Lihaa sadassa grammassa?

128g/100g

Jotkut vaan pystyvät yli 100 % lihapitoisuuksiin.
Tähän ei kilpailevat tuotteet pysty.

http://www.aijaa.com/v.php?i=6910694.jpg

Tuleepi tuosta toisenlainen juttukin mieleen. Kauppias haastatteli kauppa-apulaiseksi pyrkivää: "Paljonko painaa 1 kg sokeria ? "
800 g vastasi haastateltava, johon kauppias "Aivan oikein, paikka on sinun !"

19

2799

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei voi olla totta...

      Näitkö siinä pakkauksessa tekstin "Kylmäsavukinkku"??? Onko sinulla minkäänlaista käsitystä siitä, miten kylmäsavustus tapahtuu, ja miten liha siinä prosessissa käyttäytyy?? Tuossa, että 128 grammasta lihaa tulee 100 grammaa kylmäsavustettua lihaa ei ole yhtään mitään ihmeellistä.

      Kyllä kannattaisi olla hiljaa vaan eikä yrittää olla "hauska", kun ei selvästi tiedä hevonvittua yhtään mistään!!!

      • 128g/100g

        VaisNiht, mitä nuo kolme huutomerkkiä tekstissäsi merkkaa? Huudatko hevonvitunkovaa, vai?
        Oli miten oli, tuo merkintä sadassa grammassa lihaa 128g on paketissa sopimaton ja epäselvä.

        Arvaisin kylmäsavustusprosessissa vettä haihtuvan ja varmaankin rasvaa saattaa tiristä jonkun verran pois. Tuossa kauppa-apulaisvertailussakin pitäisi kai lukea asiakkaan paketissa "Sokeripitoisuus: 1 kg sokeria käytetty 800 -grammaan." Kauppias rokotti sen 200 g omaan taskuun tai paketista osan söi kauppa-apulainen.

        Mitäs jos toisin ranskan alpeilta kivennäisvettä ja kuljetuskustannusten pienentämiseksi haihduttaisin
        tyhjömenetelmällä yhdestä litrasta 9 -desiä pois. Pakkauksessa lukisi sitten "vesipitoisuus 1 -litra". Eikö olisikin aika mukavaa tuo tuhatprosenttinen vesi. Tilavuutta tuollainen yhden litran terveysvesi terveysvesi veisi vain 1/10 -osan eli desin verran. Tilaisit sitten sinne kauppaasi vaikka 100 l ja saisit 10 litran pulloa. Tietenkin olisit tyytyväinen, kun hyllytilaakin säästyisi.

        Idioottina on hyvä olla, ole sinäkin täysi nolla :-D niin kuin jo tunnutkin olevan.


      • Ei voi olla totta...
        128g/100g kirjoitti:

        VaisNiht, mitä nuo kolme huutomerkkiä tekstissäsi merkkaa? Huudatko hevonvitunkovaa, vai?
        Oli miten oli, tuo merkintä sadassa grammassa lihaa 128g on paketissa sopimaton ja epäselvä.

        Arvaisin kylmäsavustusprosessissa vettä haihtuvan ja varmaankin rasvaa saattaa tiristä jonkun verran pois. Tuossa kauppa-apulaisvertailussakin pitäisi kai lukea asiakkaan paketissa "Sokeripitoisuus: 1 kg sokeria käytetty 800 -grammaan." Kauppias rokotti sen 200 g omaan taskuun tai paketista osan söi kauppa-apulainen.

        Mitäs jos toisin ranskan alpeilta kivennäisvettä ja kuljetuskustannusten pienentämiseksi haihduttaisin
        tyhjömenetelmällä yhdestä litrasta 9 -desiä pois. Pakkauksessa lukisi sitten "vesipitoisuus 1 -litra". Eikö olisikin aika mukavaa tuo tuhatprosenttinen vesi. Tilavuutta tuollainen yhden litran terveysvesi terveysvesi veisi vain 1/10 -osan eli desin verran. Tilaisit sitten sinne kauppaasi vaikka 100 l ja saisit 10 litran pulloa. Tietenkin olisit tyytyväinen, kun hyllytilaakin säästyisi.

        Idioottina on hyvä olla, ole sinäkin täysi nolla :-D niin kuin jo tunnutkin olevan.

        "tuo merkintä sadassa grammassa lihaa 128g on paketissa sopimaton ja epäselvä."

        Millä ihmeen perusteella se on sopimaton ja epäselvä? Lihan kylmäsavustuksessa hävikki on AINA vähintään 15 %, useimmiten enemmän - voi olla jopa 30 %, lihalaadusta riippuen.

        Miksi Atria ei saisi pakkauksessaan kertoa, mikä lihan alkuperäinen määrä on ollut? Ketä tämä häiritsee (paitsi sinunkaltaisiasi lahopäitä jotka jollain sumealla logiikalla pitävät tuota jonkinlaisena huijauksena, joka ansaitsee tulla postatuksi "Kuluttajansuoja" -palstalle - voi elämän kevät!)

        Järjettömät höpinäsi vedestä ja tyhjiömenetelmästä jätän omaan arvoonsa; ei noihin kannata tuhlata ruutia.


      • 128g/100g
        Ei voi olla totta... kirjoitti:

        "tuo merkintä sadassa grammassa lihaa 128g on paketissa sopimaton ja epäselvä."

        Millä ihmeen perusteella se on sopimaton ja epäselvä? Lihan kylmäsavustuksessa hävikki on AINA vähintään 15 %, useimmiten enemmän - voi olla jopa 30 %, lihalaadusta riippuen.

        Miksi Atria ei saisi pakkauksessaan kertoa, mikä lihan alkuperäinen määrä on ollut? Ketä tämä häiritsee (paitsi sinunkaltaisiasi lahopäitä jotka jollain sumealla logiikalla pitävät tuota jonkinlaisena huijauksena, joka ansaitsee tulla postatuksi "Kuluttajansuoja" -palstalle - voi elämän kevät!)

        Järjettömät höpinäsi vedestä ja tyhjiömenetelmästä jätän omaan arvoonsa; ei noihin kannata tuhlata ruutia.

        "Millä ihmeen perusteella se on sopimaton ja epäselvä? Lihan kylmäsavustuksessa hävikki on AINA vähintään 15 %, useimmiten enemmän - voi olla jopa 30 %, lihalaadusta riippuen. "

        Lisääkö hävikki lihan pitoisuutta ? Aika ihmeellinen kanta. Kannattaa opetella ensin ynnnä ja pois laskut. Prosenttilaskua sinun ei vielä kannatakaan yrittää.

        Minulta hävikki on aina vähentänyt ja sinulla tuntuu lisäävän aineen määrää.

        Epäselvää tuossa on se, että pakkauksen mukaan sadassa grammassa on lihaa 128 g. Eihän missään voi olla yli 100 % pitoisuutta. Se vain siinä on epäselvää ja harhauttavaa.

        Luulen kyllä ymmärtäväni, että vettähän tuossa savustuksessa saattaa haihtua. Meillä päin sitä vaan sanotaan edelleen vedeksi ei lihaksi. Teikäläiset sitä ovat aina pitäneet lihana, kun ovat suolalla sitä lihaan ja makkaraan keinotekoisesti lisänneet.

        Merkintä "100 grammaan tuotetta on käytetty 128 g lihaa." on sitä vastoin aivan selvä ja yksiselitteinen.

        " ...postatuksi "Kuluttajansuoja" -palstalle - voi elämän kevät!) "
        Kyllä on kuluttajan suoja-asia epäselvät pakkausmerkinnät. Sitä paitsi on syksy ei elämänkevät :d ja kyllähän tämä asia ainakin sinut sai kirjoittelemaan jopa useamman kerran tänne, ei siis aivan turha.

        Mene nyt opettelemaan sitä ynnä ja poislaskua, että pääset joskus prosenttilaskuihinkin.


      • Sonic Empire
        128g/100g kirjoitti:

        "Millä ihmeen perusteella se on sopimaton ja epäselvä? Lihan kylmäsavustuksessa hävikki on AINA vähintään 15 %, useimmiten enemmän - voi olla jopa 30 %, lihalaadusta riippuen. "

        Lisääkö hävikki lihan pitoisuutta ? Aika ihmeellinen kanta. Kannattaa opetella ensin ynnnä ja pois laskut. Prosenttilaskua sinun ei vielä kannatakaan yrittää.

        Minulta hävikki on aina vähentänyt ja sinulla tuntuu lisäävän aineen määrää.

        Epäselvää tuossa on se, että pakkauksen mukaan sadassa grammassa on lihaa 128 g. Eihän missään voi olla yli 100 % pitoisuutta. Se vain siinä on epäselvää ja harhauttavaa.

        Luulen kyllä ymmärtäväni, että vettähän tuossa savustuksessa saattaa haihtua. Meillä päin sitä vaan sanotaan edelleen vedeksi ei lihaksi. Teikäläiset sitä ovat aina pitäneet lihana, kun ovat suolalla sitä lihaan ja makkaraan keinotekoisesti lisänneet.

        Merkintä "100 grammaan tuotetta on käytetty 128 g lihaa." on sitä vastoin aivan selvä ja yksiselitteinen.

        " ...postatuksi "Kuluttajansuoja" -palstalle - voi elämän kevät!) "
        Kyllä on kuluttajan suoja-asia epäselvät pakkausmerkinnät. Sitä paitsi on syksy ei elämänkevät :d ja kyllähän tämä asia ainakin sinut sai kirjoittelemaan jopa useamman kerran tänne, ei siis aivan turha.

        Mene nyt opettelemaan sitä ynnä ja poislaskua, että pääset joskus prosenttilaskuihinkin.

        Entäs ketsuppi! Felix mainostaa kilon ketsuppiin kuluneen 2 kiloa tomaattia! Huijausta!


      • 128g/100g
        Sonic Empire kirjoitti:

        Entäs ketsuppi! Felix mainostaa kilon ketsuppiin kuluneen 2 kiloa tomaattia! Huijausta!

        Felixiltä kuluu nuo 2 kiloa, ok. Felix ei taida ilmoittaa kuitenkaan, että tomaattipitoisuus on 123 %. Mussutellaan vaan Felixiä, parempaa on kyllä tuo Heinz.

        Hainz aineosat:
        tomaattisose 55 %
        suolaa 3,1 %
        mausteet ym loput 41,9 %

        Huomaa ettei tomaattejakaan ollut yli 100 %, kumma kyllä.

        Siitä tulikin mieleen HK:nSininen. Jos tuosta "sinistä" olisi myyty aiemmin Saksassa makkarana olisi vastuuhenkilöt saaneet varmaankin ehdotonta vankeutta. Siellähän makkarassa pitää olla lihaa, ei pelkkää rasvaa, sisäelimiä ja jauhoa. On en aika niuhottajia, nuo.


        Kivaa iltaa ja lihaisaa viikonloppua kaikille :D


      • 16+15
        128g/100g kirjoitti:

        Felixiltä kuluu nuo 2 kiloa, ok. Felix ei taida ilmoittaa kuitenkaan, että tomaattipitoisuus on 123 %. Mussutellaan vaan Felixiä, parempaa on kyllä tuo Heinz.

        Hainz aineosat:
        tomaattisose 55 %
        suolaa 3,1 %
        mausteet ym loput 41,9 %

        Huomaa ettei tomaattejakaan ollut yli 100 %, kumma kyllä.

        Siitä tulikin mieleen HK:nSininen. Jos tuosta "sinistä" olisi myyty aiemmin Saksassa makkarana olisi vastuuhenkilöt saaneet varmaankin ehdotonta vankeutta. Siellähän makkarassa pitää olla lihaa, ei pelkkää rasvaa, sisäelimiä ja jauhoa. On en aika niuhottajia, nuo.


        Kivaa iltaa ja lihaisaa viikonloppua kaikille :D

        "tomaattisose 55 %

        Huomaa ettei tomaattejakaan ollut yli 100 %, kumma kyllä. "

        Tomaattisose ei ole sama asia kuin tomaatit.

        Hyvän meetvurstin lihapitousuus on yli 100%:
        http://www.hkpro.fi/tuotteet/tuote/tuote=hk-kotimainen-meetvursti-tanko/id=12352427/ryhmaId=40


      • 5+4
        Sonic Empire kirjoitti:

        Entäs ketsuppi! Felix mainostaa kilon ketsuppiin kuluneen 2 kiloa tomaattia! Huijausta!

        Hiukan samantapainen tilanne kävi Kuopiossa. Kolmen kilon kalakukko tungettiin 2 kg pussiin, mutta se oli Kuopiossa se. Kauppias tosin sai syytteen eläinrääkkäyksestä.

        Joskus on tullut tuhrittua tunnin työhön koko viikon. Ilolla sen olen kyllä laskuttanut asiakkaaltani sen viikon. Eihän tuo niin vaikeaa olekaan kun sen oppii.


      • TomatoFrito
        16+15 kirjoitti:

        "tomaattisose 55 %

        Huomaa ettei tomaattejakaan ollut yli 100 %, kumma kyllä. "

        Tomaattisose ei ole sama asia kuin tomaatit.

        Hyvän meetvurstin lihapitousuus on yli 100%:
        http://www.hkpro.fi/tuotteet/tuote/tuote=hk-kotimainen-meetvursti-tanko/id=12352427/ryhmaId=40

        ai että löytyy yli sadan prosentin pitoisuuksia. Jos louhin kultamalmia ja myyn sitten sormuksia joissa kultapitoisuus on 3000 %, ostatko ? tuskinpa. Kultamalmi ei ole kultaa ja pitoisuudet voivat vain lähetä lähetä sataa prosenttia ei yli koskaan.

        Kannattaisi kerrata peruskoulun laskuoppi prosenttilaskun osalta.

        Noilla hölöpölömerkinnöillä meitä taviskuluttajia pyritään hämäämään. Lihaa 100 % tarkoittaa että tuote on pelkkää lihaa. Tuokaan ei ole kovin täsmällinen ilmaisu ilman, että mainitaan myös kosteus tai vesiprosentti.


      • äly hoi älä jätä
        TomatoFrito kirjoitti:

        ai että löytyy yli sadan prosentin pitoisuuksia. Jos louhin kultamalmia ja myyn sitten sormuksia joissa kultapitoisuus on 3000 %, ostatko ? tuskinpa. Kultamalmi ei ole kultaa ja pitoisuudet voivat vain lähetä lähetä sataa prosenttia ei yli koskaan.

        Kannattaisi kerrata peruskoulun laskuoppi prosenttilaskun osalta.

        Noilla hölöpölömerkinnöillä meitä taviskuluttajia pyritään hämäämään. Lihaa 100 % tarkoittaa että tuote on pelkkää lihaa. Tuokaan ei ole kovin täsmällinen ilmaisu ilman, että mainitaan myös kosteus tai vesiprosentti.

        "ai että löytyy yli sadan prosentin pitoisuuksia. Jos louhin kultamalmia ja myyn sitten sormuksia joissa kultapitoisuus on 3000 %, ostatko ? tuskinpa. Kultamalmi ei ole kultaa ja pitoisuudet voivat vain lähetä lähetä sataa prosenttia ei yli koskaan."

        Sinulla ei riitä älykkyys ymmärtämään asioiden välisiä suhteita. Esimerkissäsi malmi muuttuu kullaksi, silloin sormuksessa voitaisiin ilmoittaa sisältävän 300% malmia ei kultaa. Makkara ei sisällä 150% makkaraa vaan 150% lihaa.


        "Kannattaisi kerrata peruskoulun laskuoppi prosenttilaskun osalta. "
        Kyllä. Sinun kannattaa käydä peruskoulu.

        "Lihaa 100 % tarkoittaa että tuote on pelkkää lihaa."
        Niin silloin, jos ostettava tuote on lihaa eikä esim. makkaraa.


      • 128%
        äly hoi älä jätä kirjoitti:

        "ai että löytyy yli sadan prosentin pitoisuuksia. Jos louhin kultamalmia ja myyn sitten sormuksia joissa kultapitoisuus on 3000 %, ostatko ? tuskinpa. Kultamalmi ei ole kultaa ja pitoisuudet voivat vain lähetä lähetä sataa prosenttia ei yli koskaan."

        Sinulla ei riitä älykkyys ymmärtämään asioiden välisiä suhteita. Esimerkissäsi malmi muuttuu kullaksi, silloin sormuksessa voitaisiin ilmoittaa sisältävän 300% malmia ei kultaa. Makkara ei sisällä 150% makkaraa vaan 150% lihaa.


        "Kannattaisi kerrata peruskoulun laskuoppi prosenttilaskun osalta. "
        Kyllä. Sinun kannattaa käydä peruskoulu.

        "Lihaa 100 % tarkoittaa että tuote on pelkkää lihaa."
        Niin silloin, jos ostettava tuote on lihaa eikä esim. makkaraa.

        No joo, minulla on oikeus lyödä pitoisuusleima kultaharkkoon 99,99 %. Sinulla on ehkä oikeus lyödä pakkaukseen lihapitoisuus 128 %. Väitän kyllä vieläkin ettei yli 100 % pitoisuuksia ole lihassa sen enempää kuin kullassakaan. Makkarassa pitoisuus (suomalaisessa makkarassa) pitäisi paremminkin ilmoittaa prosenttien sijasta ppm .

        Miten kävisikään jos olisit Alkossa töissä, ilmoittaisitko alkoholiprosentin 115 % koskenkorvaa?

        Opetellaan edelleen prosenttilaskua kummatkin


      • tipuit kärryiltä
        128% kirjoitti:

        No joo, minulla on oikeus lyödä pitoisuusleima kultaharkkoon 99,99 %. Sinulla on ehkä oikeus lyödä pakkaukseen lihapitoisuus 128 %. Väitän kyllä vieläkin ettei yli 100 % pitoisuuksia ole lihassa sen enempää kuin kullassakaan. Makkarassa pitoisuus (suomalaisessa makkarassa) pitäisi paremminkin ilmoittaa prosenttien sijasta ppm .

        Miten kävisikään jos olisit Alkossa töissä, ilmoittaisitko alkoholiprosentin 115 % koskenkorvaa?

        Opetellaan edelleen prosenttilaskua kummatkin

        Sinun kannattaa opetella eroittamaan eri asiat toisistaan ennen prosenttilaskun kertaamista. Sitten kun ymmärrät mitä eroa lihalla ja makkaralla on kykenet laskemaan makkaran lihapitoisuuden.
        Ppm:n käyttö ei parantaisi tilannetta. Minä osaan prosenttilaskut, kerro kun sinä opit.


      • 123%
        tipuit kärryiltä kirjoitti:

        Sinun kannattaa opetella eroittamaan eri asiat toisistaan ennen prosenttilaskun kertaamista. Sitten kun ymmärrät mitä eroa lihalla ja makkaralla on kykenet laskemaan makkaran lihapitoisuuden.
        Ppm:n käyttö ei parantaisi tilannetta. Minä osaan prosenttilaskut, kerro kun sinä opit.

        Aineen paino yli oman painonsa, eihän se ole mahdollista. Kohta varmaan kerrot voimistasi kuten paroni von Münchhausen, joka nosti itse itsensä hiuksistaan ilmaan.

        Ostaisitko esimerkiksi koivuhalkoja jossa puupitoisuus on myyjän ilmoituksen mukaan 123% ja maksaisit siitä kiintokuutiolta tuon 1,23 kertaisen hinnan.

        Hölmöä kuluttajaa on hauskaa ja helppoa jymäyttää, suosittelen.

        Prosenttilaskua et ilmeisesti tajua.


      • ja junakin meni
        123% kirjoitti:

        Aineen paino yli oman painonsa, eihän se ole mahdollista. Kohta varmaan kerrot voimistasi kuten paroni von Münchhausen, joka nosti itse itsensä hiuksistaan ilmaan.

        Ostaisitko esimerkiksi koivuhalkoja jossa puupitoisuus on myyjän ilmoituksen mukaan 123% ja maksaisit siitä kiintokuutiolta tuon 1,23 kertaisen hinnan.

        Hölmöä kuluttajaa on hauskaa ja helppoa jymäyttää, suosittelen.

        Prosenttilaskua et ilmeisesti tajua.

        "Aineen paino yli oman painonsa, eihän se ole mahdollista. "
        Kyse on eri aineista. Kuinka vaikeaa se on ymmärtää?

        "Hölmöä kuluttajaa on hauskaa ja helppoa jymäyttää, suosittelen. "
        Ja täysi mäntti ei ymmärrä edes yksinkertaisimpia asioita.


        "Prosenttilaskua et ilmeisesti tajua. "
        Paremmin kuin sinä.


      • 126%
        ja junakin meni kirjoitti:

        "Aineen paino yli oman painonsa, eihän se ole mahdollista. "
        Kyse on eri aineista. Kuinka vaikeaa se on ymmärtää?

        "Hölmöä kuluttajaa on hauskaa ja helppoa jymäyttää, suosittelen. "
        Ja täysi mäntti ei ymmärrä edes yksinkertaisimpia asioita.


        "Prosenttilaskua et ilmeisesti tajua. "
        Paremmin kuin sinä.

        Ei samaan laskuun pidä sekoittaa kahta eri ainetta. PITOISUUS on siis ilmoitetun aineen pitoisuutta ko mössössä. Pitoisuus ei koskaan voi nousta yli 100 %.

        Et siis ymmärrä prosenttilaskun alkeitakaan, harmi. Mene peruskoulun kursseille. Ehkä opit jotain, mutta todennäköisesti jankkaat samaa edelleen.


      • et ymmärtänyt vielä
        126% kirjoitti:

        Ei samaan laskuun pidä sekoittaa kahta eri ainetta. PITOISUUS on siis ilmoitetun aineen pitoisuutta ko mössössä. Pitoisuus ei koskaan voi nousta yli 100 %.

        Et siis ymmärrä prosenttilaskun alkeitakaan, harmi. Mene peruskoulun kursseille. Ehkä opit jotain, mutta todennäköisesti jankkaat samaa edelleen.

        Eli mielestäsi makkaran kyljessä pitisi lukea aineluettelossa vain: 100% MAKKARAA. Mistä sitten ostaja tietää mistä se on tehty?

        Sinä tässä et ole kyennyt ymmärtämään edes perusteita, saati sitten prosenttilaskuja. Sitten kun ymmärrät mitä tarkoittaa, kun kyseessä on eri asiat kykenet ymmärtämään miksi luku voi nousta yli sadan. Mutta siihen menee varmasti kauan.


      • 100 %
        et ymmärtänyt vielä kirjoitti:

        Eli mielestäsi makkaran kyljessä pitisi lukea aineluettelossa vain: 100% MAKKARAA. Mistä sitten ostaja tietää mistä se on tehty?

        Sinä tässä et ole kyennyt ymmärtämään edes perusteita, saati sitten prosenttilaskuja. Sitten kun ymmärrät mitä tarkoittaa, kun kyseessä on eri asiat kykenet ymmärtämään miksi luku voi nousta yli sadan. Mutta siihen menee varmasti kauan.

        http://areena.yle.fi/video/1116615

        Kikkailua nuo yli 100 % lihapitoisuudet. Paremin voisi ilmoittaa: 50% kuiva-aineita, joiste 30 % lisäaineita 10 % rasvaa, 10 % nahkaa sisäelimiä, 50 % vettä. Tuote on tietenkin kylmäsavustettua lihaa.

        Näin suomessa, ja lihapitoisuus tietenkkin 150 %


    • 128g/100g

      Myydään koivuklapeja, puupitoisuus yli 125 %. Laskettu tietenkin juuri kaadetusta puusta.

      • 128g/100g

        Elikä meillä motissa on puuta on 1,25 mottia, Laske, kyllä tulee edulliseksi ostaa meiltä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Oletko tyytyväinen viime tapaamiseemme?

      Vai toivoitko sen menevän toisella tavalla? Miten?
      Ikävä
      72
      3063
    2. Nyt se sit loppuu

      Et ei enää nähdä ja yhteyttä pidetä.
      Ikävä
      55
      2725
    3. Kuoleman pelko katosi

      Olen pelännyt koko elämän ajan kuolemaa mutta yhtäkkiä kun hindut paljastivat totuuksia uskonnoista noin aloin yhtäkkiä
      Hindulaisuus
      432
      2335
    4. Viikonloppu terveiset kaivatulle

      tähän alas ⬇️⬇️⬇️
      Ikävä
      79
      2188
    5. Jos sitä keittelis teetä

      Ja miettis mitä mies siellä jossain touhuilee... ☕️
      Ikävä
      95
      1996
    6. Myötähäpeä kun näkee sut,

      tekisit jotain ittelles. Ihan hyvällä tämä!
      Ikävä
      57
      1929
    7. Huomenta ........

      Huomenta 💗 Tiedän, että tuntuisit hyvälle.
      Ikävä
      12
      1576
    8. Kuhmolainen on selvästi kepun lehti

      Kuhmolaise etukannessa oli Kuva kun Jaskalle annettiin karhu patsas.mutta kukmolaislehti oli niin kepulainen että Jaskan
      Kuhmo
      17
      1537
    9. Ei mun tunteet

      ole mihinkään kadonnut. Enkä mä sua inhoa tai ole kyllästynyt. Mä ymmärsin, ettet ole kiinnostunut minusta, ainakaan sil
      Ikävä
      30
      1380
    10. Mitä nämä palautteet palstalla ovat?

      Joku uusi toimintatapa rohkaista kirjoittajia vai mistä on kyse?
      Ikävä
      30
      1351
    Aihe