Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tosiasioita

naisista.

Olen alle 30 vuotias mies. Olen oikeastaan aina ihmetellyt sitä, että miten joku voi olla sovinisti eli, että joku vihaa naisia.

Olen kuitenkin viimevuodet työskennellyt naisvaltaisessa työpaikassa ja olen muuten ollut naisten kanssa normaalia enemmän tekemisissä kuin ennen kun olin yksityisyrittäjä.

Olen alkanut päiväpäivältä ymmärtämään mikä sovinisteja oikein riivaa. Vaikka kuinka yritän kitkeä sen pois mielestäni, niin päiväpäivältä se tulee vahvempana mieleeni.

Naisten mielestä(yleensä, eli 99& naisista) KAIKKI miehet on aina tyhmiä, tunneköyhiä ja ei heidän mielestään ymmärrä ihmisiä vaan ovat kaikki sikoja. Mitä tästä pitäisi ajatella, ja miten tällä tavalla naiset odottavat, että miehet kauheasti arvostaisi heitä?

Yksi asia mikä minua vaivaa eniten on se, että KUN nainen on väärässä jossain asiassa, niin hän ei varmasti myönnä tätä, vaan inttää vaan vastaan vaikka tuomiopäivään asti, ilmeisesti periaatteesa koska kokee muuten olevansa jotenkin kierolla ja erittäin oudolla ajattelutavalla alistetussa asemassa. Eli virheitä naiset ei myönnä vaikka he olisivat tehneet mitä ja vaikka kuinka väärässä. Mikään ei olisi helpompaa kuin pyytää yksinkertaisesti anteeksi virhettään tai ainakin myöntää, että "väärässä olin"jne..MUTTA EI!

Fiksu ihminen, eli tässätapauksessa mies on rehti ja myöntää toimineensa väärin jne.

Mitä pitäisi myös ajatella siitä, että naiset puhuvat kaikista ( jopa toinen toisistaan) pahaa seläntakana, erittäin ilkeämielisesti ja ovat muutenkin usein ilkeitä ja pahansuopia akkoja!


Alan olemaan siis sitä mieltä, että kaikkienkannalta olisi todellisuudessa parempi kun naiset olisivat kuten ennenvanhaan kotona, tekisi miehelleen ja perheelle ruokaa ja siivoaisi. Miesten pitäisi ainakin johtotehtävät hoitaa ehdottomasti, koska naisista ei selvästikään siihen ole, koska kun nainen saa valtaa hänestä tulee välittömästi maailman kusipäisin ihminen, mutta mies omaksuu johtajankin aseman yleensä nöyrästi, johtajanhan on oltavakin nöyrä tietyssä mielessä, muuten ei pärjää!

4

812

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • afhrj

      Kun tuo on niin totta, ja kaikki vastaanväittäjät tulevat nyt tänne haukkumaan meitä, käy jälleen se yksi tosiasiasi toteen; naiset eivät myönnä tätä asiaa vaan tulevat väittämään ja haukkumaan sovinistiksi! Siis ihan totta on, että MONET ovat juuri tätä mitä kirjoitat, miksi se pitää kiistää?

      • #&¤

        on kaksi pomoa, toinen iloinen ja ymmärtäväinen, hommat hoituu ja pätkätyöläiset vuosi toisen jölkeen onnesta soikeena jonottaa ovella homman saantia. On toinen pomo joka sanavarasto on luokkaa " tohelo, sokee, köntys.-- saamarin jutti jokos joutuu, heti jo. ala tulla...
        Molemmat miehiä. Ja on ollut saman sarjan naisiakon johtotehtävissä. Jonkun kanssa pärjää, toisen kanssa ei.


    • AmySpears

      Jos kerta olet itsekin osannut laittaa viestisi ryhmään "sovinismi", niin miksi luulet, että ketään kiinnostaa vielä erikseen kertoa, että olet/kirjoituksesi on sovinistinen?

    • sitten mies.

      "Naisten mielestä(yleensä, eli 99& naisista) KAIKKI miehet on aina tyhmiä, tunneköyhiä ja ei heidän mielestään ymmärrä ihmisiä vaan ovat kaikki sikoja."

      Kammottavan suuri osa naisistakin on seksistejä. En kuitenkaan jaksa uskoa tuohon 99 prosenttiin, kyllä meitä antiseksistejä on enemmän kuin 1%. Tai sitten olen vain onnistunut keräämään ympärilleni parhaat päältä.

      "Yksi asia mikä minua vaivaa eniten on se, että KUN nainen on väärässä jossain asiassa, niin hän ei varmasti myönnä tätä, vaan inttää vaan vastaan vaikka tuomiopäivään asti, ilmeisesti periaatteesa koska kokee muuten olevansa jotenkin kierolla ja erittäin oudolla ajattelutavalla alistetussa asemassa. Eli virheitä naiset ei myönnä vaikka he olisivat tehneet mitä ja vaikka kuinka väärässä. Mikään ei olisi helpompaa kuin pyytää yksinkertaisesti anteeksi virhettään tai ainakin myöntää, että "väärässä olin"jne..MUTTA EI!"

      Kiva kun yleistit kaikkiin naisiin, joten voin kysyä: Miksi valehtelet?

      "Mitä pitäisi myös ajatella siitä, että naiset puhuvat kaikista ( jopa toinen toisistaan) pahaa seläntakana, erittäin ilkeämielisesti ja ovat muutenkin usein ilkeitä ja pahansuopia akkoja!"

      Minulla on tapana sanoa asiat suoraan.

      "Alan olemaan siis sitä mieltä, että kaikkienkannalta olisi todellisuudessa parempi kun naiset olisivat kuten ennenvanhaan kotona, tekisi miehelleen ja perheelle ruokaa ja siivoaisi."

      Jaa-a. Orjatar fantasia vai?

      "kun nainen saa valtaa hänestä tulee välittömästi maailman kusipäisin ihminen, mutta mies omaksuu johtajankin aseman yleensä nöyrästi, johtajanhan on oltavakin nöyrä tietyssä mielessä, muuten ei pärjää! "

      Nauroin itseni kipeäksi. Henkilökohtaisen kokemukseni ja tieteellisten tutkimusten mukaan valta turmelee syrjimättä kaikki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1975
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1356
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      50
      1253
    8. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1246
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe