tosiuskovaisia?

kaaannynnainen....m

2

341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lukenut palstaa

      Avoin kirje arkkipiispalle, osa II
      Kirje toimitettu kaikille EVL kirkon piispoille
      Arvoisa arkkipiispa Kari Mäkinen


      Suomen EVL kirkko uskontunnustuksessaan julistaa uskoa Kaikkivaltiaaseen Jumalaan, Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Henkeen. Kirkon opetuksen ja opin auktoriteettina on (ainakin aiemmin) pidetty Pyhän Raamatun sanaa. Entä nyt? Uskokaa taikka älkää, kun sanon Teille, että homoutta puolustelevilla puheillanne olette suututtaneet Jumalan. Hän on kyllästynyt siihen, että omavaltaisesti olette ryhtynyt kumoamaan ja ”purkamaan” niitä säädöksiä, joita Jumala ei ole peruuttanut eikä purkanut. Elävä Jumala kysyy Teiltä: - Missä on Ramattunne? Jos se Teiltä jostakin löytyy, Ylipaimen käskee lukemaan seuraavat kohdat:

      3.Moos 18.luku: Kielletyt sukupuolisuhteet. ”Älä makaa miehen kanssa niinkuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko.” (18:22)
      3.Moos 20. luku: Rangaistusmääräyksiä. ”Jos mies makaa miehen kanssa niinkuin naisen kanssa maataan; he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa.” (20:13)

      Tämä on Pyhän Lain tekstiä. Onko Laki kumottu? Ei ole. Mitä Herramme Jeesus sanoi?
      ”Älkää luulko että minä olen tullut Lakia tai profeettoja kumoamaan... vaan täyttämään. Totisesti, laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennenkuin kaikki tapahtuu.” (Matt 5:17-19)

      Jumala ei ole muuttunut. Hän ei ole peruuttanut Pyhää Lakia. Mutta? Hän on antanut Poikansa Jeesuksen, joka eli vanhurskaan elämän, kuoli lainrikkojen (syyttömän) kuoleman, ja hankki tällä sovituksella armon. Kenelle? Jotka Lain tuomion edessä katuvat, tekevät parannuksen, luopuvat synneistä ja himoistaan. Jotka siis uskovat Jeesuksen sovitustyön. Muut jäävät Lain tuomion alle.

      Hyvä arkkipiispa. Olette joutuneet Kaikkivaltiaan Jumalan epäsuosioon. Teillä ei ole legitiimiä valtaa edes arkkipiispan asemassa luvata ”siunausta” homouden ja vastaavien syntien ja himojen ylitse. Olette antaneet julkisen näytön Majesteettirikkomuksesta Jumalan Pyhyyttä, Pyhää Lakia koskien. Tämän kerran Teille annetaan anteeksi. Mutta jos tahdotte jatkaa mielivaltaisuuttanne koskien Jumalan Pyhää Sanaa, vastaatte itse seurauksista. Jumalan kurittava Käsi astuu voimaan, Teidän, EVL kirkon, sekä koko kansankin ylitse.

      Muistakaa seuraavat asiat. 1) Te ette ”paimenna” omia lampaitanne, vaan Jumalan omaisuutta.
      ”Ottakaa siis itsestänne vaari ja kaikesta laumasta, johon Pyhä henki on teidät pannut kaitsijoiksi, paimentamaan Herran seurakuntaa, jonka hän omalla verellään on itselleen ansainnut.” (Apt 20:28, 1 Piet 5:2-4) 2) Teidän on tehtävä ”tili” seurakunnan Päälle. 3) Lukekaa ehdottomasti kaikki ne Raamatun kohdat, jotka homoutta koskien on kirjoitettu. Myös Uuden testamentin seurakunnalle osoitetut. (1.Moos 18-19 luvut, Room 1:18-32, 1 Kor 6:9-10, 2 Piet 2:5-8, Juud 7-19)

      Rukoilen teille katumuksen armoa ja nöyryyttä Jumalan edessä. Enemmän kuin ”ihmisten ääntä” on kuunneltava Jumalan ääntä, Sanaa! Jatkakaa yhdenvertaisesti KAIKKIEN ihmisten ihmisarvon puolustamista. Se on Jumalan tahto. Mutta lakatkaa saarnaamasta ”siunausta” synnille, himoille ja iljettävyydelle, koska sellaista ei Jumala siunaa. (Apt 3:26)

      19.10.2010
      Kunnioittavasti
      Maijaliisa Hiekkanen
      vartijaksi asetettu

      • Lukemassa käynyt

        Avoin kirje arkkipiispalle, Osa I
        Kirje toimitettu s-postissa myös kaikille EVL kirkon piispoille 19.10.2010
         

        Arvoisa arkkipiispa Kari Mäkinen
         
        Viite: Eilen (18.10.2010) totesitte haastattelussa, että ”nyt pitää tarkasti kuulla ihmisten viestejä”.
        Te olette Suomen EVL kirkon arkkipiista, ylin kaitsija. Te tahdotte olla eräiden vähemmistöjen ihmisarvon puolustaja ja takuumies. Te tahdotte ”muuttaa kirkkoa ajan hengen” vaatimusten ja ”yhteiskunnan muuttuneen statuksen” mukaisesti. Haluatte että kirkko on moniarvoinen, suvaitsevainen, kaikkia miellyttävä pesä. Mutta nyt? Te olette korostuneen aktiivisesti aktivoitunut ”ajamaan” lähinnä yhden marginaaliryhmän asiaa? Homot, lesbot ja vastaavat seksuaalivähemmistöt. Toimintanne näyttää kovin yksisilmäiseltä! Eikö KAIKILLA muilla kirkon jäsenillä myös ole oikeus tulla kuulluiksi?

        Mihin unohditte kirkon KÖYHÄT? Lapsiperheet, yksinhuoltajaperheet, köyhät eläkeläiset, köyhät työttömät, syrjäytyneet? Tilastojen mukaan Suomessa elää lähes miljoona ihmistä alle EU-köyhyysrajan. Uutisten mukaan vähätuloisten LAPSET kärsivät PUUTETTA! Ja heitä on satoja tuhansia. Kymmenkertaisesti enemmän kuin seksuaalivähemmistöjen edustajia. Miksi ette KÖYHIÄ puolusta? Eikö heillä ole IHMISARVOA, oikeutta hyvinvointimaan yhdenvertaiseen elintasoon?

        Entä VANHUKSET? Hoitajana ( nyt eläkkeellä) olen nähnyt lukemattomien vanhusten KURJUUDEN. Sekä laitoksissa, että kotihoidon piirissä. Kirkon palvelijat käyvät ehkä kerran kuussa (laitoksissa) tarjoamassa hartauden, kodeissa vanhukset jäävät usein täysin yksin! Moni vanhus sanoo: - kirkko on meidät unohtanut. Totta!

        Entä NUORET? Nuorilla on stressiä, on uupumusta, on mt-ongelmia. He väsyvät vaatimusten suorituspaineissa. Entä mielenterveysongelmaiset, elämän muuten rampauttamat ihmiset, sairaat, väsyneet?

        Huomaattehan, kuinka Te katselette ”kykloopin silmällä” asioita? Te olette ”suuntautunut” lähinnä yhden pienen ryhmän ihmisarvon ajamiseen. Miksi? Te ette aja YHDENVERTAISESTI kirkon jäsenten ihmisarvoa. Teissä täyttyy Sodoman ja Gomorran analyysi, sen tuomion argumentit, joilla homovillitykseen ajautuneet kaupungit tuhottiin. Se oli tämä:

        ”Tämä oli --- Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo. (---) Mutta köyhää ja kurjaa hän ei kädestä ottanut.” (Hes 16:49-50) Ja mitä tapahtui. Sen voi jokainen lukea 1. Moos 18-19. luvuista.

        Hyvä arkkipiispa. Tässä ei ole vielä kaikki? Kirjoitan Teille toisenkin kirjeen, osa II. Kirjoitan sitä, mitä Jumala ajattelee sellaisesta arkkipiispasta, joka vähättelee, romuttaa ja halveksii Jumalan Sanaa ja Pyhää Lakia. Niitä säädöksiä, joiden varaan seurakunta ja usko nojautuu.
        Te, EVL kirkon ylin kaitsija olette menettelyillänne tilanneet ”paimenkirjeen” Ylipaimenelta, Herraltamme Jeesukselta Kristukselta, universaalin seurakunnan Päältä. Valmistukaa lukemaan myös osa II.
         
        19.10.2010
        Kunnioittavasti
        Maijaliisa Hiekkanen
        vartijaksi asetettu


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe