Heikki Leime

Ilveksenmiäs

En tunne tapausta, mutta hieman pitää puolustella. Kaikki eivät olisi edes tulleet Tepsiin Suikkasen jälkeen. Ollaanpas nyt ihan rehellisiä..mestaruus oli yllätys. Rosteri ei ole aivan niin huippu, mitä viimekevät antoi ymmärtää. Suikkanen sai joukkueen, siis nimenomaan JOUKKUEEN, pelaamaan niin että kaikki se oli mahdollista mitä tapahtui. Leime tuli tilanteeseen, jossa voi vain hävitä..vaikka Tepsi johtaisi sarjaa, niin silti osa kunniasta menisi vieläkin Suikkasen sisäänajamalle pelityylille.
Viimekevät oli yllättävä ja sai ehkä kuvittelemaan Turussa jotain, mitä ei olekkaan. Miten tämän sanoisi niin ettei mene piikittelyksi, nimittäin olin itse niitä Tepsin pelityylin ja otteiden suurimpia ihailijoita..varsinkin eiTepsifaneista. Ehkä myös pelaajat alkoivat hieman kuvittelemaan omiaan ja työnteko unohtui..en tiedä..tämä kai on se paljon puhuttu mestaruuskrapula - malli.
Tepsi tulee vielä..se on vain ajan kysymys..minne asti se riittää, on vielä isompi kysymys. Kuitenkin..pohjalla on mestaruus..onko katastrooffi jos aina ei tule menestystä. Tyytyväinen ei saa olla, sillä ehkä juuri se on johtanut tähän..mutta ymmärtäväinen. Liiga on tasainen ja kaikki 14 tekee töitä, haluaa kehittyä, haluaa voittaa pelejä,...pienikin asennevamma tässä tasaisessa sarjassa, niin se motivoituneempi ( paperilla ehkä jopa heikompi ) tulee ja vie pelin. Kukaan ei ole ylivoimainen, kaikki voi voittaa kaikki ja pisteitä ei rutiinisuorituksilla juurikaan oteta.
Siis, Leimekkö ulos ja peli vielä sekaisemmaksi, vai vielä aikaa näyttää ? Huhutaan, että ensikaudella jokatapauksessa olisi Jalonen tulossa. Yksi malli olisi tehdä nuorennusleikkaus tähän väliin..kun nyt näyttää siltä, että ollaan liian kylläisiä, niin otetaan mukaan niitä joilla on nälkää eikä mitään vielä voitettuna. Sijoitetaan tulevaisuuteen. Toisaalta, onko Leimestä kehittämään nuoria..
Tepsi aloittelee vasta kauttaan joukkueena. Miehiä on tullut ja mennyt, rakenna siinä joukkue sitten. Katsotaan, kun tilanne rauhoittuu ja rosteri vakiintuu. Olisi suuri riski tässä vaiheessa heittää valmentaja ulos, taas yksi mies vaihtuisi, pelitapa taas vaihtuisi, eikö pitäisi hetki vielä katsoa ja antaa tilanteen rauhoittua ? Tämä on joukkue laji, katsotaan kasvaako Tepsistä joukkue.

3

321

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juice 67

      Ilveksestä yksi junnuvalmenta sinne. Hyvin joutaisi tulla. Huippu . En ole moista missään nähnyt .
      Osaa tehdä joukkueenkin ,niin ettei ole itse paikalla kun hänelle tehdään joukkue
      On suurta ammattitaitoa se

    • Åboy

      Juupajuu. Odottelu ei ole enää mielestäni mikään ratkaisu. 17% runkosarjan peleistä on pelattu ja koossa on hikiset 3 pistettä.
      Valmentajan vaihto ei tässä kohdassa ole mielestäni mikään riski. Riski on antaa Leimeen jatkaa anemista pelien johtamista. Päinvastoin uusi valmentaja voisi saada joukkueen taas henkiin.
      Suikkasta ei takaisin venäjältä saada valitettavasti, eikä hänen tasoista ukkoa hevillä löydy mistään muualtakaan.
      Entistä enemmän äimistelen sitä hurmosta jonka Suikkanen puhalsi tepsin joukkueeseen keväällä. Olen rehellinen ja ainakin minä olin valtavan tyytyväinen kun keväällä olimme pleijareissa. En kuuna päivänä uskonut mestaruuteen, pidin lukkoa mestarisuosikkina.
      Suikkasen johtama porukka teki kuitenkin ihmeen, nousi runkosarjan 6. sijalta mestariksi, ihme temppu jota ei koskaan ennen ole tehty.
      Johtuuko sitten Leimeen anemisesta peluuttamista vai mistä mutta viime keväänä liekeissä olleet ukot vaeltavat jossain kaukana varjojen mailla. Esimerkkinä Virtala, Erkinjuntti, Hattunen, Vahalahti, Engren....Hitto tähän saa kirjoittaa koko porukan nimet. Anemista, anemista en voi muuta sanoa.

      • ykkösmieheksi

        Suikkasen luottomies, ex-tepsikapteeni.....

        Mutta mutta.... no tiedätte ilmankin että sanon mitkä on asiat jotka mietityttää


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      75
      3434
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      563
      3229
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2892
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2082
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1855
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      141
      1477
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1281
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1270
    Aihe