Menin armeijassa paskalle

tyhmäteko oli

pöntölle,jossa luki älä käytä,vetäsin sitten pöntön ja samassa kaikki paskavesi alko juosta lattialle! Ryhmyrit tuli huutamaan minut ja saatiin koko joukko yptä vessanlattian pesussa. Ei minua paljon kiitosta sanottu ja olin ihan häpeässäni.

17

1936

  Vastaukset

  • kakat kakkoja kakka kakki kakkaa kakkahätä

   • paskat paskoja paska passi paskaa paskantaa paskahätä


   • ihan tosi kirjoitti:

    paskat paskoja paska passi paskaa paskantaa paskahätä

    Kumpi on nolompi, pissa- vai kakkavahinko?


   • age old question kirjoitti:

    Kumpi on nolompi, pissa- vai kakkavahinko?

    kakka, koska pissavahingot voi hörpätä suuhun ennenku kukaa näkkee.


   • age old question kirjoitti:

    Kumpi on nolompi, pissa- vai kakkavahinko?

    Jaa-a. Pieni plöräys housuun ja äkkiä pesulle kenenkään huomaamatta vai pitkä pissa vaaleisiin housuihin keskellä katua. Vai isot plöröt valuu shortsinpuntista keskellä katua vai pitkä liraus tummiin housuihin vessan ovella. Silti sanoisin että kyllä se tuntuu kamalammalta, kun pissa pääsee.


  • NIINKÖ

  • Olin EHK.ssa, ja tein kostoksi tuosta mössöstä seuraavanpäivän maastoaterian. Sissit kehuivat, että ompas parempaa ruokaa kuin yleensä.

   Nyt he haluavat sitä lisää..

  • Tuli yhdessä kokouksessa vähän suolisto-ongelmia ja kun kokous oli just loppumassa, tuskanhiki ja mahaa kouras- oli pakko vääntää satsit. Onneks kukaan ei kai huomannu.

   • Ehkeivät sanoneet kohteliaisuudesta. Kaipa sen nyt huomaa, jos joku paskantaa kokouksessa.


  • Suhteen alussa en kehdannut kakata miehen luona, ja viikonlopun jälkeen junalta tullessa alkoi vatsa toimia ja kovaa. Kävely oli melkein mahdotonta, ja lopulta melko lähellä kotia tein sen päätöksen, että annan tulla housuun. Kamalaahan se oli, mutta uskomaton helpotus eikä sitä kukaan saanut tietää, ei maailma siihen kaatunut. Nolompaa olis ollut seistä keskellä katua jalat ristissä. Ja osa olis todennäköisesti tullut housuun joka tapauksessa, niin kova hätä se oli, joten oli parempi päästää se hallitusti pöksyyn.

  • Tuli hirveä plöröhätä, kun olin esittelemässä asuntoani. Ostajat ihasteli kylpyhuonetta, enkä kehdannut sanoa,että itsellenikin se edustaa tällä hetkellä ykköskiinnostuksenkohdetta. Kun ne oli ovella just lähdössä, tunsin vaan, kuinka löysä puuro valui reisiä pitkin. Onneks se ovi sulkeutui sillä hetkellä!

   Kun olin tyttöystävän mökillä pari yötä, en paskonut siellä, ja kun tulin kotiin, jäin pois bussista,kakkasin kuin hevonen. Se vaan tuli, mikään ei auttanut.

   Bussi joutui viime vuonna liikenneruuhkaan ja oli jo valmiiks kova kusihätä, juoksin täysillä kotiin, vedin sen ulos jo rappukäytävässä ja kotiovella muistutin Manneken pis-patsasta. Onneks kukaan ei nähnyt! Siivosin kyllä lätäkköni.

   Ai niin, pari kertaa tiukassa tilanteessa joutunu kakkiin käsilleen.

   • Aikuinen mies kakkaa housuun kuin hevonen!!! Olisit nyt vähän enemmän pinnistellyt!!!


   • hahahahahaha kirjoitti:

    Aikuinen mies kakkaa housuun kuin hevonen!!! Olisit nyt vähän enemmän pinnistellyt!!!

    Istuin bussipysäkillä ja pinnistin niin lujaa kuin vaan voi, mutta sillä kakalla oli oma tahto, se tuli koska sen oli tultava.


   • 4+20 kirjoitti:

    Istuin bussipysäkillä ja pinnistin niin lujaa kuin vaan voi, mutta sillä kakalla oli oma tahto, se tuli koska sen oli tultava.

    Hyh hyh,kyllä aikuinen mies pihtaa kakkansa vessaan asti.


   • viisplusviis kirjoitti:

    Hyh hyh,kyllä aikuinen mies pihtaa kakkansa vessaan asti.

    Kyllä se kakka vielä sinultakin plörähtää.


  • Elämäni kovin plöröhätä yllätti, kun olin junassa matkalla juhlista kotiin. Söin kai jotain sopimatonta ja vielä ihan liikaa. Mahassa väänsi ja yritin vaan, ettei tarvitsisi mennä junan vessaan. Koko ajan tunne kuitenkin paheni ja sitten alkoikin tosissaan plöröttää. Juuri silloin junasta meni sähköt eikä vessaan päässyt. Kun päästiin toiseen junaan, en ymmärrä mistä sain sen tahdonvoiman, etten kakannut housuuni kävellessäni. Sitten edessäni oli vessa, vapaa vessa. Kävelin sinne kuin huumattuna ja kun sain takamukseni istuimelle, kakkasin samalla sekunnilla. En ole koskaan sellaista helpotusta kokenut. Oli niin lähellä, että löröt olisivat olleet housussa. Se olis ollut todella kiusallista, koska paikalla oli ystäväni ja sen tytär.

  • Paska ei tule pöntöstä yli ,jos ei vedä yhtä kertaa enempää.
   On mitoitettu siten.
   Poikkeus.Ellei paskanna ämpärillistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   163
   4286
  2. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   93
   4073
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2373
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   214
   2054
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1951