hahahaa tää tuli

mieleen

eli tästä nyt on jo vuosia aikaa mut oisko ollut lukion toisella vuodella ja äidinkielen tunnilla. Meidän piti pitää puheita joistain aiheista ja kaverini oli vuorossa. Oli muistaakseen talvi ja kynttilä opettajan pöydällä,noh puheethan pidettiin siinä juuri opettajan pöydän edessä luonnollisesti selkä tauluun päin ja itse ääni meitä kohti. Noh..ei aikaakaan kun kaveri oli aloittanut puheensa niin hänen takaansa alkoi savua näkyä, hän oli mennyt liian lähelle sitä pöytää,kynttilää ja flanellipaita syttyi tulee konkreettisesti :D,täydellistä. Opettaja (nainen) ja luokan tytöt olivat aivan hysteerisiä ja hui ui kamalaa, pojat sen sijaan nauraa räkättivät täysillä ja lietsoivat tilannetta. Hetken aikaa luokassa vallitsi totaalinen kaaos, mutta loppu hyvin ja kaikki hyvin. Kaverille ei kuitenkaan tapahtunut mitään onneksi paitsi et paita kärähti :D.

Tää oli varmaa lukiosta mieleenpainuvin kokemus.Ai ai niitä aikoja..hupaisaa.

Niin ja huvittavaahan tässä oli et kaveri ei tajunnu aluks mitää ite,vaan me sieltä edestä "vinkattiin" et hei sä oot tulessa! sit oho niimpäs oonkin ja soppa on valmis.

No joo töppäily,en ehkä nyt haluaisi laittaa tätä tohon kategoriaan mut kirjoitin nyt kuiteskin. Ainakin hauska sellainen oli :).

Vahinkoja sattuu.

4

1013

Vastaukset

  • Reilukerho.
    :D

  • Kellepä ei ois sattunu.

  • No onneksi sentään tuli ei levinnyt pidemmälle.

  • Luulisi, että lukiossa olisi fiksuja ihmisiä jotka säntäisivät sammuttamaan liekit, mutta kaipa se vaatii vain kestävää persausta.

Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.