Arkkipiispa Gustaf Johanssonin

profetia/ilmestys

Arkkipiispa Gustav Johanssonin ennustus vuodelta 1912

Merkillisen ennustuksen on Savo-lehden päätoimittaja-pakinoitsijalle Paavolle kertonut eräs lehden lukijakuntaan lukeutuva henkilö.

“Oli kesä 1912, heinäkuu. Olin kesähuvilallamme. Arkkipiispa Gustav Johansson, joka Kuopion hiippakunnan
piispana ollessaan vv. 1885-1898 oli hänelle virka-asunnon puutteessa omalla kustannuksellaan rakennuttanut itselleen Vaajasalon korkeimmalle paikalle siellä vielä nykyisinkin sijaitsevan piispanlinnan, tuli käymään vanhoilla asuinpaikoillaan ja yöpyi huvilallamme. Olimme kolmisin eräässä huvilamme huoneessa, mainittu kirkonpriimas, äiti-vainajani ja minä. Keskustelimme maailman asioista, tai minä nuorimpana oikeastaan vain kuuntelin, mitä toiset juttelivat.

Tällöin sanoi arkkipiispa äidilleni jotain siihen tapaan, että tuskin kuluu kahta vuotta, kun alkaa maailmansota, ja Saksa, jota vastassa on puoli maailmaa, häviää sodan. Tähän sanoi äitini, ettei hän sitä usko, kun Saksa on niin voimakas sotilasvaltio.

Arkkipiispa sanoi tähän, että niin tähdet kuitenkin ennustavat. Hän harrasti tähtien tutkimista rakennuksen neljäntenä kerroksena olevasta kiikaritornistaan. Mutta niinhän se sitten kävikin.

Elokuun 1. päivänä v. 1914 alkoi ensimmäinen maailmansota, ja Saksa hävisi sodan.

G.J. jatkoi, että kuluu useampia kymmeniä vuosia, mutta n. vuoden 1940 paikkeilla alkaa toinen maailmansota, ja melkein koko maailma on taas Saksaa vastassa, ja Saksa taas kerran häviää sodan.

Mutta Arkkipiispa jatkoi edelleen, ettei tämä sota ole vielä viimeinen kansojen kamppailu, vaan sen jälkeen tulee vielä kolmas, joka on USKONSOTA, mutta ei uskonsota siinä merkityksessä kuin Lutherin aikoihin, vaan ns. ideologinen sota. Samassa yhteydessä hän puhui keltaisesta vaarasta ja sanoi, että väkiluvultaan liian suuri Kiina lähtee liikkeelle etsimään suurempaa elintilaa.

Arkkipiispa sanoi vuodenkin, milloin tämä kolmas maailmansota alkaa, mutta se oli niin kaukana vuoden 1912 jälkeen, että vuosiluku on häipynyt mielestäni.

Korkea vieraamme ennusti myös, että tämä sota on kauheimpia, mitä koskaan on ollut (atomeista ei silloin
tiedetty mitään), ja sanoi myös kuka tuossa kamppailussa lopuksi häviää. Hän sanoi vielä, että orättvisan
får sist och slutligen sitt straff. (Vääryys saa lopulta rangaistuksensa). Keskustelu kävi ruotsin kielellä.

Kaksi ensimmäistä ennustusta on jo käynyt toteen. Kuinka tämän kolmannen sitten käynee? Silloin v. 1912
ei tiedetty mitään nykyisistä kriiseistä eikä uskottu niitä koskaan tulevankaan.”

ja

Arkkipiispa Gustaf Johanssonin (1844-1930) enkeli-ilmestys Turun Tuomiokirkossa

Eräänä myöhäisenä pimeänä iltana Gustaf Johansson oli iltakävelyllä.
Hän käveli tuomiokirkon ohi ja havaitsi sen kirkkaasti valaistuna.
Uteliaana hän meni katsomaan sisälle, että mikä tilaisuus vielä näin myöhällä oli.
Kun hän saapui sisään, niin kirkon alttarin edessä, keskikäytävällä, seisoi valtavan suuri kirkas enkeli, paljastettu miekka kädessä.

Jumalan lähettämänä enkeli ilmoitti, että Suomea kohtaa kolme kovaa tuomiota: Ensiksi miekan kärki kastuu, toiseksi miekka menee puoliväliin ja kolmanneksi miekka menee kahvaa myöten.

24

6394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viisaat neitseet

      Ja yllätys sen loppuosa on monelle, he nukkuvat

      • Jumala auttanut

        Olen -40-luvun puolenvälin paikkeilla syntynyt ja olin alle 10 vuotias eli siis joskus 50-luvulla puhuttiin paljon KELTAISESTA VAARASTA, joka on ennustettu tulevaksi katastrofiksi. Myös olen vähän myöhemmin jostakin lukenut pähkäilyjä olisiko keltainen vaara sittenkin aurinko, eikä Kiina.

        Että, en tiedä mistä on lähtöisin, mutta lapsuudesta tuo on ollut muistissani ja myöhemmin koko ennustusta en ole kuullut mistään, kunnes näistä ko. profetioista.


    • tuhat ja yksi

      aina elokuussa, mutta ei enää ollut elokuussa 2010 lainkaan lähellä !

      Odotellaan parempia ennustuksia kun "ei muista" muita aikamääritteitä kuin eletyssä ajassa ja sellainen on muistelua ei lainkaan ennustamista, ja se on oman uskonsa pönkittämiseksi lasketeltuja manauksia ja mantroja.

      • Kerro lisää

        Kertoiko Arkkipiispa Gustaf Johansson kuka sen sodan häviää?
        Entä milloin se sota tulisi olemaan?

        Onko Arkkipiispa Gustaf Johannssonista jotain kirjaa, mistä voisi lukea lisää?

        Kiitollinen tiedoista!


      • tuhat ja yksi
        Kerro lisää kirjoitti:

        Kertoiko Arkkipiispa Gustaf Johansson kuka sen sodan häviää?
        Entä milloin se sota tulisi olemaan?

        Onko Arkkipiispa Gustaf Johannssonista jotain kirjaa, mistä voisi lukea lisää?

        Kiitollinen tiedoista!

        mutta nuo uskovien valhehöpinät ovat käsittääkseni niitten kirjojen ulkopuolelle keksittyjä.

        Tietoa ei ole sen kummemmin Johanssonista.


      • ...
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        mutta nuo uskovien valhehöpinät ovat käsittääkseni niitten kirjojen ulkopuolelle keksittyjä.

        Tietoa ei ole sen kummemmin Johanssonista.

        ....


    • 7

      Tottahan on ettei Makarovi tätä puhetta yksin suunnitellut,ainakin se puhe oli ja on Putinin tiedossa,eikä Venäjän pää mies ole sitä milläänlailla julkisesti nuhdellut.Onhan siittä asti Venäjä tykännyt kyttyrää kun Anton-poika kiista alkoi,ja Venäjän lehdissä kirjoiteltu ja mustamaalattu milloin mitenkin.
      Varsinkin kun meillä on nuori hallitus,Niinistö taitaapi olla järkevin ja näkemyksiltään jalat maassa oleva Presitentti,joskin Sdp.-Presitentti olisi Venäjän mieleen enemmänkin.
      En tiedä,itse en halua mistään hinnasta joutua Venäjä vallan alle,Ja siksipä ristin käteni.Jostain kumman syystä on nähtävä Venäjän " nokkiin" ottamiset.Ja jotain se halajaa,kolme kylkiluuta suussaan.Kyllä nyt on Suomen nuorella päättäjäjoukolla kovat paikat.Vanhemmat päättäjät se jotka ajoivat Suomen Eu,-
      Onko heiilä nuorella Puolustuministerillä nyt viisautta,taitoa keskustella Venäjän kanssa,vaiko onko Keskustelia Niinistö.On selvää että joku nyt Venäjää hiertää.Sotaharjoitukset Kiinan kanssa kertoo myös halusta ottaa ylivaltaa sotilaallisesti.NYT JOKAINEN USKOVA KÄSIÄ RISTIIN,VIISAUTTA,YMMÄRRYSTÄ TIETOA JA TAITOA.

    • Touho serkku.

      Hehheh..,kylläpäs eräiden taholta on alkanut melkoinen vääntö jonkin vanhan,
      epämääräisen profetian ja viime aikaisten tapahtumien tulkintojen suhteen.

      Ja nämä tulkinnat,arvailut ja skenaariot alkavat saamaan jopa hurmoksellisia piirteitä joihin ei voi suhtautua muutoin kuin säälivästi hymyillen.

      Näin siitä syystä,että ne ovat niin yliampuvia eivätkä lainkaan realistisia,ja sitä paitsi niissä on sitä vanhaa kylmän sodan aikaista mentaliteettia.

      Ja jos kerran jokainen uskova haluaa nt laittaa käsiään ristiin ja ties mistä syystä saada viisautta,ymmärrystä,tietoa ja taitoa,niin siitä vaan.

      Se on yksinomaan teidän asianne.

      Tämä vouhotus Venäjän suhteen jatkunee ainakin syksyyn asti ja sitten,riippuen
      joidenkin saamista uni-ja muista näyistä,se alkanee uudelleen.

      Ja taas kerran täysin turhaan.

      • Niinpä,

        eli se Venäjän perinteeksi tullut jokavuotinen hyökkäys Suomeen on taas kerran lähempänä kuin äkkinäiset osaa arvatakaan.
        Ajatuksissani on ollut sepittää vastaavanlainen tarina jota kertoilla iltojen iloksi ja päivien kuluksi internetin palstoilla.
        Itseasiassa minun henkilöt saavat taivaallisen varoituksen olla kertomatta asiasta kenellekään rangaistuksen uhalla ettei turhaa levottomuutta herätettäisi ennen kuin aika on tämän kaiken tapahtua.
        Kaikki tämä sotiminen olisi vain jumalallisella päätöksellä järjestetty vain sen vuoksi että suomalaiset kääntyisivät Herran puoleen ja katuisivat itkien syntejään koska eivät ole kuunnelleet heille lähetettyjen profeetoiden sanomaa.
        Kuitenkin Suomi selviytyisi tuostakin ottelusta vähän reissussa rähjääntynenä mutta muuten hyvässä kunnossa, ja ansio on tietenkin uskovaisten jotka jaksoivat rukoilla..kuinkas muuten. Muuta selitystä ei yksinkertaisesti asialle löydy.
        Olen melkoisen varma että kirjoitus saisi laajaa kannatusta, sillä siinä olisi tärkeimmät ja suosituimmat syyt, ja erityisesti "profeettojen" itsetuntoa hivelisi kun itse Herra (mukamas) todistaa heidän kirjoituksiensa puolesta.


    • 7

      nimimerkki; Niinpä
      Kuitenkin Suomi selviytyisi tuostakin ottelusta vähän reissussa rähjääntynenä mutta muuten hyvässä kunnossa, ja ansio on tietenkin uskovaisten jotka jaksoivat rukoilla..kuinkas muuten. Muuta selitystä ei yksinkertaisesti asialle löydy.

      Tähän tulokseen olen itsekkin tullut,jokainen saa olla ristimättä taikka ristiä oman tahtonsa mukaan,mutta ne jotka ristii kantaa rukouksissaan niitäkin jotka eivät risti.
      Kun Suomen Paasikivi pyysi esirukousta Suomen kansalta,osa rukoili osa ei,mutta ne jotka eivät rukoileen saivat siunauksia myös niiden kautta jota rukoilivat,siispä sinä SERKKU jos et rukoile rukoukset kantaa sinuakin.

    • profetiaproffa

      Kolmas maailmansota tullee sadan vuoden päästä tuosta ennustuksesta, eli 2012/2013 paikkeilla. Se liittyy antikristuksen valtaannousuun.

      • *=*

        Kunhan tästä mennään vaikka vuosi eteenpäin eli kesäkuuhun 2013,niin eräillä tiettyyn ennustukseen uskovilla naama venähtää siksi,ettei mitään kolmatta
        maailman sotaa ole vieläkään syttynyt.

        Silloin tietysti sanotaan,katsotaan nyt,vielä on aikaa jne,ja eräät ovat edelleenkin
        kädet ristissä.

        Kannattaa muuten ehkä hieman varoa sitä,ettei käsiin iske kramppi kun käsiä
        pitää liian kauan ristissä.


      • Näin on.
        *=* kirjoitti:

        Kunhan tästä mennään vaikka vuosi eteenpäin eli kesäkuuhun 2013,niin eräillä tiettyyn ennustukseen uskovilla naama venähtää siksi,ettei mitään kolmatta
        maailman sotaa ole vieläkään syttynyt.

        Silloin tietysti sanotaan,katsotaan nyt,vielä on aikaa jne,ja eräät ovat edelleenkin
        kädet ristissä.

        Kannattaa muuten ehkä hieman varoa sitä,ettei käsiin iske kramppi kun käsiä
        pitää liian kauan ristissä.

        Nuo huuhaa-tarinat perustuu siihen ettei kukaan ole vaatimassa niistä tilille, vaan samanlaiset hörhöt enemmänkin tukevat ja kannustavat toisiaan valehtelemaan aina vaan lisää ja enemmän.
        Suurimmaksi osaksi jutut muodostuvat niin että "joku on joskus kuullut tai sanonut" jollaintavalla, eikä mitään muita todisteita kuitenkaan löydy kuin jonkun toisen idiootin vastaavanlainen kirjoitus jolla "todistellaan" oman kirjoituksen olevan totta koska netistä löytyi toinen ja vielä kolmaskin samansisältöinen..
        Se on uskovaisuutta se, ja vaikuttaa siltä että niinsanotut uskovaiset ovat katsoneet ettei heitä sido maalliset lait, asetukset sen enempää kuin periaatteelliset tai moraaliset säännöt millään tavalla, vaan voivat toimia täsmälleen oman mielensä mukaan.


      • 12+6

        entäpä jos se viimeinen n.7- vuotiskausi olisi nyt alkamassa. Ja Jeesus tulisi 7v kuluttua.


      • Anonyymi

        "Kolmas maailmansota tullee sadan vuoden päästä tuosta ennustuksesta, eli 2012/2013 paikkeilla."

        Kolmas maailmansota ilmeisesti ei tullut 2012/2013 paikkeilla.


    • Flame of Udun
      • Anonyymi

        Vähän outoa on.

        Näin Wikipediassa lukee tällä hetkellä:

        "Sodan jälkeen hän julkaisi paimenkirjeen, jossa tuomitsi ankarasti punaiset ja hänen mielestään kaikki Jumalan kieltäjät pitäisi tappaa.[7] Hänen on joissakin yhteyksissä väitetty puolustaneen myös avoimesti Suomen sisällissodassa taistelleiden naiskaartilaisten teloituksia, joita ei olisi pitänyt auttaa millään tapaa, vaan jättää ”saatanan haltuun”."


    • Kiusallinen kyseliä

      Löytyisikö 1912-1914 julkaistua alkuperäistä ennustusta? Muuten tuo vaikuttaa aivan jälkeenpäin keksityltä jutulta ja nykytarinalta.

    • KTS (Ei kirj.)

      Kyseinen arkkipiispa oli astrologi ja ennusteli tähdistä. Hänen kajahtaneet googin sota-ennustuksensa ovat sittemmin myrkyttäneet monen karismaattisenkin seurakunnan. Paha hapatus on hapattanut koko taikinan.

      • Anonyymi

        Paholaisen tarve kieltää astrologia on ovela suunnitelma kristittyjen eksyttämiseksi. Astologian avulla ihmiset löytäisivät rakkauden, jota paholainen ei voi sallia.


    • >>Arkkipiispa sanoi vuodenkin, milloin tämä kolmas maailmansota alkaa, mutta se oli niin kaukana vuoden 1912 jälkeen, että vuosiluku on häipynyt mielestäni.

    • Styranki

      Arkkipiispas Gustaf Johansson vauhditti itse ennustuksensa toteutumista Suomen sisällisodasta, sillä hän oli kiivas valkoisten kannattaja ja punaisten tuohoaja sen sijaan, että olisi etsinut rauhaa ja sopua. Punaisia ammuttiin kirkon kupeilla - vaikka useimmat heistä kuuluivat kirkkoon. Ehdottomasti Suomen mustin piispa, ja pelottelu on helppoa kun sen verhoaa ennustusten kaapuun, ja pelottelulla voi hallita ihmisiä ja manipuloida heitä.

      • Anonyymi

        Pelottavinta on se, että niitä "punaiset-valkoiset" erottelijoita on tänäkin päivänä. Heitä vain kutsutaan eri nimillä.


    • Haipakkasessa

      Vai harrasti arkkipiispa astrologiaa tai astronomiaa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe