Opettajatar 0.9.

Qiima

Kun olin yläasteella kauan sitten, meillä oli englanninopettajattarena superkiihottava rouva K. T. Hän oli noin 40-vuotias perheellinen nainen, joka pukeutui eroottisesti. Paidan kaulus oli hyvin antelias - hän piti aina kolmea ylintä nappia auki, niin että hänen suuret ja pyöreät rintansa pullottivat kauluksesta selvästi esillä.

Kun olin järjestäjänä ja menin hänen pöytänsä luo näyttämään, mitä läksyjä kulloinkin oli tehtävänä, sain suoran näkymän hänen rintojensa väliin. Erektoiduin voimallisesti, ja erektioni myös näkyi farkkujen lahkeessa. Häpesin niitä hetkiä, koska kaikki huomasivat seisokkini. Häpesin suunnattomasti.

Mehevimpiä näkymiä oli se, kun Kaija seisoi leveässä haara-asennossa opettajainhuoneen eteisessä olleen monistuskoneen edessä kopioimassa papereita. Huoneen ovi oli aina auki viereiselle käytävälle, joten näkymä oli hyvin selkeä. Käytävässä oli penkkejä, joilla koululaiset istuivat odottamassa seuraavaa oppituntia. Siellä tuli useita kertoja istuttua tuijottaen elin kovana kiihottavaa englanninopettajatarta.

Kun K.T. käveli kopiokoneen luokse, selkä meihin päin, tiukoissa mustissa housuissaan, hänen pakaransa erottuivat selkeästi pysyinä ja kiinteinä. Reisien kohdalta housut olivat kireät ja paljastivat hänen jalkojensa tiukat muodot. Hän oli ikäisekseen harvinaisen kovassa kunnossa, koska hän treenasi säännöllisesti painoharjoittelua .

1980-luvun puolivälissä oli vielä harvinaista, että naiset harrastivat painojen nostelua, mutta pari vuotta aiemmin tapahtunut Kike Elomaan saama naisten kehonrakennuskilpailun mestaruus oli innostanut joitakin naisia käymään salilla. Myös opettajattaremme kiinnostui lihastensa treenaamisesta. Siihen aikaan naisia opetettiin bodaamaan samalla tekniikalla kuin miehiä, joten hän myös sai kasvatettua lihaksiaan. Ja ne lihakset näkyivät – häpeämättömän röyhkeinä, isoina ja kiihottavina.

Hänen vartalonmuokkauksensa myös näkyi ulospäin. Peppu oli erittäin kiinteä, reidet tiukat, selkä leveä, olkapäät suuret ja käsivarsissa pullistelivat isot hauikset. Kun hän sitten vielä tykkäsi pukeutua tiukkoihin paitoihin, näytti joskus siltä, kuin hänen hauiksensa olisivat koska tahansa voineet repäistä hänen paidanhihansa rikki, jos hän olisi tosissaan pulllistanut habojaan. Koululla oli kuntosalilaitteita, joissa hän treenasi, ja kävi toisinaan myös oikealla kuntosalilla. Punttitreeni oli hänen intohimonsa, ja sen minkä hän teki, hän teki aina täysillä.

Mitä sitten tapahtui (tästä eteenpäin kaikki on pelkkää fiktiota):

http://keskustelu.suomi24.fi/node/1959433

http://keskustelu.suomi24.fi/node/2002779

http://keskustelu.suomi24.fi/node/2004195

1

9632

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nyt...seisoo...

   rajusti!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   284
   1961
  2. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   116
   1945
  3. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   63
   1418
  4. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   153
   1401
  5. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   208
   1357
  6. Martina Aitolehti poseeraa rakkaansa kanssa - Somessa kuitti:"Oletko lainannut Haaviston Antoniota?"

   Hmmm, onhan noissa miehissä yhdennäköisyyttä täytyy myöntää… Vai mitä mieltä sinä olet? Lue lisää ja katso kuvat: http
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   905
  7. Sinulle On Postia

   Niin elikkäs kuten otsikko sanoo jollekin olisi postia. Pelokkaana mietin tuleeko vastausta laisinkaan. Ja jos tulee
   Ikävä
   39
   697
  8. No joko susta on nainen tullut johtaja

   Kun sä olet opiskellut niin paljon, ja olet niin terävä?
   Ikävä
   63
   676
  9. Ulkomaillakin jo irvaillaan ja naureskellaan Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla p

   Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla peppuvitsein Saksalaislehti Bild uutisoi Sanna Marinin bikinikuvas
   Tampere
   92
   672
  10. Miksi itsenäisyyspäivää vietetään...

   ...kun itsenäisyys menetettiin 4.4.2023 kun meidät liitettiin NATOon? Päätäntävaltamme siittettiin UsaNatolle tuona suru
   Maailman menoa
   276
   666
  Aihe