NUMMELA

Iloinen tyttö

Mitä mieltä olette Nummelasta?
(nyt tietenkin tulee lohjalaisilta että ihan paska paikka)
Itse olen asunut täällä moooonta vuotta, viettänyt suurimman osan elämästäni täällä, eikä ole mitään valittamista. Aivan ihana paikka, viihtyisä, ystävällisiä ihmisiä ja juuri sopivan kokoinen paikka (ei liian iso eikä pieni)
Täältä kyllä löytyy kaikki tarvittavat asiat, tuskin mikään iso asia puuttuu.
Täältä on myös lyhyt matka pääkaupunkiseudulle, minnekään ei ole pitkä matka ellei nyt sitten Lappia lasketa mukaan ;)
Haluaisin vaan sanoa kaikille tänne paikkaan muuttamista harkinneille, että lämpöisesti TERVETULOA. Tuskin tulette pettymään.

(teki vaan jotain mieli kirjottaa)
että näin.

Hyvää kesää vaan kaikille!

Nla-tytsi 18

15

3759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laura*

      oon aika samaa mieltä. ite oon asunu tääl jo aika kauan ja ihanempaa paikkaa en osais kuvitellakaan. eli siis vastaus kysymykseen "mitä mieltä olette Nummelasta?" : todella hieno, mukava ja viihtyisä paikka!

      hyvää kesää myös sulle!

      • popo

        kyllä lohjalaisena kunnioitan nummelaa.lohjaa ei nykyään voi sanoa muuksi kuin parkkilaksi.punanuttuinen tyttö kyttää oletko pysäköinyt oikein yleensä et tulee maksaa vähän ylimääräistä.nummelassa on tilaa parkkiin ystävällisiä ihmisiä kilpailua kauppojen kesken ym.joskus tuntuu vanhan konkarin silmään,että nummelan tytöt ja rouvat ovat siistimmin pukeutuneita kuin lohjalaiset,ystävällisiä ja asiallisia.enpä ole kuullut nummelassa koskaan mitään negatiivista lasten suusta,lohjalaiset kun osaavat heittää usein sen vihtiläisen kirnun nimen.muuten keskustan liikenneympyrät toimivat mainiosti, kiitos lohjalaiselta.


    • Minä

      ..se vain mukava paikka on, ainakin näin lohjalaisen näkökulmasta. itsekin voisin muuttaa sinne päin, mielelläni. mutta asunnot taitaa olla aika kalliita?

    • Pertsa

      Nummela on todella mukava paikka. Itse olen asunut melkein koko elämäni useammassakin paikassa Vihdissä. Nykyisin "Helsinkiläisenä" voin todeta että ei kannata Helsinkiin muuttaa ja itsekin muutan täältä pois jossakin vaiheessa Espoon, Vihdin tai Kirkkonummen suuntaan. En vain pidä Helsingin tyylistä. Täällä on liikaa juoppoja, ongelmia ja epäviihtyisää asua kun kunnalliset palvelut on niin surkeat ja verorahaa käytetään turhuuksiin (satamat ja stadionin katokset yms). Pientalojakaan kaupunkiin ei saada rakennettua ja hyvät veronmaksajat muuttavat taatusti pois täältä.

      Nummela on siitä erinomainen paikka että kaupalliset palvelut ovat hyvät kun vertaa muita samantyylisiä taajamia, esim Klaukkalaa tai Hyrylää. Lisäksi bussiyhteydet on ihan hyvät jos ei hintoja katsota. esim. Viikonloppuisin Helsingistä Nummelaan yöllä neljän aikaan pääsee vielä ilman taksia kun bussi kulkee, silti vuoroja pitäisi lisätä ja erityisesti parantaa muuallakin Vihdissä kuten Ojakkalassa. Junarata olisi ihan tervetullut mutta ensiksi voisi tulla vaikka kehittyneemmät halvemmat YTV-lippusysteemit niin matkustus helpottuisi.

      Ei mielestäni Vihdissäkään kaikki ole täydellisesti. Ruuhkat alkaa muodostua isoksi ongelmaksi etenkin Nummelan keskustassa ja Turunväylällä ja tämän vuoksi tarvittaisiin iso muutos julkisen liikenteen parantamiseen. Jonkin verran ihmetyttää myös kunnan päätöksenteko. Jossain vaiheessa haluttiin liittyä jo Espooseenkin, mitä kunnan päättäjät oikein ajattelevat. Kunnon selvää päämäärää ei kunnalla näytä olevan joka hieman huolestuttaa. Yrityksiä saisi tulla paljon enemmän kuntaan ja asukkaitakin huomattavasti enemmän kun mitä tätä vauhtia tulee. Kaikkien halukkaiden pitäisi päästä muuttamaan tänne nyt kun kysyntää vielä on. Esimerkiksi Nurmijärvellä tonttipulaan on vastattu kaavoittamalla runsaasti, samaa voisi Vihdissäkin tehdä. Kallistahan se asuminen Vihdissäkin on ihan niinkuin muuallakin pääkaupunkiseudulla.

      • Anonyymi

        Nummelassa on parasta Huumeet.


    • lohjalainen tyttö

      ja en lohjalta poiskaan muuttaisi.. viihdyn tääl lohjal.. syksyllä luultavasti aion käydä nummelassa ammattikoulua,bussilla pääsee täält helposti sinne nummelaan päin.. mun veli asuu nummelassa,joten oon usein käynyt siel ja ihan kiva paikkahan se on,vaik lohja on mulle rakkaampi.. mut joo,toivottakaa te nummelalaiset meitä lohjalaisia tervetulleeks sinne ammattikouluun! =)

      • hehe

        tervetuloa vaan!!

        miks muuten nummelaan amikseen oot tulos?

        mut jeeee:)


      • lohjalainen muija
        hehe kirjoitti:

        tervetuloa vaan!!

        miks muuten nummelaan amikseen oot tulos?

        mut jeeee:)

        kiitti tervetulotoivotuksest!! =) niin,oon tulos (siis jos pääsen) nummelan amikseen artesaani linjalle..,vaatteiden suunnittelu ja valmistus. apuva!jännää.. tääl lohjal ei taida enää olla ammattikoulus artesaani linjan luokkaa.. ja muutenkin,uskoisin et nummelas olis kivempaa opiskella pienen ryhmänkin takia..
        jeps--


    • Mellon

      Heippa ja kiitoksia!

      Muutin Nummelaan noin 2kk sitten ja olen viihtynyt tosi hyvin. Nummela on just sopivasti lähellä ja tarpeeksi kaukana. Moni Helsingissä asuva kaveri kysyi, että miksi sinne, siellähän ei ole mitään ja kestää ikuisuuden tulle tänne Helsinkiin. No huhhu... yrittäkää itse siirtyä autolla esim. Töölöstä Lauttasaaren, ja katsotaan kuka on ensin perillä, jos minä lähden Nummelasta.

      Nummela... "kaikki taitaa olla kohdallaan, mä taidan kuulua tänne" :-)

      Ajaa... onko Lohjalaisilla ja Nummelalaisilla joku "klaanisota" vai? Olen myös käynyt Lohjalla katsomassa... niillähän on tosi hieno uimahalli, se Neidonkeidas. Olen käynyt muutaman kerran.

      Joo... hyvää kesää kaikille!

      Terveisin,
      Mellon

    • henna

      Ai Nummela, sehän on tosi ihana paikka.
      Itekin voisin ja haluisinkin asua siellä!
      Oon tosi kateellinen mun kaverille ku se saa asuu siel.. Mut onneks täält mun rupusest paikast ei kauheen pitkä matka sinne. Siellä tulee monia viikonloppuja hengailtua :) ja kesäsinkin aika paljon.
      Ihana kylä (tai no kohta kaupunki) se on!
      Muutan ehkä parin vuoden päästä sinne.. Kiitos vaan mukavasta vastaanotosta..
      Aurinkoista kesää vaan!

    • Anonyymi

      Pilalle mennyt kongolaisten myötä.

    • Anonyymi

      Tilakemut nummelassa.

    • Anonyymi

      mahtava paikka ryypätä aamusta iltaan, löytyy grilli ja kaks baaria.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4623
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe