Perättömät lastensuojelu-ilmoitukset

Äiti&3-erityislasta

Aiheettoman ilmoituken syitäkin on monia. ja yksikin on LIIKAA!!!!
esim. ITSE OLEN 3:n erityislapsen yksinhuoltaja ja ex-aviomies "lasten isä" pahoinpiteli usein minua henkisesti ja fyysisesti mm. kuristamalla minua viidesti avioliittomme ja asumuseron aikana, jolloin meillä oli yhteishuoltajuus..."mikä sekin on.."?! Yhteishuoltajuudessa molemmat vanhemmat osallistuvat lastensa kasvatukseen ja hoitavat sopimuksen mukaan noin: joka toinen viikonloppu lapsia ja loma-ajat puoliksi. "Eli käytännössä mies otti kaikki lapsensa yhdeksi viikonlopuksi luoksensa ja kävi muutoin tapaamassa lapsiaan luonani milloin huvitti ja nuorimmaisen (tytön) vei shoppailemaan suoraan koulusta, kun itse odotin lasta koulusta kotiin. Illalla 2 vahempaa lasta katsoivat: kateellisena suu auki isän "prinsessaostoksia" tyttärelleen... *HUOKAUS*. Isä haki kyllä lapsensa, siis nuorimmaisen, joskus muutoinkin: soitti minulle ja kysyi:" missä olen" vastasin: kalliolla koiralenkillä..? Isä vastasi: olen oven takanasi ja tulin hakemaan nuorimman, kun kysyin milloin isä tuo hänet takaisin? Sain vastaukseksi: "en tiä ja olankohautuksen. kuulin 2kk sitten isän nostaneen vanhimman poikamme kurkusta seinälle kun hän oli kaatunut pyörällä. Tämä riitti minulle tein asiasta rikosilmoituksen. Isä taasen teki minusta lastensuojeluilmoituksen, miten muuten, hän olisi voinut jatkaa kiduttamistani henkisellä tasolla..? Minulle määrättiin yksihuoltajuus, ja koska isä ei ole meille hengenvaarallinen hän saa tavata lapsia samoin kuin yhteishuoltajuudessakin paitsi että nyt kellonajatkin on paperilla.. Toki hän löysi siitäkin sopimuksesta jo porsaanreijän =LOMAT jaetaan puoliksi esim. kesä ja talvilomasta minulla on lapset alukupuoliskon ja hiihto, syyslomat fifty/fifty eli 7pv:n loma on hälle liikaa lastensa kanssa korjaan 2 nuorimman kanssa (vanhin ei halua mennä Isällensa)=hän ilmoitti että sopimuksessa ei lue yksityiskohtaisesti miten lomat jaetaan, joten hän pitää loma-viikolla 2 lastansa ja tuo ne minulle viikonlopuksi. jotta pääsee bilettämään, kuten Isä teki kevätjuhlan päätöspäivänäkin..! Vanhin poikani tuli sillon la. todistuksen kanssa kotiin, nuorempia ei kuulunut torkkareineen, mutta tyttäreni opettaja toi todistuksen kotiovelleni asti... olin "hiukka kohtuuttoman nolona" ja soitin Isälle mikseivät Nuoremmat ole hakeneet todistusta.? Vastaus: Isä oli vienyt nuorimmat lapsemme veljellensä hoitoon ja vastasi minulle unohtaneensa todistustenjakopäivän ja lähtenyt itse viihteelle ja ihmetteli vielä minulle: "että mitä väliä sen on missä ne lapset ovat hoidossa, kunhan jossain ovat hoidossa...!!!
Sossuille sanoisin: Haloo ottakaa järki käteen sen ylivaltansa kanssa. Eikä auta valittaa L.s-ilmoitus pysyy kirjoissa ja kansissa vaikka muuttaa toiselle paikkakaunnalle ja kuinka olisi lapsensa hyvin hoitanut. eikä rikosilmoitusta voi tehdä nykyään aiheettomasta L.s-ilmoituksesta, koska ne voi tehdä nimettömänä...!! Loisto-idea muuten! Kaikki aika joka tähän kuluu on kuitenkin lapsilta pois hukkaan-heitettyä, äidin voimia kuluttavaa.. sekä tietenkin yhteiskunnan varoilla kaikkien maksettava!
T:Äiti ja 3 lasta

1

822

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lapset Oikeudettomia

      Näitä samankaltaisia esimerkkejä/tapauksia on paljon tässä maassa.
      Suomessa vain on näköjään otettu käytäntö puoltaa "isiä", oli sitten kyseessä millainen juoppo pahoinpitelijä tahansa.
      Lasta ei kuulla suoraan, vaan aina määrätään joku korruptiovirkailija (vaikka vaihtaen aiempi) vääristelemään asioita ja lapsen sanomisia, joko suhteiden tai rahan voimalla.
      Ei tämän yhteiskunnan epäoikeuden mukaisuudella ja kieroudella ole enää mitään rajoja.
      Sitä vaan ei ole vielä sisäistetty. Tuudittaudutaan vain ajatukseen, että kun ennenkin on mennyt hyvin/oikeuden mukaisesti, niin nytkin menee.
      Se tosiasia vaan on vielä tajuamatta, että ihmisillä yleensäkin on selkäranka ja moraali on kärsinyt pahemman kerran inflaation.
      Valehtelukin on nykyään täysin luvallista ja hyväksyttävää tai sitten sitä kutsutaan "businekseksi".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      256
      2262
    2. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      2045
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      98
      1780
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      115
      1599
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1181
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1180
    7. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      64
      1019
    8. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      113
      1018
    9. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      60
      1006
    10. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      33
      1003
    Aihe