Homokiusaaja-raukkikset

Vivamossa

Hengellinen ”Hymy” eli Askel-lehti mainosti jokin aika sitten sivuillaan Krito-koulutusta Vivamossa. Koulutusta mainostettiin teemalla ”Ihmisen puolella” ja luennoitsijoiksi oli kerätty maineikkaitakin asiantuntijoita mm. Paavo Kettunen Joensuun yliopiston käytännöllisen teologian laitokselta. Kettunen on sielunhoidon asiantuntijana Suomen parhaimmistoa, mutta uskon hänen mukanaanolon olevan vain KRS:n mainostemppu. Kettusen asiantuntemusta vivamolaiset eivät nimittäin jaa.

”Ihmisen puolella” Vivamossa ei voi olla kauempana totuudesta. Ottakaamme esimerkiksi vivamolaisten suhtautumisen seksuaalisiin vähemmistöihin. He uskovat homoseksuaalisuuden synniksi josta voi ”parantua” uskonratkaisulla. Tätä ideologiaa soveltaen aiheutetaan väkavia ongelmia homoille jos joku tällaiseen toimintaan erehtyy osallistumaan. Tällaista hengellistä puoskarointia tapahtuu juuri Krito-ryhmissä. .

Homokiusaaja-raukkis tuntee itsensä mieheksi tai naiseksi vain silloin kun hän saa kiusata heikoimpiaan ja niitä joita muutenkin on jo potkittu yhteiskunnassa paljon. Erityisesti jumalalla lyöminen navan alle on näiden mielipuuhaa. Kansan Raamattuseura on kuin syöpä joka imee voimansa emosolusta, ev. lut. kirkosta, mutta edustaa pohjimmiltaan aivan toisenlaista tunnustusta. KRS on amerikkalaisperäinen fundamentalistinen ns. ratkaisukristillisyyttä edustava uskonliike, joka on hyvin lähellä vapaakirkollista ideologiaa.

10

440

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JEESUS ON RAKKAUS

      Sydämesi on katkera ja täynnä vihaa uskovia kohtaan....

      Pyydä syntisi anteeksi ja lopeta rienaaminen....JEESUS ON HERRA...!!

      • Lukija...

        Miksei myös "uskovien" syntejä saisi sanoa synneiksi? Onko se sinun mielestäsi rienaamista? Itsekkyytesi ja omahyväisyytesi taisi saada kolauksen.


    • Hengenmies

      Natsi-Saksa, talebanit, fundamentalistikristityt ja monet muut poliittiset tai uskonnolliset ääriliikkeet ovat tulleet tunnetuiksi homovihamielisyydestään. Homoja on kidutettu, tapettu, kiusattu ja vainottu aatteiden ja jumalien nimeen, sekä uskontojen pyhiin kirjoihin vedoten. Mistä tämä kertoo? Mistä sikiää voimakas viha ja julmuus seksuaalisia vähemmistöjä kohtaan?

      Vaikka kristillisen kirkon pitäisi olla tiennäyttäjä oikeamielisyyteen ja rakkauteen Jeesus Nasaretilaisen esimerkin mukaisesti, kiihottavat eräät herätys- ja evankelioimisliikkeet viharikokseen jonka kohteeksi ovat joutuneet seksuaalisten vähemmistöjen lisäksi myös tieteiden harjoittajat (historiallis-kriittiset raamatuntutkijat), uskontopsykologit, evoluutiobiologit ym.. Nämä liikkeet ovat muuttaneet totuuden valheeksi ja kristillisen rakkauden vihaksi.

    • Anna Palaa

      Jos malttaisit ottaa rauhallisesti, ymmärtäisit varmaan, että Kansan raamattuseuran touhuissa on varmasti tuhansia erilaisia ihmisiä. Heillä tuskin on samankaltaisia opillisia näkemyksiä ja on aikamoinen yleistys syyttää heitä yhden ryhmittymän kiusaajiksi. Henkilökohtainen kokemukseni seksuaalivähemmistöistä ei ole muuten yhtään sen mairittelevampi. Heidän käytöksensä on toisinaan täysin ala-arvoista ja heidän tapansa toimia toisinajattelevia kohtaan eivät herätä juuri kunnioitusta. Menkää itseenne ja lopettakaa provosointi siellä, missä ei edes ongelmia ole. Jos ongelmia on, niin yksilöikää ne, älkääkä tekään osoitelko sellaisia ihmisjoukkoja, joilla ei ole mitään tekemistä ongelmienne olemassaolon kanssa.

      • Ev. lut.

        En provosoi, enkä ole homo, mutta tunnen vastuuni lähimmäisteni kohtelusta tietyissä uskonnollisissa liikkeissä.

        "Vivamossa" nim. taivastiellä tässä ketjussa todistaa aloituksen paikkansapitäväksi, ja siksi kopioinkin sen vielä tähän. Jos olette eri mieltä, miksette sitten kerro siitä?

        "Vivamossa" taivastiellä vastasi aloitukseen seuraavasti:

        "Et ilmeisestikään itse ole uudestisyntynyt kristitty? JOS olisit, olisit huolissasi homojen sieluista, miten heidän käy tämän elämän jälkeen.
        Jeesukselle ei mikään ole mahdotonta! Jos homo TAHTOO tehdä parannuksen synnistään, sillä Raamatun mukaan homous on synti, ja hän nöyrtyy Jumalan edessä, tunnustaa syntinsä ja pyytää kokosydämisesti Jeesusta antamaan anteeksi ja tunnustaa Jeeesuksen Herrakseen ja vapahtajakseen, niin homo vapautuu synnistään. ILMAN Jeesusta se EI onnistu!"

        Seksuaaliset vähemmistöt ja heidän puolustajansa leimataan uskosta osattomiksi eli helvettituomioita satelee vivamolaisilta. Järkyttävää hengellistä ja henkistä pahoinpitelyä!!!


      • Kristitty45

        Kyllä Kansan Raamattuseura on syyllinen seksuaalivähemmistöjen ongelmiin muiden samoin käyttäytyvien uskonliikkeiden kanssa. Hengellinen syyllistäminen ja syrjiminen tuhoaa helposti hauraan ihmisen. Monet ovat joutuneet pitkiin psykoterapioihin ja itsetuhoon. Uskonliikkeiden kädet eivät ole puhtaat. Näistä asioista pitää puhua ja paljon.


    • taivastiellä

      Et ilmeisestikään itse ole uudestisyntynyt kristitty? JOS olisit, olisit huolissasi homojen sieluista, miten heidän käy tämän elämän jälkeen.
      Jeesukselle ei mikään ole mahdotonta! Jos homo TAHTOO tehdä parannuksen synnistään, sillä Raamatun mukaan homous on synti, ja hän nöyrtyy Jumalan edessä, tunnustaa syntinsä ja pyytää kokosydämisesti Jeesusta antamaan anteeksi ja tunnustaa Jeeesuksen Herrakseen ja vapahtajakseen, niin homo vapautuu synnistään. ILMAN Jeesusta se EI onnistu!

      • Arto T

        Kyllä se todellinen syöpä on synti joka ihmisiä kietoo sitoo ja houkuttelee pauloihinsa, synti hallitsee ihmisiä ja se myös on se todellinen syöpä, tämä yhteiskunta on täysin synnin kyllästämä ja se myös näkyy esim. medioissa. Tuntuu että jopa uskovaiset menevät lankaan kun median myllytystä alkaa kuuntelemaan.

        Seksuaalisuus on asia jolla synti sitoo ja hallitsee ihmistä ja jokainen meistä tuntee sen vallan, riippumatta siitä kuuluuko johonkin vähemmistöön vai ei. Raamatun ja Jeesuksen selkeä opetus on että seksuaalisuus kuuluu avioliittoon ja se on miehen ja naisen välinen asia. Avioliiton ulkopuolinen seksuaalinen kanssakäyminen on taas haureutta täysin riippumatta siitä onko se kahden samaa sukupuolta tai eri sukupuolta olevan ihmisen seksuaalista kanssakäymistä.

        Todellisuudessa siis kaikki avioliiton ulkopuolinen seksuaalinen kanssakäyminen sekä homo-, että heteroseksuaalinen on syntiä ja haureutta Raamatun mukaan, ja monesti vielä ns. avioliitotkin on sitä koska Jeesuksen mukaan esim. eroaminen ja uudelleen naimisiin menokin on yleensä syntiä. Tämä on siis Raamatun selkeä opetus, mutta nykyihmiselle se ei kelpaa koska nykyihminen ei pysty elämään tämän mukaan, eli koska minä en pysty elämään lain mukaan, niin lain täytyy olla väärä ja sitä täytyy muuttaa.

        Miksi ihminen ei sitten pysty elämään Raamatun sanan mukaan, koska synti sitoo ja houkuttaa ihmistä ja sitoo ihmisen monenlaisen himojen kierteeseen ja kukaan ei tunnu olevan tästä täysin vapaa, kuitenkin Jeesus tuli vapauttamaan meidät synnin vallasta, kun Jeesus vapauttaa meidät syynnin vallasta niin me saamme voiman tulla Jumalan lapsiksi. Mutta haluaako kukaan sitä vaan monet sanovat Jumalalle, me haluamme pysyä entisessä emmekä tarvitse sinua, me jotka olemme ottaneet Jeesuksen vastaan, niin haluammeko me pysyä niin lähellä Jumalaa että Jeesus voisi meidät puhdistaa, vaikka valmiiksi tulemme vasta kerran perillä.


    • Parempimaailma

      Raaamattukin samaan putkeen. Sehän tuomitsee homosuhteet selvin sanoin.
      Kylläpäs on tosi paha homojen vihaaja tuo Jumala. Eiköhän haasteta hänet oikeuteen.

      Ei kai pahempaa homoiluvastaisuuden lietsojaa olekaan.

    • PIAN...

      NEW WORLD ORDER
      ILLUMINATI/FREEMASONS(which is a lusiferian group) ARE MAKING KINGDOM FOR SOON COMING ANTICRIST AND RFID 666

      Suurin osa ihmisistä ei tiedä mitä on tapahtumassa. Raamatun ennustukset käyvät toteen silmiemme alla. Jos et vielä ole sisällä Jumalan valtakunnassa, niin anna elämäsi Jeesukselle ennen kuin on liian myöhäistä. Jeesuksen toinen tulemus on aivan oven edessä.

      Pedon merkki Raamatussa:

      Ilmestyskija

      13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
      13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
      13:18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.
      14:9 Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
      14:10 niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.
      14:11 Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.
      14:12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.
      14:13 Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti - sanoo Henki - he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä."

      Tässä vielä Edesmenneen Aaron Russon haastattelu pedon merkistä, ihmisten siruttamisesta ja yhdestä maailman hallituksesta, jota antikristus asettuu hallitsemaan

      http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA&feature=rela ted
      http://www.youtube.com/watch?v=6bEFo8BPBGc
      (VIDEOSSA ESITETTIIN ETTÄ USKOVAT TEMMATTAISIIN ENNEN ANTIKRISTUKSEN AIKAA, SIITÄ EN OLE NIINKÄÄN VARMA)

      MENE JA JULISTA TÄMÄ TIETO ETEENPÄIN ENSIKSI NIILLE JOITA RAKASTAT ENITEN JA SITTEN KENELLE TAHANSA JONKA TAPAAT. ELÄ ARKAILE JA PELKÄÄ IHMISIÄ JA HEIDÄN MIELIPITEITÄÄN. OLE ROHKEA JA LUJA JA TAISTELE JALO USKON TAISTELU JA SELVIYDY VOITTAJANA PERILLE.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4643
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe