Kyllä MINÄ tiedän!

Päivi V.

Hurraa jumala kaikkivaltias, MINÄ ITSE!!!
Olen erehtymätön, viisas, kaikkitietävä.
Osaan kaiken ja tiedän tarkalleen, kuinka missäkin tilanteessa on kaikkein viisainta toimia ja mikä on parhaiten yhteisen hyvän edun mukaisesti eletty.
Tiedän niin tieteestä, historiasta, ihmisen synnystä kuin kuolemastakin kaiken tietämisen arvoisen. Matematiikan laitkaan eivät horjuta ymmärrystäni ihmisen sielun syvyyksissä kuljeskelevien pimeyden voimien suhteen, kun äiti on raiskannut poikansa tai isä viillellyt pienokaisensa.
Käsitän vailla ylemmyyden tuntoa jokaisen maailmalla tehdyn ratkaisun sodan aloittamisesta ja tiedän tarkalleen, kuinka hyödyllistä on suunnitella jälleen uusia keinoja tuhota massoittain ihmisiä biologisilla sodankäyntiaseilla ja mielelläni rahoitan uudetkin hankinnat jokaiselle valtiolle, joka haluaa lisää välineitä toisten murhaamiseen.
Olen ylpeä ymmärtäessäni kaiken sairauksista ja onnettomuuksien syy-yhteys seurauksista ja hilpeällä hyväntahtoisuudella seuraan muiden ihmetystä mm. pornoteollisuuden armoilla kamppailevien ihmisten kurjista oloista, kun he huumeiden orjina ja ihmiskaupan uhreina, kaltoin kohdeltuina kuvittelevat vapaasta tahdostaan pyörivänsä kaikenmaailman kameroiden edessä pillut ja perseet paljaana yhtymässä milloin kenenkin kanssa ja väkipakolla koiria runkkailevat yhtymään ihmiseen, vaikka rakki kuinka koettaisi juosta karkuun luonnotonta yhdyntää.
Rakastan jokaista joka lapsityövoimaa hyödyntäen tuo varoja teollisuusmaiden ökyrikkaille ja kaikkien paskatehtaiden työntekijöiden huonoja oloja, joissa ei voi kuin sairastua ja lapset keräävät päivänsä jätteitä kaatopaikoilta koettaen keksiä jostakin jotakin syötävää ja kenties maailmalle myytävää, että edes jotakin saisi niille neljälle viiva kahdeksalle suulle annettavaksi, jotka likaisella lattialla sairaina makaavat vartoomassa äitiä riisipellolta tai isää riistotehtaalta.
Minulla on onneksi älyä ja ymmärrystä kaikkeen tuohon ja kaikkeen muuhunkin, mihin ikinä vain tässä maailmassa voi kuvitella tarvitsevansa tietoa ja käsityskykyä.
Minä kyllä osaan. Minä kyllä tiedän.
En tarvitse ketään neuvomaan itseäni päätellessäni oman ylevän elämänkokemukseni perusteella vastaukset jokaiseen vastaani tulevaan kysymykseen. Niin kinkkisiä kysymyksiä kun ei tämä typerysten palloteltavana oleva maailma osaa edes esittää, ettenkö MINÄ tietäisi tasan tarkkaan mistä on kysymys ja kuinka suhtautua asioihin oikein ja tietää mitä tehdä ja mikä on oikein.

Huhhuh. Mitähän tohon tässä tuohtumuksensa vallassa vois vielä keksiä lisää. En edes tiedä mitä siinä on, en jaksa asiaa nyt ajatella. Mutta jos se joltakulta sattui jäämään ymmärtämättä, niin väännän väärinkäsitysten välttämiseksi rautalangasta pyrkiväni äärimmäisen sarkastisesti kommentoimaan kaikkia niitä itseriittoisia kirjoituksia, jotka pyrkivät antamaan ymmärtää, että kyllä tässä elämässä ihan itse omine aivoineen kaiken voi päätellä ja hoksata mikä on oikein, mikä väärin.
Mutta ei tästäkään nyt sitten tämän enempää.
Itse kieltämättä kiitän Taivaan Jumalaa siitä vielä melkoisen vähästä ymmärryksestä jonka olen tätä elämää kohtaan saanut ja Hänen sanansa mukanaan tuomaa tietoa siitä, mikä ON oikein ja väärin.
Mutta että, älkää nyt jo taas pillastuko ja tähän ei ylipäätään kenenkään tarvitse kommentoida mitään, kunhan nyt kirjoitin, niin joojoo, ok, jokainen taaplaa tyylillään. Olkaa vaan sitä mieltä, että kyllä te tiedätte. Onhan teillä lupa siihen. Onneksi minun ei tarvitse ajatella niin.

2

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mksl

      Eli siis tämä oli nyt pitkä pilkkaava versio kysymyksestä "miksi Jumala sallii pahojen asioiden tapahtuvan jne.." vai mitä? Jumala kyllä tuomitsee kaiken epäoikeudenmukaisuuden josta tässä puhut, don't worry. Sinut ja minut myös. Hän on itse rakkaus, oikeudenmukaisuus ja pyhä.

    • PIAN...

      NEW WORLD ORDER
      ILLUMINATI/FREEMASONS(which is a lusiferian group) ARE MAKING KINGDOM FOR SOON COMING ANTICRIST AND RFID 666

      Suurin osa ihmisistä ei tiedä mitä on tapahtumassa. Raamatun ennustukset käyvät toteen silmiemme alla. Jos et vielä ole sisällä Jumalan valtakunnassa, niin anna elämäsi Jeesukselle ennen kuin on liian myöhäistä. Jeesuksen toinen tulemus on aivan oven edessä.

      Pedon merkki Raamatussa:

      Ilmestyskija

      13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
      13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
      13:18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.
      14:9 Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
      14:10 niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.
      14:11 Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.
      14:12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.
      14:13 Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti - sanoo Henki - he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä."

      Tässä vielä Edesmenneen Aaron Russon haastattelu pedon merkistä, ihmisten siruttamisesta ja yhdestä maailman hallituksesta, jota antikristus asettuu hallitsemaan

      http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA&feature=rela ted
      http://www.youtube.com/watch?v=6bEFo8BPBGc
      (VIDEOSSA ESITETTIIN ETTÄ USKOVAT TEMMATTAISIIN ENNEN ANTIKRISTUKSEN AIKAA, SIITÄ EN OLE NIINKÄÄN VARMA)

      MENE JA JULISTA TÄMÄ TIETO ETEENPÄIN ENSIKSI NIILLE JOITA RAKASTAT ENITEN JA SITTEN KENELLE TAHANSA JONKA TAPAAT. ELÄ ARKAILE JA PELKÄÄ IHMISIÄ JA HEIDÄN MIELIPITEITÄÄN. OLE ROHKEA JA LUJA JA TAISTELE JA USKON TAISTELU JA SELVIYDY VOITTAJANA PERILLE.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2521
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      197
      1535
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1065
    Aihe