Kyllä MINÄ tiedän!

Päivi V.

Hurraa jumala kaikkivaltias, MINÄ ITSE!!!
Olen erehtymätön, viisas, kaikkitietävä.
Osaan kaiken ja tiedän tarkalleen, kuinka missäkin tilanteessa on kaikkein viisainta toimia ja mikä on parhaiten yhteisen hyvän edun mukaisesti eletty.
Tiedän niin tieteestä, historiasta, ihmisen synnystä kuin kuolemastakin kaiken tietämisen arvoisen. Matematiikan laitkaan eivät horjuta ymmärrystäni ihmisen sielun syvyyksissä kuljeskelevien pimeyden voimien suhteen, kun äiti on raiskannut poikansa tai isä viillellyt pienokaisensa.
Käsitän vailla ylemmyyden tuntoa jokaisen maailmalla tehdyn ratkaisun sodan aloittamisesta ja tiedän tarkalleen, kuinka hyödyllistä on suunnitella jälleen uusia keinoja tuhota massoittain ihmisiä biologisilla sodankäyntiaseilla ja mielelläni rahoitan uudetkin hankinnat jokaiselle valtiolle, joka haluaa lisää välineitä toisten murhaamiseen.
Olen ylpeä ymmärtäessäni kaiken sairauksista ja onnettomuuksien syy-yhteys seurauksista ja hilpeällä hyväntahtoisuudella seuraan muiden ihmetystä mm. pornoteollisuuden armoilla kamppailevien ihmisten kurjista oloista, kun he huumeiden orjina ja ihmiskaupan uhreina, kaltoin kohdeltuina kuvittelevat vapaasta tahdostaan pyörivänsä kaikenmaailman kameroiden edessä pillut ja perseet paljaana yhtymässä milloin kenenkin kanssa ja väkipakolla koiria runkkailevat yhtymään ihmiseen, vaikka rakki kuinka koettaisi juosta karkuun luonnotonta yhdyntää.
Rakastan jokaista joka lapsityövoimaa hyödyntäen tuo varoja teollisuusmaiden ökyrikkaille ja kaikkien paskatehtaiden työntekijöiden huonoja oloja, joissa ei voi kuin sairastua ja lapset keräävät päivänsä jätteitä kaatopaikoilta koettaen keksiä jostakin jotakin syötävää ja kenties maailmalle myytävää, että edes jotakin saisi niille neljälle viiva kahdeksalle suulle annettavaksi, jotka likaisella lattialla sairaina makaavat vartoomassa äitiä riisipellolta tai isää riistotehtaalta.
Minulla on onneksi älyä ja ymmärrystä kaikkeen tuohon ja kaikkeen muuhunkin, mihin ikinä vain tässä maailmassa voi kuvitella tarvitsevansa tietoa ja käsityskykyä.
Minä kyllä osaan. Minä kyllä tiedän.
En tarvitse ketään neuvomaan itseäni päätellessäni oman ylevän elämänkokemukseni perusteella vastaukset jokaiseen vastaani tulevaan kysymykseen. Niin kinkkisiä kysymyksiä kun ei tämä typerysten palloteltavana oleva maailma osaa edes esittää, ettenkö MINÄ tietäisi tasan tarkkaan mistä on kysymys ja kuinka suhtautua asioihin oikein ja tietää mitä tehdä ja mikä on oikein.

Huhhuh. Mitähän tohon tässä tuohtumuksensa vallassa vois vielä keksiä lisää. En edes tiedä mitä siinä on, en jaksa asiaa nyt ajatella. Mutta jos se joltakulta sattui jäämään ymmärtämättä, niin väännän väärinkäsitysten välttämiseksi rautalangasta pyrkiväni äärimmäisen sarkastisesti kommentoimaan kaikkia niitä itseriittoisia kirjoituksia, jotka pyrkivät antamaan ymmärtää, että kyllä tässä elämässä ihan itse omine aivoineen kaiken voi päätellä ja hoksata mikä on oikein, mikä väärin.
Mutta ei tästäkään nyt sitten tämän enempää.
Itse kieltämättä kiitän Taivaan Jumalaa siitä vielä melkoisen vähästä ymmärryksestä jonka olen tätä elämää kohtaan saanut ja Hänen sanansa mukanaan tuomaa tietoa siitä, mikä ON oikein ja väärin.
Mutta että, älkää nyt jo taas pillastuko ja tähän ei ylipäätään kenenkään tarvitse kommentoida mitään, kunhan nyt kirjoitin, niin joojoo, ok, jokainen taaplaa tyylillään. Olkaa vaan sitä mieltä, että kyllä te tiedätte. Onhan teillä lupa siihen. Onneksi minun ei tarvitse ajatella niin.

2

274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mksl

      Eli siis tämä oli nyt pitkä pilkkaava versio kysymyksestä "miksi Jumala sallii pahojen asioiden tapahtuvan jne.." vai mitä? Jumala kyllä tuomitsee kaiken epäoikeudenmukaisuuden josta tässä puhut, don't worry. Sinut ja minut myös. Hän on itse rakkaus, oikeudenmukaisuus ja pyhä.

    • PIAN...

      NEW WORLD ORDER
      ILLUMINATI/FREEMASONS(which is a lusiferian group) ARE MAKING KINGDOM FOR SOON COMING ANTICRIST AND RFID 666

      Suurin osa ihmisistä ei tiedä mitä on tapahtumassa. Raamatun ennustukset käyvät toteen silmiemme alla. Jos et vielä ole sisällä Jumalan valtakunnassa, niin anna elämäsi Jeesukselle ennen kuin on liian myöhäistä. Jeesuksen toinen tulemus on aivan oven edessä.

      Pedon merkki Raamatussa:

      Ilmestyskija

      13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
      13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
      13:18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.
      14:9 Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
      14:10 niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.
      14:11 Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.
      14:12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.
      14:13 Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti - sanoo Henki - he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä."

      Tässä vielä Edesmenneen Aaron Russon haastattelu pedon merkistä, ihmisten siruttamisesta ja yhdestä maailman hallituksesta, jota antikristus asettuu hallitsemaan

      http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA&feature=rela ted
      http://www.youtube.com/watch?v=6bEFo8BPBGc
      (VIDEOSSA ESITETTIIN ETTÄ USKOVAT TEMMATTAISIIN ENNEN ANTIKRISTUKSEN AIKAA, SIITÄ EN OLE NIINKÄÄN VARMA)

      MENE JA JULISTA TÄMÄ TIETO ETEENPÄIN ENSIKSI NIILLE JOITA RAKASTAT ENITEN JA SITTEN KENELLE TAHANSA JONKA TAPAAT. ELÄ ARKAILE JA PELKÄÄ IHMISIÄ JA HEIDÄN MIELIPITEITÄÄN. OLE ROHKEA JA LUJA JA TAISTELE JA USKON TAISTELU JA SELVIYDY VOITTAJANA PERILLE.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      323
      3188
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1977
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1612
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1414
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      82
      1309
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      283
      1236
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1061
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      146
      878
    Aihe