Epätyydyttävää seksiä, miten arki sujuu

itkevä vaimo

otsikko tuon ongelman jo kertoikin. Olen naimisissa ja miehessä ei muuta vikaa, mutta on tylsä ja itsekäs sängyssä. Olen puhunut ja selittänyt ja pyytänyt, tuntenut itseni loukatuksi, rumaksi ja vaastenmieliseksi, itkenyt ja yrittänyt. Pukenut seksikästä yöpaitaa ja ostanut valokuvilla kuvitetun kamasutran yhdessä luettavaksi inspiraation lähteeksi. Seksiä on, mutta minulla on sen jälkeen vain paha mieli. Miten muut ovat selvinneet vastaavasta? En harkitse eroa, en jaksaisi arkea lasten kanssa yksin. Lastenvahtia emme saa edes rahalla, kun yksi lapsistamme tarvitsee erityishoitoa. Mutta nukkuvathan lapset klo 21 eteenpäin, kyllä meillä mahdollisuuksia olisi, vaan kun ei mies tajua kuin tissin ja tussun, se ympärillä oleva jää täysin huomiotta. Miten unohtaa seksin ja pärjätä pelkällä itsetyydytyksellä, toki voin pimppaa miehelle edelleen tarjota, jos hän sitä tahtoo. Haluan vain oman pahan mieleni pois. Hyviä neuvoja?

3

1398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eaerhefhh

      Seksuaalisuus on iso osa ihmisen elämää, joten ymmärrän toki hyvin turhautumisesi. Koska olette kuitenkin naimisissa ja teillä on yhteisiä lapsia, eron pitää olla ehdottomasti viimeinen oljenkorsi. Kaikkea ei ole mielestäni koskaan yritetty, jos parisuhteen ongelmista ei ole keskusteltu esimerkiksi parisuhde- tai seksuaaliterapeutin kanssa. Älä siis jää yksin ongelman kanssa! Käsittääkseni parisuhdeterapeutille voi mennä ilman kumppaniakin, jos on parisuhteessa.

      Voisi olla hyvä idea hetkeksi rauhottaa seksielämäänne, sillä sinä yrität liikaa ja miehesi liian vähän. Et maininnut, kuinka usein harrastatte seksiä. Jos harrastatte seksiä vaikkapa pari kertaa viikossa, voisi vaikka kahden viikon paussi tehdä terää ja pystyisitte palaamaan seksin ääreen uusin silmin. Kuukautta tai paria pitempää paussia en suosittele, sillä paussin tarkoituksena ei ole rangaista kumppaniasi. Paussia kehotan lähinnä sen takia, että se voisi lievittää omaa pahaa oloasi seksin suhteen.

      Kertomuksesi perusteella kuullostaa siltä, että sinä koetat seksissä miellyttää miestäsi liikaa ja pahoitat mielesi, koska mies ei koeta miellyttää sinua yhtä paljon. Oletko kokeillut sängyssä antamisen sijaan ottamista? Monesti me naiset olemme liian kilttejä ja alistuvia seksin suhteen, kun meidän pitäisi oppia samanlaista itsekkyyttä ja röyhkeyttäkin seksin suhteen kuin miehet. Sinulla on oikeus nauttia omasta seksuaalisuudestasi ja nauttia seksistä, mutta et voi olettaa miehenkään yksin pelastavan seksielämäänne.

      Unohda hetkeksi pyytäminen, seksikkäät yöpaidat ja kamasutrat. Mieti, mitä sinä oikeasti kaipaat seksin ja läheisyyden suhteen, ja anna se kaikki itse itsellesi. Kaipaisit ilmeisesti seksissä enemmän kosketteluja muuallekin kuin erogeenisille alueillesi ja kaipaisit ilmeisesti hitaampaa lähestymistä seksiin. Et kuitenkaan tarvitse miestäsi näihin asioihin, vaan voit antaa kaiken sen itse itsellesi. Kun menette yhdessä sänkyyn seksimielessä, keskity ennen yhdyntää koskettamaan itse itseäsi tavalla, jolla haluaisit tulla kosketetuksi. Älä kosketa miestäsi, äläkä anna miehen koskettaa sinua ennen kuin olet valmis (pelkän lempeän "ei vielä" sanan pitäisi riittää, aina kun hän edes yrittää). Keskity siis vain itseesi siinä hetkessä, vaikka miehesi olisikin läsnä. Näytä myös selkeästi nauttivasi siitä, mitä itse teet itsellesi, jolloin miehesi näkee käytännössä, mitä tehdä ja miltä se sinusta tuntuu. (Miehelläsi saattaa meinaan hieman olla uskon puutettakin tyydyttämisesi suhteen, siis joskus on ehkä yrittänyt jotain sinun ehdottamaasi, eikä se ole toiminutkaan, joten on palannut niihin minkä kuvittelee toimivan varmasti.)

      Sano myös aktiivisesti yhdynnässä, missä asennossa haluat jatkaa puuhia, äläkä anna periksi. Totta kai, mies laittaa alkuun hanttiin, kun ei saakaan enää seksissä toteuttaa vain omia halujansa. Kiihotuttuaan harvoin miehet kieltäytyvät toimimasta seksissä haluamallasi tavalla, jos riskinä on seksin loppuminen siltä erää siihen. Mieluummin siis jatkavat haluamassasi asennossa kuin jäävät ilman tyydytystä sinä iltana. Yhdynnän aikanakin voit aivan hyvin kosketella itse itseäsi tavalla, jolla haluaisit hänen koskettavan sinua.

      • surkeaa

        eli toisin sanoen kaikki naiset olettaa että miehet tekee aloitteen.
        Ensinnäkin miehenä olen monesti aloittanut jo aamulla pikku hipaisulla.
        Töistä tultua vihjailulla ja lasten hoputtamisella nukkumaan 21 viimeistään.
        Silti vaimoa kiinnostaa CSI ja leivän pureminen enemmän eli te ette ole ihan yksin tässä.
        Itse en usko väymykseen kun tätä on jatkunut jo toisen lapsen syntymästä 2,5v.
        Pakko sanoa ystävä piirin kokemuksella että jotain tapahtuu naiselle vlillä 35-40v ja aletaan elämään elämää uudelleeneli ero tulee.
        Jotenkin ymmärtäisin jos seksi kiinnostaa uuden kumppanin kanssa mutta sitä en että vaimo on kostea kun hierotaan mutta seksionnistu, käyttäkää mielikuvitusta edes!


      • yrittäkää edes
        surkeaa kirjoitti:

        eli toisin sanoen kaikki naiset olettaa että miehet tekee aloitteen.
        Ensinnäkin miehenä olen monesti aloittanut jo aamulla pikku hipaisulla.
        Töistä tultua vihjailulla ja lasten hoputtamisella nukkumaan 21 viimeistään.
        Silti vaimoa kiinnostaa CSI ja leivän pureminen enemmän eli te ette ole ihan yksin tässä.
        Itse en usko väymykseen kun tätä on jatkunut jo toisen lapsen syntymästä 2,5v.
        Pakko sanoa ystävä piirin kokemuksella että jotain tapahtuu naiselle vlillä 35-40v ja aletaan elämään elämää uudelleeneli ero tulee.
        Jotenkin ymmärtäisin jos seksi kiinnostaa uuden kumppanin kanssa mutta sitä en että vaimo on kostea kun hierotaan mutta seksionnistu, käyttäkää mielikuvitusta edes!

        vielä sen verran naisille viestiä että seksuaalisesti olen nähnyt naisia laidasta laitaan ja ei ole olemassakaan naista joka ei ole jollain lailla seksuaalisesti kiihota, sitten on miehessä vikaa.
        Eli oli nainen pyöreä, karvainen ja mitä tahansa kunhan pitää hygieeniasta muuten huolen.
        Jopa suhteet jotka alkaneet 20 vuotta sitten minusta tuntuu vieläkin että 40v jälkeen olisin seksisuhteessa saman naisen kanssa.Eli mielikuvitusta käyttämällä se vanhakin tuntuu uudelta.
        Mutta jos sitä ei ole niin vaikea kuvitella muuta.
        Suhteessa jossa kokee epämielyttäviä tunteita ei kenenkään pidä jatkaa.
        Kiitos ja anteeksi tämä oli vain yhden miehen mielipide.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8256
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe