpi. Tilastollisestihan se ei ole mahdollista.

      En oikein usko, että olet kovin säkenöivä tyyppi noin älyllisesti, sillä sellaiset ihmiset vetävät puoleensa muita mielenkiintoisia tyyppejä. Sen sijaan tunne, että on erilainen tai ajatukset kulkee toista rataa kuin muilla, on hyvinkin tavallista monelle ainakin ajoittain.

      Olisiko kuitenkin niin, että ihmisellä on sellaiset ystävät kuin hän ansaitsee? Sinulla ne on niitä ruikuttajia.

    • ttyttttytytytytyttö

      Voi voi. Minulla taas on ihania stäviä, joiden kanssa on hauskaa sekä tarvittaessa syvällisiä keskusteluja tai kevyttä lätintää elokuvista jne. Heille voi sanoa, jos ei jaksa puhua, mutta kyllä minua kiinnostaa heidän ongelmansa. Ystävissä on erilaisia persoonia laidasta laitaan.

      Tunnistan kyllä tuon tunteen, kun pitää muita "tyhmempinä". En kestä esimerkiksi kuunnella joidenkin junttien aikuisten kerskailuja lapsellisilla rikoksilla (tätä kuulee joskus lähipubeissa) ja puhetta jossa joka toinen sana on kirosana, jotta peittyisi se fakta, että jutussa ei ole sisältöä tai oikeita perusteluja. "Asia vaan on v*ttu niin" -tyyliin.. Ylipäätään uhoaminen saa toisen näyttämään niin typerältä kersalta, että kestän sitä yhtä vähän kuin miljonääriäitejä telkkarissa.
      Samaten pää meinaa räjähtää jos jollain on lapsellisia suvaitsemattomuusongelmia, vaikka oikea ongelma omaan kurjuuteen löytyy peilistä. Näiden ruikutuksia en jaksa kuunnella. Onneksi seuransa voi valita! :)

    • ijrgerg

      Minä taas en kaipaa ystäviäni, kuin muutaman kerran vuodessa. Oma parisuhteeni riittää minulle. Ei minulla ole aikaa tavata sen useammin muita. Tämäkin osittain johtuu siitä, eten koe heitä enää niin mielenkiintoisiksi. Onko se nyt niin kamalan väärin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe