Ympäristöministeri ihmetyttää

uraania

Nyt ajaa uraanin kaivoslupaa Talvivaaraan koko perhe omistaa Talvivaaran osakkeita joka todella paha saastuttaja kainuusssa näiden lisäksi mm. Ympäristöministerinä Lehtomäki oli hyväksymässä Pallas-hotellin laajennuksen Pallas-Ounastunturin kansallispuistossa, jota varten lakia piti muuttaa. Hanke sai kritiikkiä sekä Luonnonsuojeluliitolta että vihreiltä ja sitä vastaan syntyi Pelasta Pallas -liike. Lehtomäki ilmaisi tukensa myös Kollajan tekoaltaan rakentamiselle.

Elokuussa 2009 Lehtomäki ilmoitti kannattavansa norjalaisen kaivosyhtiön Yaran suunnitteleman Soklin kaivosradan rakentamista Natura-alueen läpi, jollei luontoa suotta tärvellä ja poroelinkeinon mahdollisuudet turvataan. Lisäksi Lehtomäki on kannattanut Sallatunturin matkailualueen laskettelurinteiden laajentamista vanhojen metsien suojelualueelle, jos huomioidaan metsien suojeluun liittyvät arvot.

3

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hämäläinen

      Lehtomäestä käydään tosiaan keskustelua ympäri Suomea, mutta tuo kohta vihreiden kritiikistä kansallispuistoasiassa on täyttä potaskaa. Vihreät hyväksyvät ydinvoimaloista alkaen kaiken mikä ei kahden toistaitoisen ministerin pallia vaaranna, sitä joko istutaan hallituksessa ja hyväksytään sen tekemiset tai lähdetään pois. Siitä olen toki tyytyväinen, että ympäristöministeriötä ei enää näille vihreille jeesustelijoille anneta missään olosuhteissa, yksi Hassi oli tarpeeksi.

    • tuomarin ohje...

      Lehtomäen oma toiminta on mielestäni pahasti ristiriidassa varsinaisen ympäristösuojelun kanssa. Meillä äänestäjillä on nyt keväällä mahdollisuus antaa tuomiomme tästä kaksinaamaisesta toiminnasta. Käytetetään siis tämä tilaisuus hyväksemme opetuksena hänelle...!

    • saat multa tonnin

      OMIA etuja ajetaan ohi kansan etujen. Uraani on tosin "sivu" tuote, joka myydään pois, jos ei myytäs niin se kipattas JORPAKKOON. Jos nyt tämä perhe "sattumalta" osti ison satsin osakkeita, joiden arvo nousee kivasti, niin sehän ei ole tässä maassa ns. sisäpiirin tietojen hyväksikäyttöä. Tavallinen heppo sais siitä vankeutta.

      Tämä mini-nisti on muutenkin tehnyt hemmetin typeriä päätöksi ja tämä virkanimike pitäs muuttaa ymmärtämättömyys ministeriksi. Sen siainen, joka oli hetken hommissa, kun eukko poksahti oli paljon parempi. Paula tosin juoksi synnytyksen jälkeen heti takas töihin, kun ei malttanut olla kotona lapsensa kanssa.

      JOKU tomppeli senkin äänesti eduskuntaan!!! Iso setti naisia ja toinen osa kiimasia miehiä, mitkä luuli saavansa muutakin kun pelkkää lämmintä kättä. On siis kansan vika jotta tommonen osaamaton henkilö tuhoaa päätöksillään maan luontoa peruttamattomasti.

      Voisi hyvin VÄITTÄÄ, että Paula saa rahaa ja näin puoltaa peruuttamattomia virheitä! Pitäs siis pistää tutkinta pystyyn, mut mitä se auttaa, kun maan ex. pääministerikin saa isot rikotset anteeksi?? Laki on maassa sama kailille, mutta se ei koske kaikkia kuitenkaan, kuten ministereitä, joilla onkin korkeampi (= jelvetin paljon korkeampi) syytekynnys.

      NYT ON VAALIT TULOSSA, joten kannattaa oikeesti miettiä millasta HUIJARIA äänestää eduskuntaan, sillä kansa ei voi valita valtaa pitäviä ministereitä. Paholainenkin on ihmeissään siitä miten hallitukseen pääsee ja kuka siellä valtaa käyttää. Siksi se herra onkin alakerran pomona, kun valta on täydellinen diktatuuri.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2090
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      57
      1783
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1654
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1586
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1545
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1475
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1336
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1301
    9. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      95
      1283
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1193
    Aihe