Helluntailaiset eivät pääse taivaaseen

Totuus esiin

Helluntailaiset on uskonnollinen hurmosliike. He eivät kuulu kirkkoon eivätkä pääse taivaaseen.

16

569

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirkosta eronnut

      Fundamentalistitko asettuvat jumalaksi Jumalan paikalle ja tekevät valinnan taivaaseen pääsevistä? Ei kirkkoon kuuluminen ole todiste uskosta. Itse erosin kirkosta, koska halusin oppia henkilökohtaisesti tuntemaan Jeesuksen ja Hänen kauttaan Jumalan. Kirkko on taloudellista voittoa hamuava kaupallinen instituutio, joka ei tule ihmistä lähelle muuta kuin rahaa kerätessään. Hautapaikkaakaan ei saa ilmaiseksi ja maksamallakin vain määräajaksi. Kirkollisvero kerätään työtätekeviltä ja työikäisiltä työttömiltä, mutta mitä niillä rahoilla saa? Jonkun innottoman leipäpapin ympäripyöreän sananhelinää sisältävän saarnan, josta paistaa läpi, ettei pappi itsekään ole varma saarnan sisällön totuudesta. Eikä tule leipäpappi kirkonmenojen jälkeen ovelle kättelemään seurakuntalaisia ja pois se hänestä, että vierailisi srk:n jäsenten kotona kysymässä hengellisen tai maallisen avun tarvetta. Pitkä ja syvä on kirkon käsi pyytäessään, mutta leskenrovon verrankaan ei tuosta kädestä heru, jos joku erehtyy apua pyytämään.

    • Häpeäisivät

      Mutta nekin pahoja, siis todella pahoja ihmisiä!

    • Varattu nimimerkki

      Hei, kaikki, jotka uskoo Jeesukseen, pääsee taivaaseen. Koskee myös helluntailaisia ja ihan kaikkia muitakin uskonsuuntia. Roomalaiskirjeessä lukee Raamatussa, että kun sydämessään uskoo, että Jeesus tuli maan päälle ja Golgatalla sovitti syntimme kuolemalla ristillä sekä että Hän ylösnousi ja elää tänäpäivänä, niin tällaisella uskolla tullaan vanhurskaaksi. Raamattu jatkaa, että suun tunnustuksella pelastutaan. Eli että tunnustat suullasi, että Jeesus Kristus on sinun Herrasi.

      • Aaamen.

        jeesus sanoi myös että ne eivät peri valtakuntaa jotka eivät tottele poikaa.

        Siinä ei usko paljon auta jos on tottelematta. Ja koska helluntailaiset eivät tottele niin eihän niitä voi taivaaseen päästää. Ei yhden yhtäkään.


    • armahdettu syntinen

      onneksi taivaaseen pääsy ei ole kenenkään ihmisen vallassa, ei edes sinun.
      Raamattu ei sano, että minun täytyy kuulua kirkkoon, että pääsisin taivaaseen. Sensijaan Raamattu sanoo: "Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt,niin sinä pelastut. Sillä sydämenuskolla tullaan vanhurskaaksi ja suuntunnustuksella pelastutaan. Sanoohan Raamattu: " Ei yksikään joka Häneen uskoo joudu häpeään". Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä, sillä YKSI ja SAMA on KAIKKIEN Herra, RIKAS antajaa KAIKILLE, jotka HÄNTÄ AVUKSI HUUTAVAT. Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä pelastuu".

      • Rannanjärvi.

        Veikkaan että joku eherottaa Jeesusta, mutta mitenkäs silloin käy Aaprahamille? Ei ollut silloin Jeesusta joten milläs konsitlla se Aaprahammi pelastuukaan, ja minne?
        Tällä palstalla lienee vilisemällä kunnon uskiksia joten varmaan joku tietää vastauksen pulmahani.


      • mörköolio1
        Rannanjärvi. kirjoitti:

        Veikkaan että joku eherottaa Jeesusta, mutta mitenkäs silloin käy Aaprahamille? Ei ollut silloin Jeesusta joten milläs konsitlla se Aaprahammi pelastuukaan, ja minne?
        Tällä palstalla lienee vilisemällä kunnon uskiksia joten varmaan joku tietää vastauksen pulmahani.

        1. Moos. 15:6 Ja Abram uskoi Herraan, ja Herra luki sen hänelle vanhurskaudeksi


      • Jeesuksen todistaja
        Rannanjärvi. kirjoitti:

        Veikkaan että joku eherottaa Jeesusta, mutta mitenkäs silloin käy Aaprahamille? Ei ollut silloin Jeesusta joten milläs konsitlla se Aaprahammi pelastuukaan, ja minne?
        Tällä palstalla lienee vilisemällä kunnon uskiksia joten varmaan joku tietää vastauksen pulmahani.

        Meillä on kolmiyhteinen Jumala, Isä, Poika ja Pyhä henki. Aabraham huusi Jumalaa, Jeesus on tie elämään nyt, kun hän syntyi ja kuoli. Silloin piti uhrata synttiensä puolesta. Nyt on yksi Uhri, joka kuoli kaikkien puolesta. On se paljon kätevämpää ja helpompaa. Muuten Jeesus lähetti Pyhän hengen, kun meni sinne ylös. Se on se, joka sinulle puhuu ja Hän on läsnä ja auttaa, kun huudat Jumalaa. Uhri Jeesus pitää olla välissä, eli tekemässä sinut synnittömäksi, eli antamaan anteeksi syntisi. Vaikka ei tuntuisi, Hän kuulee ja auttaa.


    • Musta Seremonia

      Oletteko aivan sekaisin? Ei ole jumalia, on vain kaaos universumissa ja ulottuvuuksissa.

      • Jeesuksen todistaja

        On Jumala! Minulla on Jumala. Harmi, jos ei sinulla ole, kun se on niin mukavaa ja läheistä. Puhun Hänelle kaikki ja Hän auttaa kestämään kaiken, kuolematkin. Ja pitää pystyssä, vaikka on heikko ja lähettää ruokaa joka päivä. Minä pidän Jumalastani kovasti ja suosittelen häntä kaikille. Hän on ystävällinen, hienotunteinen, oikeudenmukainen. Ja ennen kaikkea: Hän huolehtii, että en masennu mistään. Hänen nimensä on Jeesus.


    • Jeesuksen todistaja

      Kaikki menevät taivaaseen, jotka haluavat. Risti kätesi, pane simmut kiinni ja rukoile syntisi anteeksi, siinä se on, ei muuta tarvita, paitsi että pidät yhteyttä häneen katkeamatta.

      • Uskoon

        Jumala näkee ihmisten sydämiin. Ei hän katso onko helluntailainen, luterilainen vai joku muu lainen. Tärkeintä on tulla sovintoon Jeesuksen kautta Jumalan kanssa.

        Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. Roomalaiskirje 10 luku jakeet 9-10.

        Sillä jokainen, joka huutaa avuksi Herra nimeä, pelastuu. (sama kirje ja luku, jae 13)

        Siksi käänny hänen puoleensa ja pyydä syntisi anteeksi. JEESUS ON SYNTISTEN YSTÄVÄ!


    • uskova jii

      Minun paras Ystävä on JEESUS,uskon häneen,ja hän rakastaa
      minua,vajavaista.
      Ja,kun on Jeesuksen kautta sovinto ISMÄME JUMALAN
      kanssa ,niin voi elää vapaana.
      ILMAN ystävääni . . . EI ole mitään.

    • Johannes123456

      Hyvä, että sinulla ei ole tuomiovaltaa hellareihin eikä muihikaan :)=

    • alösjfalsd

      Niitä aina tapaa sillon tällön netissä. Heijaa!

    • PIAN...

      NEW WORLD ORDER
      ILLUMINATI/FREEMASONS(which is a lusiferian group) ARE MAKING KINGDOM FOR SOON COMING ANTICRIST AND RFID 666

      Suurin osa ihmisistä ei tiedä mitä on tapahtumassa. Raamatun ennustukset käyvät toteen silmiemme alla. Jos et vielä ole sisällä Jumalan valtakunnassa, niin anna elämäsi Jeesukselle ennen kuin on liian myöhäistä. Jeesuksen toinen tulemus on aivan oven edessä.

      Pedon merkki Raamatussa:

      Ilmestyskija

      13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
      13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
      13:18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.
      14:9 Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
      14:10 niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.
      14:11 Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.
      14:12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.
      14:13 Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti - sanoo Henki - he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä."

      Tässä vielä Edesmenneen Aaron Russon haastattelu pedon merkistä, ihmisten siruttamisesta ja yhdestä maailman hallituksesta, jota antikristus asettuu hallitsemaan

      http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA&feature=rela ted
      http://www.youtube.com/watch?v=6bEFo8BPBGc
      (VIDEOSSA ESITETTIIN ETTÄ USKOVAT TEMMATTAISIIN ENNEN ANTIKRISTUKSEN AIKAA, SIITÄ EN OLE NIINKÄÄN VARMA)

      MENE JA JULISTA TÄMÄ TIETO ETEENPÄIN ENSIKSI NIILLE JOITA RAKASTAT ENITEN JA SITTEN KENELLE TAHANSA JONKA TAPAAT. ELÄ ARKAILE JA PELKÄÄ IHMISIÄ JA HEIDÄN MIELIPITEITÄÄN. OLE ROHKEA JA LUJA JA TAISTELE JALO USKON TAISTELU JA SELVIYDY VOITTAJANA PERILLE.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6063
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2556
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2063
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe